موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به خصوص دوستان عزیزی که رفتن ویزا گرفتن
من کلیر شدم این هفته یه سوال دارم . یعنی ما از جمعه که فهمیدیم که کلیر شدیم. الان هم بریم می تونیم پاس ها را بدیم ویزا بگیریم. یا باید تا آن تاریخ که زده صبر کنیم.
عمو سعید شما می دونید؟
من نیاز به راهنمایی دارم تو را به خدا کمک کلی استرس دارم.
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلیر شده ی عزیز که می خوان برن ویزاشونو بگیرند, حتما به تعطیلات سفارت توجه کنید
توی فرم آبی نوشته که اگردوشنبه پاس رو تحویل بدید و چهارشنبه یا جمعه تعطیل باشه باید منتظر بمونید تا چهارشنبه ی بعدی
و این هفته چهار شنبه تعطیله
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من درست متوجه شدم ؟اعتبار مدیکال ابوظبی تا 6 ماه بعد از صدور ویزاست؟
در ضمن ما هم محل مصاحبه مون ابوظبی بود کارتای زرد واکسن همراه با یک برگه برایه ادامه واکسیناسیون بهمون برگشت داده شد.
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
آیا از دوستان کلیر شده کسی برای گرفتن پاکت مدارک و ویزا از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کرده؟به نظرتون ااین روش میتونه قابل اطمینان و بی خطر باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 14:36)mamanraya نوشته: دوستان من درست متوجه شدم ؟اعتبار مدیکال ابوظبی تا 6 ماه بعد از صدور ویزاست؟
در ضمن ما هم محل مصاحبه مون ابوظبی بود کارتای زرد واکسن همراه با یک برگه برایه ادامه واکسیناسیون بهمون برگشت داده شد.
کلا اعتبار مدیکال ۶ ماه هست. مثلا اگر شما مدیکالت اکی شد و ویزا نیز یک ضرب گرفتی ۶ ماه ویزات اعتبار داره و ۶ ماه هم مدیکالت. پس باید تا ۶ ماه بعد آمریکا باشی وگرنه کلا کیس میپره.
حالا اگه clearance بهت خورد و ۳ ماه بعد ویزات اکی شد. بخاطر مدیکال ۳ ماه دیگه فرصت داری بری. اما ویزات تا ۶ ماه بعد اعتبار داره. حالا اگه ۴ ماه بعد بری قبل رفتنت یه مدیکال دیگه باید بدی.
همین
شماره کیس: تاریخ رویت قبولی: کنسولگری: ارسال فرمهای سری اول: پست: کارنت شدن کیس: مصاحبه: دریافت کلیرنس: دریافت ویزا: ورود به آمریکا: به زودی
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 17:30)mohammad.behrouzi نوشته: (2013-04-28 ساعت 13:58)shimoda نوشته: دوستان کلیر شده ی عزیز که می خوان برن ویزاشونو بگیرند, حتما به تعطیلات سفارت توجه کنید
توی فرم آبی نوشته که اگردوشنبه پاس رو تحویل بدید و چهارشنبه یا جمعه تعطیل باشه باید منتظر بمونید تا چهارشنبه ی بعدی
و این هفته چهار شنبه تعطیله
ولی توی برگه صورتی که به من دادن چیزی ننوشته
راستی می تونیم ادرس پستیمونو عوض کنیم موقعی که پاس رو میدیم؟اون پستی که شنبه ها بازه کدومه؟
توی برگه ی آبی کلیرنس توی قسمت ارائه گذرنامه و مدارک مورد نیاز و دریافت ویزا نوشته
ضمنا این فقط برای بچه های لاتاری هست
چون آرین هم که چک کرده بود گفت همچین چیزی براش ننوشته
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 18:56 توسط ali usa.)
سلام به همه دوستان عزيز
يه سوال برام پيش امده بود كسي هست كه با وكالت نامه با ترجمه تركي هم مشكل براش توي ptt
بوجود امده باشه؟ويه سوال ديگه اگه كسي بچه كوچيك داشته باشه همون ترجمه شناسنامه برا گرفتن پاسپورتش كافي؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اینم از عکس العمل لپتاپی که باهاش سایت کذایی و سایت آپدیت کیس نامبرها رو چک میکنم !!!! چه میکه این زبون بسته
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[size=small] با سلام به همه دوستان ، چند روزی بود دل و دماغ نداشتم ولی امروز که نوشته های شما رو مرور میکردم چیزی به فکرم رسید ، اول میخوام از همه کسانی که برای کیسهای بالای صد روز پیام دادن ، چه اونهائی که ما رو غر غرو خواندند ، چه کسانی که امید دادن ، کسانی که تند شدن ، اونهائی که خالصانه دعا کردن و و و همه عزیزان دیگه ، تشکر کنم ، هم از طرف خودم هم بقیه بالای 100 روزها
دیگه اینکه باید بگم مقوله انتظار از روز ازل با همه ما بوده ، حتی قبل از بدنیا اومدن ، همون روزائی که مادرها منتظر زایمانشون هستن و با مهربونی بجه ها رو لمس میکنن ، انتظار رو به بچه منتقل میکنن تا هر روز و هر ساعت دیگه زندگی ، انتظار درد کشند ه ا یی نیست ، یک الزام زندگیست ، فقط وقتی با بلاتکلیفی و به هم ریختن برنامه هات جمع میشه ، کمی اذیت میکنه ، اون هم برای کار بزرگی مثل کاری که قراره ما بکنیم ، اما. . .
یک چیز اگر اینجا روشن بشه شاید استرس خیلیها از بین بره و اون اینه که درسته که فقط تا آخرین روز سال 2013 ویزا صادر میشه ، اما من فکر میکنم همون ویزا هم ، باز شش ماه بعد از مدیکال که ممکنه دو روز قبش باشه ، اعتبار داره ، و اگر کسی هست که این مطلب رو دقیقا میدونه لطفا بیاد و بگه .
وگرنه ما نه نا امیدیم ، نه نگران ، نه غر غرو و . . . ما یک بلیطی خریدیم ، گفتن هم که برنده اید اگر !!!
فوقش شمار ه امون در نمیاد ، با یه کم دلخوربی بر میگردیم خونه اول ، همین . شماره امون هم در اومد خب ادامه میدیم
والا اگر از روز اول به ما میگفتن این پروسه ده ساله است ما هم بر اساس اون برنامه ریزی میکردیم ، چیزی که مهمه اینه که حرف و عملشون یکی نیست ، اینه که آدم رو آزار میده و با خودش میگه نکنه در بلاد کفر و قانون و نظم هم بله !!!!
و اگه قراره هزار جور سختی بکشیم و بریم یه جائی مثل همه جا ؟ خب که چی ؟؟ اگر غر میزنیم ، برای این چیزاست نه انتظار ، که انتظار توام با امید به بهبود ، خیلی هم شیرینه
دیگه اینکه همتون رو دوست دارم از یک روزه تا بالای بالای 180 روزه ، بعد از همه این حرفها باید بگم ، تنها حسن این بلا تکلیفیها اینه که داریم با هم دوست میشیم ، نه دوستای ساده ، دوستای جون جونی ، برای هم نگران میشیم ، دعا میکنیم ، سر هم داد هم میزنیم و و و
اما دل دادیم به هم و اینه که مهمه ، فقط به حرمت انسان بودن کنار هم هستیم و برای هم نگران ، خدا این دوستیها رو از ما نگیره
فقط ...
خدا کنه اون ور آب هم همینطور بمونیم و با خودمون بعضی از فرهنگهای اصیل ایرانی ( غیبت ، دروغ ، تهمت ، تک روی و و و ) رو یدک نکشیم ، اگه رفتنی شدیم !!! دوستدار همه مهاجر سرایی ها
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هایی که کلیر شدن کسی بوده بدون اینکه تو سایت کذایی آپدیت بشه کلیر شده باشه؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مبارکترین ماه در لاتاری ماه اردیبهشت است ودر دوره های گذشته نیز بیشترین کلیرها در این ماه اتفاق افتاده.پس همه باهم وبا انرژی و امید فراوان منتظر خبرهای خوش از هر سه سفارتخانه در روزهای آتی هستیم.دوستان گل کلیرشده هم لطفأ دعای خیرشون رو بدرقه منتظران بالای ۱۰۰ روز کنند.قربون همتون برم بخاطر داشتن دلهای پاک ومهربونتون که تحت هر شرایطی قلبتون برای دیگران میطپه.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++???????????????????????????????????
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)