کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-23 ساعت 11:20)Hoormazd نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:53)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید

ممنونم از شما ، مگر روند كلير شدن ابوظبى سريتر از انكاراست من ديشب تا حالا كه تو اين تاپيك ميچرخم از ديدن تعداد روزاى انتظار حالم بد شده.
شما اگر به منتظر سرا سری بزنید بسیار امیدوار خواهی شد وقتی زمان کلیر شدن ابوظبی را ببینید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: sce ، iman63ir ، KOUROSHAVIN
اتفاق جالبی که دیشب افتاده این هستش که همینطور که دوستانم عرض کردن بیشتر کیس ها حوالی ساعت 11 شب اپدیت شده و فقط هم یرای یک نفر! ( که شامل کیس بنده هم میشه)
درمورد تعطیلی امروز آنکارا هم عرض کنم کار کنان ترک سفارت امروز سر کار نیستند و بقیه ی دوستان در حال انجام کارهای اداری هستند!
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Szsanazsz ، payam62 ، yalda91 ، sce ، nina22 ، mhb161 ، lot2013 ، Saeedv13 ، SabreAyob ، گل نهال ، KOUROSHAVIN
SHABAH51 عزیز

پست شما ایرادی نداشت ولی قاعده اینجا بر این اساسه که پست کسی که نظم تاپیک رو بر هم میزنه عدم تایید میشه و به دنبال اون برای اینکه بحث به وجود نیاد بقیه پستهایی که در جواب نوشته شده هم عدم تایید میشه . این دوستمون هم که از اونجا شکایت کردن , این دومین تاپیکه که اینها رو نوشتن در صورتیکه تاپیکی مربوط به گله و شکایت و یا رضایت از وضع زندگیمون در اونور آب هم هست و من تعجب میکنم که چرا ایشون اینجا رو که پر از استرس هستش و همه احتیاج به شارژ روحی دارن انتخاب کردن .
به هر حال من از مدیریت استعفا دادم به دلیل مشغله فراوان ولی این رو بدونین که مدیران اینجا , مثل خود شما هستن و فقط چند تا دکمه بیشتر دارن اونم برای این که فقط نظم رعایت بشه و اعصاب ها توی چند ماه باقی مانده خراب نشه و همه در آرامش در این سایت این پروسه رو دنبال کنن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-23 ساعت 11:40)SHABAH51 نوشته:  بنده در جواب کسی که از مصیبت هایش در آمریکا گفته بود و به دیگران توصیه کرده بود از سفر صرف نظر کنند مطلبی نوشتم با مضمون اینکه: شما نباید روحیه دیگران را خراب کنید و از اینگونه حرفها بزنید. حتی با حسن نیت تمام ایشان را تشویق کردم از توانمندی های استفاده و در کار و زندگی اش رشد کند اما مطلب اینجانب هم به همراه مطالب دیگر حذف شد. اگر مدیران سایت پاسخی در خور نداشته باشند بی شک دیگر به اینجا بازنخواهم گشت. (البته امیدوارم یک اشتباه باشد چون بعید است کسی که لقب مدیر سایت را یدک می کشد تا این اندازه بی دقت باشد)
دوست عزیز با اجازه مدیران محترم من پاسخ شما سرور گرامی را خواهم داد....از این نظر که نوشتن چنین مطالبی در این تاپیک جائی ندارد و لازم هم نیست زیرا باعث خراب کردن روحیه افراد میشود و منتظران کلیر شدن به خودی خود استرس زیادی دارند....اما دوست عزیز قبول کنید که شما در پاسخ این هم وطن گرامی بسیار تند رفتید.....این هم وطن تنها از سرنوشت خود در آ م ر ی ک ا برای ما نوشت که بسیار هم تاسف انگیز بود....آیا قبول ندارید که شاید این سرنوشت فردا هم خدای نکرده به نوعی گریبان ما را بگیرد...البته من قبول دارم حرف شما را که باید بسیار حساب شده قدم برداشت ولی فراموش نکنید من و شما هرگز اتفاقات را نمیتوانیم پیش بینی کنیم حتی اگر بسیار حساب شده در این راه قدم برداریم...به هر حال بیشتر از شما انتظار میرفت سنگ صبور این هم وطن باشید....من به نوبه خود برای این هم وطن عزیزم آرزوی فردای بهتر دارم ...و ارادت بسیار نسبت به شما دارم و مطمئن هستم شما منظور بدی نداشتید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، shimoda ، MEHDIREZAEI ، payam62 ، SHABAH51 ، ikamaly ، sce ، Ali.US ، nina22 ، رجبعلی ، shayangh ، rozelo ، mhb161 ، iman63ir ، marjani ، Gerdoo
ديشب ساعت 11:30 براي ما فقط يكي از كيس ها اپديت شده (كيس دوم) ممكنه اين دفعه كلير بشيم؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: payam62 ، s.s.h ، sce ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN
سایه خانم سلام.....چه عجب سری به ما زدید....ترا خدا شما کلیر شده ها یک دعائی برای ما منتظران بکنید 133 روز شد...اما فکر نکنید که دیگه کم آوردیم و روحیه خود را باختیم....نه همچنان به امید زنده هستیم فقط دعای شما را میخواهیم
تشکر کنندگان: shimoda ، payam62 ، yalda91 ، AsemanAbee ، sayeh_m ، sce ، habibi ، Ali.US ، KOUROSHAVIN ، mrbonbon ، shayangh ، rozelo ، khmp ، arash_r15 ، Gerdoo
(2013-04-23 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 11:20)Hoormazd نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:53)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 11:47)Hoormazd نوشته:  سلام ، همين حالا از ابوظبى رسيديم و به جمع شما مى پيونديم ، اينجا چه خبر حالا بايد چه كار كنيم
دوست عزیز به شما و خانواده محترم شما خوش آمد میگویم....فقط باید صبر کنید و سایت سفارت را دائم چک کنید...امیدوارم شما هم مثل اکثر دوستان ابوظبی زیر 50 روز کلیر شوید

ممنونم از شما ، مگر روند كلير شدن ابوظبى سريتر از انكاراست من ديشب تا حالا كه تو اين تاپيك ميچرخم از ديدن تعداد روزاى انتظار حالم بد شده.
شما اگر به منتظر سرا سری بزنید بسیار امیدوار خواهی شد وقتی زمان کلیر شدن ابوظبی را ببینید

سلام، می شه بفرمایید منتظرسرا آدرسش چیه؟ بنده هم به جمع منتظران پیوستم به سلامتی
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: s.s.h ، AsemanAbee ، sce ، nina22 ، amir82
(2013-04-23 ساعت 12:38)ALNB نوشته:  سلام، می شه بفرمایید منتظرسرا آدرسش چیه؟ بنده هم به جمع منتظران پیوستم به سلامتی

دوست عزیز خوش اومدید امیدوارم به زودی کلیر بشید .
http://afsh.servehttp.com/c/
در صورت تمایل مشخصات کیس خود را به منظور ثبت در سایت منتظر سرا برای اقای امیر مهاجر بفرستید .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: payam62 ، rezagh ، sce ، habibi ، mhb161
دوستان عزیز مهاجر
هرکس مایل است میتواند نظر و عقیده خود را بگوید
لزومی ندارد همه موافق یا مخالف باشند
بخوان و بگذر...... به همین راحتی
با احترام به نظرات همگی دوستان
.
.
.
.
جَوّ را عوض میکنیم:

اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-04-23 ساعت 11:06)mrr777 نوشته:  [quote='شهزاد' pid='314654' dateline='1366693552']
دوستان عزیز سلام
از دوستانی که از ایروان کلیر شدن، کسی هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا بره ارمنستان. اگر هست لطفا پیام بگذارید شاید بتونیم همسفر باشیم

دعا کنید ما این جمعه کلیر بشیم و بتونیم هفته دیگه همسفر شما باشیم.
[/quot

امیدوارم. ان شا الله خدا همه منتظران رو به خواسته هاشون برسونه، خصوصا منتظران کلیر رو.
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، habibi ، b_argi ، nooshshahnar ، shayangh ، ابی هانی ، mrr777 ، shatsi ، mhb161 ، arash_r15 ، Ali.US ، KOUROSHAVIN
يه سوال از دوستان باتجريه
من دو هفته پيش به سفارت ارمنستان ايميل زدم واين جواب رو به من دادن كه نياز نيست به ما ايميل بدهي،شما بايد صبور باشي
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Please kindly don’t write us emails concerning the case status. You need to be patient.

حالا به نظرتون دوباره ايميل بفرستم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: Ali.US ، گل نهال
خوب دوستان امروز پس از گذشت 13 روز از تاریخ کلیر شدن کیس من دوباره آپدیت شد.من پاسم رو به یکی از دوستانم که تو تراول ایجنسی کار می کنه دادم واسه پیک آپ ویزا.میخوام بدونم دلیل آپدیت شدن بدون ایشو شدن ویزا چیه (سفارت ابوظبی).یعنی امروز تازه پاس من رسیده سفارت؟من دوشنبه هفته پیش پاسمو تحویل دادم
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، valencia ، mhb161 ، ikamaly ، iman63ir ، MEHDIREZAEI ، Saeedv13 ، گل نهال ، nina22 ، Ali.US ، Hedieh20
(2013-04-23 ساعت 12:14)los_angeles نوشته:  ديشب ساعت 11:30 براي ما فقط يكي از كيس ها اپديت شده (كيس دوم) ممكنه اين دفعه كلير بشيم؟

شما هر ساعت سایت رو چک میکنید که حتی دقیقشو هم میدونین؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: Maryam3023
سلام دوستان ما هم اومديم تو اين تاپيك و دوباره انتظار كشيدن شروع شد..Sad ،امروز تا زماني كه ما بوديم٤,٥تا كيس لاتاري بودن دو تا خانوم مجرد و سه تا خانواده,كه همه آبي كرفتن..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-04-23 ساعت 13:51)habibi نوشته:  يه سوال از دوستان باتجريه
من دو هفته پيش به سفارت ارمنستان ايميل زدم واين جواب رو به من دادن كه نياز نيست به ما ايميل بدهي،شما بايد صبور باشي
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Please kindly don’t write us emails concerning the case status. You need to be patient.

حالا به نظرتون دوباره ايميل بفرستم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. صراحتا گفته ایمیل نزنید!!!! بابا تأثیر منفی داره!!!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: habibi ، MEHDIREZAEI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان