موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا تبریک به عمو سعید تا کلیر شد انگار توپ عید رو تو تگزاس در کردن
دمشون گرم با خودشون میگن این فقط خودش میتون جلوی این حوادث رو بگیره چون مثل خدایان این عصاشو میزن زمین بعد یه حادثه رخ میده بگید بیاد بیشتر از این عصبانیش نکنید این آمریکا رو نابود میکنه
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پنج ماه انتظار بیایید به من روحیه بدید که خیلی داغونم فقط لطفا اسم ص ب ر رانیاورید.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-18 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 13:38 توسط mrr777.)
سلام بر همه دوستان و تبریک به عمو سعید و بقیه عزیزان کلیر شده.
اول یه هورای قرمز بکشم
هوووووووووووووووووورااااااااااااااااااا
عزیزان من یک نظری در مورد روند کلیرنس داشتم که این اواخر حدسم به یقین تبدیل شده و می خوام نظرم رو برای استفاده دوستان بگم.
در اکثر سازمانهای مالی یک درجه بندی در مورد میزان ریسک مراجعان هست که من گمان می کنم DHS هم از این قاعده استفاده می کنه و از انجایی که افیسر تنها کسی است که ما ها رو از نزدیک می بینه تصمیم گیری در مورد این طبقه بندی به عهده ایشون هست.
به نطر این حقیر افیسر با مطالعه مدارک و اسناد ارسالی ما و با توجه به فاکتورهای مهمی مثل سربازی، شغل، سن وسال و ... که همتون می دونید، مصاحبه شوندگان رو به ۴ طبقه دسته بندی می کنه.
طبقه اول: ریسک صفر، کسانی هستند که از طرف افیسر بدون هیچ خطری شناخته می شن که ویزاشونم یک ضرب صادر می شه.
طبقه دوم: ریسک پایین، این افراد پرونده شون برای یک چک سریع به DHS ارسال می شه و اوناهم با توجه به طبقه بندی افیسر یک سری چکهای خیلی مهم رو در موردش انجام می دن و این افراد معمولا در همون ۶ تا ۸ هفته کلیر می شن.
طبقه سوم: ریسک متوسط، کسانی که در این دسته بندی می شن میزان بیشتری کنترل در موردشون انجام می شه و این دسته معمولا بین ۸ تا ۱۲ هفته کلیر می شن.
طبقه چهارم: ریسک بالا، این گروه از افراد معمولا باید خیلی منتظر کلیر شدن بمونن چون در مورد اونها مو رو از ماست می کشن بیرون و هرگونه چکی رو براشون انجام می دن.
اینکه می بینیم ۳ نفر از دوستان که در یک روز و با یک افیسر مصاحبه شدن الان ۱۵۵ روزه که که کلیر نشدن (البته امیدوارم تو این سری اعلام شده باشن) همینه که افیسر اونا رو جزو دسته ریسک بالا گذاشته حالا دلیلی داشته یا شب قبلش خوب نخوابیده بوده من نمی دونم.
در هر صورت امیدوارم همه دوستان کلیرنس خورده هر چه زودتر کلیر بشن و دوستانی هم که مصاحبه نرفتن بدون ریسک دسته بندی بشن و یک ضرب بگیرن.
شاد و پیروز باشید.
محمد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-18 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-18 ساعت 23:35 توسط تی تی موسوی.)
(2013-04-18 ساعت 22:14)Maryam3023 نوشته: دوستان ..
خواهشا، اگر كسي اطلاعي از ستاره دار شدن داره، يا ميدونه معمولا روند كار چجوريه، يا اينكه اصلا قراره كليرنس نفر دوم رو از برداشتن ستاره بفهمم يا ايميل خواهند زد، يا اينكه من بايد برم ويزامو بگيرم يا صبر كنم با هم كه كلير شديم با هم بريم و..، خواهشا منو راهنمايي كنين و از استرس يك زوج جوان بكاهيد..
سلام دوست عزیز ما هم یک نفرمان کلیر شده یکنفر مان هنوز کلیر نشده من در12 مارچ کلیر شده ام و همسرم هنوز منتظر است ما می خواهیم با هم ویزا بگیریم و من نرفته ام ویزایم را بگیرم تا هزینه ما زیاد نشود البته یکی از دوستان با فرزندش رفته امریکا وهمسرش هنوز منتظر است ما تا اواسط اردیبهشت صبر می کنیم اگر خبری نشد به فکر تمدید مدیکال می افتیم.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااااا
من همین الان متوجه شدم
ما هم کلیر شدیم...
از این منتظرسرا ما رو هم خط بزنید.....
به امید کلیری ای سایرین
مخصوصا بالایی ها
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برای تمام دوستانی که کلیـــــــــر شدن خوشحالم و به همه آنها تبریک می گویم.
امیدوارم دیگر مراحل را سریع طی کرده و مهاجرت واقعی را انجام دهید.
به امید دیدار شما دوستان در سرزمین آرزوها.
ما هم یک روزی کلیر میشویم.
شاد باشید. هوررررااااا
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 23:34)تی تی موسوی نوشته: (2013-04-18 ساعت 22:14)Maryam3023 نوشته: دوستان ..
خواهشا، اگر كسي اطلاعي از ستاره دار شدن داره، يا ميدونه معمولا روند كار چجوريه، يا اينكه اصلا قراره كليرنس نفر دوم رو از برداشتن ستاره بفهمم يا ايميل خواهند زد، يا اينكه من بايد برم ويزامو بگيرم يا صبر كنم با هم كه كلير شديم با هم بريم و..، خواهشا منو راهنمايي كنين و از استرس يك زوج جوان بكاهيد..
سلام دوست عزیز ما هم یک نفرمان کلیر شده یکنفر مان هنوز کلیر نشده من در12 مارچ کلیر شده ام و همسرم هنوز منتظر است ما می خواهیم با هم ویزا بگیریم و من نرفته ام ویزایم را بگیرم تا هزینه ما زیاد نشود البته یکی از دوستان با فرزندش رفته آمریکا وهمسرش هنوز منتظر است ما تا اواسط اردیبهشت صبر می کنیم اگر خبری نشد به فکر تمدید مدیکال می افتیم.
ممنون از اينكه جواب دادين.
طي اين مدت همسرتون توي سايت كذايي اپديت شدن؟
شما ايميل نزدين ببينين كلير شدن همسرتونو با برداشتن ستاره مشخص ميكنن يا با ايميل خبر ميدن؟
ممنون..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-19 ساعت 00:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-19 ساعت 00:23 توسط تی تی موسوی.)
(2013-04-18 ساعت 23:54)Maryam3023 نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:34)تی تی موسوی نوشته: (2013-04-18 ساعت 22:14)Maryam3023 نوشته: دوستان ..
سلام دوست عزیز ما هم یک نفرمان کلیر شده یکنفر مان هنوز کلیر نشده من در12 مارچ کلیر شده ام و همسرم هنوز منتظر است ما می خواهیم با هم ویزا بگیریم و من نرفته ام ویزایم را بگیرم تا هزینه ما زیاد نشود البته یکی از دوستان با فرزندش رفته آمریکا وهمسرش هنوز منتظر است ما تا اواسط اردیبهشت صبر می کنیم اگر خبری نشد به فکر تمدید مدیکال می افتیم.
شما ايميل نزدين ببينين كلير شدن همسرتونو با برداشتن ستاره مشخص ميكنن يا با ايميل خبر ميدن؟
ممنون..
سلام مجدد من کارهایی راکه کردم به ترتیب می نویسم
1-بعد از دیدن شماره مان در لیست سفارت که ستاره داشت همان موقع ایمیل زدیم که مشخص شود کداممان کلیر شدیم که گفتند همسرم باید منتظر بماند و من کلیر شده بودم
2- بعد از سه هفته دوباره به سفارت ایمیل زدیم که با ماهمدردی کردند وگفتند این پروسه دست ما نیست
3- هفته بعد به امریکا زنگ زدیم دوباره گفتند پروسه تمام نشده.
دراین مدت آپدیت نشدیم تا 15 اپریل و الان دوباره دیدم در18اپریل دوباره اپدیت شدیم . در مورد سوال آخر فکر کنم خودشان در لیست ستاره را بردارن
اگر سوال دیگری دارید که بتوانم جواب بدهم خوشحال می شوم.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 20:32)Saeedv13 نوشته: بچه ها ممنونم از همگیتون
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدین
. بهتر هست که فضای تاپیک با پست های تبریک به من اشغال نشه و انگشت های قشنگتون هم برای نوشتن تبریک به من خسته نشه
. من باید برم دنبال دخترم از کلاس بیارمش بعد هم یکی دو جا دیگه سر می زنم و آخر شب بر می گردم پیشتون. امیدوارم بقیه بچه هایی که کلیر شدن هم بیان و تاپیک رو غرق شادی کنن. حالا در حال gangnam style با من شعار هم بدین:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
هورااااااااااااااااااااااااا..... به افتخار همه 2013ایها............
تبریک به همه کلیر شده ها و خصوصا عمو سعید و با ارزوی زودتر کلیر شدن سایر دوستان .( ما هم بعد از 42 روز امروز کلیر شدیم).
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 00:13)تی تی موسوی نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:54)Maryam3023 نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:34)تی تی موسوی نوشته: (2013-04-18 ساعت 22:14)Maryam3023 نوشته: دوستان ..
ممنون..
سلام مجدد من کارهایی راکه کردم به ترتیب می نویسم
1-بعد از دیدن شماره مان در لیست سفارت که ستاره داشت همان موقع ایمیل زدیم که مشخص شود کداممان کلیر شدیم که گفتند همسرم باید منتظر بماند و من کلیر شده بودم
2- بعد از سه هفته دوباره به سفارت ایمیل زدیم که با ماهمدردی کردند وگفتند این پروسه دست ما نیست
3- هفته بعد به آمریکا زنگ زدیم دوباره گفتند پروسه تمام نشده.
دراین مدت آپدیت نشدیم تا 15 اپریل و الان دوباره دیدم در18اپریل دوباره اپدیت شدیم . اگر سوال دیگری دارید که بتوانم جواب بدهم خوشحال می شوم.
واقعا متشكرم كه اينقدر خالصانه تجربياتتونو با بقيه درميان ميذارين.
منم ٢ ساعت پيش زنگ زدم به امريكا كه گفتند با توجه به سايت كذايي، پروسه هر دوي شما ادامه داره!! ( اينجا بود كه من فهميدم ما خيلي از اونا جلوتريم! حداقل ميدونيم وقتي كسي اسمش اعلام ميشه تا وقتي كه ويزاشو رو پاسپورتش نچسبوندن تو سايت كذايي مينويسه administrative process ولي اونا انگار حتي اينو نميدونن!! خلاصه كلي به ما استرس وارد كرد كه پروسه هر دوتون ادامه داره)
به هر حال اميدوارم هر چه سريعتر همه كلير بشن..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
عمو سعید نظر شما در مورد کیلیرنس چیه؟ گفته بودی آخر شب یه چیزهائی میگی
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی