کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-25 ساعت 06:01)MARYAM2 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 01:28)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 00:17)Ali.US نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 23:35)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 22:58)علی مب نوشته:  من مطمئنم فردا انکاره حسابی روسفیدمون میکن!!! همه کیسهایی که با من مصاحبه داشتن بلااستثنا امروز آپدیت شدن!!!
من اینجا از نزدیک یک صحبت face to face ی باهاشون داشتم. گفتم اگه این هفته شیرشو باز نکنین سبیلاتونو دود میدم. هر کی هر بد و بیراهی داره بگه که من منتقلش کنم. در جواب دوستمون که چند صفحه پیش در مورد کلیر شدن همه افراد مصاحبه شده در یک روز گفته بودن باید بگم که این نظریه تا حدی برای ما که 19 فوریه مصاحبه شدیم درست به نظر میاد و الان از اون جمع فقط همسر یک نفرمون باقی مونده که ایشون هم پزشک هستند و ظاهراً همین عامل یک ذره باعث طولانی شدن کیسشون شده. نمی دونم سیستم کارشون چه جوریه. به نظر میاد تمام پرونده های یک روز رو با هم بررسی می کنن و بعد میرن سراغ یه روز دیگه.

عموسعید عزیز وقتی میگی یک نفر که پزشک بوده طول کشیده، دل من بیچاره که پزشک هستم یکمرتبه میریزه پایین.آخه اگه سنگ کوب کنم کی جواب میده! پس با این حساب باید خودم را برای ۱۰۰تا۱۵۰ روزی انتظار آماده کنمSad
عمو سعيد جان، همسرم در ادامه آپديت هايي كه عرض كردم خدمتتون امروز ظهر يه بار به تنهايي آپديت شد.
بعد از اون ما از ساعت ٦.٥ -٧ عصر ديگه نتونستيم سيسمون رو چك كنيم و الان كه نگاه كردم ديدم من هم به همين تاريخ امروز آپديت شدم. كه اميدوارم اين آپديت مربوط به آنكارا باشه، وگرنه چرا ا م ر ي ك ا بايد منو كه كلير شدم آپديت كنه؟!

سلام
چون شما برنده اصلی هستید هر بار که همسرتان اپدیت بشه شما هم می شوید یعنی اول تو پرونده شما میروند من و دخترم که حتی ویزامون را گرفتیم هر بار همسرم اپدیت میشه کیس من و دخترم هم آپدیت میشه .
ممنون دوست عزيز..
اميدوارم كه همسر شما هرچه زودتر كلير بشن.
فرمودين بعد از كلير شدن شما و دخترتون، همسرتون چند بار بدون تلفن و ايميل اپديت شدن؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، babak_1363 ، mhb161 ، sce
(2013-04-25 ساعت 10:09)nirvana_kobin نوشته:  دوستان 1 سوال معمولا موقع کلیر شدن 1روز قبل آپدیت میشن یا همون روز ؟!!؟!!
دوست عزیز خود ما روز قبل هممون آپدیت شدیم....

امیدوارم این هفته منتظرسرا خالی از سکنه بشه.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، zohre02 ، tajhizgaran ، babak_1363 ، mhb161 ، parisaaa ، nooshshahnar ، Championking ، sce
دوستان لطفا اگر اطلاعاتی راجع به پروسه ی پزشکان دارید بفرمایید. اخه پزشکان که قسم خورده هستند چرا باید دیواری کوتاه تر از انها پیدا نشه؟
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، nirvana_kobin ، mnajafinobar ، sce
(2013-04-25 ساعت 11:46)amiraryan نوشته:  دوستان لطفا اگر اطلاعاتی راجع به پروسه ی پزشکان دارید بفرمایید. اخه پزشکان که قسم خورده هستند چرا باید دیواری کوتاه تر از انها پیدا نشه؟

راستش دوست عزيز، منو همسرم هر دو پزشك هستيم، و هر دو كليرنس خورديم.
من بعد از ٥٨ روز كلير شدم ولي همسرم هنوز كلير نشده، در صورتيكه تمام افراديكه تو اون روز با ما مصاحبه داشتن كلير شدن، حتي عمو سعيد كه فرم ٩ سوالي داشتن.
اينه كه من از عمو سعيد كه تجربه بيشتري از سال قبل داشتن سوال كردم، و ايشون گفتن معمولا پزشكان پروسه طولاني تري رو طي ميكنند. البته ناگفته نماند كه يكي از دوستان ما هم كه امسال برنده لاتاري بودن و هر دو پزشك البته با شماره كيس پايين و مصاحبه ايروان، كه ٢٨ روزه كلير شدن، ايشون هم مثل همسر من سربازي ارتش بودن.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Ali.US ، tajhizgaran ، mhb161 ، nirvana_kobin ، yalda91 ، nina22 ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، amiraryan ، s.s.h ، mohajer13 ، sce
(2013-04-25 ساعت 12:11)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 11:46)amiraryan نوشته:  دوستان لطفا اگر اطلاعاتی راجع به پروسه ی پزشکان دارید بفرمایید. اخه پزشکان که قسم خورده هستند چرا باید دیواری کوتاه تر از انها پیدا نشه؟

راستش دوست عزيز، منو همسرم هر دو پزشك هستيم، و هر دو كليرنس خورديم.
من بعد از ٥٨ روز كلير شدم ولي همسرم هنوز كلير نشده، در صورتيكه تمام افراديكه تو اون روز با ما مصاحبه داشتن كلير شدن، حتي عمو سعيد كه فرم ٩ سوالي داشتن.
اينه كه من از عمو سعيد كه تجربه بيشتري از سال قبل داشتن سوال كردم، و ايشون گفتن معمولا پزشكان پروسه طولاني تري رو طي ميكنند. البته ناگفته نماند كه يكي از دوستان ما هم كه امسال برنده لاتاري بودن و هر دو پزشك البته با شماره كيس پايين و مصاحبه ايروان، كه ٢٨ روزه كلير شدن، ايشون هم مثل همسر من سربازي ارتش بودن.

من داروساز هستم و clearence من ٧٩ روز طول کشید
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

تشکر کنندگان: zohre02 ، Ali.US ، Maryam3023 ، tajhizgaran ، mohammad_r ، valencia ، rira1982 ، Hedieh20 ، mhb161 ، nirvana_kobin ، nina22 ، habibi ، Saeedv13 ، s.s.h ، mohajer13 ، sce ، bayat_r
بالاخره نمردیمو دیدیم که پزشکان وهمکاران عزیزم کلی پست گذاشتند ویک تاپیک را پر کردندو این باعث خرسندیه که اینهمه دکترومهندس وافراد تحصیل کرده دراین سایت دور هم جمعند.واز طرفی باعث ناراحتیست که باید این افراد که هرکدامشون میتوانند مشکلی از مشکلات کشور عزیزمون را حل کنند دارند بدلایل مختلف ترک دیار میکنند.
در هرصورت امیدوارم همه شما دوستان گل مهاجرسرایی در تمام مراحل زندگی موفق باشید?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، babak_1363 ، Szsanazsz ، Maryam3023 ، shayangh ، amir82 ، mhb161 ، shatsi ، mrbonbon ، nirvana_kobin ، raam12000 ، kouroshd ، habibi ، Saeedv13 ، s.s.h ، sce
سلام
من و خانوادم 104 روز از مصاحبمون میگذره ولی خبری نشده. چیزی برای گفتن نیست فقط صبر
به قول شاعر . اندکی صبر سحر نزدیک است
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Ali.US ، noura ، shayangh ، mhb161 ، mrbonbon ، lot2013 ، nirvana_kobin ، homayoon13 ، nina22 ، habibi ، Saeedv13 ، mohajer13 ، sce ، amirazimi ، bayat_r
[quote='yasaman1111' pid='316059' dateline='1366806198']
سلام آخرین آپدیت 24 آپریل...
اما مامان من هنوز مدیکالش نیمده...گفتن 2 ماه دیگه.نمیدونم کلیر چک جدا از مدیکال در حال انجام شدنه یا اینکه تازه وقتی مدیکال به دستشون رسید میخوان کلیر چک کنن...کسی تجربه مشابه داشته؟اگه مدیکال به دستشون برسه به ما اطلاع میدن؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: lot2013 ، sce
دیشب یک ایمل زدم و امروز به محض دادن جواب سایت آپدیت شد.الان سه ماهه که در جواب ایمیل من به سفارت آنکارا (هر سه بار) می زنن که پرونده همسرت هنوز در دست بررسیه . در صورتی که همسرم نه کار دولتی کرده نه خدمت رفته و نه رشته اش حساس بوده. این یعنی چی؟ نکنه به من تنهایی ویزا بدن؟ تا حالا مثل این مورد رو شنیده بودید؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، bmojtaba ، homayoon13 ، sce ، mhb161 ، Hedieh20
دعا کنید این هفته حداقل یه ۱۰۰ نفری کلیر بشن واز این تاپیک برن بیرون و جا را برای تازه واردها وجوانترها باز کنند.
خدائیش چند نفری اینجا هستند که دیگه حسابی جا خوش کردن و گنگر خوردن و لنگر انداختن. مثل اینکه به زور باید انداختشون بیرون. بابا مگه شماها کاروزندگی ندارین؟ پس زودتر کلیرشین دیگه!برای تمام بچه های بالای ۱۰۰ روز آرزوی کلیر شدن در این شب جمعه را دارم. بگو آمین?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان عزیز .
خداوند این لطف رو نصیب ماها کرده و توی این لاتاری برنده شدیم.پس بدونید که اگه خداوند نخواد یک برگ هم از روی درخت نمی افته.می دونم انتظار خیلی سخته ولی اینو بدونید که شاید یه حکمتی در کاره که ماها بی خبریم
به چیزای مثبت فکر کنید خوبه بدونیم که خیلی ها ارزوشون این بوده که جای ما باشن و این انتظار رو تحمل کنند
ما هممون از افراد خوش شانس بودیم که این موقعیت نصیبمون شده و حتما همتون دل بزرگی داشتید که خداوند یه نگاه کوچکی بهتون انداخته و این شانس رو به شماها داده
خبر های خوبی در راهه عزیزان
(2013-04-25 ساعت 13:31)rira1982 نوشته:  دیشب یک ایمل زدم و امروز به محض دادن جواب سایت آپدیت شد.الان سه ماهه که در جواب ایمیل من به سفارت آنکارا (هر سه بار) می زنن که پرونده همسرت هنوز در دست بررسیه . در صورتی که همسرم نه کار دولتی کرده نه خدمت رفته و نه رشته اش حساس بوده. این یعنی چی؟ نکنه به من تنهایی ویزا بدن؟ تا حالا مثل این مورد رو شنیده بودید؟

rira1982 عزیز احتمالش بسیار ضعیف هست اما برای کاهش استرس به شرایط این دوستمون توجه کن و پستهای قدیمی رو مطالعه کن. etefag
امیدوارم هرچه زودتر ردیف بشه البته من شخصا در مورد یکی از دوستام در سال 2010 این شرایط مشابه رو داشتم یعنی برنده خانم بود و در ماه April کلیر شد و آقا بدون سربازی - بدون شغل دولتی - و رشته حساس 15 سپتامبر از سفارت ابوظبی ویزارو گرفت و الان در کالیفرنیا زندگی میکنن و 1 فسقلی هم خدا بهشون داده پس استرس بی استرس اما پیگیری و سماجت معقول حتمـــــــــــــــــــــــــــــا
Smile
شاد باشید و امیدوار
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، f1f ، bmojtaba ، b_argi ، nina22 ، mnajafinobar ، sce ، mhb161 ، zohre02 ، lonelyman ، farshadsh
خدایا امروز دل همه ما را شاد بفرما
خدایا ما را کلیر و به سرزمین ارزوها هدایت بفرما
خدایا این تاپیک را خلوت بگردان
خدایا هرچه خودت صلاح میدانی همان شود که رضایم به رضایت میباشد
خدایا هرچه خیر است همان شود ( اما کلیر هم فراموش نشود)
آمین
( آمین یادت نره جوان)
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

(2013-04-25 ساعت 12:11)Maryam3023 نوشته:  ...اينه كه من از عمو سعيد كه تجربه بيشتري از سال قبل داشتن سوال كردم، و ايشون گفتن معمولا پزشكان پروسه طولاني تري رو طي ميكنند. ...
از آنکارای آفتابی و دلپذیر سلام و خسته نباشید عرض می کنم خدمت دوستان منتظرم.
عارضم خدمت پزشکان محترم که البته من میانگین نگرفتم ولی تو 2012ایها هیچ پزشکی بدون چک ویزا نگرفت و البته آخرشم همه شون گرفتند.
دیروز سیس ما از AP به Issued تغییر پیدا کرد و من ساعت 5 عصر به شعبه PTT که رجیستر کرده بود رفتم. کارمند مربوطه خانم جوان ولی کمی بی اعصاب هستند که هر چقدر مادر بزرگم بلده روسی حرف بزنه و بفهمه این بنده خدا هم انگلیسی رو متوجه میشه. به من گفت امروز ساعت 3 برگردم که اطاعت امر شد. 4 تا نایلون زرد رنگ از تو کمدش در آورد و برگه ثبت نام PTT رو خواست که بهش دادم. البته برای این که بدقلقی نکنه و پاسپورت عیال رو بدون دردسر بده کپی پاسپورت ها رو هم همراه برگه ثبت نام بهش دادم. خوشبختانه هیچ حرفی نزد و نایلون ها رو یکی یکی باز کرد و پاسپورت ها رو تحویل داد و برای هر کدوم ازم امضاء گرفت. البته من وکالت نامه محضری و ترجمه انگلیسی شو برای احتیاط برده بودم ولی اصلاً نیازی نشد و فقط 52 هزار تومن ناقابل رو به فنا دادیم رفت. آدرس PTT رو می نویسم که اگر دوستان مایل بودن از این شعبه استفاده کنند:
PTT-Kizlay Merkezi
Izmir 2 Kizlay
AY 6421 Cankaya
Ankara
اما نکته جالب این که تاریخ کلیرنس ما رو روز 15 آپریل زده. یعنی آخرین باری که سیس ما برای همه افراد کیس آپدیت شد و سه روز بعد هم شماره پرونده ما در سایت سفارت اعلام شد. بنابراین حدس ما و کارکرد سایت سیس هر دو درست بودند و پیش بینی با کمک این سایت امکان پذیر هست. کیس های دو نفر به بالایی که مدت زمان مراحل اداری گفته شده به وسیله آفیسر را طی کرده اند و در دو سه روز گذشته سیس برای همه افراد کیسشان آپدیت شده در مرحله بعدی اعلام کیس ها به احتمال زیاد خواهند بود. گفتم احتمال زیاد که اگر خدای ناکرده به هر علتی اینطور نشد یقه ما رو نگیرین حضراتTongue. ما گردنمون از مو باریک ترهBig Grin.
اما نکته عجیب این که تاریخ اکسپایر ویزا برای خانم و دختر بزرگم 6 ماه بعد از مدیکال هست و برای من و دختر کوچکم 8 ماه و 4 روز!!!. از ظهر هر چی به این مسئله فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم.
خوب دیگه متاسفانه زمان خداحافظی فرا رسید و منم مثل بقیه باید خنزر پنزرمو از این تاپیک جمع کنم و شما رو به خدای بزرگ بسپارم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

عمراً. در مورد من چی خیال کردین؟!!Big Grin. من پارسال که نه سر پیاز بودم و نه ته پیاز تا آخرین روز و آخرین ساعت و آخرین دقیقه با 2012ایها موندم. شماها که دیگه از خودمونین و کلی با هم ندار شدیم. من تا همتون راهی خونه بخت..... اِ ببخشید منظورم خونه "اولین سفر برای فعالسازی گرین کارت" نکنم و خودم با دستان مبارک یک قفل قرمز به در این تاپیک نزنم هیچ جا نمیرم. Big Grinبه قول صادقی علیه الرحمه: ما از اون خونواده هاش نیستیم که با دیدن حتی 4 تا ویزا دوستامونو تنها بذاریمBig Grin. پس با روحی آرام و قلبی مطمئن بایستید و ناامید نشوید. حالا برای این که یه کم حال بیاین شعار دادنمو شروع می کنم و در جریان باشید هر کی شعار نده کلیر هم نمیشه. من از بس شعار دادم از دستم خسته شدن و برای این که دهنمو ببندن کلیرم کردنTongue. حالا همه با هم:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
خوب دیگه برم ناهار بخورم که دارم از گشنگی ضعف می کنم و مونیتور رو درست نمی بینم. فعلاً خدا نگهدار.
(2013-04-25 ساعت 19:00)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 12:11)Maryam3023 نوشته:  ...اينه كه من از عمو سعيد كه تجربه بيشتري از سال قبل داشتن سوال كردم، و ايشون گفتن معمولا پزشكان پروسه طولاني تري رو طي ميكنند. ...
از آنکارای آفتابی و دلپذیر سلام و خسته نباشید عرض می کنم خدمت دوستان منتظرم.
Tongue. حالا همه با هم:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed

با سلام و تبریکات مخصوص . امید وارم هر کجا هستید شاد و موفق باشید و انشااله سایه شما از رو سر خانواده محترمتان و سپس روی سر ما کم نشود.
خدمت شما عارضم این آدرس ptt با سفارت چقدر راه است و تا میدان کیزیلای چقدر . هر کدام به این ادرس نزدیکن. ( ببخشید آدرس خودمانی لطف کنید)
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، zohre02 ، payam62 ، habibi ، mhb161 ، Hedieh20 ، sce ، گل نهال ، farshadsh ، bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان