کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-22 ساعت 23:11)majid11 نوشته:  سلام دوستان
من روز جمعه به سفارت برای اولین بار به فارسی ایمیل زدم ولی تا حالا هیچ جوابی ندادند ضمن اینکه در نوشته های قبلی دوستان خونده بودم که جواب میل های فارسی رو هم میدند .

با توجه به اینکه من فکر می کنم شنبه و یکشنبه سفارت تعطیله ، با احتمال اینکه بخوان به ایمیل فارسی شما جواب بدن ، امروز یا فردا قطعا جواب خواهید گرفت. در ضمن سعی کنید درخواست خودتون رو به انگلیسی ارسال کنید تا در حداقل زمان ممکن جواب رو بگیرین Smile

(2013-04-22 ساعت 23:26)shayangh نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 22:02)majid.s نوشته:  از بین دوستان کسی هست که انتظارش بیشتر از 4-6 هفته ای که افیسر قول داد طول بکشه؟؟؟
من 10 آپریل مصاحبه داشتم به نظرتون اگه واسه 12 جون بلیط بخرم واسه آمریکا خوبه؟؟
آخه شنیدم زودتر بخریم ارزونتر در میاد از طرفی هم از 15 جون به بعد های سیزن شروع میشه و بلیط هواپیماها گرونتر میشه. لطفا نظر بدین
ز
دوست عزیز آفیسر به ما هم گفت 4 تا 6 هفته ولی 63 روز طول کشید....به دوستانی هم که بیش از 140 روز از انتظارشان می گذرد همین گفته شده....امیدوارم شما خیلی زود کلیر شوید

اما به ما گفت 6 هفته و همون شد !!!
خواهشی که من از شما دوستان دارم اینه که همه ما می دونیم شرایطمون با هم فرق می کنه ( یکی خدمت رفته ، یکی نرفته ، یکی سپاه بوده ، یکی ارتش بوده ، یکی معافیت پزشکی داره ، یکی معافیت کفالت داره ، اون یکی کارش دولتی بوده ، دولتی که بوده هیچ ، کارش حساس هم هست ، رشته تحصیلیش جزو رشته های خاصه ، محل کارش موقعیت شغلی و کلی موارد دیگه )
پس هیچ وقت خودمون رو با هم مقایسه نکنیم و فقط بی خیالی طی کنین تو رو خدا .

خوشبختانه ما اسفند ماه مصاحبه داشتیم ، بعد از اون هم تعطیلات سال نو و مهمونی رفتن و مهمونی دادن !!! واقعا نفهمیدم این 42-43 روز چطوری گذشت با اینکه خودم رو واسه 3 ماه آماده کرده بودم .

بهترین ها رو برای شما عزیزانم آرزو دارم.
تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، sweety.alireza ، mhb161 ، MEHDIREZAEI ، KOUROSHAVIN ، iman63ir ، arash_r15 ، majid.s
(2013-04-23 ساعت 06:58)mohammad fazli نوشته:  من مجددا آپديت شدم 22 اپريل !!!!
يعني من عاشق آپديتهاي كيس شمام.ماشالا دارهBig Grin اميدوارم همين هفته كلير بشيد ديگه وقتشه Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
چک کردن وضعیت کیس : CEAC

چک کردن سایت آنکارا صفحه انگلیسی : Clearance

چک کردن سایت آنکارا صفحه ترکی: Clearance

صفحه ایمیل زدن به سفارت در آنکارا 400 کاراکتری: Email

[عکس: 136669079026007_0CEAC-Status-check.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
کیس ما 22 اپریل همگی آپدیت شدیم ولی تا 10/30 دیشب که چک کردم خبری نبود حوالی 11 شب دیشب آپ شده امیدوارم خبرایی باشه چقدر آخه این پرونده هارو زیر و رو میکنن موردی توش نداره بخدا جناب اف بی آی !!!!

ما باز هم آپدیت شدیم همگی با هم یعنی خبری میشه؟؟

تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، s.s.h ، lilistar ، mnajafinobar ، b_argi ، payam62 ، SHABAH51 ، sce ، mhb161 ، alirezadiba ، pooyash ، lot2013 ، nina22 ، soruosh ، noura ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN
آنكارا مرسي كه امروز تعطيلي.يعني امروز ديگر نياز نيست كه مانند يك خل تمام ديويست! بار سيس سيس كنم!
.....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
دوستان عزیز سلام
از دوستانی که از ایروان کلیر شدن، کسی هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا بره ارمنستان. اگر هست لطفا پیام بگذارید شاید بتونیم همسفر باشیم
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، mhb161 ، mrr777
سلام به همگی دوستان منتظر
اخرین امیدها برای استفاده از بلیطهایی که از نوامبر خریده بودم بر فنا رفت....!!
امروز میرم بلیطا رو کنسل کنم
اونموقع که خریدم حتی 0/5 درصد فکر نمیکردم نتونم استفاده کنم
اخرین زمان ممکن رو انتخاب کرده بودم و برنامه ریزی همه بهم خورد.....
مصاحبه هفته اول دسامبر...... بلیط هفته اخر اپریل....کلیرنس همچنان ادامه دارد......!!!
امیدوارم اگر حکمتی هم هست بتونیم درکش کنیم تا کمتر اذیت بشیم
انتظار....انتظار..........
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-04-23 ساعت 09:49)AsemanAbee نوشته:  سلام به همگی دوستان منتظر
اخرین امیدها برای استفاده از بلیطهایی که از نوامبر خریده بودم بر فنا رفت....!!
امروز میرم بلیطا رو کنسل کنم
اونموقع که خریدم حتی 0/5 درصد فکر نمیکردم نتونم استفاده کنم
اخرین زمان ممکن رو انتخاب کرده بودم و برنامه ریزی همه بهم خورد.....
مصاحبه هفته اول دسامبر...... بلیط هفته اخر اپریل....کلیرنس همچنان ادامه دارد......!!!
امیدوارم اگر حکمتی هم هست بتونیم درکش کنیم تا کمتر اذیت بشیم
انتظار....انتظار..........

وای نگوووووو خداکنه من به این نقطه نرسم، بلیط منم آخرای می هستش اگه اینطوری بشه منم باید برم کنسلش کنم، خیلی زد حال میشه، ببین حکمتش رو اگه فهمیدی ما رو هم در جریان بذار
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، SHABAH51 ، sce ، AsemanAbee ، mhb161 ، lot2013 ، MARYAM2
سلام به دوستان.نمیدونم پرونده من اونجا گم شده اصلا دست به این پرونده نذاشتند!!!!!!!!!!2بار بیشتر آبدیت نشدم.نگرانم :-(
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
ديشب براي ما فقط يكي از كيس ها اپديت شده (كيس دوم) ممكنه اين دفعه كلير بشيم؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sce ، mnajafinobar ، mhb161 ، s.s.h ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN
(2013-04-23 ساعت 09:35)شهزاد نوشته:  دوستان عزیز سلام
از دوستانی که از ایروان کلیر شدن، کسی هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا بره ارمنستان. اگر هست لطفا پیام بگذارید شاید بتونیم همسفر باشیم

دعا کنید ما این جمعه کلیر بشیم و بتونیم هفته دیگه همسفر شما باشیم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، AsemanAbee ، shimoda ، payam62 ، sce ، Soap McTavish ، mhb161 ، tajhizgaran ، iman63ir ، Saeedv13 ، arash_r15 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-22 ساعت 11:53)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید

ممنونم از شما ، مگر روند كلير شدن ابوظبى سريتر از انكاراست من ديشب تا حالا كه تو اين تاپيك ميچرخم از ديدن تعداد روزاى انتظار حالم بد شده.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، sce
(2013-04-22 ساعت 23:11)majid11 نوشته:  سلام دوستان
من روز جمعه به سفارت برای اولین بار به فارسی ایمیل زدم ولی تا حالا هیچ جوابی ندادند ضمن اینکه در نوشته های قبلی دوستان خونده بودم که جواب میل های فارسی رو هم میدند .

دوست عزیز من هم 2 هفته قبل یک ایمیل فارسی فرستادم و بعد از 2-3 روز این جواب رو دادن
We are unable to communicate in your language. Please send your e-mail in English.
همون انگلیسی رو هم به زور جواب میدن اونم جوابهای تکراری و اتومات!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، bmojtaba ، payam62 ، linuxer ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، گل نهال
(2013-04-23 ساعت 11:20)Hoormazd نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:53)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید

ممنونم از شما ، مگر روند كلير شدن ابوظبى سريتر از انكاراست من ديشب تا حالا كه تو اين تاپيك ميچرخم از ديدن تعداد روزاى انتظار حالم بد شده.

حالت بد نشه دوست عزیز، شرایط بچه ها خیلی با هم فرق می کرده یه مقدارم برای بعضی ها عجیب بوده، به همین خاطر ممکنه 20 روزه کلیر بشی، 37 روزه، 40 روزه یا مثل من تا 141 هم بیای، واسه همین از الان بهش فکر نکن
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: abloom_ma ، payam62 ، sce ، rira1982 ، KOUROSHAVIN
دوستان اگه کسی امروز کلیر شد مارم در جریان بزارید خوشحال میشیم.. Smile
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان