کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من شغلم دولتیه ولی خانمم که برنده اصلییه نه .خدمتمم معاف کفالت شدم .آیا کسی میدونه ما کلیرنس میخوریم یا نه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، sce ، mhb161
سلام دوستان
امیدوارم که هرچه زودتر پاسپورت همگی به جمال ویزا مزین بشه (آمین). سه سوال داشتم در خصوص کسی که سربازی رو توی ادارات امریه بوده (یعنی اینکه مدت سربازی رو توی ادارات کار کرده و کارت پابان خدمت رو از سپاه گرفته):
1- وقت پر کردن فرمها ی 122 و 230 با چه عنوان ذکر کنه که نشون بده امریه داشته؟
2-آیا ممکن هست که به کلیر نس نخوره؟
3- وقت مصاحبه گواهی کار در مدت خدمت سربازی از اداره محل خدمت با خودش ببره کمکی میکنه یا نه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، گل نهال ، sce ، mhb161
(2013-04-29 ساعت 13:35)mychael نوشته:  من شغلم دولتیه ولی خانمم که برنده اصلییه نه .خدمتمم معاف کفالت شدم .آیا کسی میدونه ما کلیرنس میخوریم یا نه؟
دوست عزیزم هیجکس نمیدونه ..اما من امیدوارم یک ضرب ویزا بگیرید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، s.s.h ، رجبعلی ، mnajafinobar ، sce ، payam62 ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 13:35)mychael نوشته:  من شغلم دولتیه ولی خانمم که برنده اصلییه نه .خدمتمم معاف کفالت شدم .آیا کسی میدونه ما کلیرنس میخوریم یا نه؟
مثل كيس ما با اين تفاوت كه شغل همسرم نيمه دولتي هست. اصولا به شغل دولتي و سربازي كليرنس ميخوره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، s.s.h ، رجبعلی ، sadeghi897 ، farshadsh ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 12:49)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان من قبل از مصاحبه ابوظبی، csc ثبت نام کردم و کلیر خوردم ،حالا وقتی اعلام بشم دوباره باید ثبت نام کنم یا همون اولی کفایت میکنه ؟ ممنون می شم از بچه ها اگه کسی میدونه کمکم کنه.Wink

سلام دوست عزیز
خیر نیازی به ثبت نام مجدد نیست، انشااله زمانی که کلیر شدید همون csc رو اگر تحویل ندادید با خودتون ببرید.
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، sadeghi897 ، farshadsh ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 13:47)b_argi نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 13:30)shimoda نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 13:26)abloom_ma نوشته:  shimoda جان سلام.....میشه بفرمائید کیس شما چند نفر بود ؟

کیس ما دو نفر بود
فکر کنم لازمه اینو بگم که منظورم از اون مطلبی که در مورد ایمیلم به سفارت نوشتم این بود که هیچ تاثیری نداشت
و جوابشون هم کاملا بی ربط بود
دوست عزیز و مدیر محترم آیا این درسته که وضعیت هیچکدام از کیسها رو نمیشه با هم مقایسه کرد و پروسه اداری هر کدومشون با بقیه 180 درجه متفاوته؟
ممنون
تا حدودی موافقم
کیسهای شبیه به هم زیادند
منم فقط می تونم از تجربه ی خودم بگم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-29 ساعت 13:48)sh_aytak نوشته:  امروز با ارسال یه ایمیل ما همگی آپدیت شدیم این هفته اتفاقی می افتد آیا؟؟؟!!!

حتما اتفاقی خوب خواهد افتاد.
اما :
آپدیت زمانی که خودش بدون ایمیل فرستادن شما انجام شود بیشتر اعتبار دارد.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mnajafinobar ، s.s.h ، shimoda ، گل نهال ، Saeedv13 ، farshadsh ، sce ، sh_aytak ، Ali.US ، mhb161 ، KOUROSHAVIN

معلوم نیست دوست عزیز. من بدون کار دولتی (نه خودم نه همسرم) و بدون سربازی الان 147 روزه تو آب نمک خوابیدم.
دعا می کنم شما ترو تازه وارد آ م ر ی ک ا بشین Smile
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، mlo ، abloom_ma ، shimoda ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، farshadsh ، sce ، mrr777 ، Ali.US ، bayat_r ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
من یه سئوال دارم.

در جریان هستید حتما از پستهای قبلی که من امروز بواسطه ایمیلم آپدیت شدم. دفعات قبل هم که ایمیل می زدم همین طور بود. اما فرق ایندفعه اینه که اینبار فقط خودم آپدیت شدم و همسرم همون آپدیت قبلی باقی موند. می تونم نتیجه بگیرم که ممکنه پرونده همسرم تکمیل شده باشه و الان فقط من باشم که گلوگاه شدم (چون برنده اصلی منم)؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، homayoon13 ، shimoda ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، گل نهال ، sce ، Ali.US ، rozelo ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 14:40)mnajafinobar نوشته:  من یه سئوال دارم.

در جریان هستید حتما از پستهای قبلی که من امروز بواسطه ایمیلم آپدیت شدم. دفعات قبل هم که ایمیل می زدم همین طور بود. اما فرق ایندفعه اینه که اینبار فقط خودم آپدیت شدم و همسرم همون آپدیت قبلی باقی موند. می تونم نتیجه بگیرم که ممکنه پرونده همسرم تکمیل شده باشه و الان فقط من باشم که گلوگاه شدم (چون برنده اصلی منم)؟

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی منم اخرین باری که ایمیل زدم به واسطه ایمیل فقط برنده اصلی از کیس ما آپدیت شد و الان 2 هفته از اون روز می گذرد Sad
به هر حال امیدوارم قضیه برای شما فرق کنه

shimoda جان آیا شما آپدیت هم شده بودید قبل از کلیر شدن یا نه ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، b_argi ، homayoon13 ، رجبعلی ، گل نهال ، raham ، Saeedv13 ، rezagh ، farshadsh ، sce ، Ali.US ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 15:02)princesess نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 14:40)mnajafinobar نوشته:  من یه سئوال دارم.

نمی خوام نا امیدتون کنم ولی منم اخرین باری که ایمیل زدم به واسطه ایمیل فقط برنده اصلی از کیس ما آپدیت شد و الان 2 هفته از اون روز می گذرد Sad
به هر حال امیدوارم قضیه برای شما فرق کنه

shimoda جان آیا شما آپدیت هم شده بودید قبل از کلیر شدن یا نه ؟

نه بابا دوست عزیز امید کجا بود من دیگه کارم از امید گذشته Big Grin فقط به قول معروف دارم دست و پا میزنم WinkTongue

خب این سئوال در مورد شما هم مصداق داره و ممکنه همراه شما پروندشون به نتیجه رسیده باشه و این شمائید که الان پروندتون هنوز بازه (مثل من) و حتما می دونید که شرط لازم در این فرآیند کلیرنس برنده اصلی است و همراهان کافی
تشکر کنندگان: princesess ، b_argi ، رجبعلی ، گل نهال ، Saeedv13 ، farshadsh ، sce ، Ali.US ، rozelo ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-28 ساعت 17:36)shimoda نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 17:30)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 13:58)shimoda نوشته:  دوستان کلیر شده ی عزیز که می خوان برن ویزاشونو بگیرند, حتما به تعطیلات سفارت توجه کنید
توی فرم آبی نوشته که اگردوشنبه پاس رو تحویل بدید و چهارشنبه یا جمعه تعطیل باشه باید منتظر بمونید تا چهارشنبه ی بعدی
و این هفته چهار شنبه تعطیله

ولی توی برگه صورتی که به من دادن چیزی ننوشته
راستی می تونیم ادرس پستیمونو عوض کنیم موقعی که پاس رو میدیم؟اون پستی که شنبه ها بازه کدومه؟

توی برگه ی آبی کلیرنس توی قسمت ارائه گذرنامه و مدارک مورد نیاز و دریافت ویزا نوشته
ضمنا این فقط برای بچه های لاتاری هست
چون آرین هم که چک کرده بود گفت همچین چیزی براش ننوشته

سلام دوستان، ما الان انكارا هستيم و براي گرفتن ويزا اومديم، توي برگه صورتي ما هم چيزي ننوشته.
ضمنا موقع تحويل پاسپورت من از اون خانم كه مدارك رو تحويل ميگرفت راجب به طولاني شدن كيس هاي ژانويه سوال كردم، پرسيدم ايا اونها مرحله ايي اضافه تر دارند يا پروسه ي طولاني تري رو بايد بگذرونند؟ اون خانم جواب داد كه نه، پروسه براي همه يكيه، فقط يكم شانسيه. مال بعضي ها زودتر و مال بعضي ديرتر انجام ميشه، ولي كار همه انجام خواهد شد.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-04-29 ساعت 13:48)sh_aytak نوشته:  امروز با ارسال یه ایمیل ما همگی آپدیت شدیم این هفته اتفاقی می افتد آیا؟؟؟!!!
(2013-04-29 ساعت 14:20)homayoon13 نوشته:  ...آپدیت زمانی که خودش بدون ایمیل فرستادن شما انجام شود بیشتر اعتبار دارد.
(2013-04-29 ساعت 14:23)b_argi نوشته:  ایمیل های ارسالی قطعا بی تاثیر نیست ولی هرچی از نیمه زمانی برنامه لاتاری 2013 میگذریم، ظاهرا سرعت پردازش کیسها و کلیر شدنها بیشتر و سریعتر میشه.
انشااله همه هر چه زودتر کلیر شیم*++++++++++++*
طبق گفته استاد b_argi هر چه به آخر دوره نزدیکتر میشیم کارها شتاب بیشتری به خودش می گیره ولی به نظر من ایمیل زدن تاثیری در سرعت گرفتن کار نخواهد داشت. آپدیت های سیس با ایمیل و تلفن از طرف شما و یا حتی آپدیت های یک نفر از یک کیس اهمیت ندارند. منم با همایون موافقم که فقط و فقط آپدیت هایی مهمند که بدون ایمیل و تلفن باشند و برای تمام اعضا باشند. الان که دارم این سطور رو می نویسم 4 تا ویزای آمریکا در مقابلم هستند. امیدوارم به زودی زود ویزای شما هم بهتون لبخند بزنهRolleyes. همونطور که گفتم من آپدیت های سیس رو مرتب آرشیو می کردم. تاریخ کلیرنس من در ویزا 8 آپریل و برای خانمم یک هفته بعد یعنی 15 آپریل هست. بچه ها هم گویا کلیرنس ندارن چون تاریخی براشون نوشته نشده. اگر به جدول آپدیت های سیس من در اینجا نگاه کنید می بینین که در 8 آپریل سیس یک بار برای من در ابتدای روز و یک بار برای سایر اعضاء در ادامه روز آپدیت شده. مورد بعدی هم در 15 آپریل بوده. همه اینها رو گفتم که نتیجه بگیرم: با پایان زمان مقرر برای مراحل اداری که توسط آفیسر به شما گفته میشه، فقط وقتی همه اعضای یک کیس با هم آپدیت میشن (بدون ایمیل و تلفن) میشه نتیجه گرفت که کلیرنسشون تموم شده. البته این رو من از روی آپدیت های سیس و تاریخ کلیرنس ویزای خودمون نتیجه گرفتم و احتمال متفاوت بودن شرایط در سایر کیس ها رو نباید ندیده بگیریم. بنابراین الان می تونیم سه خونه از جدول سیس رو که قبلاً علت آپدیتش نامعلوم بود به شکل زیر تغییر بدیم:
[عکس: attachment.php?aid=2841]
در نهایت یک بار دیگه از دوستان آنکارا و ابوظبی به خصوص کیس های دو نفر به بالا خواهش می کنم هر روز سیس را چک کنن و وضعیت آپدیت های خودشون رو با هر روشی که راحت هستند ثبت کنن. توسل به این سایت خیلی بهتر از قدم زدن در تاریکی هست. با آرزوی صبر جمیل، اجر جزیل و کلیرنس عاجل برای همه دوستان خوبم.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

(2013-04-29 ساعت 15:24)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 17:36)shimoda نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 17:30)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 13:58)shimoda نوشته:  دوستان کلیر شده ی عزیز که می خوان برن ویزاشونو بگیرند, حتما به تعطیلات سفارت توجه کنید
توی فرم آبی نوشته که اگردوشنبه پاس رو تحویل بدید و چهارشنبه یا جمعه تعطیل باشه باید منتظر بمونید تا چهارشنبه ی بعدی
و این هفته چهار شنبه تعطیله

ولی توی برگه صورتی که به من دادن چیزی ننوشته
راستی می تونیم ادرس پستیمونو عوض کنیم موقعی که پاس رو میدیم؟اون پستی که شنبه ها بازه کدومه؟

توی برگه ی آبی کلیرنس توی قسمت ارائه گذرنامه و مدارک مورد نیاز و دریافت ویزا نوشته
ضمنا این فقط برای بچه های لاتاری هست
چون آرین هم که چک کرده بود گفت همچین چیزی براش ننوشته

سلام دوستان، ما الان انكارا هستيم و براي گرفتن ويزا اومديم، توي برگه صورتي ما هم چيزي ننوشته.
ضمنا موقع تحويل پاسپورت من از اون خانم كه مدارك رو تحويل ميگرفت راجب به طولاني شدن كيس هاي ژانويه سوال كردم، پرسيدم ايا اونها مرحله ايي اضافه تر دارند يا پروسه ي طولاني تري رو بايد بگذرونند؟ اون خانم جواب داد كه نه، پروسه براي همه يكيه، فقط يكم شانسيه. مال بعضي ها زودتر و مال بعضي ديرتر انجام ميشه، ولي كار همه انجام خواهد شد.
با سلام خدمت مریم خانم گرچه از وضعیت ما نوامبری ها و دسامبری ها سوال نکردید ولی همین که در بهترین لحظات به فکر دیگران بودید شایان تقدیر است .از اینکه همکاری مثل شما دارم خوشحالم.(البته انچه در پست گذاشتید به درد همه ی منتظران میخوره)
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
(2013-04-29 ساعت 14:23)b_argi نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 14:20)homayoon13 نوشته:  

حتما اتفاقی خوب خواهد افتاد.
اما :
آپدیت زمانی که خودش بدون ایمیل فرستادن شما انجام شود بیشتر اعتبار دارد.
ایمیل های ارسالی قطعا بی تاثیر نیست ولی هرچی از نیمه زمانی برنامه لاتاری 2013 میگذریم، ظاهرا سرعت پردازش کیسها و کلیر شدنها بیشتر و سریعتر میشه.
انشااله همه هر چه زودتر کلیر شیم*++++++++++++*

والا دوستان ما در آپریل غیر از امروز 7 بار آپدیت شدیم ایمیلی که زدم برای این بود که بالاخره نتیجه این آپدیتها چیه که به من گفتن باید از آنکارا پیگیری کنین

تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، رجبعلی ، sce ، mnajafinobar ، lonelyman ، mhb161 ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان