موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها مخصوصا قدیمیها ما امدیم به اینجا که اینهمه منتظرش بودیم ولی وقتی منتظرسرا را دیدم خیلی ناراحت شدم چرا بجه ها کلیر نشدن؟
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 05:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 05:17 توسط zanganeh.)
کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh
طولاني ترين لحظه شب نزديكترين لحظه به طلوع صبحه.
خدايا تو را به ارامش و سكوت اين لحظه ها قسم همه بنده هات رو از بلاتكليفي در بيار.(امين)
(2013-04-27 ساعت 05:10)zanganeh نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh
طولاني ترين لحظه شب نزديكترين لحظه به طلوع صبحه.
خدايا تو را به ارامش و سكوت اين لحظه ها قسم همه بنده هات رو از بلاتكليفي در بيار.(امين)
کاربران در حال بازدید این موضوع: lot2013، zanganeh
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
راستش دیگه خودم وقتی شماره ی روزهای انتظارم رو در منتظر سرا می بینم وحشت میکنم.خدایا این سفارتی ها کر هستند تو که شنوایی قربونت برم.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 07:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 07:49 توسط MARYAM2.)
(2013-04-27 ساعت 07:24)mnajafinobar نوشته: خانم MARYAM2 سلام، عرض ادب. شما کلیر شدید آیا، اسمتون تو آخرین لیست بود؟ یعنی میشه امیدوار بود که بچه های 3 دسامبر یه تکونی خورده باشند؟ 
از amirrayan هم که هیچ خبری نیست، فکر کنم اونم مثل من دیگه نا امید شده 
سلام
البته می دونید حتما که من و دخترم کلیر شدیم والان هم امریکا هستیم درواقع من همسرم کلیر نشده و هنوز هم منتظریم و شاید دیگه خسته و ناامید.
(2013-04-27 ساعت 01:24)Maryam3023 نوشته: ضمنا ممنون از تمام دوستان و همسفران خيلي خوبم، هم بابت تبريكاتشون و مهم تر از اون بابت تحمل سوالات و غرغرها و استرس هام و در نهايت بابت تمام جواب هاي مفيدي كه اين مدت به سوالاتم دادند.
ممنون از lot عزيز كه از تك تك جدول هاش استفاده كردم و خدا ميدونه ايشون چقدر وقت براي همه ما ميذارن ، و كاش هر چه زودتر هوراي ايشون در اين تاپيك شنيده بشه. مرسي كه اولين رتبه ام رو از شما كه اينقدر فعال و دلسوز هستين گرفتم.
ممنون از عموسعيد كه طي اين هفته ستاره دار بودن، منو ساپورت روحي و فكري كرد و در اخر يه رتبه به خاتمه پرونده ١٩ فوريه داد.
مرسي از امير مهاجر و تمام راهنمايي هاي مفيدشون و رتبه زيبايي كه به من دادن.
مرسي از maryam2 عزيز كه در بدترين شرايط با من بهترين همدلي و همدردي رو كرد و به من روحيه داد، به اميد كلير شدن هر چه زودتر همسرتان و پريدن اين ستاره جلوي كيستان!!
سلام
از اعماق وجودم خیلی خوشحالم که کلیر شدید. مرسی به یاد من بودیدو همیشه شاد و موفق باشید.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 08:11)los_angeles نوشته: سلام دوستان يه سوال دارم
ابا ويزاي خانمي كه شوهرش برنده اصلي است مشروط به ورود اقاست يا نه ؟
بله یا باید همرا برنده اصلی وارد شوید یا اول برنده اصلی وارد شود.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 02:52)lot2013 نوشته: آن چنانی که فقط ،خاطره ای خواهد ماند . . . .
کیس های بالای جدول امیدوارم زودتر کلیر شید، خوشبخت و موفق باشید.
سلام به نظر شما ما که ژانویه بودیم کی اسم ما را اعلام میشه؟
میدونم زود ولی خوب کی؟
نه که بگی خسته شدم ! نه ما که مثل کوه ایستادهایم و از تاپیک تکان هم نمیخوریم. فقط به دلیل کونجکاوی سوال کردم.
باز با اینحال من فکر کنم نوبتی هم باشه هفته بعدی اسم ما را اعلام خواخند کرد.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
کم کم داره باورم میشه که عدد ۱۳ نحس است چون مصاحبه ی ما ۱۳ اذر بود.اگر شما هم از اذر تا اردیبهشت توی برزخ انتظار بودید مثل من خرافاتی می شدید.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 00:00)bayat_r نوشته: (2013-04-26 ساعت 21:56)mehdididam نوشته: (2013-04-26 ساعت 19:57)abloom_ma نوشته: (2013-04-26 ساعت 18:19)raam12000 نوشته: بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنه
سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار
هم بندان عزیز ما رو یادتون نره !! امروز چند نفر از تو لیست ما رفتن ، خوش به حالشون و مبارکشون باشه ، آما ، ما تا آخر ایستاد ه ایم
به کوری چشم هر چی آدم !! که چه عرض کنم هر چی جونور بد قوله 
mehdididam،abloom_ma،raam12000 عزیز
واقعاً از شما دوستان بعیده اینجوری حرف زدن،بلند شید خجالت بکشید، به همین زودی؟ بابا ناشکری نکنید حالا یه دو روز عقب و جلو شده کلیر شدنتون این کارا چیه؟درسته من خودم این دوران رو نچشیدم اما تا حالا شده به بقیه آدمایی که تو این راه هستند فکر کنید؟ اون دوستمون که از زمان قبولی تا دریافت ویزا تو ترکیه و ابوظبی بوده چی باید بگه؟اون دوستمون که پسرش رو گذاشته تو کشور غریب و اومده تا کلیر بشند و برن چی باید بگه؟
بابا خدا شما رو انتخاب کرده و تموم.شماها همتون میرید اونور دنیا و یه روزی حسرت این روزهای از دست رفته به دلواپسی رو میخورید. حالا زمان رفتنتون یک کم دیرتر شده. اصلاً فکر کنید ویزا دارید و تا دو ماه دیگه بلیط گیرتون نیومده...
دوستای گلم صبر داشته باشید...شما برای بدنیا اومدن بچه تون 9 ماه صبر میکنید و خوشحالید...حالا دو سه ماه هم برای این موهبت الهی صبر کنید و از یاس و ناامیدی حرفی نزنید....قول بدید که از این لحظاتتون لذت ببرید...
دوستتون دارم
دوست عزیز سلام.....از اظهار لطف شما سپاسگزارم....اما نفهمیدم از چه چیزی باید خجالت بکشم....شما اگر پست های مرا بخوانید خواهی دید که همگی از امید و صبور بودن حکایت میکند.
به نظر من شما درست می فرمائید که دوستانی در قبل بوده اند و هم اکنون نیز هستند که شرایطی سخت تر را تجربه کرده اند و کلیر شدند.....اما بزرگوار شما که خدا را شکر یک ضرب ویزا گرفته ای آیا از دوران انتظار تجربه ای داری؟ آیا اکنون که من و سایر دوستان را به خجالت کشیدن امر میکنی آیا میدانی 138 روز انتظار و هر روز بز صفحه کامپیوتر خیره شدن و کلید رفرش را زدن چه حسی دارد؟آیاتجربه کرده ای که تمام برنامه های زندگیت در این ایام پا در هواست؟آیا حس بلاتکلیف بودن را در چهره همسرت دیده ای؟ آیا بلا تکلیفی فرزندانت را برای سال تحصیلی آینده تجربه کرده ای؟ و دهها آیا دیگر که در این اینجا مجال گفتن نیست ..نه دوست عزیزم به نظر من محال است کسی که در این راستا انتظار نکشیده بتواند این مقوله را احساس کند....آری دوست عزیز سواره ..هرگز خبر از پیاده ندارد......اما من همچون پست های قبلی که گذاشتم اعتقاد راسخ بر این دارم که ما باید صبر کنیم و همچنان امیدوار باشیم....ما همچنان میخندیم و به آینده دل بسته ایم.....ما از بقیه انرژی میگیریم و موظف هستیم و بر خود تکلیف میدانیم به دیگران امید دهیم...اگرچه 138 روز منتظر ماندیم و معلوم نیست چقدر دیگر انتظار بکشیم...اما بر وظیفه خود در این تاپیک واقف بوده و هرگز یاس و نا امیدی به خود و دیگران راه نمیدهیم...اگر الان هم جمله ای نوشته شد در جواب شما سرور گرامی بود و بس...به هر بار دیگر از لطف شما به خود و سایر منتظران ممنون هستم و مطمئنم شما بهترینها را برای ما میخواهید....درود بر همه منتظران با هر تعداد روز انتظار....با ارزوی بهترین ها برای کلیر شده ها.....و هورررررررررررررررررررررا بر سرورانی که یک ضرب ویزا گرفتند.....
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واجب دونستم اين مطلب و بگم با بقيه هم از اون استفاده کنن، من به لطف خدا ديروز ويزامو گرفتم من يک نفرمون براي دريافت ويزا رفت به آنکارا بعد از تحويل پاسپورت به سفارت و ارسال اون به پست براي دريافت مراجعه کردم پاسپورت ها آورد ولي فقط مال من رو داد و گفت بايد براي نفر ديگه وکالت محضري داشته باشي خلاصه از اصرار و از اون انکار هرچي گفتم من همسرشم اين شناسمش، کارت ملي و پرينت ايميل نداد که نداد! با اعصاب خورد اومدم هتل و با بدبختي وکالت محضري تهيه کرديم از ايران و ايميل کردن برام و من هم بردم ترجمه ترکي کردمش و بالاخره اين ترکا ويزامون رو دادن ولي حالمون رو گرفتن به نظر من حتما يه وکالت از همه همراهانون ببرين و در صورت امکان به ترکي ترجمه کنيد اگر نه بايد آنکارا ترجمه کنيد البته مي گن همه جا اين رو نمي خوان ولي به نظر من ببرين تا به مشکل بر نخورين
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 10:40)AsemanAbee نوشته: (2013-04-27 ساعت 00:39)Maryam3023 نوشته: دوستان گلم، شرح كيس خودمو براتون ميگم، چون تنها دلخوشي من در اين مدت انتظار شرح كيس دوستان و تفسيرش توسط خودم ( درست و غلط بماند) بود.
مریم جان ضمن تبریک به شما
حرف دل ما پیران منتظرسرا رو گفتی..... ما هم از خوشحالی شماها اشک شوق داریم ولی کاش بقیه هم ، اقدامات انجام شده و خلاصه وضعیتشون رو بعد از کلیر شدن و هوراهای شادی اینجا بزارن که بتونیم حداقل با دید منطقی تری به این انتظار ادامه بدیم.
ما هم بدنبال چراها هستیم اما جوابی براش پیدا نمی کنیم!
البته هر کیس شرایط خاص خودشو داره اما بهرحال شاید چراغی برای این تاریکی باشه.... کیس ما در حقیقت فقط تا حالا 2 بار اپدیت شده .... بقیش با ایمیل بوده..... دیگه ایمیل هم نمیزنم چون بنظر میرسه فایده ای نداره.
منتظر نظرات دوستان صاحب نظر و با تجربه هستیم.
رهایی از برزخ انتظار را برای همه آرزو دارم.
بابا ما هنوز کارنت هم نشدیم
والا به غرعان
ولی قبول میکنم ، هر کسی به نوبه ی خودش استرس تحمل کرده تو این یک سال . یکی کم ، یکی زیاد .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...