کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-25 ساعت 19:17)homayoon13 نوشته:  با سلام و تبریکات مخصوص . امید وارم هر کجا هستید شاد و موفق باشید و انشااله سایه شما از رو سر خانواده محترمتان و سپس روی سر ما کم نشود.
خدمت شما عارضم این آدرس ptt با سفارت چقدر راه است و تا میدان کیزیلای چقدر . هر کدام به این ادرس نزدیکن. ( ببخشید آدرس خودمانی لطف کنید)
با کیزیلای دو تا خیابون فاصله داره. تند برین 5 دقیقه پیاده را هست. با سفارت هم فاصله سفارت تا کیزیلای رو محاسبه کنید، این 5 دقیقه رو هم بهش اضافه کنین. ولی برای انتخاب PTT فاصله تا سفارت کمترین اهمیت رو داره. چون شما دیگه با سفارت کاری ندارین و فقط اگر نزدیک محل اقامتتون باشه یه کم راحت ترین. من از این نظر این شعبه رو پیشنهاد کردم که برای تحویل پاسپورت بقیه اعضای خانواده چیزی به جز برگه ثبت نام PTT و کپی پاسپورت ها نخواست. سایه شما هم مستدام.
تشکر کنندگان: ASALI ، alirezadiba ، zanganeh ، homayoon13 ، zohre02 ، Soap McTavish ، lonelyman ، Tir-Tapar ، mhb161 ، rezagh ، Hedieh20 ، amir82 ، sce ، mrr777 ، Championking ، farshadsh ، bayat_r
(2013-04-24 ساعت 17:38)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 15:46)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان من چند تامشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
1- تاریخ مصاحبه ام مشخص شده هنوز هیچ آدرسی در آمریکا ندارم
2- کارت پایان خدمت سپاه
3- گذرنامه ام غیر الکترونیکی است
3- چهره ام خیلی عوض شده است عکس شناسنامه ام مال بچگی هامه عوضشم نمی کنند
4 چند مرحله باید واکسن td بزنم

من هم شماره ٣ رو راهنمايي ميكنم:
گرچه اكثريت افراد شناسنامشون قديميه و افيسر به اين موضوع عادت داره، و مهم عكسيه كه گرفتين و فرستادين، ولي اگر خواستين ميتونين به " دفاتر پيشخوان خدمات الكترونيك دولت" مراجعه كنين( منظورم پليس + ١٠ نيستا!!)
اونجا خيلي راحت براتون شناسنامه رو عوض ميكنن، فقط ١ ماهي وقت ميگيره.
من اينكارو كردم، و شناسنامه با فرم جديد گرفتم. مشكلي هم پيش نيومد.

سلام شناسنامه ام رو ازم می گیرند باید بره شهرستان چند ماه طول می کشه حتی با دولت الکترونیک مگه خودم ببرم دستی شاید بشود
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
ما هم دیروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم و با برگه صورتی به دیار خود برگشتیم ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Ehsan1358 ، shatsi ، far-dv2013 ، s.s.h ، ASALI ، sadeghi897 ، homayoon13 ، zohre02 ، lonelyman ، habibi ، mhb161 ، sh_aytak ، Hedieh20 ، amir82 ، marjani ، sce ، گل نهال ، farshadsh ، bayat_r
دوستان انتظار مرا به زانو در آورده و پیر و فرتوت کرده.ای دنیا،ای آمریکا،ای سفارت ترکیه،ای آفیسر،ای سایت کلیرنس ... گوشه چشمی مرحمت بفرما.
حالا این ها رو ول کن ای ای ای ای ای ای ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ;(
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: noura ، Saeedv13 ، zohre02 ، mohajer13 ، habibi ، Tir-Tapar ، mhb161 ، Hedieh20 ، amir82 ، sce ، feyzgostar ، farshadsh
سيس ما دوباره امروز براي دوتاييمون آپديت شد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: homayoon13 ، lonelyman ، heidari1248 ، Saeedv13 ، amir82 ، mohajer13
خدايا چقدر بوي ويزا مياد++++++++
سومين روز پشت سرهم آپديت شديم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: homayoon13 ، heidari1248 ، pouya.web ، Saeedv13 ، iman83 ، amir82 ، marjani ، mahmoodfuny ، rozelo
(2013-04-25 ساعت 19:00)Saeedv13 نوشته:  اما نکته عجیب این که تاریخ اکسپایر ویزا برای خانم و دختر بزرگم 6 ماه بعد از مدیکال هست و برای من و دختر کوچکم 8 ماه و 4 روز!!!

عمو سعید جان با عرض تبریکات مجدد از کلیرنس گرفته تا ویزا و این چیزا ...می خواستم بپرسم یعنی چی 6 ماه؟؟ یعنی 6 ماه مدیکال هیچی واسه 6 ماه بعدش ؟یعنی تا آخر امسال وقت دارن خانم و دختر بزرگتون؟؟؟ اون 8 ماه که میشه سال بعدWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، feyzgostar ، mhb161
(2013-04-25 ساعت 19:00)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 12:11)Maryam3023 نوشته:  ...اينه كه من از عمو سعيد كه تجربه بيشتري از سال قبل داشتن سوال كردم، و ايشون گفتن معمولا پزشكان پروسه طولاني تري رو طي ميكنند. ...
از آنکارای آفتابی و دلپذیر سلام و خسته نباشید عرض می کنم خدمت دوستان منتظرم.
...خوب دیگه برم ناهار بخورم که دارم از گشنگی ضعف می کنم و مونیتور رو درست نمی بینم. فعلاً خدا نگهدار.
عمو سعید گرفتن ویزا هاتون مبارک . می خواستم ببینم اگه ممکن هست شما بلیط رفت و برگشت هواپیما رابرای چه روز هایی و گرفتید و پاس هاتون را چه روزی به سفارت دادید؟
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، iman83 ، sce ، mhb161
ای آفیسر بی معرفت 7 هفته تون هم تموم شد
ما از اون خونواده هاش نیستیم که با بدقولی کنار بیایم
پس ته مونده ی انرژیمون رو نگه می داریم واسه فردا
فردا
فردا
فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
سلام دوستای عزیز.
یه سوال؟ آیا کسی هست که موردیو شنیده باشه که 6 ماه از پروسه ی کلیرنسش گذشته باشه و کلیر نشده باشه؟ منظور 6 ماهه کامل که ظاهرا اینجور که تو document ها اومده بود، حداکثر زمانی که صرف این پروسه میشه 6 ماهه. مخلص کلام، اگه این 6 ماه بگذره (ولی هنوز تا 30 سپتامبر کذایی باقی مونده باشه) و شخص کلیر نشه، یعنی دیگه جریان منتفیه؟ و آیا اگه جوابه این سوال مثبته، مهمتر اینکه اعلام میکنن که طرف تکلیفشو لااقل بدونه؟
با آرزوی اول سلامتی برای همه شما دوستای هم دردم، و دوم شادی و آرامشه از ته دل همتون. یا علی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: mrbonbon ، آناهيتا ، sce ، mhb161
(2013-04-25 ساعت 21:45)alirlndl نوشته:  سلام دوستای عزیز.
یه سوال؟ آیا کسی هست که موردیو شنیده باشه که 6 ماه از پروسه ی کلیرنسش گذشته باشه و کلیر نشده باشه؟ منظور 6 ماهه کامل که ظاهرا اینجور که تو document ها اومده بود، حداکثر زمانی که صرف این پروسه میشه 6 ماهه. مخلص کلام، اگه این 6 ماه بگذره (ولی هنوز تا 30 سپتامبر کذایی باقی مونده باشه) و شخص کلیر نشه، یعنی دیگه جریان منتفیه؟ و آیا اگه جوابه این سوال مثبته، مهمتر اینکه اعلام میکنن که طرف تکلیفشو لااقل بدونه؟
با آرزوی اول سلامتی برای همه شما دوستای هم دردم، و دوم شادی و آرامشه از ته دل همتون. یا علی

شما تا قبل از 30 سپتامبر وقت دارید مصاحبه بشید کلیر بشید و ویزا بگیرید
فقط اگر 6 ماه از مصاحبه تون گذشت و کلیر نشدید مدیکالتون باید تجدید بشه
وگرنه مگه به این راحتی ها می تونن به ماها ویزا ندن؟Big Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-25 ساعت 20:46)bmojtaba نوشته:  عمو سعید جان با عرض تبریکات مجدد از کلیرنس گرفته تا ویزا و این چیزا ...می خواستم بپرسم یعنی چی 6 ماه؟؟ یعنی 6 ماه مدیکال هیچی واسه 6 ماه بعدش ؟یعنی تا آخر امسال وقت دارن خانم و دختر بزرگتون؟؟؟ اون 8 ماه که میشه سال بعدWink
نه دیگه. ما اواخر بهمن رفتیم مدیکال. تاریخ انقضای ویزای خانم و دختر بزرگم اواخر مرداد ماهه. در صورتی که مال من و دختر کوچیکه آبان ماهه!!!. راستش من که نفهمیدم منطق پشت این جریان چیه؟ ما هممون با هم رفتیم مدیکال و مصاحبه. همه هم مال یک کیسیم ولی تاریخ های انقضای ویزامون با هم فرق می کنه.
(2013-04-25 ساعت 21:05)mehrdad_khabiri نوشته:  عمو سعید گرفتن ویزا هاتون مبارک . می خواستم ببینم اگه ممکن هست شما بلیط رفت و برگشت هواپیما رابرای چه روز هایی و گرفتید و پاس هاتون را چه روزی به سفارت دادید؟
جای این سئوال تو این تاپیک نیست. پیام خصوصی میدم.
تشکر کنندگان: shimoda ، Tir-Tapar ، ASALI ، sce ، mehrdad_khabiri ، Hedieh20 ، mohajer13 ، zanganeh ، milad_aae ، Championking ، farshadsh ، bayat_r ، mhb161 ، Ehsan1358
دوست عزیز سلام
امیدوارم که خوب و خوش باشید، دوست عزیز در رابطه با اینکه شما نوشتید که در داکیومنتها اومده که "حداکثر شش ماه پروسه طول میکشه" باید بهتون بگم که نه اینطور نیست، در بعضی مواقع شاید هم بیشتر طول بکشه...
البته اینو من با توجه به سایت خود مهاجرت خدمتتون میگم، که نوشته
Less than one percent of
cases subject to an FBI name check remain pending longer than six months
آدرس سایت هم هست:
http://www.uscis.gov/files/pressrelease/..._42506.pdf
و اینم بگم که هر کسی تا پایان ساعت اداری 30 سپتامبر میتونه امیدوار باشه که ویزاش رو بگیره( البته خدا نکنه برای کسی این اتفاق بیفته اما بودن دوستانی که درسال 2012 در آخرین ساعات موفق به گرفتن ویزاشون شدند)
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: alirezadiba ، mino2013 ، bmojtaba ، rozelo ، afshin-b ، mohammad_r ، farshadsh ، sce ، mhb161
(2013-04-25 ساعت 22:57)mrbonbon نوشته:  
دوست عزیز سلام
امیدوارم که خوب و خوش باشید، دوست عزیز در رابطه با اینکه شما نوشتید که در داکیومنتها اومده که "حداکثر شش ماه پروسه طول میکشه" باید بهتون بگم که نه اینطور نیست، در بعضی مواقع شاید هم بیشتر طول بکشه...
البته اینو من با توجه به سایت خود مهاجرت خدمتتون میگم، که نوشته
Less than one percent of
cases subject to an FBI name check remain pending longer than six months
آدرس سایت هم هست:
http://www.uscis.gov/files/pressrelease/..._42506.pdf
و اینم بگم که هر کسی تا پایان ساعت اداری 30 سپتامبر میتونه امیدوار باشه که ویزاش رو بگیره( البته خدا نکنه برای کسی این اتفاق بیفته اما بودن دوستانی که درسال 2012 در آخرین ساعات موفق به گرفتن ویزاشون شدند)

برای خواهرم کلیرش7 ماه بعد اومد. اما گزینه لاتاری نبود
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
ما هم دوبار آپدیت شدیم.↲
25th april↲یعنی خبریه!‏
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: lonelyman ، Saeedv13 ، rozelo ، mohammad_r ، farshadsh ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان