کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-22 ساعت 16:58)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 14:49)linuxer نوشته:  سلام

من امروز پیگیر کیسم شدم و ایمیل زدم در جواب بهم اینو گفتن:
نقل قول:According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2013 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

جالبه گفت اگه تا آخر برنامه تموم بشه کلیر شدن شما ما کیستون رو تو سایت اعلام می‌کنیم

اینم بگم که ۲۰ دقیقیی جواب دادن :د

از همه جالبتر اینه که سایت ceac برام آپدیت نشده

جالبه که برای منم همین متن رو فرستادن اما همون اولاش گفته بررسی پرونده شما بزودی تموم میشه و بقیه نامه عین نامه شماست..اگه کپی پیست کرده باشن پ چرا برای من یه جمله بیشتر توش داره؟
اقا کوروش من کل ایمیلی که زدن را اینجا نذاشتم که فقط قسمت جالبشو گذاشتم. راستی من با میل سرور خودم باهاشون مکاتبه میکنم و یه چیزه جالبه دیگه که داشتم میدیدم اینه که من ساعت ۲:۴۴:۵۳ ایمیل رو براشون فرستادم و دقیقا ساعت ۲:۴۷:۱۸ بهم جواب دادن. و از اونجایی که ceac هم اپدیت نشده من حدث میزنم این یک auto replay بوده. زیاد نگران نباید بود؛ مخصوصا خودم که این جواب رو گرفتم. Big Grin
به امید بهترین ها برای همه ی دوستان
تشکر کنندگان: lot2013 ، sce ، rouzbehdarvishi ، KOUROSHAVIN ، s.s.h ، رضا امیر ، habibi ، Ali.US ، feyzgostar ، lonelyman ، mrbonbon ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 18:53)KOUROSHAVIN نوشته:  رنجرهای آمریکایی زمانی که آموزش میبینن یکی از دوره هایی که میبینن اسمش (زندگی در شرایط غیرممکن وسخت)هست.من به ارتش آمریکا پپشنهادمیکنم مربیهاشونو از بین بچه های کلیرنس خورده طولانی مدت انتخاب کنن.چون عمرا کسی بتونه ازین شرایط سختتر زنده بمونه ولی بچه ها دارن با هرکلکی شده دووم میارن...ماشالله بهشون...یه کف مرتب به افتخارشونWinkBig Grin

کوروش جان ما کماندو ایرونی هستیم....عادت داریم دست خالی بجنگیم....شما که خودت کلی عراقی لت و پار کردی ، بهتر میدونی.....اما آمریکاییها عاشق ایرونیها هستند و متعاقباً اکثر ایرونیها هم از ته دل آخرش آمریکا رو دوست دارن......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: afshin-b ، habibi ، yalda91 ، sce ، KOUROSHAVIN ، 30NAP30 ، majorsoly ، mhb161 ، hushmandco ، iman63ir
90 روز تمام شد خبری نشد نه کلیر نه آپدیت از 5mar تا الان. تا حالا اینقدر بلاتکلیف نبودم. میدونم میشه اما خوب ....
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Szsanazsz ، s.s.h ، mino2013 ، iman83 ، nirvana_kobin ، yalda91 ، sce ، nina22 ، shayangh ، mhb161 ، Saeedv13 ، zohre02 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-22 ساعت 18:56)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان ،کجا میتونم کارنت شده های ابوظبی رو ببینم که کی کلیر میشیم دوباره بریم ابوظبی ویزامونو بگیریم .و یه سوال اینکه حتما باید بریم ابوظبی یا میشه فرستاد پاسپورتو که ویزا بزنن.ممنونم اگه کمکم کنین.Wink

آرش عزیز . شماره کیس خودتون رو در لینک زیر که مربوط به سفارت در ابوظبی هست قرار بدین .
http://www.abudhabiivo.net
وقتی به امید خدا کلیر شدین در همین لینک اعلام میکنه که برای گرفتن ویزا تشریف ببرین . البته در نامه هم ذکر می کنه که یا خودتون و یا فرد قابل اعتمادتون می تونه پاس هارو ببره و بعد از 4 تا 7 روز کاری اونها رو با ویزا دریافت کنه . موفق باشین .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: yalda91 ، sce ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 18:27)MEHDIREZAEI نوشته:  [quote='pouya.web' pid='313982' dateline='1366634186']
[quote='hutsa83' pid='313901' dateline='1366627499']

دوستان من ديشب توي يكي از شبكه هاي ماهواره شنيدم كه سال 2015 آخرين سال لاتاري هستش. آيا اين واقعيت داره؟

دوست عزیز، من در یکی از سایتها مطلبی رو در همین مورد خوندم. موضوع ظاهرا از این قراره که کنگره طرحی رو تصویب کرده که از سال ۲۰۱۶ سهمیه ۵۰۰۰۰ هزار گرین کارت لاتاری به دانشجویان خارجی در حال تحصیل در امریکا که از نظر علمی سطح بالایی دارن تعلق بگیره. یعنی به جای قرعه کشی،۵۰۰۰۰ نفر رو از بین دانشجویان ممتاز کشورهای مختلف انتخاب می کنن. اینطوری هم دایورسیتی رو می تونن داشته باشند و هم کسانی که انتخاب می شن دارای تحصیلات بالا هستن و بیشتر به نفع جامعه است.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Ali.US ، yalda91 ، sce ، shayangh ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، rezagh ، bmojtaba ، MEHDIREZAEI ، iman63ir
(2013-04-22 ساعت 19:37)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 19:32)linuxer نوشته:  بچه ها یه نظر بدن

linuxerگرامی
این میل اگه اتوماتیک باشه از عنوانش معلوم میشه و میگه جواب ندید.ضمنا براساس تجربه شخصی خودم و بقیه کیس شما احتمالا فردا آپدیت میشه.

دوست عزیز آدرس ایمیل هم با no replay که کاملشو یادم نیست شروع میشد. ولی این سرعت جواب دادن اونم از آنکارا بعیده. اگه میشه متن ایمیلی که برای شما فرستادن رو اینجا بزار
راستی به همه ی اون دلایل قبلیم تعطیلی فردای سفارت هم اضافه کن.
پ.ن: من فکر میکردم فقط ایرانیا بین التعطیلین دارند

اینم آدرس دقیق ایمیل do-not-reply@usembassy.gov
تشکر کنندگان: sce ، feyzgostar ، mhb161
سلام دوستان
من روز جمعه به سفارت برای اولین بار به فارسی ایمیل زدم ولی تا حالا هیچ جوابی ندادند ضمن اینکه در نوشته های قبلی دوستان خونده بودم که جواب میل های فارسی رو هم میدند .
تشکر کنندگان: mhb161 ، ikamaly ، b_argi ، KOUROSHAVIN
(2013-04-22 ساعت 18:31)mnajafinobar نوشته:  بعد از نزدیک به 15 دقیقه انتظار خسته شدم و قطع کردم و دوباره زنگ زدم ولی ایندفعه با اپراتور صحبت کردم و بهش گفتم که کلی اونجا منتظر موندم یارو گفت من الان وصلت می کنم، ولی بازم هیچی، دوباره قطع کردم و زنگ زدم ولی بازم هیچی، بازم هیچی، بازم هیچی، ایمیلها رو هم که اونطوری جواب میدن، پس من چطوری بفهمم که درد کیس من چیه؟؟؟؟؟؟؟

(2013-04-22 ساعت 17:47)feyzgostar نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 12:27)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:48)pouya.web نوشته:  شاد باشید چون چاره دیگه ای نیست...........

منم ۹۰ روزه شادم ...

مجتبی جان من فکر کنم خودمون سهله اگه میخواستن اجدادمون رو هم تحقیق کنن تا الان تموم شده بود.بمیرم الهی چه توهمی داشتم من .یادته میگفتم4 هفته؟200 تا هفته بعدشم اومد و ما همچنان معلق !خدا صبر بده .Sad

تو که خوب بودی، من تا 90% میگفتم یه ضرب میگیرم، نه کار دولتی، نه سربازی ... ولی الان 140 روزه دارم واسه خودم صفا می کنم Big Grin

میگم بیاین پیشاپیش یه هورا بکشیم بندازیمشون تو رو در بایستی خجالت بکشن یه کم شاید فرجی بشه.منفجر شدم از انتظار.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: majid.s ، itsmasoud ، shayangh ، mhb161 ، b_argi ، mnajafinobar ، sh_aytak ، zohre02 ، bmojtaba ، MEHDIREZAEI
(2013-04-22 ساعت 22:02)majid.s نوشته:  از بین دوستان کسی هست که انتظارش بیشتر از 4-6 هفته ای که افیسر قول داد طول بکشه؟؟؟
من 10 آپریل مصاحبه داشتم به نظرتون اگه واسه 12 جون بلیط بخرم واسه آمریکا خوبه؟؟
آخه شنیدم زودتر بخریم ارزونتر در میاد از طرفی هم از 15 جون به بعد های سیزن شروع میشه و بلیط هواپیماها گرونتر میشه. لطفا نظر بدین
ز
دوست عزیز آفیسر به ما هم گفت 4 تا 6 هفته ولی 63 روز طول کشید....به دوستانی هم که بیش از 140 روز از انتظارشان می گذرد همین گفته شده....امیدوارم شما خیلی زود کلیر شوید
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، mhb161 ، yalda91 ، ikamaly ، آناهيتا ، b_argi ، mnajafinobar ، 30NAP30 ، nooshshahnar ، majid.s
(2013-04-20 ساعت 00:10)Saeedv13 نوشته:  پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت CEAC
...با آرزوی کلیرنس هر چه سریعتر برای همه منتظران. ارادتمند: سعید
عمو سعيد مرسي از تمام اين اطلاعات، منكه به شخصه خيلي استفاده كردم.
اينقدر جدول شما و جدول خودمونو نگاه كردم و مقايسه كردم كه همه تاريخ ها رو حفظ شدم.
اگه يادتون باشه تو اعلام ١٨ اپريل من هم كلير شدم ولي با ستاره، الان بشتر دنبال پيگيري كيس همسرم هستم.
ايشون بعد از اون سكوت پرونده ( همون ٢٢ روز كه مال ايشون چيزي حدود ٣٠ روز طول كشيد)، يكبار ١٦ اپريل ساعت ٧.٣٠ عصر به تنهايي آپديت شدن و يكبار هم ٢٢ اپريل ساعت ١١.٣٠ شب با هم آپديت شديم.
به نظر شما اين معني خاصي داره؟ و اينكه ميخواستم اگر براتون امكان داره ساعت آپديت شدن سيستون تو ٦ دفعه اخر رو هم بگين.
ممنون..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، nina22 ، mhb161 ، yalda91 ، majid.s ، Leila12020 ، sadeghi897 ، rozelo ، ikamaly ، Saeedv13 ، iman63ir ، forgivenevil
(2013-04-23 ساعت 00:43)sepand88 نوشته:  این دوشنبه هم آمد و سایت آپدیت نشد Sad

سایت اغلب آخر هفته ها آپ می شه
امیدوار باشید
من که خیلی امیدوارم
آخه این هفته دارم کلیر میشم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-20 ساعت 00:10)Saeedv13 نوشته:  پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت CEAC
(2013-04-23 ساعت 00:20)Maryam3023 نوشته:  عمو سعيد مرسي از تمام اين اطلاعات، منكه به شخصه خيلي استفاده كردم.
اينقدر جدول شما و جدول خودمونو نگاه كردم و مقايسه كردم كه همه تاريخ ها رو حفظ شدم.
اگه يادتون باشه تو اعلام ١٨ اپريل من هم كلير شدم ولي با ستاره، الان بشتر دنبال پيگيري كيس همسرم هستم.
ايشون بعد از اون سكوت پرونده ( همون ٢٢ روز كه مال ايشون چيزي حدود ٣٠ روز طول كشيد)، يكبار ١٦ اپريل ساعت ٧.٣٠ عصر به تنهايي آپديت شدن و يكبار هم ٢٢ اپريل ساعت ١١.٣٠ شب با هم آپديت شديم.
به نظر شما اين معني خاصي داره؟ و اينكه ميخواستم اگر براتون امكان داره ساعت آپديت شدن سيستون تو ٦ دفعه اخر رو هم بگين.
ممنون..
مریم خانم
سلام. اگر فرض کنیم روال پرونده تون مشابه پرونده ما باشه احتمالاً این سری همسر گرامی کلیر میشن. لطفاً اگر ممکنه تو پیام خصوصی به من بگین که ایشون شغلشون چی هست؟ من راستش ساعت آپدیت شدن سیس رو جایی ثبت نکردم. وقتی روزی دو سه بار سیس رو چک می کردم. امیدوارم سه شنبه شب خبرهای خوبی بشنویم. هر چند که سفارت سه شنبه تعطیله متاسفانهSad و ممکنه مثل سری قبلی کار به آخر هفته برسه.
من مجددا آپديت شدم 22 اپريل !!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-22 ساعت 23:26)shayangh نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 22:02)majid.s نوشته:  از بین دوستان کسی هست که انتظارش بیشتر از 4-6 هفته ای که افیسر قول داد طول بکشه؟؟؟
من 10 آپریل مصاحبه داشتم به نظرتون اگه واسه 12 جون بلیط بخرم واسه آمریکا خوبه؟؟
آخه شنیدم زودتر بخریم ارزونتر در میاد از طرفی هم از 15 جون به بعد های سیزن شروع میشه و بلیط هواپیماها گرونتر میشه. لطفا نظر بدین
ز
دوست عزیز آفیسر به ما هم گفت 4 تا 6 هفته ولی 63 روز طول کشید....به دوستانی هم که بیش از 140 روز از انتظارشان می گذرد همین گفته شده....امیدوارم شما خیلی زود کلیر شوید

مدیران عزیز و محترم لطفا مجید جان رو هم به منتظر سرا اضافه کنید تا دیدگاه مناسبتری نسبت به وضعیت انتظارها پیدا کنند.
مجید جان شما هم یه سر به منتظرسرا بزن بد نیست خیلی ها هستند که با همون قول 6 هفته گول خوردند ولی الان اشتباه نکنم نزدیک 170 روز رو هم داریم.
به نظر من شما اگه می خوای بلیط بگیری می تونی ولی حتما بلیطی تهیه کن قابلیت جابجایی و یا کنسلی داشته باشه. این از دو جهت ممکنه به نفعت بشه:
1. اینکه زودتر کلیرت بیاد و نیازی به تغییر تاریخو این چیزا نباشه و اینطوری زودتر بلیط خریدن به نفعت میشه
2. در صورتی که کلیرت دیر بیاد تو هزینه ها خیلی تفاوتی نمیکنه چون بخوای دوباره تغییر تاریخ بدی اختلاف هزینه جدید با قدیم رو ازت می گیرن، فقط بخشی از هزینه رو از قبل پرداخت کردی و یه جورایی میشه قسطی Wink

ولی به نظرم برای خرید هم کمی با احتیاط تاریخ رو برای جولای بگو که ایشاالله تا اون موقع ویزات اومده

با امید به کلیر همه ما
محمد
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، nooshshahnar ، s.s.h ، mhb161 ، majid.s
(2013-04-23 ساعت 02:42)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:20)Maryam3023 نوشته:  عمو سعيد مرسي از تمام اين اطلاعات، منكه به شخصه خيلي استفاده كردم.
ممنون..
مریم خانم
سلام. اگر فرض کنیم روال پرونده تون مشابه پرونده ما باشه احتمالاً این سری همسر گرامی کلیر میشن. لطفاً اگر ممکنه تو پیام خصوصی به من بگین که ایشون شغلشون چی هست؟ من راستش ساعت آپدیت شدن سیس رو جایی ثبت نکردم. وقتی روزی دو سه بار سیس رو چک می کردم. امیدوارم سه شنبه شب خبرهای خوبی بشنویم. هر چند که سفارت سه شنبه تعطیله متاسفانهSad و ممکنه مثل سری قبلی کار به آخر هفته برسه.

سلام

مریم خانم
درک میکنم که خیلی همه چیز برایتان گیج و مبهم هست چون من هم شرایط شما را دارم البته امبدوارم همسر شما به زودی کلیر بشه و انتظار ما را نکشید ولی به هر حال حال شما را کاملا درک میکنم ولی جز صبر کردن به نظرم راهی نیست.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، b_argi ، nina22 ، payam62 ، mhb161 ، Maryam3023 ، forgivenevil

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان