کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با چه آدرس ایمیلی با سفارت آنکارا تماس می گیرید؟ میشه اینجا بزارید؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-20 ساعت 15:02)payam62 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 14:37)shayangh نوشته:  دوستان من هفته آینده عازم آنکارا هستم....از همسرم هم وکالت نامه دارم دادم به زبان ترکی ترجمه کنند....آیا به تایید سفارت ترکیه در ایران هم نیاز هست یا نه؟ ......چون خود اون یک هزینه جداگانه داره؟ .... اگه کسی اطلاغی داره ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه..

دوست عزیز شما برای چه کاری عازم ترکیه هستین ؟ وکالت نامه برای چی هست ؟
اگر وکالت نامه برای ارائه به یک مرکز دولتی ترکیه آماده شده باشه ، نیاز به تایید سفارت ترکیه در تهران ، یا یکی از سرکنسولگری های تبریز و ارومیه هست . مراحل کار هم به این شکله که مترجم ، ترجمه و مهر میکنه ، دادگستری مهر مترجم را تایید میکنه ، وزارت خارجه در تهران( و یا نمایندگی های وزارت خارجه در تبریز و ارومیه ) هم مهر دادگستری را تایید میکنه . و شما این نامه تایید شده وزارت خارجه را به سفارت یا کنسولگری میبرین تا اونا تایید کنن . قبلاً واسه تایید 18 هزار تومان دریافت میکردن ولی الان به دلیل افت ارزش پول ملی، مبلغ 20 د ل ا ر ناقابل برای تایید مدارک دریافت میکنن. بازم اگه سوالی بود ، بپریسن . شاید بتونم راهنمایی کنم .

دوست عزیز جهت دریافت ویزا عازم هستم و این وکالت نامه جهت ارایه به ptt می باشد
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amairmonre ، rouzbehdarvishi ، s.s.h ، yalda91
(2013-04-20 ساعت 14:37)shayangh نوشته:  دوستان من هفته آینده عازم آنکارا هستم....از همسرم هم وکالت نامه دارم دادم به زبان ترکی ترجمه کنند....آیا به تایید سفارت ترکیه در ایران هم نیاز هست یا نه؟ ......چون خود اون یک هزینه جداگانه داره؟ .... اگه کسی اطلاغی داره ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه..

دوست عزيز من هفته ى پيش آنكارا بودم و براى گرفتن ويزاى همسرم و بچه ها فقط و فقط ترجمه ى انگليسى قباله ى ازدواج-ترجمه ى شناسنامه ى همه و پاسپورت هاى قديمى را به ptt دادم و نياز به هيچ چيز ديگرى نبود.
موفق و پيروز باشيد
(2013-04-20 ساعت 15:02)payam62 نوشته:  دوست عزیز جهت دریافت ویزا عازم هستم و این وکالت نامه جهت ارایه به ptt می باشد

اصلا لازم نیست. همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش
یه عکس از خودتون و شوهرتون رو هم تو گوشی تون داشته باشید دیگه کافیه ی کافیه
الان تقریبا ۳ ماه هستش که دوستان فقط به ptt همین هارو نشون میدن
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، shayangh ، Saeedv13 ، elham_ces ، Szsanazsz ، Soap McTavish ، mosi77 ، Hedieh20 ، shaso ، s.s.h ، lot2013 ، babak_1363 ، yalda91 ، ikamaly ، sce
(2013-04-20 ساعت 13:55)b_argi نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:52)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:49)sahels70 نوشته:  سلام دوست گرامی
سفارت ارمنستان کسی سراغ داری تاریخ تولدش رو3 سال اشتباه کرده باشه و ویزا گرفته باشه خیلی گیر می دن به کی سی سی هم ایمیل فرستادم گفتند بستگی به آفیسر داره حالا کارنت شدم به نظر شما چیکار کنم برم یا نه
ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی
دوست عزیز اگر در فرم هاتون اشکال دارید . فرم های اصلاحی رو با خودتون ببرید و به افسیر توضیح بدید این کشکلات زیاد حیاتی نیستند
دوست عزیز، منم چند تا مورد در فرمهای خودم رو باید تغییر میدادم. به سفارت ایمیل زدم گفتند که اصلاح شده فرمها رو با آخرین تغییرات در زمان مصاحبه و بهمراه سایر مدارک در باجه مربوطه تحویل بدهم. موفق باشین.
فکر میکنم ايشون موقع ثبت نام تاریخ تولد رو اشتباه زدند...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، s.s.h ، mhb161 ، sce
(2013-04-20 ساعت 14:01)sahels70 نوشته:  سلام دوست گرامی
سفارت ارمنستان کسی سراغ داری تاریخ تولدش رو3 سال اشتباه کرده باشه و ویزا گرفته باشه خیلی گیر می دن به کی سی سی هم ایمیل فرستادم گفتند بستگی به آفیسر داره حالا کارنت شدم به نظر شما چیکار کنم برم یا نه
ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی
چرا نری؟
برو دیگه
ایمیل بزن به کی سی سی، فرم ها رو هم اصلاح کن برو مصاحبه
موفق باشیCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
یه سوال دارم این کیس هایی که مثلا دونفره هست و به خانم ویزا می دن ولی آقا کلیرنس میخوره آیا امکانش هست که بعدا به اقا ویزا ندن؟ اگه ندن تکلیف ویزای خانم چی میشه؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce
(2013-04-20 ساعت 18:19)elmira_fa نوشته:  یه سوال دارم این کیس هایی که مثلا دونفره هست و به خانم ویزا می دن ولی آقا کلیرنس میخوره آیا امکانش هست که بعدا به اقا ویزا ندن؟ اگه ندن تکلیف ویزای خانم چی میشه؟
پارسال یک مورد اینطوری داشتیم. یک مورد هم تا آخرین روز کلیر نشد ولی از اون طرف بیشتر از 99 درصد 2012ایها ویزا گرفتن. یعنی این که احتمالش هست ولی خیلی ضعیفه. شما به عوض این که حواست به اون کمتر از یک درصد پرت بشه روی بالاتر از 99 درصد تمرکز کن.
کی میشه یه روزی اینجا همه واسه ما هورا بکشنTongueTongue
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، lot2013 ، valencia ، amir82 ، Ali.US ، shatsi ، bayat_r ، payam62 ، گل نهال ، babak_1363 ، Saeedv13 ، Gerdoo ، feyzgostar ، mhb161 ، sce
(2013-04-20 ساعت 21:58)ابی هانی نوشته:  کی میشه یه روزی اینجا همه واسه ما هورا بکشنTongueTongue

آی گفتی Coolچقدر هم گل گفتیBig Grin میترسم آخر آرزو به دل بمونیمSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: payam62 ، ابی هانی ، amir82 ، shimoda ، گل نهال ، babak_1363 ، yalda91 ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، sce
(2013-04-20 ساعت 21:58)ابی هانی نوشته:  کی میشه یه روزی اینجا همه واسه ما هورا بکشنTongueTongue

به همین زودیها خودم برات اینجا رو چراغونی میکنم و ریسه میزنم و پرچم (ایران و آمر.یکا) و گوسفند میکشمBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
خدا به همه دوستانی که بیشتر از 4 ماه منتظرند صبر بده
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amir82 ، babak_1363 ، noura ، Ali.US ، sh_aytak ، Gerdoo ، MARYAM2 ، shatsi ، ikamaly ، KOUROSHAVIN ، lot2013 ، iman83 ، b_argi ، nooshshahnar ، mhb161 ، Szsanazsz ، zohre02 ، khmp ، sce
(2013-04-20 ساعت 22:34)Ali.US نوشته:  

آی گفتی Coolچقدر هم گل گفتیBig Grin میترسم آخر آرزو به دل بمونیمSad

علی جان اینو نگو قرار شد هفته ی دیگه کلیر بشیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
دوستان من دنبال یک شکلک میگردم که به مناسبت اپدیت این هفته تقدیم به من بشه .خصوصیات این شکلک از این قراره: از سرش دود بلند شه--چشماش گریه کنه وووووولی لباش بخنده(به مناسبت کلیر شدن دوستان مهاجر سرا).
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amir82 ، گل نهال ، shayangh ، yalda91 ، Gerdoo ، MARYAM2 ، b_argi ، Championking ، nooshshahnar ، mhb161 ، bayat_r ، iman83
سلام
دوستان گرامی
به همه ی دوستان کلیر شده در این هفته و هفته های قبل تبریک میگم.
الان سایت کلیرنس ارمنستان را نگاه میکردم، دیدم جلوی همه ی کیس نامبرها ستاره داره. آیا معنی و مفهوم آن این است که همه نقص مدرک داشته اند؟؟!!!
تاریخ جلوی کیس نامبرها یعنی حداکثر تا این تاریخ باید بروند و ویزاشونو بگیرن؟
آیا چک کردن این سایت هفته ای یکبار ( جمعه ها) کافیه؟ یا هر روز چک کنیم؟
شماره های جدید به آخر جدول اضافه میشن یا ترتیب خاصی نداره؟
هر شماره تا تاریخی که روبروش هست در جدول میمونه و بعد حذف میشه؟
یک سوال مهم دیگه دارم و اینه که آیا کسی بوده که همزمان با کلیر شدنش از ارمنستان بلیت هواپیما برای آمریکا گرفته باشه و رفته باشه؟ اگر میشناسید، از چه شرکت هواپیمایی و چطوری؟
در آخر ، امیدوارم همه ی منتظران به زودی کلیر شوند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان