موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 11:41)alirezadiba نوشته: دوستان اگر ما راهنمایی کردیم حرف رو بی دلیل بیان نکردیم و تجربه ی شخصی خودمون رو گفتیم. بنده هم گفتم ( همون وکالت نامه به زبان ترکی کافی هستش) قسمت اول جمله ی من که گفتم : اصلا لازم نیست ، برای یک سوال دیگه بود که پرسیده بودن آیا به انگلیسی لازم هست ترجمه کنند یا نه!
4 تا از دوستانی که با خود بنده تشریف آوردن بیان اینجا شهادت بدن که اگر مشکلی پیش اومده باشه با همین وکالت. فقط کافی هستش به هر نحوی شده به مسئول اونجا ثابت کنید که زن و شوهر هستید. بازهم اگر حرف بنده بد برداشت شده عذرخواهی میکنم!
قربانت برم دوست خوبم
ناراحتي از باب شما نيست حالا روي پست شما اين اظهار نظر را كردم مال چند تا اظهار نظر پشت سر هم بود كه نهايتآ به نشان دادن عكس مشترك شما ختم شد. سفر بنده مصادف بود با هم هتلي شدن حدود 30 نفر از كيس هاي مختلف ويزا آمريكا و درست مي گوييد خيلي ها به راحتي آب خوردن توانستند پاس همسر و فرزندانشان را بگيرند . هشدار من براي آن تعداد نفراتي خواهد بود كه ديدم و جلو چشم خودم از دادن پاس همسرانشان طفره مي رفتند و مي گفتند بگوييد خودشان بيايند (حالا چطوري از ايران خودشان بدون پاس بيايند ديگه مشكل خودشان بود و به همين صراحت بيان مي كردند) اين تجربه بدي بود و من براي care كردن ساير دوستان عرض مي كنم .شما هم اگر امضا داشتيد من متوجه مي شدم شما هم تجربه شخصي خود را داريد بيان مي كنيد اي گل نهال جان كجايي ؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
راستي كساني كه براي دومين بار مشرف مي شوند آنكارا بدانند و آگاه باشند با موبايلي كه دفعه قبل از ايران برده باشيد نمي توانند اينبار در آنكارا صحبت كنند و گوشي آنتن نمي دهد حتي اگر سيم كارت جديد به آن بياندازيد .البته اين موضوع شامل كليه سيم كارت هاي تركيه مي شود و در مورد كار با سيم كارت هاي ايران خبر ندارم.لطفآ يه گوشي كه آنكارا نديده است ببريد يا گوشي كه تركيه رجيستر شده است استفاده كنيد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
67 روز انتظار برای کیس 1نفره بدون سابقه شغلی آخه این انصافه
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
اون ادرسي از امريكا رو كه توو فرم ها نوشتيم رو بايد لزومن بعد عمليات موفقيت اميز كليرنس به همون جا بريم؟ يا ميشه تغيير داد.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 18:37)atishbiarrr نوشته: (2013-04-21 ساعت 16:41)LALILO نوشته: راستي كساني كه براي دومين بار مشرف مي شوند آنكارا بدانند و آگاه باشند با موبايلي كه دفعه قبل از ايران برده باشيد نمي توانند اينبار در آنكارا صحبت كنند و گوشي آنتن نمي دهد حتي اگر سيم كارت جديد به آن بياندازيد .البته اين موضوع شامل كليه سيم كارت هاي تركيه مي شود و در مورد كار با سيم كارت هاي ايران خبر ندارم.لطفآ يه گوشي كه آنكارا نديده است ببريد يا گوشي كه تركيه رجيستر شده است استفاده كنيد
براى من مشكلى پيش نيومد ،همين هفته ى پيش آنكارا بودم و با همون گوشى قبلى و همون سيم كارت ايرانسل كار كردم......
پس با سيم كارت ايراني ok هست ولي با سيم كارت هاي تركي اشكال داره . پس راه حل اول: از سيم كارت ايراني استفاده كنيد هزينه بالا
راه حل دوم :از يك موبايل قرضي تو آنكارا استفاده كنيد هزينه متوسط
راه حل سوم: اگر تلفن ضروري داشتين از كارت تلفن استفاده كنين با 5 ليرش به خط ثابت ايران حدود 25 دقيقه مي شد حرف زد بقيه با شما كار داشتن زنگ بزنند هتل هزينه پايين
اصولآ هزينه مخابرات توي تركيه خيلي زياد بود بهتر بود از دنيا توي تركيه منفك بشين و برين تو دل افق
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 18:24)daad نوشته: اون ادرسي از امريكا رو كه توو فرم ها نوشتيم رو بايد لزومن بعد عمليات موفقيت اميز كليرنس به همون جا بريم؟ يا ميشه تغيير داد.
جناب daad
خير لزومآ اما گرينتون مي ره اون آدرسي كه دادين براي اطلاعات بيشتر به تاپيك اولين سفر انتهاي صفحه 4 ارسال 60 فرمايشات جناب بيات مراجعه فرماييد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 17:40)nirvana_kobin نوشته: 67 روز انتظار برای کیس 1نفره بدون سابقه شغلی آخه این انصافه 
94 روز انتظار برای یک کیس 1 نفره پس منو چی میگییییییییییییی
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
اشخاصی که کلیرنس می شوند آیا همان لحظه status آنها توی CEAC تغییر می کنه ؟