کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-29 ساعت 20:39)babak_1363 نوشته:  ممنون علیرضا جان، من گفتم نکنه حتی قبل از اکسپایر شدن اون تاریخ دوباره کلیرنس بخوره..
چمیدونم والا پرونده من که چهل و اندی روز پشت شوفاژ بود تا کلیر شدم! دوباره ام انداختنش پشت شوفاژBig Grin گفتم نرن دوباره از پشت شوفاژ بیارنش بگن مجدداً FBI چک لازم داره!!!Big Grin
والا شانس نداریم که!!!!

نه خیالتون راحت باشه. شما تا اون زمان فرصت دارین ولی سر این قضیه به قول معروف هر چه زودتر ، بهتر! نگران نباشین Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، Szsanazsz ، رجبعلی ، lonelyman ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و صبر صغرا از امروز شروع شد ما رو هم ب جم جدول کلیرنس اضافه کنید

سفارت امروز خیلی‌ شلوغ بود تقریبا تمام کسایی که در سفارت بودن ایرانی‌ تا جایی ک من خبر دارم کلیرنس خوردن و از آرمنی‌ها هم خیلی‌ قرمز دادن بهشون امروز کلا آفیسر کیشمیشی بود
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-04-29 ساعت 21:54)سمانه777 نوشته:  سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و صبر صغرا از امروز شروع شد ما رو هم ب جم جدول کلیرنس اضافه کنید

سفارت امروز خیلی‌ شلوغ بود تقریبا تمام کسایی که در سفارت بودن ایرانی‌ تا جایی ک من خبر دارم کلیرنس خوردن و از آرمنی‌ها هم خیلی‌ قرمز دادن بهشون امروز کلا آفیسر کیشمیشی بود
سمانه خانم به جمع منتظران خوش آمدی امیدوارم که زودتر کلیر بشی.....
اطلاعاتتو تو ایمیل شخصی به امیر مهاجر بده.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-04-29 ساعت 22:03)ani_sheiton نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 21:54)سمانه777 نوشته:  سلام ما امروز مصاحبه داشتیم و صبر صغرا از امروز شروع شد ما رو هم ب جم جدول کلیرنس اضافه کنید

سپیده جون چرا رد شدن؟

آره اگه میدونین بگین چرا قرمز گرفتن
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 18:45)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 18:01)Omid91 نوشته:  دوستان سلام
کیس ما همین الان برای نفر اصلی آپدیت شد.(بدون ایمیل)

سلام

feyzgostar عزیز هم امروز تغییر کرد بعد از 91 روزSmile

من خودمم صبح میل زده بودم نمی تونم بفهمم که بعد ظهر تغییر کردم یا نهSad عجب شانسیSad

راستی مجتبی جان عزیز دل خواهر 97 روز گذشته نه 91 روز .تو این 6 روز من 600000000000 بار جون دادم بعد شما از کیسه خلیفه میبخشی روزای برباد رفته عمر منو نادیده میگیری؟داشتیم؟Tongue
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، alirezadiba ، گل نهال ، s.s.h ، bmojtaba ، mnajafinobar ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
دوستان من نمیدونم ک چرا قرمز گرفتن متاسفانه در ایروان هیچکس انگلیسی‌ یاد نداره تا بتونی‌ ازشون دلیلشو بپرسی‌ . نگران این نباشین چون ب ما ایرانی‌‌ها ربطی نداره مهم اینه که به بیشتره ایرانی‌‌ها آبی داد و تا چند وقت دیگه پاک میشن هییییییی ایشالا
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: s.s.h ، Saeedv13 ، lonelyman ، sadeghi897 ، sce ، hushmandco ، mnajafinobar ، b_argi ، nooshshahnar ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 20:39)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 20:20)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 18:37)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز،

تبریک به همه ی دوستانی که جدیداً کلیر شدن ، دوستانی که ویزاشون چسبید تو پاسشونBig Grin
من 26 مارچ کلیر شدم و کمی درگیر کارای آماده شدن رفتنم به ترکیه و بعدم پرواز مستقیم از اونجا به US هستم ، تو جدول کلیر شدگان فرصتی که به من داده شده تا پاسپورتم رو تحویل بدم اواخر جولای هست و من تازه می خوام تو جون پاسپورتمو تحویل بدم ، تو ایمیل این دوستمون یه جمله ای بود که کمی منو نگران کرد؟!!
We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing
منظور از این جمله دقیقاً چیه، آیا منظورشون اینه که بعد از اکسپایر شدن تاریخی که جلوی کیسم نوشته ممکنه بهم کلیرنس مجدد بخوره یا اینکه همیجوری ام منی که 2.5 ماه بعد از کلیر شدنم تازه دارم می رم ویزامو بگیرم ممکنه بهم کلیرنس مجدد بخوره؟!!

متاسفانه بله بابک خان. اگر از اون تاریخ رد بشه به پرونده ی شما دوباره FBI چک میخوره و باز هم باید منتظر کلیر شدن باشید

(2013-04-29 ساعت 19:28)vmware نوشته:  دوستان من میتونم برای دریافت ویزا یکی از اقوام رو بفرستم انکارا و یه وکالت محضری از طرف خودم و همسرم بدم به ایشان تا مدارک رو از PTT بگیره؟؟؟بنظرتون کار درستیه؟؟؟البته ایشان از اقوام درجه یک هستند و امین.

والا همینطور توی برگه ی صورتی هم نوشته ، باید حتما یکی از اعضای درخواست کننده ویزا باشه اون شخص و از کس دیگه ای قبول نمیکنند
من برای ابوظبی شنیدم که این کار و میشه انجام داد ولی برای آنکارا نه!!!!

ممنون علیرضا جان، من گفتم نکنه حتی قبل از اکسپایر شدن اون تاریخ دوباره کلیرنس بخوره..
چمیدونم والا پرونده من که چهل و اندی روز پشت شوفاژ بود تا کلیر شدم! دوباره ام انداختنش پشت شوفاژBig Grin گفتم نرن دوباره از پشت شوفاژ بیارنش بگن مجدداً FBI چک لازم داره!!!Big Grin
والا شانس نداریم که!!!!

من اگه جای شما بودم الان اگه توی سایت شمارمو میدیدم فرداش پیاده از حولم میرفتم ترکیه Smile))))
آقا بابک شما چه دلی دارین ! Big Grin
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: s.s.h ، lonelyman ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
دوستان
من وهمسرم که 24 اپریل مصاحبمون بود اولین آپدیتمون امروز 29 اپریل انجام شد یعنی 5 روز بعد از مصاحبه اولین آپدیت هردو کیس باهم

(2013-04-29 ساعت 22:07)hushmandco نوشته:  بچه هایی که آپدیت شدن تاریخ مصاحبشون کی بوده? اکثرا امضا ندارن.

سلام ما 24 اپریل مصاحبمون بود و امروز 29 اپریل هم من و هم همسرم اولین آپدیتمون انجام شد Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: s.s.h ، Saeedv13 ، lonelyman ، mrbonbon ، sce ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 22:07)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 22:03)ani_sheiton نوشته:  

سپیده جون چرا رد شدن؟
عزیزم من سمانه‌ام نمیدونم آرمنی بودن زبون عدم ک یاد نداشتن ۲ کلمه انگلیسی‌ یاد نداشتن نمیدونم چطور میخوان برن آمریکا؟

حالا سولماز جون خودت خوبی ؟؟ خوش میذگره Big GrinBig GrinBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، گل نهال ، b_argi ، nooshshahnar ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN
سلام
یک سوال داشتم کسی می داند افیسری که در ابوظبی هستند عربی بلدن یا نه و کسی می تواند به جای انگلیسی عربی مصاحبه داشته باشد
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161
(2013-04-29 ساعت 23:09)lamis نوشته:  سلام
یک سوال داشتم کسی می داند افیسری که در ابوظبی هستند عربی بلدن یا نه و کسی می تواند به جای انگلیسی عربی مصاحبه داشته باشد

می تونه مصاحبه ت به زبانی فارسی در ابوظبی باشه . همون طور که سایر دوستان فارسی زبان تا بحال این کار را انجام دادن.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، گل نهال ، lilac ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 20:43)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 20:39)babak_1363 نوشته:  ممنون علیرضا جان، من گفتم نکنه حتی قبل از اکسپایر شدن اون تاریخ دوباره کلیرنس بخوره..
والا شانس نداریم که!!!!

نه خیالتون راحت باشه. شما تا اون زمان فرصت دارین ولی سر این قضیه به قول معروف هر چه زودتر ، بهتر! نگران نباشین Smile

من هم همينطور فكر ميكردم تا اينكه يه تجربه ايي براي يكي از نزديكانمون ( داييم) پيش اومد.
ايشون ويزاي توريستي اقدام كرد بصورت خانوادگي. همه ويزا گرفتن. ويزاي همسر و پسرش بعد از يه كليرنس معقول اماده شد، ولي مال خودش بيش از ٦ ماه طول كشيد.
همسر و پسرش به تنهايي به امريكا رفتن و بعد از ٣ هفته برگشتن و باز دوباره براي ويزاي توريستي اقدام كردن، همزمان دايي بنده هم كلير شد و براي گرفتن ويزا صبر كرد تا دوباره همسر و پسرش كلير بشن بعد به دوبي رفت و پاسپورت را تحويل داد ولي نه تنها بعد از يك هفته كه حتي بعد از ٣ هفته پاس رو بهش تحويل ندادند، وقتي علت رو جويا شد كه چرا، جواب دادن كه شما بعلت طولاني شدن مدتي كه قرار بود بياين ويزا رو بگيرين دوباره شامل پروسه كليرنس شدين.
اين فقط يه تجربه ايي بود كه خواستم انتقال بدم، معمولا چنين اتفاقي نميوفته، ولي حتما دليلي داره كه ميگن هرچه زودتر بياين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، lonelyman ، noura ، گل نهال ، Saeedv13 ، mrr777 ، mnajafinobar ، b_argi ، majid194 ، رجبعلی ، bayat_r ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
دوستان عزیز امیدوارم این هفته هم خبرهای خوب و خوشی از دوستان بشنوم،،،،،
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، alirezadiba ، s.s.h ، sce ، lonelyman ، noura ، unique ، rozelo ، lilac ، b_argi ، maryami2k4 ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
+++++++++++++++
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، lonelyman ، noura ، rouzbehdarvishi ، lilac ، b_argi ، farshadsh ، homayoon13 ، nooshshahnar ، رجبعلی ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
یک سوال داشتم ممنون میشم ایندفعه هم جواب بدین.
در مورد ابوظبی هم آپدیت شدن کیس مثل آنکارا هست چون از مصاحبه من نزدیک 1 ماه می گذره اما آپدیت نشدم .منظورم این هست که کیسهای ابوظبی هر چند وقت یک بار آپدیت میشن؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، Hoormazd ، lilac ، b_argi ، farshadsh ، rezagh ، رجبعلی ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان