موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
خودم این دوره رو گذروندم خوب می دونم آدم نمی تونه بهش فکر نکنه
اما می شه که آخر هفته ها بیشتر منتظر بود تا کمتر تو ذوق آدم بخوره
اغلب پنجشنبه و جمعه ها ارمنستان و آنکارا آپ می شن
امیدوارم این هفته عدد جلوی اسم همه توی منتظر سرا خط بخوره
++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
تو اين زمان كلير شدنتون حسابي تمركز كنيد روي برنامه هاي سفرتون به آمريكا. تاپيك اولين سفر رو حسابي بخونيد. بچه ها واقعا اطلاعات عالي واسمون گذاشتن. ميدونم دوره كليرنس انرژي بره اما قطعا تموم ميشه و وقتي ويزا خوشگله تو پاستون ميخوره يه مرحله جديد شروع ميشه. به اميد موفقيت همتون. مهاجرسرا دوستت دارم.
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ايا تا بحال موردي رو سراغ داريد در اين دوره يا دوره هاي گذشته كه پروندش به صورت يك ضرب از حالت ap بدون هيچ اپي كليرس بشه و به پايان برسونه و اعلام ايشود بشه؟ممنون ميشم اگر دوستان اطلاعاتي دارن به اشتراك بگذارند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
یه سوال از دوستان منتظر 100 امتیازی....
اخرین اپدیت ما بدون ایمیل مارچ بوده .....
بعد از اون 3-4 بار ایمیل زدم که همه جوابها تکراری بوده و تا حالا هیچ جواب مشخص و روشنگری ندادن..... فقط برای دلخوشی سیسم اپدیت شده.....
کسی از پیشکسوتها با شرایط مشابه هست؟؟
دیگه هنگ کردم ..... چه کنم...؟؟!!
ایمیل بدم یا نه...؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
آنکه پای تیرک چوبی......
آب میریزد..............
دیوانه نیست.............
بی شک........
باغبانیست.....................امیدوار
سلام دوستان عزیزم.....صبح زیبای دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 شما بخیر.....امروز من وارد بیستمین هفته انتظارم شدم.....اما همچنان سرحال و امیدوار هستم......سلام بر همه شما سروران منتظر.....چه آن عزیزی که یک هفته از انتظارش گذشته و چه اون پیشکسوتی که بیش از 180 روز هست که منتظره........امیدوارم این هفته تعداد زیادی خبر خوش بگیرند......هفته پیش هفته خوبی بود برای کلیر شده ها......پس امیدوار باشید و فکر بد نکنید ما همه کلیر میشویم...راستی چهارشنبه خبر برندگان لاتاری 2014 اعلام میشه..از همین جا پیشاپیش به همه برندگان لاتاری تبریک میگم و ورودشان را به خیل راهیان منتظر خوش آمد میگویم[/size]
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 09:01)AsemanAbee نوشته: یه سوال از دوستان منتظر 100 امتیازی....
اخرین اپدیت ما بدون ایمیل مارچ بوده .....
بعد از اون 3-4 بار ایمیل زدم که همه جوابها تکراری بوده و تا حالا هیچ جواب مشخص و روشنگری ندادن..... فقط برای دلخوشی سیسم اپدیت شده.....
کسی از پیشکسوتها با شرایط مشابه هست؟؟
دیگه هنگ کردم ..... چه کنم...؟؟!!
ایمیل بدم یا نه...؟؟!!
ما هم آخرین آپدیتمون 5آوریل بود و از اون به بعد فقط با ایمیل آپدیت شده، البته بعد از 166 روز بازم گفتن باید صبر کنی
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم امیدوارم که هممون زودتر کلیر بشیم .اینو مطمئن باشید کسی تا 30 سپتامبر نمیمونه که کلیر نشده باشه.خیالتون راحت باشه.پس خوشحال باشید و بدونین که هر چه زودتر روند پرونده هامون طی میشه و دنبال بلیط برای u.s.a باید باشیم انشاله .دوستون دارم دوستای خوبم که اگه نبودین واقعا به مشکل بر می خوردم.و مرسی از سعید عزیز بخاطر اطلاعات جامع و کاملشون .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من قبل از مصاحبه ابوظبی، csc ثبت نام کردم و کلیر خوردم ،حالا وقتی اعلام بشم دوباره باید ثبت نام کنم یا همون اولی کفایت میکنه ؟ ممنون می شم از بچه ها اگه کسی میدونه کمکم کنه.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 13:26)abloom_ma نوشته: shimoda جان سلام.....میشه بفرمائید کیس شما چند نفر بود ؟
کیس ما دو نفر بود
فکر کنم لازمه اینو بگم که منظورم از اون مطلبی که در مورد ایمیلم به سفارت نوشتم این بود که هیچ تاثیری نداشت
و جوابشون هم کاملا بی ربط بود
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز