موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 00:57 توسط shimoda.)
(2013-04-20 ساعت 23:54)fariba_a نوشته: سلام
دوستان گرامی
به همه ی دوستان کلیر شده در این هفته و هفته های قبل تبریک میگم.
الان سایت کلیرنس ارمنستان را نگاه میکردم، دیدم جلوی همه ی کیس نامبرها ستاره داره. آیا معنی و مفهوم آن این است که همه نقص مدرک داشته اند؟؟!!!
تاریخ جلوی کیس نامبرها یعنی حداکثر تا این تاریخ باید بروند و ویزاشونو بگیرن؟
آیا چک کردن این سایت هفته ای یکبار ( جمعه ها) کافیه؟ یا هر روز چک کنیم؟
شماره های جدید به آخر جدول اضافه میشن یا ترتیب خاصی نداره؟
هر شماره تا تاریخی که روبروش هست در جدول میمونه و بعد حذف میشه؟
یک سوال مهم دیگه دارم و اینه که آیا کسی بوده که همزمان با کلیر شدنش از ارمنستان بلیت هواپیما برای آمریکا گرفته باشه و رفته باشه؟ اگر میشناسید، از چه شرکت هواپیمایی و چطوری؟
در آخر ، امیدوارم همه ی منتظران به زودی کلیر شوند.
دوست عزیز این ستاره همین معنی رو داره
احتمالا همه نقص مدرک داشتند
بله باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرند
در مورد چک کردن سایت بله یک بار در هفته کافیه به نظرم بهترین موقع جمعه شب هاست
کاش من هم طاقت می آوردم و هفته ای یک بار می دیدم
یکی بیاد به من بگه آخه شنبه ها که سایت آپ نمی شه
شماره های جدید هم به آخر جدول اضافه می شن
نمی دونم شماره کی حذف می شه اما حدس می زنم وقتی ویزا رو توی پاس بزنند شماره حذف می شه
جواب سوال مهم رو هم نمی دونم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً احساس خوبیه که میایم اینجا می بینیم هر سری بچه ها کلیر می شن، به امید روزی که خودمونم به سلامت این مرحله رو طی کنیم
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ، ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید. برای دریافت ویزا در ارمنستان باید پاس ها رو در پاکت بهمراه برگه آبی بندازیم توی باکس سفارت یا تحویل می گیرن و رسید میدن؟ ممنون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 09:34)ahmadi.k نوشته: با سلام ، ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید. برای دریافت ویزا در ارمنستان باید پاس ها رو در پاکت بهمراه برگه آبی بندازیم توی باکس سفارت یا تحویل می گیرن و رسید میدن؟ ممنون
سلام. ظاهراً اینجوری که دوستان سفرنامه هاشون نوشتند باید پاسپورت ها و مدارک ناقص رو باید در صندوق سفارت بیاندازد.
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 16:04)alirezadiba نوشته: (2013-04-20 ساعت 15:02)payam62 نوشته: دوست عزیز جهت دریافت ویزا عازم هستم و این وکالت نامه جهت ارایه به ptt می باشد
اصلا لازم نیست. همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش
یه عکس از خودتون و شوهرتون رو هم تو گوشی تون داشته باشید دیگه کافیه ی کافیه
الان تقریبا ۳ ماه هستش که دوستان فقط به ptt همین هارو نشون میدن
تو رو به خدا يه كم از اظهار نظر هاي بي مورد و دادن راهنمايي هاي بدون استناد كوتاه بياييد و بجاي اون يه چند صفحه عقب تر تو پست هايي كه بچه ها براي اخذ ويزا رفتن آنكارا مراجعه كنين خود بنده از توي آنكارا با يه كي بوردي كه فارسي هم نداشت با هزارتا بدبختي داستان گرفتن ويزا و چند روز مي ياد و چي بايد به Ptt بديم رو نوشتم اصلآ كسي نخوندش !
از مديران اين تاپيك تمنا دارم اين دوستاني رو كه دارن مي رن براي اخذ ويزا به آنكارا راهنمايي كنن لااقل يه ريفرنس درستي .امثال بنده ديگه خيلي وقت نمي كنيم بياييم توي اين تاپيك .
دوستان عكس توي گوشي و اين ماجرا ها را نداريم خيلي جدي مي گويم لطفآ پست من رو دنبال كنيد نزديك بود يكي از دوستان نتواند پاس خانم و بچه هاشو بگيرد.بعضي از دفاتر Ptt خيلي گيرند مخصوصآ بزرگ تر ها .براي اين دوستمون كار به دعوا و وكيل و پليس و اين حرف ها كشيد حالا بگين برين كره مريخ تاييديه بگيريم بابا از كساني كه پست هاي همه را مي خوانند و لايك مي زنند و باز اينجا امضاشون رو مي بينم انتظار ندارم تعجب و هزار تعجب حسابي خوشحالي و تبريك و امتياز و ستاره و .... بعد براي راهنمايي هاي جدي حتي پست را نگاه هم نمي كنند.الان عصباني هستم
به هر حال براي كساني كه براي همسرشان و بچه ها مي خواهند مدارك و پاس خود را تحويل بگيرند خواهش مي كنم يك وكالتنامه از محضر مبني بر انجام كليه امور اخذ پاس از پست و سفارت و انجام كليه امور مربوط به آن بگيرند در بند لغات نباشيد به محضريها توضيح بدهيد خودشان بلدند چي بنويسند بعد خيلي ساده مي بريد مترجم برايتان ترجمه مي كند حتمآ به تركي .حالا اين ترجمه را ببريد آنكارا ترجمه كنند هزينه اش هم مانند ايران خواهد بود خيلي فرقي نمي كند ديگه تاييديه از جاهاي ديگه اي نمي خواهد كارمندان پست مردم عادي تركيه مي باشند و زبان انگليسي نمي دانند و فقط بايد با مدارك به زبان خودشان تفهيم بشوند كه شما مي توانيد جاي ديگري مدارك ايشان را بگيريد.براي بچه ها هم اگر اسمشان در پاس شما باشد قبول است وگرنه ترجمه شناسنامه .يكي دو مدرك شناسايي مانند ترجمه شناسنامه به تركي همراهتان باشد بد نيست .البته همه اينها براي دفاتر Ptt گير هستش وگرنه من و لااقل 10 نفر از دوستان ديگر همه در يك روز در دفاتر مختلف رفتيم گفتيم اين همسرمان هستن و ترجمه شناسنامه كه نوشته تويش ايشان همسرتان هست دادند. يكي از بچه ها كارش به ارائه ترجمه عقدنامه كشيد اونم به زبان انگليسي همين ولي بسيار توصيه مي كنم هر چه مي بريد ترجمه اش به زبان تركي باشد راحت تر ارتباط بر قرار مي شود.شانس نياوريد توي اون اداره پست كسي از كنار انگليسي رد هم نشده باشد كارتان گره مي خورد.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام
يه تجربه اي من و يكي از دوستان ديگه مهاجرسرا هفته پيش تو آنكارا داشتيم كه ميخواستم مختصر براتون بگم
پستهاي PTT رو سعي كنيد شعب بزرگتر يا مركزي تر رو انتخاب كنيد چون هم ساعت كاري هاي طولاني تري دارن و هم در گردشي كه از پست مركزي در آنكارا شروع ميشه به زير شاخه هاي اصلي تر زودتر بسته خواهد رسيد.
ما هفته پيش دوشنبه پاسهارو تحويل داديم و روز 4 شنبه آخر وقت با خوش شانسي تمام پاسهارو تحويل گرفتيم.
يه مطلب ديگه: براي دوست من دو تا ايميل حاوي دو كد رهگيري (پاس خودش و پاس همسرش) روز 4 شنبه صبح اومد اما براي من يه ايميل اومد. نگران شدم كه نكنه پاس خانومم آماده نيست. ايميل زدم به سفارت. سريع جواب دادن كه از پست پيگيري كنيد و باز هم كد رهگيري ندادن. (با كد رهگيري ميتونين از آدرس لينكي كه تو ايميل هست گردش بستتونو پيگيري كنيد.) به هر حال توي پست ما با دادن فقط اسم بسته خودم رو تحويل گرفتيم. فكر كرديم شايد همه مدارك تو يك پاكت باشه اما وقتي باز كرديم ديديم فقط مدارك من داخلشه. دوباره به مسئول باجه مراجعه كرديم و با هر سختي بود گفتيم گفتيك كه ما زن و شوهريم و بايد دو تا بسته داشته باشيم
اسم همسرم رو پرسيد:تا اسم رو گفتيم عكس العملي نشون داد كه معلوم بود اسم براش آشنا است
خلاصه كه بسته دوم رو گرفتيم. شادي و شوق اون لحظات وصف ناپذيره. آرزو ميكنم هرچه سريعتر اين لحظات رو تجربه كنيد.
سلامت و پيروز باشيد. (من چند روزه روم نميشه بيام تو سايت، آخه به مامان سايه قول دادم يه سر به يكي از بچه ها بزنم و حتي باهاش قرار گذاشتم. اما قرارمون روز دريافت پاس افتاد و اون روز اينقدر دنبال پيگيري از پست و ايميل و ... بودم كه نتونستم به قولم وفا كنم. مامان سايه تو خيلي به ما لطف كردي اما من هيچ كار نتونستم بكنم. خداييييش يه هفت هشت تا رتبه منفي حقمه)
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 11:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 12:42 توسط alirezadiba.)
دوستان اگر ما راهنمایی کردیم حرف رو بی دلیل بیان نکردیم و تجربه ی شخصی خودمون رو گفتیم. بنده هم گفتم ( همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش) قسمت اول جمله ی من که گفتم : اصلا لازم نیست ، برای یک سوال دیگه بود که پرسیده بودن آیا به انگلیسی لازم هست ترجمه کنند یا نه!
4 تا از دوستانی که با خود بنده تشریف آوردن بیان اینجا شهادت بدن که اگر مشکلی پیش اومده باشه با همین وکالت. فقط کافی هستش به هر نحوی شده به مسئول اونجا ثابت کنید که زن و شوهر هستید. بازهم اگر حرف بنده بد برداشت شده عذرخواهی میکنم!