کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام

من امروز پیگیر کیسم شدم و ایمیل زدم در جواب بهم اینو گفتن:
نقل قول:According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2013 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

جالبه گفت اگه تا آخر برنامه تموم بشه کلیر شدن شما ما کیستون رو تو سایت اعلام می‌کنیم

اینم بگم که ۲۰ دقیقیی جواب دادن :د

از همه جالبتر اینه که سایت ceac برام آپدیت نشده
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، bmojtaba ، mnajafinobar ، payam62 ، b_argi ، noura ، alirezass ، lot2013 ، sce ، mhb161 ، Ali.US
سلام دوستان منتظر
من حسابي حال شمارو درك مي كنم البته من هنوز كارنت نشدم اما تصور اين كه اواخر تير نوبت مصاحبم باشه و بخوام اينطوري منتظر كلير باشم در حالي كه 30 سپتامبر تند تند نزديك ميشه برام وحشتناكه. راستي آيا امكان داره كسي به علت طول كشيدن زمان كلير از 30 سپتامبر بگذره؟ اون وقت چي ميشه. يعني من نهايتا 70 روز براي كلير شدن وقت خواهم داشت و اگر تو اين مدت كلير نشدم چي ...
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: abloom_ma ، sce ، mhb161 ، habibi ، Ali.US ، گل نهال
سلام بر دوستان عزیز
من دو هفته ای هست که به جمع منتظرین پیوستم. امروز برای اولین بار یه سر به سایتی که جناب افیسر در ارمنستان به من داد زدم ( منظورم این سایت http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html) ولی بعد از مقایسه کیس نامبرهای اعلام شده با کیس نامبر خودم حس کردم یه جای کار مشکلی داره آخه کیس نامبر های اعلام شده داخل این سایت همون کیس نامبر اولیمونه بدون صفرهای وسطش مثلا 2013AS5146 ولی کیس نامبری که افیسر ایروان به من داد و گفت هر موقع شمارتو تو این سایت چک کردی بیا اینجوریه **AS000064
الان از دوستان منتظر خودم سوال دارم آیا ماله بقیه هم همینجوره؟ و اینکه آیا باید صبر کنیم تا دقیقا همین شماره تو این سایت ظاهر شه؟
ممنون
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، payam62 ، sce ، nina22
90 روزه شدیم,به همین راحتی,بدون هیچ آپدیتی,جدا خسته نباشن سفارت آنکارا
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
سلام دوست عزیزlinuxer ....میشه لطف کنید امضا خودتون را کامل کنید.....جوابی که به شما داده اند کمی قابل تامل هست

(2013-04-22 ساعت 15:14)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان منتظر
من حسابي حال شمارو درك مي كنم البته من هنوز كارنت نشدم اما تصور اين كه اواخر تير نوبت مصاحبم باشه و بخوام اينطوري منتظر كلير باشم در حالي كه 30 سپتامبر تند تند نزديك ميشه برام وحشتناكه. راستي آيا امكان داره كسي به علت طول كشيدن زمان كلير از 30 سپتامبر بگذره؟ اون وقت چي ميشه. يعني من نهايتا 70 روز براي كلير شدن وقت خواهم داشت و اگر تو اين مدت كلير نشدم چي ...
دوست عزیز پس از 30 سپتامبر دیگه به هیچ کیس لاتاری جواب نمی دهند و برندگان 2014 را شروع میکنند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، KOUROSHAVIN ، sce ، b_argi ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 11:53)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید
دوست عزیز خوش آمدی و سعی کن زیاد اینجا نمونی ...به قول مامان سایه ...اینجا منتظرسراست نه کاروانسرا ....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bardia mousapour ، sce ، b_argi ، mhb161 ، Ali.US ، Saeedv13 ، گل نهال
10 روزه شدم رفت، یعنی ممکنه این هفته کلیر بشم ؟
شده تا حالا با 9 سوالی زیر 4 هفته کسی کلیر بشه ؟ از تاپیک 2012 همچین موردی یادم نمیاد !!!
(2013-04-22 ساعت 16:56)mehdiii نوشته:  10 روزه شدم رفت، یعنی ممکنه این هفته کلیر بشم ؟
شده تا حالا با 9 سوالی زیر 4 هفته کسی کلیر بشه ؟ از تاپیک 2012 همچین موردی یادم نمیاد !!!

بله میشه چرا نمیشه دکتر جان.من باب مثال من 90 روزه شدم!! اما شمامثل اون همکارت که میشناسی و عزیز ماست 37 روزه ای .مطمئن باش.
البته 90 روزه هم عالمی داره بسی ...
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، mhb161 ، amir82 ، mehdiii ، sadeghi897 ، feyzgostar ، MEHDIREZAEI ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، rezagh ، shayangh ، lilac ، Saeedv13

دوست عزیز من جای شما باشم فعلا توی این تاپیک نمیام چون استرس الکی بهت میده هر کیسی شرایط خاص خودشو داره شما ممکن هست انشالا یک ضرب بگیری و شرایط کلا متفاوتی پیدا کنی ولی اگه میخوای کمی آرامش پیدا کنی باید بگم از بچه های 2012 فقط یک نفر ویزا نگرفت اونم تحصیلات بسیار خاصی داشت و چندین بار برای آمریکا اپلای کرده بود و در نهایت هم متاسفانه ویزا نگرفت ولی بقیه دوستانی که برنده شده بودن و تو مهاجرسرا اومده بودن همگی ویزا گرفتن پس نگران نباش و امیدوار باش همین که برنده شدی خودش شانس بسیار بزرگیه پس از تاپیک ما خسته های به شدت امیدوار و منتظر برو بیرون و منتظر کارنتی و مصاحبه باش و گرچه ما مقیمان این تاپیک دوست داریم اما امیدوارم و دعا میکنم بعد از مصاحبه یک ضرب بری به تاپیک اولین سفر.
خوش و خرم و شاد باش ما منتظران رو هم دعا کن.
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، shimoda ، amir82 ، yasaman1111 ، mnajafinobar ، f1f ، khmp ، shaso ، KOUROSHAVIN ، majorsoly ، گل نهال
(2013-04-22 ساعت 12:27)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:48)pouya.web نوشته:  شاد باشید چون چاره دیگه ای نیست...........

منم ۹۰ روزه شادم چون ۸۵ روزه که پروندم آپدیت هم نشده ای( با اجازه عمو سعید ) ای تو روح جدو آبادشون چون دیگه نمی دونم الان دارن کجامون رو چک میکننBig Grin

مجتبی جان من فکر کنم خودمون سهله اگه میخواستن اجدادمون رو هم تحقیق کنن تا الان تموم شده بود.بمیرم الهی چه توهمی داشتم من .یادته میگفتم4 هفته؟200 تا هفته بعدشم اومد و ما همچنان معلق !خدا صبر بده .Sad
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، KOUROSHAVIN ، bmojtaba ، noura ، sce ، zohre02 ، Ali.US ، mhb161 ، Saeedv13 ، hushmandco
همین لان که دارم این پست رو میزنم تلفن دستمه و اونطرف سفارت منو هولد نگه داشته تا یه کارشناسی بهم جواب بده، 6 دقیقه ای هست منتظرم Sad ولی من تا جواب ندن دست از تلاش نمی کشم. واسم دعا کنید Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-04-22 ساعت 16:58)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 14:49)linuxer نوشته:  سلام

من امروز پیگیر کیسم شدم و ایمیل زدم در جواب بهم اینو گفتن:
نقل قول:According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2013 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

جالبه گفت اگه تا آخر برنامه تموم بشه کلیر شدن شما ما کیستون رو تو سایت اعلام می‌کنیم

اینم بگم که ۲۰ دقیقیی جواب دادن :د

از همه جالبتر اینه که سایت ceac برام آپدیت نشده

جالبه که برای منم همین متن رو فرستادن اما همون اولاش گفته بررسی پرونده شما بزودی تموم میشه و بقیه نامه عین نامه شماست..اگه کپی پیست کرده باشن پ چرا برای من یه جمله بیشتر توش داره؟

دوست من این که من گذاشتم کل نامه نیست که اون قسمتیش که نظرمو جلب کردو‌ گذاشتم. فک کنم یه کپی‌ کردن بوده بخاطر حجم زیاد اینجور نامها از طرف ایرانی‌ ها
i don't have farsi keyboard Big Grin
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، sce ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 17:06)pouya.web نوشته:  

دوست عزیز من جای شما باشم فعلا توی این تاپیک نمیام چون استرس الکی بهت میده هر کیسی شرایط خاص خودشو داره شما ممکن هست انشالا یک ضرب بگیری و شرایط کلا متفاوتی پیدا کنی ولی اگه میخوای کمی آرامش پیدا کنی باید بگم از بچه های 2012 فقط یک نفر ویزا نگرفت اونم تحصیلات بسیار خاصی داشت و چندین بار برای آمریکا اپلای کرده بود و در نهایت هم متاسفانه ویزا نگرفت ولی بقیه دوستانی که برنده شده بودن و تو مهاجرسرا اومده بودن همگی ویزا گرفتن پس نگران نباش و امیدوار باش همین که برنده شدی خودش شانس بسیار بزرگیه پس از تاپیک ما خسته های به شدت امیدوار و منتظر برو بیرون و منتظر کارنتی و مصاحبه باش و گرچه ما مقیمان این تاپیک دوست داریم اما امیدوارم و دعا میکنم بعد از مصاحبه یک ضرب بری به تاپیک اولین سفر.
خوش و خرم و شاد باش ما منتظران رو هم دعا کن.

ماههاي آخر دوره چون همه كارنت ميشن يه كم سر سفارتها خلوت تر ميشه و سريعتر كلير مي كنن. الكي استرس اون موقع رو نداشته باش

دوستان من ديشب توي يكي از شبكه هاي ماهواره شنيدم كه سال 2015 آخرين سال لاتاري هستش. آيا اين واقعيت داره؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، mnajafinobar ، sce ، mrr777 ، yalda91 ، mhb161 ، گل نهال
بعد از نزدیک به 15 دقیقه انتظار خسته شدم و قطع کردم و دوباره زنگ زدم ولی ایندفعه با اپراتور صحبت کردم و بهش گفتم که کلی اونجا منتظر موندم یارو گفت من الان وصلت می کنم، ولی بازم هیچی، دوباره قطع کردم و زنگ زدم ولی بازم هیچی، بازم هیچی، بازم هیچی، ایمیلها رو هم که اونطوری جواب میدن، پس من چطوری بفهمم که درد کیس من چیه؟؟؟؟؟؟؟

(2013-04-22 ساعت 17:47)feyzgostar نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 12:27)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:48)pouya.web نوشته:  شاد باشید چون چاره دیگه ای نیست...........

منم ۹۰ روزه شادم ...

مجتبی جان من فکر کنم خودمون سهله اگه میخواستن اجدادمون رو هم تحقیق کنن تا الان تموم شده بود.بمیرم الهی چه توهمی داشتم من .یادته میگفتم4 هفته؟200 تا هفته بعدشم اومد و ما همچنان معلق !خدا صبر بده .Sad

تو که خوب بودی، من تا 90% میگفتم یه ضرب میگیرم، نه کار دولتی، نه سربازی ... ولی الان 140 روزه دارم واسه خودم صفا می کنم Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، noura ، khmp ، rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، sce ، zohre02 ، s.s.h ، iman83 ، Ali.US ، raham ، yalda91 ، nina22 ، feyzgostar ، mhb161 ، Saeedv13 ، raam12000 ، گل نهال
سلام دوستان ،کجا میتونم کارنت شده های ابوظبی رو ببینم که کی کلیر میشیم دوباره بریم ابوظبی ویزامونو بگیریم .و یه سوال اینکه حتما باید بریم ابوظبی یا میشه فرستاد پاسپورتو که ویزا بزنن.ممنونم اگه کمکم کنین.Wink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: iman83 ، ایلیا8118 ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: