کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بازم خوش به حال شما كه با اعتقادات مذهبي و انرژي و اينجور چيزها تحمل اين روزها براتون راحتتر ميشه,حالا كي درد منو ميفهمه با نزديك 180 روز بلابكليفي در همه زمينه ها بدون هيچ اعتقاد و پشت گرمي...باور كنيد فاصله 140 روز تا 180 روز فقط 40 روز نيست,وقتي روزاي انتظارت از 120و130 ميره بالا ديگه هر روزش عمري و افكار و احتمالات بد به شكل تصاعدي زياد ميشه و ازارت ميده,از ته قلبم اميدوارم هيچ كدومتون به اين تعداد روزها نرسيد.ضمنا با عذر خواهي از دوستايي كه فقط انرژي مثبت ميخوان بايد بگم گاهي كسايي مثل من كه تو اين حد از بلاتكليفي و عذاب هستن نياز دارن يكم درد دل كنن تا شايد يكم خالي و سبك شن ,پس با بزرگواري خودتون يكم اين صحبتهاي ظاهرا منفي ما رو تحمل بفرماييد ..............با ارزوي كلير شدن همه دوستان

دوست بسیار عزیز.....کار خوبی کردی از خودت برامون گفتی....من به شما و صبر شما درود میفرستم و از خدا می خواهم در همین هفته اسم تو عزیز را در صف کلیر ها ببینم....دوست عزیزم میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش لذتش را بزودی خواهی برد......سخته ....اما بیا با هم به این روزها بخندیم....
اینجا پر است از بچه های با حال....سرورانی که همگی با روحیه هستند و به ما درس صبر میدهند.....به افتحار خودت هوررررررررررررررررررررررراهوررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
بازم خوش به حال شما که کلی فرصت دارید برای کلیر شدن حالا 180 روزه نشد 200 روزه ولی برای ماهایی که تازه رفتیم مصاحبه یا دوستانی که ماههای اینده میرن فرصت برای کلیر شدن خیلی کمه و استرس و فکر و خیال ادمو نابود میکنه .
ولی من ایمان دارم همه کارنت میشن همه مصاحبه میشن همه ویزا میگیرن همه اونور زندگی خوب و جدیدی رو شروع میکنن.
یه عالمه از اینا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
یه سوال دوستان دیروز که آنکارا آپدیت شد یادمه چهار تا کیس زیر 1900 داشت، میخواستم بدونم هیچکدوم از دوستانی که منتظر هستن مثل afshin-b ،raham،princesess و یا کسی دیگه نبوده؟؟؟ کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
دوستان عزیز ARI66 و babi-nou ایشالله که هر چه زودتر کیلیر میشین، یه خواهشم داشتم ازتون، لطف میکنین بگین کجا مصاحبه شدین و کیستون لاتاری هست یا غیره؟ چون امضاء ندارین ، نمیشه اطلاعاتتون رو فهمید.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
با سلام خدمت همه ی عزیزان این تاپیک و عرض تبریک خدمت دوستانی که اخیرا کلیر شده اند . بالاخره پنج شنبه گذشته ما هم چشممون به جمال ویزاها روشن شد.... باور کنید اون لحظه برای همه تون آرزو کردم که هرچه زودتر این لحظه ی فراموش نشدنی رو در آغوش بکشید .... من کماکان این تاپیک رو تا کلیر شدن همه شما عزیزان دنبال می کنم و به یادتون هستم . شکیبا و شاداب باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
(2013-04-27 ساعت 14:45)رضا امیر نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 13:26)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام از دوستان كسي مي دونه تا زمان كلير شدن ميشه آدرس پستي csc را تغيير داد يا نه؟

نه تنها تا زمان کلیر شدن بلکه تا زمانی که پاسپورت را جهت تحویل ویزا میدهید میتوانید ادرس را عوض کنید.

من ptt5رو قبلا انتخاب کرده بودم یعنی بخوام برم برای گرفتن ویزا می تونم اون ادرس پستی رو که شنبه ها بازه رو بدم؟دوستان پیش کسوت اگه اطلاعات دارن بگن ممنون میشم در ضمن اون ادرس پستی رو که شنبه ها بازه رو کسی میدونه بزاره که تغییر بدم چون شنیدم به کیزیلای نزدیکتره و شنبه ها هم بازه
پیشاپیش تشکر می کنمBig Grin
تشکر کنندگان: homayoon13 ، yalda91 ، rozelo ، b_argi ، Gerdoo ، رجبعلی ، sce ، mhb161
(2013-04-27 ساعت 17:31)mrbonbon نوشته:  یه سوال دوستان دیروز که آنکارا آپدیت شد یادمه چهار تا کیس زیر 1900 داشت، میخواستم بدونم هیچکدوم از دوستانی که منتظر هستن مثل afshin-b ،raham،princesess و یا کسی دیگه نبوده؟؟؟ کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
سلام mrbonbon جان. هیچکدو م از ما بین کلیر شده های دیروز نبودیم. من به همۀ کلیر شده های دیروز از صمیم قلب تبریک میگم و امیدوارم که سریعاً بقیۀ کارهاشون رو انجام بدن.
164 روز از مصاحبۀ ما میگذره و ما هنوز کلیر نشدیم. نمیدونم چی بگم. تمام علتها و معلولها اینجا بررسی شد. ایمیل زدن و تلفن کردن هم فایده ای نداره. دستمون به هیچ جایی نمیرسه. پس چه باید کرد؟
این حرفیه که هممون از همدیگه میپرسیم ولی جوابی نداریم. پس چاره ای نیست جز صبر و همۀ دوستان میگن که صبر باید با روحیه و انرژی باشه. اونم چشم. دارم سعی میکنم که همونطوری که شما میگید باشم ولی قبول کنید که خیلی سخته. من در این راه خیلی برنامه ریزیها و هزینه ها کردم که این کلیرنس طولانی همه رو بهم ریخت. (از نظر کاری ، پس دادن بلیطها و . . . . . )
این رو هم باید بگم که بدون سایت مهاجرسرا و شما دوستان مهربون ، تحمل این انتظار واقعاًغیر ممکن بود. همتونو دوست دارم و آرزوی کلیر شدن سریع تک تکتون رو از خدای مهربون دارم.Wink
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
(2013-04-27 ساعت 16:37)abloom_ma نوشته:  بازم خوش به حال شما كه با اعتقادات مذهبي و انرژي و اينجور چيزها تحمل اين روزها براتون راحتتر ميشه,حالا كي درد منو ميفهمه با نزديك 180 روز بلابكليفي در همه زمينه ها بدون هيچ اعتقاد و پشت گرمي...باور كنيد فاصله 140 روز تا 180 روز فقط 40 روز نيست,وقتي روزاي انتظارت از 120و130 ميره بالا ديگه هر روزش عمري و افكار و احتمالات بد به شكل تصاعدي زياد ميشه و ازارت ميده,از ته قلبم اميدوارم هيچ كدومتون به اين تعداد روزها نرسيد.ضمنا با عذر خواهي از دوستايي كه فقط انرژي مثبت ميخوان بايد بگم گاهي كسايي مثل من كه تو اين حد از بلاتكليفي و عذاب هستن نياز دارن يكم درد دل كنن تا شايد يكم خالي و سبك شن ,پس با بزرگواري خودتون يكم اين صحبتهاي ظاهرا منفي ما رو تحمل بفرماييد ..............با ارزوي كلير شدن همه دوستان

دوست بسیار عزیز.....کار خوبی کردی از خودت برامون گفتی....من به شما و صبر شما درود میفرستم و از خدا می خواهم در همین هفته اسم تو عزیز را در صف کلیر ها ببینم....دوست عزیزم میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش لذتش را بزودی خواهی برد......سخته ....اما بیا با هم به این روزها بخندیم....
اینجا پر است از بچه های با حال....سرورانی که همگی با روحیه هستند و به ما درس صبر میدهند.....به افتحار خودت هوررررررررررررررررررررررراهوررررررررررررررررا
بي نهايت ممنون از اظهار لطف و اميدواري شما دوست بسيار عزيزم,واقعا همينطوره كه شما فرموديد.منم بايد ارتباطمو با بچه ها بيشتر كنم.ديدم شمام تو روزاي انتظار دست كمي از من ندارين.صميمانه اميدوارم شما و همه ي دوستان هم هر چه زودتر كلير و عازم شيد.....ضمنا خدمت دوست خوبمون كه پرسيده بودن بايد بگم منم لاتاري و انكارا بودم
تشکر کنندگان: raam12000 ، گل نهال ، afshin-b ، lonelyman ، homayoon13 ، s.s.h ، amirazimi ، dove ، mrbonbon ، payam62 ، rozelo ، lot2013 ، iman83 ، b_argi ، abloom_ma ، رجبعلی ، sce ، mehdididam ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 09:54)shimoda نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 05:13)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز، 175 روز انتظار خیلی سخته Sad ....انرژی مثبت برای هممون.

هر بار کیس شما رو توی منتظر سرا می دیدم امیدوار بودم کلیر شده باشی و فراموش کرده باشی اطلاع بدی
راستی شما با سفارت هم در تماس هستید؟
---------
با تمام قوا براتون انرژی می فرستیم

+++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنونم از انرژی مثبتتون. واقعا احساسش کردم. در ضمن تبریکات صمیمانه منو بپذیرید. من چند روز پیش با شماره تلفنی که دوستان دادن با وزارت امور خارجه تماس گرفتم و گفتن هنوز مراحل اداری تموم نشده. گفتم پروندم مشکلی داره؟ گفتن خیر، بیشتر صبر کنید. دوستان عزیزم واسم دعا کنید....ایشالا همه انتظارها زودتر تموم میشه.....Smile
(2013-04-27 ساعت 09:22)amiraryan نوشته:  کم کم داره باورم میشه که عدد ۱۳ نحس است چون مصاحبه ی ما ۱۳ اذر بود.اگر شما هم از اذر تا اردیبهشت توی برزخ انتظار بودید مثل من خرافاتی می شدید.

سلام عزیزBig Grin
دم آقا گرم دیگه .داداش تو سال 13 قرن 21 قبول شدی به سلامتی Big Grin
حالا میگی 13 نحسه Sad

انشاءالله که زود همه کارها درست شه و همه تو یه جشن بزرگ 13 تا کیک و13 شمع و13 تا تاج گل و13 تا ...... تا 13تا موضوع بشه خود شما 13 بار بگی (( از عدد 13 زیباتر نیست) WinkWinkCoolTongueTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
دوستان ما کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(2013-04-27 ساعت 08:25)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 02:52)lot2013 نوشته:  
آن چنانی که فقط ،خاطره ای خواهد ماند . . . .

کیس های بالای جدول امیدوارم زودتر کلیر شید، خوشبخت و موفق باشید.

سلام به نظر شما ما که ژانویه بودیم کی اسم ما را اعلام میشه؟
میدونم زود ولی خوب کی؟Wink نه که بگی خسته شدم ! نه ما که مثل کوه ایستادهایم و از تاپیک تکان هم نمیخوریم. فقط به دلیل کونجکاوی سوال کردم.
باز با اینحال من فکر کنم نوبتی هم باشه هفته بعدی اسم ما را اعلام خواخند کرد.

دوست عزیز
واقعا پاسخ به این سوال غیر ممکن است،
می شود فرض کرد ناشی از خطای سیستم کاری یا سلیقه آفیسر یا تنبلی کار کنان باشد،
شاید بتوان بصورت مضحکی تصور کرد که پرونده های جدید بر روی پرونده های قدیمی تر قرار گرفته و پرونده های جدید تر زودتر بررسی می شوند و پرونده های قدیمی تر دیرتر.
یا همه کسانی که در این 4 دوره گذشته کارشان طولانی شده سربازی رفته اند و آنهم از نوع س پ ا ه یا شغل حساسی داشته اند.
یا اینکه ناشی برنامه کاری باشد که هر ساله و به همین صورت طی می شود. ...

برای فهم بهتر مسئله شاید بهتر باشد به جدول زیر نگاهی بنیندازیم.

[عکس: 38117006545093893073.jpg]

تعداد کل کلیر نشده ها تا این لحظه 276 نفر است و تعدادی که در رنج 0001 تا 3400 قرار می گیرند 115 نفر که نسبت آنها می شود: 42% ، همانگونه که در جدول می بینید یعنی 42 درصد از منتظران در این بازه هستند که نه تنها مصاحبه شده اند بلکه میانگین بیش از 90 روز است که منتظرند.
براحتی می توانید تشخیص دهید که در رنج 0001 تا 1900 حدود 31% کلیر نشده داریم که این نسبت برابر با رنج 3401 تا 4300 است (توجه داشته باشیم این دو رنج بیشترین تعداد شرکت کننده برای مصاحبه را هم به خود اختصاص داده اند.) اما تعداد زیاد دلیلی بر کلیر شدن زودتر نمی تواند باشد، در حالیکه این موضوع مغایر با درخواست KCC که تاکید بسیار بر ارسال سریع مدارک جهت نوبت دهی برای مصاحبه و رسیدگی به پرونده ها داشت می باشد.
فرض قرار گرفتن پرونده ها بصورت قدیمی در پائین و جدید در بالا بکل مردود است، بجز بررسی سیستمی و مکانیزه (علیرغم پرونده های قطوری مربوط به هر کیس که خود بچشم دیدیم) فرایند کلیر شدن تعداد قابل توجهی در رنج 0001 تا 1900 و کلیر شدن پراکنده در سایر کیسها و آپدیت شدنهای جدید که به نسبت پراکندگی کلیر شده ها وضعیت بهتری در رنجهای 0001 تا 3400 دارند خود گواه فعالیت هر چند پراکنده و نامنظم بر روی کیس هاست.
عامل بعدی سلیقه آفیسر در درخواست کلیرنس طولانی برای کیس های این دوره هاست، مطمئن هستم که شدت و ضعف کلیرنس توسط شخص خود آفیسر در خواست می گردد، اما همه در طول 3 دوره بهمین دلیل منتظرند ؟ پس آفیسر ها کلا در آن دوره اکثرا حال خوشی نداشتند، این نمی تواند دلیل اصلی باشد اما مطمئنن تعدادی به همین سادگی و به سلیقه آفیسر کلیرنس طولانی خوردند چه سربازی رفته و نرفته و چه شغل حساس داشته و نداشته باشند.
اما پس از درخواست کلیرنس توسط آفیسر (که حتی اگر درخواست کلیرنس طولانی هم داده بود باید تا حالا تمام می شد یا لااقل در همین روزها باید به اتمام برسد) کار به مرحله دیگر یعنی پروسه کلیرنس مربوط می شود.
بهتر است بجای بررسی سایر فرض ها نکته های کلیدی تری را ببینیم، عملا از فوریه دیگر شما کیسی را نمی بینید که آخرین آپدیتش مربوط به 2012 باشد، پس تا اینجای کار دارند بر روی همه کیسها کار می کنند، اما بطرز غیر قابل توضیحی پروسس بر روی کیس ها در ژانویه راکد شده، این را با کنترل کیسها بر روی سایت CEAC بررسی بفرمائید. در حال حاضر کمترین زمان مربوط به ژانویه است. با نگاهی به جدول مشخص می شود که مرکز این تاخیر بر روی رنج 2351 تا 2700 است (احتمالا کیس هایی هستند که در ابتدای ژانویه مصاحبه شده اند)، یعنی تاخیر با 31% (51 کیس از 167 کیس) از رنج 0001 تا 1900 شروع می شود، به ناگاه در رنج 1901 تا 2350 با 52% (15 کیس از 29 کیس) شدت می یابد و در رنج 2351 تا 2700 با 80 % (8 کیس از 10 کیس) به اوج می رسد، در رنج 2701 تا 3400 با 76% (41 کیس از 54 کیس) روند قبل ادامه می یابد و جمعا با (49 کیس از 64 کیس منتظر) نمود بیشتری از خود نشان می دهد و به یکباره در رنج 3401 تا 4300 با 32% (37 کیس از 115 کیس) کاهش چشمگیری پیدا می کند.

بنظر من مشکل تمام این کیس ها با هم و با گذشت زمان و پس از سبک شدن کارها و کنترل و جمع بندی که خواهند کرد به یکباره بر طرف می شود و آن تعداد اندک هم که تا کنون از این بین بصورت موردی کلیر شده اند بدلیل پیگیری و نحوه صحیح و تاثیر گذار مکاتبات صاحبان آن کیس ها بوده و یا کیس هایی هستند که تغییر تاریخ مصاحبه داده اند.

آنچه مسلم است با توجه به زمان زیاد باقی مانده تا پایان کار، همچنان حاشیه زمانی امن وجود دارد، اما این دلیلی بر عدم پیگیری از طرف کیس هایی با مدت زیاد نیست، چرا که بر طبق خواست خود سفارت که می گوید اگر انتظار شما بیش از 90 روز است پیگیری کنید و در غیر اینصورت ایمیل ندهید، تصور می کنم شایسته است که به موقع و مناسب پیگیری لازم را انجام دهید.

آنچه در این مورد به وضوح آشکار است در صورت مکاتبات با مدت زمان کمتر از 90 روز یا با متنی تکراری یا نا مناسب جواب کلیشه ای دریافت خواهید نمود.
بهتر است هر کس به فرا خور حال و شرایط خود و با استفاده از تجارب دوستانی که از طریق پیگیری موفق به پیشبرد روند کیس خود شده اند اقدام نمایند تا نتیجه بهتری بگیرند.

یادتان باشد در تمام دوره های گذشته ثابت شده که هیچ کیسی گم یا فراموش نمی شود، و تا بحال نشده که بعلت اتمام ویزا به کسی ویزا ندهند، تنها زمان بیشتری به بعضی از کیس ها تعلق می گیرد.

اتفاق مدت زیاد کلیرنس معمولا برای ماههای نزدیک به سپتامبر نمی افتد و معمولا شامل ماههای اول است ، پس دوستانی که در ماههای آینده مصاحبه دارند بیخود نگران نباشند. (روند و سرعت کلیرنس هفته های اخیر بخوبی این وضعیت را نشان می دهد).

موفق باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-04-27 ساعت 17:23)vmware نوشته:  بازم خوش به حال شما که کلی فرصت دارید برای کلیر شدن حالا 180 روزه نشد 200 روزه ولی برای ماهایی که تازه رفتیم مصاحبه یا دوستانی که ماههای اینده میرن فرصت برای کلیر شدن خیلی کمه و استرس و فکر و خیال ادمو نابود میکنه .
ولی من ایمان دارم همه کارنت میشن همه مصاحبه میشن همه ویزا میگیرن همه اونور زندگی خوب و جدیدی رو شروع میکنن.
یه عالمه از اینا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز هرگز به خودت ناراحتی راه نده....اگه به تاپیک سال های قبل سری بزنی خواهی دید کسانی که در ماههای آخر کلیرنس میشوند...بسیار زود کلیر میشوند و این روند در دو ماه آخر بسیار سریع خواهد بود......به امید آنکه شما ویزای یک ضرب بگیرید تا این دغدغه ذهنی را هم نداشته باشید....درود بر شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-28 ساعت 00:45)گل نهال نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 00:31)homayoon13 نوشته:  سربازِ پیاده در شطرنج، اگر تا آخر ادامه بدهد، وزیر می‌شود.........
(کاپیتان)

دوست عزيز بهتره كه تا از طرف مديران اخطار نگرفتي، متن هاي غيرمهاجرتي تون را اينجا به اشتراك بذاريد
http://mohajersara.com/thread-6000.html
تشکر از تذکر شما . منظور از این متن ها دادن انرژی به همه عزیزان منتظر در اینجا بود . در قسمت های دیگه این متنها معنی خودش را ندارد.
باید مثبت بیندیشیم و صبور باشیم تا کلیر بشیم.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: mnajafinobar ، yalda91 ، b_argi ، nooshshahnar ، sh_aytak ، رجبعلی ، babaye yaas ، sce ، hamedhamed ، mhb161
خانم هنری سلام.....از اینکه امروز سری به مهاجر سرا زدید خوشحالمSmile.....ولازم دونستم به شما به خاطر 166 روز انتظار عرض ادب کنم و بگم همه دوستان در اینجا قابل احترام هستندShy ..مخصوصا پیشکسوتانی چون شما..امیدوارم در این هفته شاهد فریاد شادی بخش شما باشیمBig GrinBig Grin........درود برشما
احساس آدم در لحظه ای که کلیر میشه:

[عکس: 23939886536673002820.jpg]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان