موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
بازم خوش به حال شما كه با اعتقادات مذهبي و انرژي و اينجور چيزها تحمل اين روزها براتون راحتتر ميشه,حالا كي درد منو ميفهمه با نزديك 180 روز بلابكليفي در همه زمينه ها بدون هيچ اعتقاد و پشت گرمي...باور كنيد فاصله 140 روز تا 180 روز فقط 40 روز نيست,وقتي روزاي انتظارت از 120و130 ميره بالا ديگه هر روزش عمري و افكار و احتمالات بد به شكل تصاعدي زياد ميشه و ازارت ميده,از ته قلبم اميدوارم هيچ كدومتون به اين تعداد روزها نرسيد.ضمنا با عذر خواهي از دوستايي كه فقط انرژي مثبت ميخوان بايد بگم گاهي كسايي مثل من كه تو اين حد از بلاتكليفي و عذاب هستن نياز دارن يكم درد دل كنن تا شايد يكم خالي و سبك شن ,پس با بزرگواري خودتون يكم اين صحبتهاي ظاهرا منفي ما رو تحمل بفرماييد ..............با ارزوي كلير شدن همه دوستان
دوست بسیار عزیز.....کار خوبی کردی از خودت برامون گفتی....من به شما و صبر شما درود میفرستم و از خدا می خواهم در همین هفته اسم تو عزیز را در صف کلیر ها ببینم....دوست عزیزم میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش لذتش را بزودی خواهی برد......سخته ....اما بیا با هم به این روزها بخندیم....
اینجا پر است از بچه های با حال....سرورانی که همگی با روحیه هستند و به ما درس صبر میدهند.....به افتحار خودت هوررررررررررررررررررررررراهوررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
بازم خوش به حال شما که کلی فرصت دارید برای کلیر شدن حالا 180 روزه نشد 200 روزه ولی برای ماهایی که تازه رفتیم مصاحبه یا دوستانی که ماههای اینده میرن فرصت برای کلیر شدن خیلی کمه و استرس و فکر و خیال ادمو نابود میکنه .
ولی من ایمان دارم همه کارنت میشن همه مصاحبه میشن همه ویزا میگیرن همه اونور زندگی خوب و جدیدی رو شروع میکنن.
یه عالمه از اینا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دوستان دیروز که آنکارا آپدیت شد یادمه چهار تا کیس زیر 1900 داشت، میخواستم بدونم هیچکدوم از دوستانی که منتظر هستن مثل afshin-b ،raham،princesess و یا کسی دیگه نبوده؟؟؟ کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
دوستان عزیز ARI66 و babi-nou ایشالله که هر چه زودتر کیلیر میشین، یه خواهشم داشتم ازتون، لطف میکنین بگین کجا مصاحبه شدین و کیستون لاتاری هست یا غیره؟ چون امضاء ندارین ، نمیشه اطلاعاتتون رو فهمید.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ی عزیزان این تاپیک و عرض تبریک خدمت دوستانی که اخیرا کلیر شده اند . بالاخره پنج شنبه گذشته ما هم چشممون به جمال ویزاها روشن شد.... باور کنید اون لحظه برای همه تون آرزو کردم که هرچه زودتر این لحظه ی فراموش نشدنی رو در آغوش بکشید .... من کماکان این تاپیک رو تا کلیر شدن همه شما عزیزان دنبال می کنم و به یادتون هستم . شکیبا و شاداب باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه
- ورود به sfo/ca:می2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 17:31)mrbonbon نوشته: یه سوال دوستان دیروز که آنکارا آپدیت شد یادمه چهار تا کیس زیر 1900 داشت، میخواستم بدونم هیچکدوم از دوستانی که منتظر هستن مثل afshin-b ،raham،princesess و یا کسی دیگه نبوده؟؟؟ کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
سلام mrbonbon جان. هیچکدو م از ما بین کلیر شده های دیروز نبودیم. من به همۀ کلیر شده های دیروز از صمیم قلب تبریک میگم و امیدوارم که سریعاً بقیۀ کارهاشون رو انجام بدن.
164 روز از مصاحبۀ ما میگذره و ما هنوز کلیر نشدیم. نمیدونم چی بگم. تمام علتها و معلولها اینجا بررسی شد. ایمیل زدن و تلفن کردن هم فایده ای نداره. دستمون به هیچ جایی نمیرسه. پس چه باید کرد؟
این حرفیه که هممون از همدیگه میپرسیم ولی جوابی نداریم. پس چاره ای نیست جز صبر و همۀ دوستان میگن که صبر باید با روحیه و انرژی باشه. اونم چشم. دارم سعی میکنم که همونطوری که شما میگید باشم ولی قبول کنید که خیلی سخته. من در این راه خیلی برنامه ریزیها و هزینه ها کردم که این کلیرنس طولانی همه رو بهم ریخت. (از نظر کاری ، پس دادن بلیطها و . . . . . )
این رو هم باید بگم که بدون سایت مهاجرسرا و شما دوستان مهربون ، تحمل این انتظار واقعاًغیر ممکن بود. همتونو دوست دارم و آرزوی کلیر شدن سریع تک تکتون رو از خدای مهربون دارم.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 17:23)vmware نوشته: بازم خوش به حال شما که کلی فرصت دارید برای کلیر شدن حالا 180 روزه نشد 200 روزه ولی برای ماهایی که تازه رفتیم مصاحبه یا دوستانی که ماههای اینده میرن فرصت برای کلیر شدن خیلی کمه و استرس و فکر و خیال ادمو نابود میکنه .
ولی من ایمان دارم همه کارنت میشن همه مصاحبه میشن همه ویزا میگیرن همه اونور زندگی خوب و جدیدی رو شروع میکنن.
یه عالمه از اینا ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز هرگز به خودت ناراحتی راه نده....اگه به تاپیک سال های قبل سری بزنی خواهی دید کسانی که در ماههای آخر کلیرنس میشوند...بسیار زود کلیر میشوند و این روند در دو ماه آخر بسیار سریع خواهد بود......به امید آنکه شما ویزای یک ضرب بگیرید تا این دغدغه ذهنی را هم نداشته باشید....درود بر شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 00:45)گل نهال نوشته: (2013-04-28 ساعت 00:31)homayoon13 نوشته: سربازِ پیاده در شطرنج، اگر تا آخر ادامه بدهد، وزیر میشود.........
(کاپیتان)
دوست عزيز بهتره كه تا از طرف مديران اخطار نگرفتي، متن هاي غيرمهاجرتي تون را اينجا به اشتراك بذاريد
http://mohajersara.com/thread-6000.html
تشکر از تذکر شما . منظور از این متن ها دادن انرژی به همه عزیزان منتظر در اینجا بود . در قسمت های دیگه این متنها معنی خودش را ندارد.
باید مثبت بیندیشیم و صبور باشیم تا کلیر بشیم.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال