کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-20 ساعت 23:24)shimoda نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 22:34)Ali.US نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 21:58)ابی هانی نوشته:  کی میشه یه روزی اینجا همه واسه ما هورا بکشنTongueTongue

آی گفتی Coolچقدر هم گل گفتیBig Grin میترسم آخر آرزو به دل بمونیمSad

علی جان اینو نگو قرار شد هفته ی دیگه کلیر بشیم

شیمودای عزیز امیدوارم خدا به دل پاک کوچولوهامون نگاه کنه وچنان پس گردن آفیسر ارمنستان بزنه که همه را کلیر کنهTongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-04-20 ساعت 23:58)Ali.US نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 21:58)ابی هانی نوشته:  کی میشه یه روزی اینجا همه واسه ما هورا بکشنTongueTongue

شیمودای عزیز امیدوارم خدا به دل پاک کوچولوهامون نگاه کنه وچنان پس گردن آفیسر ارمنستان بزنه که همه را کلیر کنهTongue

آقا مبارکتون باشه شما کلیر می شید
ولی که ما بچه نداریم
اما دلمون خیلی کوچیکه ها
یعنی کلیر نمی شیم؟!Wink
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-20 ساعت 23:54)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان گرامی
به همه ی دوستان کلیر شده در این هفته و هفته های قبل تبریک میگم.
الان سایت کلیرنس ارمنستان را نگاه میکردم، دیدم جلوی همه ی کیس نامبرها ستاره داره. آیا معنی و مفهوم آن این است که همه نقص مدرک داشته اند؟؟!!!
تاریخ جلوی کیس نامبرها یعنی حداکثر تا این تاریخ باید بروند و ویزاشونو بگیرن؟
آیا چک کردن این سایت هفته ای یکبار ( جمعه ها) کافیه؟ یا هر روز چک کنیم؟
شماره های جدید به آخر جدول اضافه میشن یا ترتیب خاصی نداره؟
هر شماره تا تاریخی که روبروش هست در جدول میمونه و بعد حذف میشه؟
یک سوال مهم دیگه دارم و اینه که آیا کسی بوده که همزمان با کلیر شدنش از ارمنستان بلیت هواپیما برای آمریکا گرفته باشه و رفته باشه؟ اگر میشناسید، از چه شرکت هواپیمایی و چطوری؟
در آخر ، امیدوارم همه ی منتظران به زودی کلیر شوند.
دوست عزیز این ستاره همین معنی رو داره
احتمالا همه نقص مدرک داشتند
بله باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرند
در مورد چک کردن سایت بله یک بار در هفته کافیه به نظرم بهترین موقع جمعه شب هاست
کاش من هم طاقت می آوردم و هفته ای یک بار می دیدم
یکی بیاد به من بگه آخه شنبه ها که سایت آپ نمی شه
شماره های جدید هم به آخر جدول اضافه می شن
نمی دونم شماره کی حذف می شه اما حدس می زنم وقتی ویزا رو توی پاس بزنند شماره حذف می شه
جواب سوال مهم رو هم نمی دونمTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-20 ساعت 23:54)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان گرامی
به همه ی دوستان کلیر شده در این هفته و هفته های قبل تبریک میگم.
الان سایت کلیرنس ارمنستان را نگاه میکردم، دیدم جلوی همه ی کیس نامبرها ستاره داره. آیا معنی و مفهوم آن این است که همه نقص مدرک داشته اند؟؟!!!

در آخر ، امیدوارم همه ی منتظران به زودی کلیر شوند.

سلام فریبا خانم.
یک عدد ستاره جلوی کیس نامبر یعنی شما باید با مدارکی که در برگه ابی( یا هر رنگ دیگه ای) که موقع مصاحبه بهتون دادند به سفارت تشریف فرما شوید. در اون برگه هم اگر هیج کسر مدرکی نداشته باشید حتما جلوی پاسپورت رو علامت زده پس همه ستاره دارند چون همه باید حداقل پاسپورت همراهشون باشه.
اگر به سایتهایی مثل www.cheapoair.com و بقیه سری بزنید و مبدا رو ایروان انتخاب کنید، پروازهای ممکن رو بهتون نشون می ده. در تستی که من انجام دادم ایرفلوت، ایرفرانس، بریتیش ایرویز، امارت و بعضی ایرلاینهای دیگه پرواز غیرمستقیم از ایروان به شهرهای امریکا دارند. اگه کارت اعتباری داشته باشین می تونین از سایت بخرین ولی نمی دونم می شه از آژانسهای ایران هم این مسیرها رو خرید یا نه. اگه وقت کنم حتما می پرسم وجوابشونو میذارم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، s.s.h ، ikamaly ، h@med_nj ، b_argi ، nooshshahnar ، mhb161 ، hamedhamed ، tajhizgaran ، iman63ir ، shimoda ، fariba_a ، Ali.US ، bayat_r ، emad iran ، majid.s
(2013-04-20 ساعت 23:46)احمد رضا آبدار نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 12:26)ikamaly نوشته:  عرض تبریک جهت کلیر شدن عزیزانمان:
شهرزاد & Gerdoo & majorsoly

هوووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز خانم یا آقای آی کمالی
من به نوبه خودم جا دارد از شما دوست عزیز وبا مرام که از بچه هایی که معروف نیستند وبقول شما مظلومانه کلیر میشوند وکسی را ندارند برایشان هورا بکشد
وشما با دقت ودرایت خودتان این ها را شناسایی کرده وتبریک میگویید صمیمانه تشکر کنم وصد البته من فکر میکنم مدیران محترم میبایستی این کار را انجام دهند
دوست عزیزم
من هم مثل همین دوستان عزیزم به تازگی( 10 ابریل )کلیر شدم، و میدونم چقدر آدم خوشحال میشه وقتی میبینه دیگران هم شریک شادی او هستند!
این کوچکترین کاریه که برای تکمیل شادی کلیر شده های عزیز میتونم انجام بدم.Wink
در ضمن نمیشه همه چیز رو از مدیرای عزیز توقع داشت!
همونطوری که هممون میبینیم پای امضای هر کدوم از این عزیزان بسیار مطالب مفید وقابل استفاده برای همه مهاجرین هست... و همه اینها مستلزم صرف وقت زیادی است و این عزیزان برای راهنمایی ما، از جون ودل مایه گذاشتند!!!!
من از این بابت واقعا ازشون ممنونم.Wink
من با این حرکت دو هدف رو دنبال میکنم:
1- شاد کردن دل دوستان کلیرشده که برام خیلی مهمه!!Big GrinBig Grin
2- کمک به امیر مهاجر عزیز که راحتتر بتونه دوستان رو شناسایی کنه و از جدول منتظرسرا خط بزنه!Wink
امیدوارم به اهدافم رسیده باشم.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-21 ساعت 00:15)shimoda نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 23:58)Ali.US نوشته:  

آقا مبارکتون باشه شما کلیر می شید
ولی که ما بچه نداریم
اما دلمون خیلی کوچیکه ها
یعنی کلیر نمی شیم؟!Wink

بچه ها میشه لطفا منم تو جمع کلیر شدن هفته بعد جا بدین، من ارمنستان نبودم ولی بخدا منم دل دارم دوست دارم کلیر شم بعد 138 روز Smile
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، amir82 ، shimoda ، s.s.h ، mhb161 ، rira1982 ، Ali.US ، amiraryan ، iman83
واقعاً احساس خوبیه که میایم اینجا می بینیم هر سری بچه ها کلیر می شن، به امید روزی که خودمونم به سلامت این مرحله رو طی کنیم
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
با سلام ، ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید. برای دریافت ویزا در ارمنستان باید پاس ها رو در پاکت بهمراه برگه آبی بندازیم توی باکس سفارت یا تحویل می گیرن و رسید میدن؟ ممنون
تشکر کنندگان: b_argi ، homayoon13 ، sce
(2013-04-21 ساعت 09:34)ahmadi.k نوشته:  با سلام ، ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید. برای دریافت ویزا در ارمنستان باید پاس ها رو در پاکت بهمراه برگه آبی بندازیم توی باکس سفارت یا تحویل می گیرن و رسید میدن؟ ممنون
سلام. ظاهراً اینجوری که دوستان سفرنامه هاشون نوشتند باید پاسپورت ها و مدارک ناقص رو باید در صندوق سفارت بیاندازد.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: ahmadi.k ، b_argi ، mhb161 ، homayoon13 ، sce
(2013-04-20 ساعت 16:04)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 15:02)payam62 نوشته:  دوست عزیز جهت دریافت ویزا عازم هستم و این وکالت نامه جهت ارایه به ptt می باشد

اصلا لازم نیست. همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش
یه عکس از خودتون و شوهرتون رو هم تو گوشی تون داشته باشید دیگه کافیه ی کافیه
الان تقریبا ۳ ماه هستش که دوستان فقط به ptt همین هارو نشون میدن
تو رو به خدا يه كم از اظهار نظر هاي بي مورد و دادن راهنمايي هاي بدون استناد كوتاه بياييد و بجاي اون يه چند صفحه عقب تر تو پست هايي كه بچه ها براي اخذ ويزا رفتن آنكارا مراجعه كنين خود بنده از توي آنكارا با يه كي بوردي كه فارسي هم نداشت با هزارتا بدبختي داستان گرفتن ويزا و چند روز مي ياد و چي بايد به Ptt بديم رو نوشتم اصلآ كسي نخوندش !
از مديران اين تاپيك تمنا دارم اين دوستاني رو كه دارن مي رن براي اخذ ويزا به آنكارا راهنمايي كنن لااقل يه ريفرنس درستي .امثال بنده ديگه خيلي وقت نمي كنيم بياييم توي اين تاپيك .
دوستان عكس توي گوشي و اين ماجرا ها را نداريم خيلي جدي مي گويم لطفآ پست من رو دنبال كنيد نزديك بود يكي از دوستان نتواند پاس خانم و بچه هاشو بگيرد.بعضي از دفاتر Ptt خيلي گيرند مخصوصآ بزرگ تر ها .براي اين دوستمون كار به دعوا و وكيل و پليس و اين حرف ها كشيد حالا بگين برين كره مريخ تاييديه بگيريم بابا از كساني كه پست هاي همه را مي خوانند و لايك مي زنند و باز اينجا امضاشون رو مي بينم انتظار ندارم تعجب و هزار تعجب حسابي خوشحالي و تبريك و امتياز و ستاره و .... بعد براي راهنمايي هاي جدي حتي پست را نگاه هم نمي كنند.الان عصباني هستمSad
به هر حال براي كساني كه براي همسرشان و بچه ها مي خواهند مدارك و پاس خود را تحويل بگيرند خواهش مي كنم يك وكالتنامه از محضر مبني بر انجام كليه امور اخذ پاس از پست و سفارت و انجام كليه امور مربوط به آن بگيرند در بند لغات نباشيد به محضريها توضيح بدهيد خودشان بلدند چي بنويسند بعد خيلي ساده مي بريد مترجم برايتان ترجمه مي كند حتمآ به تركي .حالا اين ترجمه را ببريد آنكارا ترجمه كنند هزينه اش هم مانند ايران خواهد بود خيلي فرقي نمي كند ديگه تاييديه از جاهاي ديگه اي نمي خواهد كارمندان پست مردم عادي تركيه مي باشند و زبان انگليسي نمي دانند و فقط بايد با مدارك به زبان خودشان تفهيم بشوند كه شما مي توانيد جاي ديگري مدارك ايشان را بگيريد.براي بچه ها هم اگر اسمشان در پاس شما باشد قبول است وگرنه ترجمه شناسنامه .يكي دو مدرك شناسايي مانند ترجمه شناسنامه به تركي همراهتان باشد بد نيست .البته همه اينها براي دفاتر Ptt گير هستش وگرنه من و لااقل 10 نفر از دوستان ديگر همه در يك روز در دفاتر مختلف رفتيم گفتيم اين همسرمان هستن و ترجمه شناسنامه كه نوشته تويش ايشان همسرتان هست دادند. يكي از بچه ها كارش به ارائه ترجمه عقدنامه كشيد اونم به زبان انگليسي همين ولي بسيار توصيه مي كنم هر چه مي بريد ترجمه اش به زبان تركي باشد راحت تر ارتباط بر قرار مي شود.شانس نياوريد توي اون اداره پست كسي از كنار انگليسي رد هم نشده باشد كارتان گره مي خورد.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
دوستان عزيزم سلام
يه تجربه اي من و يكي از دوستان ديگه مهاجرسرا هفته پيش تو آنكارا داشتيم كه ميخواستم مختصر براتون بگم
پستهاي PTT رو سعي كنيد شعب بزرگتر يا مركزي تر رو انتخاب كنيد چون هم ساعت كاري هاي طولاني تري دارن و هم در گردشي كه از پست مركزي در آنكارا شروع ميشه به زير شاخه هاي اصلي تر زودتر بسته خواهد رسيد.
ما هفته پيش دوشنبه پاسهارو تحويل داديم و روز 4 شنبه آخر وقت با خوش شانسي تمام پاسهارو تحويل گرفتيم.
يه مطلب ديگه: براي دوست من دو تا ايميل حاوي دو كد رهگيري (پاس خودش و پاس همسرش) روز 4 شنبه صبح اومد اما براي من يه ايميل اومد. نگران شدم كه نكنه پاس خانومم آماده نيست. ايميل زدم به سفارت. سريع جواب دادن كه از پست پيگيري كنيد و باز هم كد رهگيري ندادن. (با كد رهگيري ميتونين از آدرس لينكي كه تو ايميل هست گردش بستتونو پيگيري كنيد.) به هر حال توي پست ما با دادن فقط اسم بسته خودم رو تحويل گرفتيم. فكر كرديم شايد همه مدارك تو يك پاكت باشه اما وقتي باز كرديم ديديم فقط مدارك من داخلشه. دوباره به مسئول باجه مراجعه كرديم و با هر سختي بود گفتيم گفتيك كه ما زن و شوهريم و بايد دو تا بسته داشته باشيم
اسم همسرم رو پرسيد:‌تا اسم رو گفتيم عكس العملي نشون داد كه معلوم بود اسم براش آشنا است
خلاصه كه بسته دوم رو گرفتيم. شادي و شوق اون لحظات وصف ناپذيره. آرزو ميكنم هرچه سريعتر اين لحظات رو تجربه كنيد.
سلامت و پيروز باشيد. (من چند روزه روم نميشه بيام تو سايت، آخه به مامان سايه قول دادم يه سر به يكي از بچه ها بزنم و حتي باهاش قرار گذاشتم. اما قرارمون روز دريافت پاس افتاد و اون روز اينقدر دنبال پيگيري از پست و ايميل و ... بودم كه نتونستم به قولم وفا كنم. مامان سايه تو خيلي به ما لطف كردي اما من هيچ كار نتونستم بكنم. خداييييش يه هفت هشت تا رتبه منفي حقمه)
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
دوستان اگر ما راهنمایی کردیم حرف رو بی دلیل بیان نکردیم و تجربه ی شخصی خودمون رو گفتیم. بنده هم گفتم ( همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش) قسمت اول جمله ی من که گفتم : اصلا لازم نیست ، برای یک سوال دیگه بود که پرسیده بودن آیا به انگلیسی لازم هست ترجمه کنند یا نه!
4 تا از دوستانی که با خود بنده تشریف آوردن بیان اینجا شهادت بدن که اگر مشکلی پیش اومده باشه با همین وکالت. فقط کافی هستش به هر نحوی شده به مسئول اونجا ثابت کنید که زن و شوهر هستید. بازهم اگر حرف بنده بد برداشت شده عذرخواهی میکنم!
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، b_argi ، mhb161 ، ashakibafar ، LALILO ، amir82 ، Gerdoo ، گل نهال ، lilistar ، shayangh ، lot2013 ، iman83
(2013-04-21 ساعت 10:09)LALILO نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 16:04)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 15:02)payam62 نوشته:  دوست عزیز جهت دریافت ویزا عازم هستم و این وکالت نامه جهت ارایه به ptt می باشد

اصلا لازم نیست. همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش
یه عکس از خودتون و شوهرتون رو هم تو گوشی تون داشته باشید دیگه کافیه ی کافیه
الان تقریبا ۳ ماه هستش که دوستان فقط به ptt همین هارو نشون میدن
تو رو به خدا يه كم از اظهار نظر هاي بي مورد و دادن راهنمايي هاي بدون استناد كوتاه بياييد و بجاي اون يه چند صفحه عقب تر تو پست هايي كه بچه ها براي اخذ ويزا رفتن آنكارا مراجعه كنين خود بنده از توي آنكارا با يه كي بوردي كه فارسي هم نداشت با هزارتا بدبختي داستان گرفتن ويزا و چند روز مي ياد و چي بايد به Ptt بديم رو نوشتم اصلآ كسي نخوندش !
از مديران اين تاپيك تمنا دارم اين دوستاني رو كه دارن مي رن براي اخذ ويزا به آنكارا راهنمايي كنن لااقل يه ريفرنس درستي .امثال بنده ديگه خيلي وقت نمي كنيم بياييم توي اين تاپيك .
دوستان عكس توي گوشي و اين ماجرا ها را نداريم خيلي جدي مي گويم لطفآ پست من رو دنبال كنيد نزديك بود يكي از دوستان نتواند پاس خانم و بچه هاشو بگيرد.بعضي از دفاتر Ptt خيلي گيرند مخصوصآ بزرگ تر ها .براي اين دوستمون كار به دعوا و وكيل و پليس و اين حرف ها كشيد حالا بگين برين كره مريخ تاييديه بگيريم بابا از كساني كه پست هاي همه را مي خوانند و لايك مي زنند و باز اينجا امضاشون رو مي بينم انتظار ندارم تعجب و هزار تعجب حسابي خوشحالي و تبريك و امتياز و ستاره و .... بعد براي راهنمايي هاي جدي حتي پست را نگاه هم نمي كنند.الان عصباني هستمSad
به هر حال براي كساني كه براي همسرشان و بچه ها مي خواهند مدارك و پاس خود را تحويل بگيرند خواهش مي كنم يك وكالتنامه از محضر مبني بر انجام كليه امور اخذ پاس از پست و سفارت و انجام كليه امور مربوط به آن بگيرند در بند لغات نباشيد به محضريها توضيح بدهيد خودشان بلدند چي بنويسند بعد خيلي ساده مي بريد مترجم برايتان ترجمه مي كند حتمآ به تركي .حالا اين ترجمه را ببريد آنكارا ترجمه كنند هزينه اش هم مانند ايران خواهد بود خيلي فرقي نمي كند ديگه تاييديه از جاهاي ديگه اي نمي خواهد كارمندان پست مردم عادي تركيه مي باشند و زبان انگليسي نمي دانند و فقط بايد با مدارك به زبان خودشان تفهيم بشوند كه شما مي توانيد جاي ديگري مدارك ايشان را بگيريد.براي بچه ها هم اگر اسمشان در پاس شما باشد قبول است وگرنه ترجمه شناسنامه .يكي دو مدرك شناسايي مانند ترجمه شناسنامه به تركي همراهتان باشد بد نيست .البته همه اينها براي دفاتر Ptt گير هستش وگرنه من و لااقل 10 نفر از دوستان ديگر همه در يك روز در دفاتر مختلف رفتيم گفتيم اين همسرمان هستن و ترجمه شناسنامه كه نوشته تويش ايشان همسرتان هست دادند. يكي از بچه ها كارش به ارائه ترجمه عقدنامه كشيد اونم به زبان انگليسي همين ولي بسيار توصيه مي كنم هر چه مي بريد ترجمه اش به زبان تركي باشد راحت تر ارتباط بر قرار مي شود.شانس نياوريد توي اون اداره پست كسي از كنار انگليسي رد هم نشده باشد كارتان گره مي خورد.
دوست عزیز نه عصبانی باش و نه ناراحت ....تمام پستهای شما را یک به یک خوانده ام....ولی این نگرانیها مربوط به استرس های قبل از سفر است....
من دیروز که به دارالترجمه مراجعه کردم ...از من پرسید که آیا تایید سفارت ترکیه را هم می خواهی یا نه؟ وقتی گفتم نه ایشان گفتند معمولا امور مربوط به ترکیه تایید سفارت را می خواهد ....و گرفتن یا نگرفتن تایید را منوط به نظر خودم دانستند..خوب طبیعی است قبل از سفر و با فرصت اندک راحت ترین راه را که پرسیدن از دوستان با تجربه است را برگزیدم....ممنون از راهنمایی شما و تمامی دوستان
(2013-04-21 ساعت 11:18)KOUROSHAVIN نوشته:  البته کم کم داره این تاپیک از موضوع خارج میشه و بهتره این موضوعات به تاپیک سئوالات مطرح.. نقل مکان کنه..اما برای حسن ختام عرض میکنم که :
چنانچه به هردلیل و حتی بی دلیل در پست ترکیه به مشکل خوردید و ایراد بنی اسراییلی گرفتن متاسفانه باید سرکیسه را شل کنید و بقول خودمون سبیل طرفو چرب کنید اونم در حدود 10 یا 20 لیر..مشکلات حل میشن..جهان سومه دیگهBig Grin

خوشبحال خودم که اگر احیانا روزی روزگاری بر حسب اتفاق، سیبی از آسمون بیفته، آفیسر خواب نما بشه و ... و من کلیر بشم Wink کاری با ptt ندارم و باید تو لابی هتل منتظر پاسپورت باشم
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، payam62 ، shatsi ، babak_1363 ، mhb161 ، b_argi ، shimoda ، LALILO ، lilistar ، shayangh ، lot2013 ، amiraryan ، iman83
(2013-04-21 ساعت 11:18)KOUROSHAVIN نوشته:  البته کم کم داره این تاپیک از موضوع خارج میشه و بهتره این موضوعات به تاپیک سئوالات مطرح.. نقل مکان کنه..اما برای حسن ختام عرض میکنم که :
چنانچه به هردلیل و حتی بی دلیل در پست ترکیه به مشکل خوردید و ایراد بنی اسراییلی گرفتن متاسفانه باید سرکیسه را شل کنید و بقول خودمون سبیل طرفو چرب کنید اونم در حدود 10 یا 20 لیر..مشکلات حل میشن..جهان سومه دیگهBig Grin
با مدارک کامل برید که هیچ وقت مجبور نشید یک همچین کاری بکنید.
بد عادت نکنید، در ضمن اگر یک مامور وظیفه شناس باشه انوخ یک داستانی براتون پیش بیاد که نگو ونپرس ، پس به ریسکش هم نمی ارزه اصن
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، shimoda ، b_argi ، sara_82 ، LALILO ، Gerdoo ، mnajafinobar ، yalda91 ، shayangh ، lot2013 ، daad ، mino2013 ، lilac ، sh_aytak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان