کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به همه دوستان کلیر شده تبریک می گم.همیشه شاد باشید.برای دوستان پیشکسوت و ژانویه ای ها هم آرزو می کنم هرچه سریعتر بختشون باز شه و کلیر بشن.Smile
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-04-26 ساعت 18:47)sayeh_m نوشته:  سلام

به دوستان عزيزم تبريك ميگم Smile خدارو شكر كه امروزتعداد زيادي كيس اعلام شد Rolleyes و مهمتر اينكه ٣ تا كيس روز بالايي هست . براي همتون ارزوي بهترين ها رو دارم و مطمئنم كه به زودي همتون از اين استرس خلاص ميشين Rolleyes
مامان سایه من که گفتم با دوستان در سفارت صحبت کردم که این هفته شیرشو باز کنن شما به شوخی گرفتین و گفتین فیلان و بیسارBig Grin. جان من نفوذ کلام رو دیدی چکار می کنه؟ حیف که باید به زودی با این شهر خوشگل و دوست داشتنی خداحافظی کنم وگرنه اگر یه هفته دیگه مونده بودم و بازم از نفوذ کلامم استفاده می کردم این دفعه نه تنها شیر کلیرنس تا ته باز می شد که واشرش هم هرز می رفت و نمی تونستن ببندشTongue. یه شبه همه رو کلیر می کردم می رفت. ولی حیف که دیگه باید برگردم. حیف.....Big Grin
امیر خان ، من نمیتونم تعداد نفرات رو ببینم . کجاست آیا ؟
[/quote]

منم نمیدونم. Big Grin
نزده تعداد افراد کیس رو.
[/quote]

ولی تو این پست ، تعداد افراد هر کیس هم معلوم شده ، ملاحظه کنین :

http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid317835
[/quote]

دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنین، این دوستمون lot2013 زحمت زیادی میکشن و با مقایسه با سایت ceac و نرم افزارهایی که دارند، برای ما تعداد هر کیس رو هم آماده میکنند، وگرنه به این راحتی ها هم نیست که ما بدونیم تعدادشون رو....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-04-26 ساعت 19:18)payam62 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:15)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:06)payam62 نوشته:  امیر خان ، من نمیتونم تعداد نفرات رو ببینم . کجاست آیا ؟

منم نمیدونم. Big Grin
نزده تعداد افراد کیس رو.

ولی تو این پست ، تعداد افراد هر کیس هم معلوم شده ، ملاحظه کنین :

http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid317835
دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنین، این دوستمون lot2013 زحمت زیادی میکشن و با مقایسه با سایت ceac و نرم افزارهایی که دارند، برای ما تعداد هر کیس رو هم آماده میکنند، وگرنه به این راحتی ها هم نیست که ما بدونیم تعدادشون رو....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، kasrafo ، Soap McTavish ، sce ، رجبعلی ، MARYAM2 ، mrr777 ، homayoon13 ، mhb161 ، lot2013 ، soruosh
سلام دوستان من 12مارچ کلیر شوده بودم بعد از 90 روز امروز هم ستاره ما را برداشتند بعد از134 روز.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا وبه امید کلیر همه دوستان .
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
(2013-04-26 ساعت 19:25)payam62 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:20)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:15)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:06)payam62 نوشته:  امیر خان ، من نمیتونم تعداد نفرات رو ببینم . کجاست آیا ؟

منم نمیدونم. Big Grin
نزده تعداد افراد کیس رو.
باید دونه دونه کیس نامبرها رو تو سایت سیس بزنی اونوخ تعداد افراد تحت کیس معلوم میشه!!!!!!!!!!!!!!

نه تیمسار ، اگه به پست دوستمون نگاه کنین ، بالای کیس نامبر ها نوشته : Dosya numarası یعنی: شماره پرونده . و کمی اونورتر هم نوشته : Person که معنیش معلومه . پس نتیجه میشه که این اطلاعات رو از سایت ترکی گرفتن به از سیس . ولی کجای سایت ترکی ؟ مساله این است !!!
پیام جان
lot2013 هم به همین روش تعداد نفرات کیسها رو در میاره.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، امیر مهاجر ، sce ، رجبعلی ، yalda91 ، amir82 ، MARYAM2 ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، nooshshahnar ، lot2013 ، daad
(2013-04-26 ساعت 18:19)raam12000 نوشته:  بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنه
سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-26 ساعت 18:39)maryam218 نوشته:  با سلام

کیسهایی که شماره شان جلویش یک ستاره دارد بایدچه کارکنند.لطفا کامل راهنمایی کنید. با تشکر

کسی نیست راهنمایی کند؟ ممنون می شویم

سلام ما هم مثل شما بودیم من بعد از 90 روز و همسرم بعد از 134 روز کلیر شودیم.
1- با سفارت تماس بگیرید که کدامتتان کلیر شده
2- ما بعد از کلیر شدن خودم سه هفته بعد با سفارت تماس گرفتیم
3- یک هفته بعد زنگ زدیم ا م ر ی ک ا که گفتند منتظر باشید
4-از 18 اپریل دوباره روی کیس ما کار شود تا امروز که ستاره ما را برداشتند بعد از 134 روز .
به امید کلیر شدن همه مخصوصا بالای 100روزها
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
2013as4454 پدر و مادر یکی از دوستانم هستند و 12 مارچ مصاحبه داشتند.
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shimoda ، ikamaly ، Ali.US ، payam62 ، ASALI ، mohajer13 ، رجبعلی ، MARYAM2 ، mrr777 ، sce ، homayoon13 ، mhb161 ، lonelyman ، mlo ، lot2013 ، lilistar ، iman63ir
شرح حال کیس بنده:
بعد از 90 روز خودم کلیر شودم وهمسرم بعد از 134 روز
تاریخ اپدیت شدن کیس خودم در این اواخر15- 25 - 26 اپریل
تاریخ اپدیت شودن همسرم در این اواخر 18- 24 -25 اپریل

امیدوارم همه زودتر کلیر شوند. مخصوصا دوستان بالای 100 روز
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم بعد از ۹۰ روززززززززززززززززززززززززززززززززز
-------------------------------------------------
سعیددددددددددددددددددددددددددد بیااااااااااااااااااااااااااا هوپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ گنگام استایلللللللللللللللللللللل
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
ببخشید ما می توانیم این هفته برییم آنکارا نمی خواهد ایمیل بزنیم وچهارشنبه آنکارا تعطیل است.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mrr777 ، sce ، b_argi ، homayoon13 ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، nirvana_kobin ، nooshshahnar ، arian307 ، lot2013 ، soruosh
[/size] دوستان سلام
اجازه بدید یه نفس بگیرم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم کلیر شدم
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
3 روز داشتم آپدیت میشدم اما امروز کلیر نشدم خیلی حالم گرفته شد Sad
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
ضمن تبريك به همه كلير شده ها،دوباره سيس من امروز آپديت شد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، mohajer13 ، mnajafinobar ، lonelyman ، رجبعلی ، arian307 ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، lot2013 ، pooyash ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان