(2013-04-22 ساعت 23:11)majid11 نوشته: سلام دوستان
من روز جمعه به سفارت برای اولین بار به فارسی ایمیل زدم ولی تا حالا هیچ جوابی ندادند ضمن اینکه در نوشته های قبلی دوستان خونده بودم که جواب میل های فارسی رو هم میدند .
با توجه به اینکه من فکر می کنم شنبه و یکشنبه سفارت تعطیله ، با احتمال اینکه بخوان به ایمیل فارسی شما جواب بدن ، امروز یا فردا قطعا جواب خواهید گرفت. در ضمن سعی کنید درخواست خودتون رو به انگلیسی ارسال کنید تا در حداقل زمان ممکن جواب رو بگیرین

(2013-04-22 ساعت 23:26)shayangh نوشته:(2013-04-22 ساعت 22:02)majid.s نوشته: از بین دوستان کسی هست که انتظارش بیشتر از 4-6 هفته ای که افیسر قول داد طول بکشه؟؟؟ز
من 10 آپریل مصاحبه داشتم به نظرتون اگه واسه 12 جون بلیط بخرم واسه آمریکا خوبه؟؟
آخه شنیدم زودتر بخریم ارزونتر در میاد از طرفی هم از 15 جون به بعد های سیزن شروع میشه و بلیط هواپیماها گرونتر میشه. لطفا نظر بدین
دوست عزیز آفیسر به ما هم گفت 4 تا 6 هفته ولی 63 روز طول کشید....به دوستانی هم که بیش از 140 روز از انتظارشان می گذرد همین گفته شده....امیدوارم شما خیلی زود کلیر شوید
اما به ما گفت 6 هفته و همون شد !!!
خواهشی که من از شما دوستان دارم اینه که همه ما می دونیم شرایطمون با هم فرق می کنه ( یکی خدمت رفته ، یکی نرفته ، یکی سپاه بوده ، یکی ارتش بوده ، یکی معافیت پزشکی داره ، یکی معافیت کفالت داره ، اون یکی کارش دولتی بوده ، دولتی که بوده هیچ ، کارش حساس هم هست ، رشته تحصیلیش جزو رشته های خاصه ، محل کارش موقعیت شغلی و کلی موارد دیگه )
پس هیچ وقت خودمون رو با هم مقایسه نکنیم و فقط بی خیالی طی کنین تو رو خدا .
خوشبختانه ما اسفند ماه مصاحبه داشتیم ، بعد از اون هم تعطیلات سال نو و مهمونی رفتن و مهمونی دادن !!! واقعا نفهمیدم این 42-43 روز چطوری گذشت با اینکه خودم رو واسه 3 ماه آماده کرده بودم .
بهترین ها رو برای شما عزیزانم آرزو دارم.