کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-22 ساعت 08:48)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 08:22)los_angeles نوشته:  سلام
از اپديت هاي ceac چطور ميشه پيش بيني كرد كه اين هفته كلير ميشيم يا نه؟

درود دوست من
معمولاً اولین روزها یکبار آپدیت میشی و زمانی که مسئولین سفارت پرونده شما رو سیاحت میکنن هم آپدیت میشی. من و چند تن از دوستان روزهای آخر که کلیر شدیم 4 بار، تقریباً یکروز در میون آپدیت شدیم که این نشون میداد پرونده ما مورد علاقه آفیسر شده و دائماً داره میپادش!Big Grin و بلافاصله در لیست جدید اسامی ظاهر شدیم!
پیروز باشید
مرسي از جواب شما
ما هم 28 فوريه مصاحبه داشتيم 16 اوريل هم بعد از يكماه اپديت شديم
(البته همسرم 15 اوريل و خودم 16 اوريل )
ممكنه اين هفته كلير بشيم ؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Gerdoo ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، Saeedv13
سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Hedieh20 ، abloom_ma ، valencia ، mhb161 ، mahmoodfuny ، lilac ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، گل نهال
47 روز گذشت تو لیست منتظر سرا تمام بالا سری ها به شعاع تقریبا 7 نفر خط خوردن و پایین هم بجز mhz_ir عزیز بقیه خط خوردن به شعاع حدود 4 نفر یعنی کم کم داره خلوت میشه دست راست خط خورده های منتظر سرا زیر سر ما و همه پیش کسوتا.

با انرژی ++++++++++++ پیش به سوی یک هفته موش و گربه بازیه سفارت آنکارا Tongue Tongue Tongue
شاد باشید چون چاره دیگه ای نیست...........
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: abloom_ma ، payam62 ، f1f ، e76779 ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، maryami2k4 ، shayangh ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، Saeedv13
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، mhb161 ، b_argi ، s.s.h ، Ali.US ، rezagh ، soruosh ، mnajafinobar ، lilac ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13
(2013-04-22 ساعت 09:19)2013selectee نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 02:01)yaszamansani نوشته:  دوستان یه سوال دارم موقع مصاحبه افیسر گفت به این سایت رجوع کنید ,http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant visas.htmlهر موقع شماره کیستون دیدی بیا برای ویزا .کدوم قسمت سایت باید رفت؟؟؟ ممنون .

به این سایت برید:
http://www.abudhabiivo.net/
و شماره کیس رو وارد کنید (بدون صفرهای قبل از کیس نامبر)
مثلا 2013AS00001123 رو بزنید 2013AS1123

دوست جديد به منتظر سرا خوش آمدي
از اين سايت هم ميتونيد چك كنيد
https://ceac.state.gov/CEACS
در ضمن امضاتو كامل كن تا دوستان شمارو توي منتظر سرا اضافه كنند
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، b_argi ، payam62 ، soruosh ، KOUROSHAVIN ، mnajafinobar ، yaszamansani ، گل نهال
دوستان به علت دیوانگی مسئول آپدیت سایت آنکارا به آدرس (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) و اعلام ماه ها به ترکی از این جدول برای تبدیل به ماه های میلادی استفاده کنید.
باشد که رستگار شوید (clear) به زودی. Tongue

[عکس: calender.jpg]
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
(2013-04-22 ساعت 09:32)abloom_ma نوشته:  این قافله عمر عجب میگذرد
باورش سخته ...اما 132 روز هست که منتظرمSad

سلام دوستان.......صبح زیبا و بهاری تک تک شما سروران عزیز بخیرShy.....عرض ادب و خوش آمد به تمامی تازه واردهای عزیز.Big Grin..به سرزمین منتظران بی ادعا خوش آمدید.....امیدوارم زیاد در صف انتظار نمانید و بزودی کلیر شوید اما فرموش نکنید تحمل روز های انتظار فقط با روحیه ای خوب و صبر و امید امکان پذیر میباشد.
سلام بر پیشکسوتان عزیز.....میبینم که هنوز چون کوه ایستاده اید و به فرداها امید دارید....درود بر شما....به امید خدا شما نیز
در این هفته کلیر میشویدBig GrinBig GrinBig Grin....پس همه با هم هفته ای سرشار از شادی و امید را آغاز میکنیم

درود ....توی این تاپیک باید غیر از دکمه های تبریک و تشکر ، پاسخ و...به نظر میرسه می باید دکمه ابراز همدردی رو هم دوستان لطف کنند واضافه کنند ...البته به نظر میرسه در کل تاپیک ها هم بد نباشه این گزینه اضافه شود ولی به دلایلی که همه هم در جریان هستیم قرار دادن این دکمه توی این تاپیک لازم الاجرا به نظر می آد.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-04-22 ساعت 11:48)pouya.web نوشته:  شاد باشید چون چاره دیگه ای نیست...........

منم ۹۰ روزه شادم چون ۸۵ روزه که پروندم آپدیت هم نشده ای( با اجازه عمو سعید ) ای تو روح جدو آبادشون چون دیگه نمی دونم الان دارن کجامون رو چک میکننBig Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-04-22 ساعت 11:41)los_angeles نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 08:48)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 08:22)los_angeles نوشته:  سلام

درود دوست من
معمولاً اولین روزها یکبار آپدیت میشی و زمانی که مسئولین سفارت پرونده شما رو سیاحت میکنن هم آپدیت میشی. من و چند تن از دوستان روزهای آخر که کلیر شدیم 4 بار، تقریباً یکروز در میون آپدیت شدیم که این نشون میداد پرونده ما مورد علاقه آفیسر شده و دائماً داره میپادش!Big Grin و بلافاصله در لیست جدید اسامی ظاهر شدیم!
پیروز باشید
مرسي از جواب شما

در طول پروسه کار لاتری خیلی مسائل رو دیدیم و متوجه شدیم که هیج چیزی 100% قطعی نیست و خیلی مسائل بر حسب حدس و گمان ما هستش. خیلی از بچه ها هم بودن که با یکبار آپدیت، کلیر شدن و امیدوارم که شامل حال شما هم بشه. ولی اگه کسی که چند روز پشت سر هم آپدیت بشه، نشون میده که دارن رو پروندش کار میکنن و اگه خودش بدونه که کارش جایی گیر نداره و مثلاً دروغی در پروندش ذکر نکرده، به احتمال زیاد در لیست بعد کلیر خواهد شد. ما فقط میتونیم ضرایب احتمال رو حدس بزنیم.
در هر صورت امیدوارم هم شما و هم باقی دوستان مخصوصاً اونایی که خیلی وقته منتظرن اسامیشون اعلام بشه تا ما هم خوشحال بشیم.
پیروز باشید
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، s.s.h ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، shatsi ، lilac ، afshin-b ، KOUROSHAVIN ، sce ، mhb161 ، Saeedv13 ، گل نهال
61 روز انتظار
پنج شنبه آپدیت
گویا خبری در راه است
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، rouzbehdarvishi ، shatsi ، abloom_ma ، payam62 ، valencia ، lilistar ، mnajafinobar ، lilac ، lot2013 ، shayangh ، afshin-b ، KOUROSHAVIN ، sce ، mhb161 ، nina22 ، Ali.US ، Saeedv13
يعني ميشه با اختلاف يه هفته ستاره جلوي اسمم برداشته بشه..
خواااااااهششششش ميكنم..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، abloom_ma ، shatsi ، shayangh ، KOUROSHAVIN ، sce ، mnajafinobar ، Ali.US ، Saeedv13
سلام
اگه به جای ما بودید و 160 روز منتظر بودید بدون هیچ نکته مبهمی چیکار می کردید؟ ;-) پس با 70 - 80 روز آرامش خودتون رو حفظ کنید
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-04-22 ساعت 13:57)raham نوشته:  سلام
اگه به جای ما بودید و 160 روز منتظر بودید بدون هیچ نکته مبهمی چیکار می کردید؟ ;-) پس با 70 - 80 روز آرامش خودتون رو حفظ کنید

رهام جان من واقعا به صبرت احسنت می گم. من با 140 روز ...، هفته پیش بعد مدتها آپدیت شدم ولی کلیر نشدم، دیگه زدم تو بیخیالی باورم نمیشه که امروز تا الان نه سایتو چک کردم نه اون سایت کذایی سیس. خیلیه ها Wink
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، lilistar ، raham ، abloom_ma ، Gerdoo ، princesess ، MEHDIREZAEI ، lot2013 ، KOUROSHAVIN ، sce ، mhb161 ، feyzgostar ، nina22 ، Ali.US ، Saeedv13 ، گل نهال
(2013-04-22 ساعت 12:27)bmojtaba نوشته:  منم ۹۰ روزه شادم چون ۸۵ روزه که پروندم آپدیت هم نشده ای( با اجازه عمو سعید ) ای تو روح جدو آبادشون چون دیگه نمی دونم الان دارن کجامون رو چک میکننBig Grin

بهتون حق میدم ولی بهتون پیشنهاد میدم برای اینکه از استرستون کم بشه فرض کنید مثل بچه های ایروان نتونیم تو این سایت چک کنیم اصلا فرض کن همچین سایتی نیست مگه این سایت ceac سفارت به شما گفته چک کنید که همش چک میکنید(خودمم شامل میشهBig Grin)

ستاد کاهش استرسهای قبل از کلیر شدن(بیات جان تو که دستی تو راه اندازی ستاد داری بیا یه ستادم به این اسم راه بنداز بچه ها فشارشون رفته بالا +خودم Big Grin)
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، abloom_ma ، bmojtaba ، KOUROSHAVIN ، sce ، mhb161 ، Ali.US ، Saeedv13 ، آناهيتا ، MEHDIREZAEI
(2013-04-22 ساعت 13:04)Gerdoo نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:41)los_angeles نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 08:48)Gerdoo نوشته:  [quote='los_angeles' pid='313633' dateline='1366602723']
سلام

درود دوست من
پیروز باشید
مرسي از جواب شما

در طول پروسه کار لاتری خیلی مسائل رو دیدیم و متوجه شدیم که هیج چیزی 100% قطعی نیست و خیلی مسائل بر حسب حدس و گمان ما هستش. خیلی از بچه ها هم بودن که با یکبار آپدیت، کلیر شدن و امیدوارم که شامل حال شما هم بشه. ولی اگه کسی که چند روز پشت سر هم آپدیت بشه، نشون میده که دارن رو پروندش کار میکنن و اگه خودش بدونه که کارش جایی گیر نداره و مثلاً دروغی در پروندش ذکر نکرده، به احتمال زیاد در لیست بعد کلیر خواهد شد. ما فقط میتونیم ضرایب احتمال رو حدس بزنیم.
در هر صورت امیدوارم هم شما و هم باقی دوستان مخصوصاً اونایی که خیلی وقته منتظرن اسامیشون اعلام بشه تا ما هم خوشحال بشیم.
پیروز باشید
[/q
ممنونم از دلگرمي شما و اميدوارم كيس ما هم اين هفته كلير بشه
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، mnajafinobar ، afshin-b ، KOUROSHAVIN ، sce ، mhb161 ، Gerdoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان