کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-26 ساعت 21:58)sepand88 نوشته:  3 روز داشتم آپدیت میشدم اما امروز کلیر نشدم خیلی حالم گرفته شد Sad

والا ما که 2 هفته ای هست که آپدیت میشیم ولی فقط آپدیته Big Grinفکر کنم پروندمون انقده که خوندنش که بیچاره رنگش رفته تبدیل به ورق سفید شذه !!Big Grin

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sepand88 ، shayangh ، ASALI ، mnajafinobar ، lonelyman ، رجبعلی ، arian307 ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، lot2013 ، soruosh ، daad
(2013-04-26 ساعت 21:58)sepand88 نوشته:  3 روز داشتم آپدیت میشدم اما امروز کلیر نشدم خیلی حالم گرفته شد Sad

امیدوارم به زودی کلیر بشین ولی باور کنید آپدیت شدن هم برای ما شده آرزو. باز خوبه که شما آپدیت می شید. حتما هفته دیگر نوبت شماست.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
دوستان عزیز به زودی عازم آنکارا هستم...خوشحالم که قبل از رفتن این همه هورا شنیدم....البته اگر افراذ بالای لیست منتظرسرا هم در جمع کلیرشدگان بودند که شادی ما تکمیل می شد.....
برای رفتن جعبه ابزارم راهم برداشته ام تا تک تک پره های شوفاژ را بکنم..و هر چی کاغذ و پرونده اون پشت افتاده بردارم و بذارم رو میز آفیسر....
فکر می کنم بعد از گوشمالی عمو سعید حساب کار اومده دستشون...می گید نه...عملکرد این هفته رو ببینید.....
حتما با زهر چشمی که عمو سعید ازشون گرفته روی پرونده های پشت شوفاژ هم کار می کنند
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
سلام و ارادت بر همه

مطلعین و استادان فن
می خواستم سوال کنم بطور متوسط حدودا چند بار سیس آپدیت میشه تا کلیر کامل انجام بشه؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: رجبعلی ، arian307 ، lot2013 ، mhb161
تبریک به همه کلیر شده های عزیز -مبارکتون باشه

ANKARA-TURKEY

آپدیت 2013 - APR - 26

Visa Status File

[عکس: 136700337617127_1Summary-&-Chart-Apr-26-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام دوستان.امروز یه ایمیل از سفارت برا من اومده که لیست کشورهایی که سفر کردی برا ما ایمیل کن.میخواستم بدونم جواب به همون ایمیل باید بفرستم ؟ آخه نوشته که این یه ایمیل عمومی
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: رجبعلی ، arian307 ، homayoon13 ، mrr777 ، lot2013 ، soruosh ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 21:56)mehdididam نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:57)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 18:19)raam12000 نوشته:  بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنه
سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار
هم بندان عزیز ما رو یادتون نره !! امروز چند نفر از تو لیست ما رفتن ، خوش به حالشون و مبارکشون باشه ، آما ، ما تا آخر ایستاد ه ایم
به کوری چشم هر چی آدم !! که چه عرض کنم هر چی جونور بد قوله Big Grin

mehdididam،abloom_ma،raam12000 عزیز
واقعاً از شما دوستان بعیده اینجوری حرف زدن،بلند شید خجالت بکشید، به همین زودی؟ بابا ناشکری نکنید حالا یه دو روز عقب و جلو شده کلیر شدنتون این کارا چیه؟درسته من خودم این دوران رو نچشیدم اما تا حالا شده به بقیه آدمایی که تو این راه هستند فکر کنید؟ اون دوستمون که از زمان قبولی تا دریافت ویزا تو ترکیه و ابوظبی بوده چی باید بگه؟اون دوستمون که پسرش رو گذاشته تو کشور غریب و اومده تا کلیر بشند و برن چی باید بگه؟
بابا خدا شما رو انتخاب کرده و تموم.شماها همتون میرید اونور دنیا و یه روزی حسرت این روزهای از دست رفته به دلواپسی رو میخورید. حالا زمان رفتنتون یک کم دیرتر شده. اصلاً فکر کنید ویزا دارید و تا دو ماه دیگه بلیط گیرتون نیومده...
دوستای گلم صبر داشته باشید...شما برای بدنیا اومدن بچه تون 9 ماه صبر میکنید و خوشحالید...حالا دو سه ماه هم برای این موهبت الهی صبر کنید و از یاس و ناامیدی حرفی نزنید....قول بدید که از این لحظاتتون لذت ببرید...
دوستتون دارم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
با عرض تبریک به همه کلیر شدگان جدید و با آرزوی بهترینها برایتان
خواستم بگم که خوب شد ما محل مصاحبه مون آنکارا نبود !
چون هر روز ببینم آپدیت شدم یا نشدم آپدیت شدم یا نشدم ....
دم سفارت خودمون گرم !! (ایروان)
اینجور جینگولک بازی نداره بره رو عصابمون یه هوی گروپی کلیر میکنه خلاص !! Big Grin
Case No :5000
تشکر کنندگان: noura ، arian307 ، homayoon13 ، mrbonbon ، majid.s ، sadeghi897 ، mrr777 ، lot2013 ، nooshshahnar ، b_argi ، hamedhamed ، Szsanazsz ، رجبعلی ، soruosh ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 23:47)hamid21 نوشته:  سلام دوستان.امروز یه ایمیل از سفارت برا من اومده که لیست کشورهایی که سفر کردی برا ما ایمیل کن.میخواستم بدونم جواب به همون ایمیل باید بفرستم ؟ آخه نوشته که این یه ایمیل عمومی

دوست عزیز به احتمال زیاد کلیر شدین و اونم سفارت برا خودش میخواد.بهشون ایمیل رو بزنین و به احتمال زیاد هفته بعد کیستونو رو سایت میبینین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: arian307 ، homayoon13 ، lot2013 ، nooshshahnar ، b_argi ، farshadsh ، رجبعلی ، soruosh ، ایلیا8118 ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 18:03)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 17:20)lot2013 نوشته:  آنکارا
Dosya Numarası person
2013AS251 3
2013AS524 1
........

خودت نبودی Lot جان؟من نمی دونم ما ژانویه یی ها چرا فراموش شدیم؟!! ...

ممنون از شما و سایر دوستان عزیز که لطف داشتند.
من هم نبودم.

در ارتباط با اعلام امروز نکته ای دارای اهمیت است که خواستم برایتان بگویم.
همانگونه که در تصویر جدول ارسالی مربوط به کلیرنس 26 اپریل ملاحظه می فرمائید.
4 نفر از رنج 0001 تا 1900 کلیر شده اند و از رنج 1901 تا 2350 یک ((1)) نفر کلیر شده و از رنج 2351 تا 2700 ((1)) نفر و از رنج 2701 تا 3400 (که رنج مصاحبه شده های ژانویه است) باز هم ((1)) نفر و الی آخر .
که در مجموع بجز روال خوب کلیرنس برای رنج کیس هایی که منظم کلیر می شوند خواهید دید که اتفاق امیدوار کننده کلیرشدن تعدادی هر چند اندک از کیس های قدیمی است یعنی بطور کل 0001 تا 3400 که جمعا 7 (هفت نفر) می باشند.
اما واقعیت اینست که تنها ((یک)) کیس از کل این دامنه کلیر شده و آنهم مربوط به مصاحبه دسامبر است سایر کیسها شانس آورده تغییر تاریخ مصاحبه داده اند و بنابراین در فوریه و مارچ مصاحبه و قبول شده اند.
بنابراین خواهید دید که اینبار بجز یکنفر که تاریخ مصاحبه اش را نمی دانم (؟) و یک نفر مصاحبه شده دسامبر ، بقیه کلیر شده ها مربوط به فوریه و مارچ هستند. ...
به تصویر زیر توجه فرمائید.

موفق باشید. و عجبا به این سفارت ....

[عکس: 136700337641340_2Clearance-26-04-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان گلم، شرح كيس خودمو براتون ميگم، چون تنها دلخوشي من در اين مدت انتظار شرح كيس دوستان و تفسيرش توسط خودم ( درست و غلط بماند) بود.
ما كيس دونفره برنده خانم. مصاحبه ١٩ فوريه، اسم غير تكراري غير حساس،شغل نداشتيم( به نوعي خصوصي واسه خودمون كار ميكرديم)، رشته غير حساس ( پزشكي) و همسر سربازي
آپديت ها:
١٩ فوريه/ هر دو/مصاحبه
٢١ فوريه/هر دو
٢٢ فوريه/ من
٢٦ فوريه/ من
٦ مارچ/ هر دو/ با ايميل
٧ مارچ/ همسرم
٨ مارچ/ همسرم
١٤ مارچ/ هر دو
٢١ مارچ/ هر دو / با ايميل
٢٧ مارچ/ هر دو / با ايميل
٩ اپريل/ من/ امريكا
١١ اپريل/ من/ انكارا
١٥ اپريل/ هر دو/ انكارا
١٦ اپريل/ همسرم/ انكارا
١٨ اپريل/ من كلير شدم با ستاره/ انكارا
١٩ اپريل/ هر دو / با ايميل/انكارا
٢٢ اپريل/ هر دو/امريكا
٢٤ اپريل/ همسرم صبح و من عصر/ انكارا
٢٦ اپريل/ سه ساعت قبل از اعلام/ و بعد برداشتن ستاره از جلوي شماره كيسم/ يعني كليرنس همسرم/ انكارا

دوستان علت اينكه جاي اپديت ها رو بر اساس انكارا يا امريكا نوشتم اين بود كه از يه تاريخي به بعد ساعت هاي اپديت شدن توجه منو به خودش جلب كرد و متوجه شدم يه روند ثابتي براي همه وجود داره. يعني هر وقت بعد از يه مدت طولاني ( ١٥ الي ٣٠ روز به صورت متوسط) اپديتي از امريكا داشتين يعني جواب استعلامتون اومده، و بعد از اون معمولا فقط ٢ تا اپديت از انكارا ميمونه تا كلير شدن شما.
ولي مهم اون جواب استعلامت كه بعد از يه مدت طولاني كه ميبينين اپديت نشدين، يهو شب هنگام( ساعت كاري امريكا) اپديت بشين.
البته اين توجيه و تفسير منه از كيس خودم همسرم عمو سعيد و چندين نفر ديگه ، و شايد لزوما براي همه اينطور نباشه..
اميدوارم تونسته باشم كمكي به همه دوستاني كه مقيم اين تاپيك هستن كرده باشم و براي همه آرزوي شادي و كليرنس هر چه زودتر رو دارم.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
امروز فهمیدم علاوه بر کودک درون یه خر درون هم دارم که چند ساعته داره جفتک میندازه از خوشحالییییییی...... به خدا همتون کلیر میشین.... به جان خودم کلیر میشین و ویزا میگیرین....... امشب حس میکنم خوشبخت ترین ادم دنیام ... اما بازم میگم .... همتون ویزا میگیرین و راهی میشین... وقتی خودم منتظر بودم همه ی اونایی که کلیر شده بودن میومدن و دلداری میدادن و من میگفتم خودشون گرفتن و وضعیت ما رو درک نمیکنن اما الان واقعا دارم میگم .. حس همتون و میدونم و یقیین دارم که فکر میکنین دارم دلداری میدم اما مطمنم که همتون کلیر میشین و ویزا رو میگیرین...... برین چک آپ های پزشکیتون رو بشین و دندوناتون رو درست کنید که دیگه وقت نیست...
هورا ها رو بکشینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
ضمنا ممنون از تمام دوستان و همسفران خيلي خوبم، هم بابت تبريكاتشون و مهم تر از اون بابت تحمل سوالات و غرغرها و استرس هام و در نهايت بابت تمام جواب هاي مفيدي كه اين مدت به سوالاتم دادند.
ممنون از lot عزيز كه از تك تك جدول هاش استفاده كردم و خدا ميدونه ايشون چقدر وقت براي همه ما ميذارن ، و كاش هر چه زودتر هوراي ايشون در اين تاپيك شنيده بشه. مرسي كه اولين رتبه ام رو از شما كه اينقدر فعال و دلسوز هستين گرفتم.
ممنون از عموسعيد كه طي اين هفته ستاره دار بودن، منو ساپورت روحي و فكري كرد و در اخر يه رتبه به خاتمه پرونده ١٩ فوريه داد.
مرسي از امير مهاجر و تمام راهنمايي هاي مفيدشون و رتبه زيبايي كه به من دادن.
مرسي از maryam2 عزيز كه در بدترين شرايط با من بهترين همدلي و همدردي رو كرد و به من روحيه داد، به اميد كلير شدن هر چه زودتر همسرتان و پريدن اين ستاره جلوي كيستان!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
کلیر شده های عزیز تبریک منم پذیرا باشید.
من که از 3 نوامبر منتظرم اینقدر خبری نشد که دیگه عادت کردم اسمم نباشه D:
عمو سعيد..
فرمودين ptt شما كدوم بود؟
احيانا كدش رو هم دارين كه بتونم رو سايت پيدا كنم؟
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mrr777 ، lot2013 ، b_argi ، hamedhamed ، homayoon13 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان