موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و صبر صغرا از امروز شروع شد ما رو هم ب جم جدول کلیرنس اضافه کنید
سفارت امروز خیلی شلوغ بود تقریبا تمام کسایی که در سفارت بودن ایرانی تا جایی ک من خبر دارم کلیرنس خوردن و از آرمنیها هم خیلی قرمز دادن بهشون امروز کلا آفیسر کیشمیشی بود
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 21:54)سمانه777 نوشته: سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و صبر صغرا از امروز شروع شد ما رو هم ب جم جدول کلیرنس اضافه کنید
سفارت امروز خیلی شلوغ بود تقریبا تمام کسایی که در سفارت بودن ایرانی تا جایی ک من خبر دارم کلیرنس خوردن و از آرمنیها هم خیلی قرمز دادن بهشون امروز کلا آفیسر کیشمیشی بود
سمانه خانم به جمع منتظران خوش آمدی امیدوارم که زودتر کلیر بشی.....
اطلاعاتتو تو ایمیل شخصی به امیر مهاجر بده.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نمیدونم ک چرا قرمز گرفتن متاسفانه در ایروان هیچکس انگلیسی یاد نداره تا بتونی ازشون دلیلشو بپرسی . نگران این نباشین چون ب ما ایرانیها ربطی نداره مهم اینه که به بیشتره ایرانیها آبی داد و تا چند وقت دیگه پاک میشن هییییییی ایشالا
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک سوال داشتم کسی می داند افیسری که در ابوظبی هستند عربی بلدن یا نه و کسی می تواند به جای انگلیسی عربی مصاحبه داشته باشد
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 20:43)alirezadiba نوشته: (2013-04-29 ساعت 20:39)babak_1363 نوشته: ممنون علیرضا جان، من گفتم نکنه حتی قبل از اکسپایر شدن اون تاریخ دوباره کلیرنس بخوره..
چمیدونم والا پرونده من که چهل و اندی روز پشت شوفاژ بود تا کلیر شدم! دوباره ام انداختنش پشت شوفاژ
گفتم نرن دوباره از پشت شوفاژ بیارنش بگن مجدداً FBI چک لازم داره!!!
والا شانس نداریم که!!!!
نه خیالتون راحت باشه. شما تا اون زمان فرصت دارین ولی سر این قضیه به قول معروف هر چه زودتر ، بهتر! نگران نباشین 
من هم همينطور فكر ميكردم تا اينكه يه تجربه ايي براي يكي از نزديكانمون ( داييم) پيش اومد.
ايشون ويزاي توريستي اقدام كرد بصورت خانوادگي. همه ويزا گرفتن. ويزاي همسر و پسرش بعد از يه كليرنس معقول اماده شد، ولي مال خودش بيش از ٦ ماه طول كشيد.
همسر و پسرش به تنهايي به امريكا رفتن و بعد از ٣ هفته برگشتن و باز دوباره براي ويزاي توريستي اقدام كردن، همزمان دايي بنده هم كلير شد و براي گرفتن ويزا صبر كرد تا دوباره همسر و پسرش كلير بشن بعد به دوبي رفت و پاسپورت را تحويل داد ولي نه تنها بعد از يك هفته كه حتي بعد از ٣ هفته پاس رو بهش تحويل ندادند، وقتي علت رو جويا شد كه چرا، جواب دادن كه شما بعلت طولاني شدن مدتي كه قرار بود بياين ويزا رو بگيرين دوباره شامل پروسه كليرنس شدين.
اين فقط يه تجربه ايي بود كه خواستم انتقال بدم، معمولا چنين اتفاقي نميوفته، ولي حتما دليلي داره كه ميگن هرچه زودتر بياين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز امیدوارم این هفته هم خبرهای خوب و خوشی از دوستان بشنوم،،،،،
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال داشتم ممنون میشم ایندفعه هم جواب بدین.
در مورد ابوظبی هم آپدیت شدن کیس مثل آنکارا هست چون از مصاحبه من نزدیک 1 ماه می گذره اما آپدیت نشدم .منظورم این هست که کیسهای ابوظبی هر چند وقت یک بار آپدیت میشن؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نه
. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم.