کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گلم یکی ازقشنگترین روزهای خدا برای بچه های مهاجرسرا ۲ روز آخر این هفته است. همزمانی قبولیهای ۲۰۱۴ و تعداد کلیرشده های بالای ۱۰۰ تا میتونه شادی وهیجان زندگی را ۱۰۰ برابر بکنه. مطمئن باشید?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان عزيزي كه كليرنس شدن ولي خودشون رو به منتظرسرا معرفي نكردند لطفاً ، خواهشاً ، حتماً اينكار رو انجام بديد چون ميتونه براي بقيه خيلي مفيد باشه. سپاس.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-04-29 ساعت 23:43)Ali.US نوشته:  دوستان گلم یکی ازقشنگترین روزهای خدا برای بچه های مهاجرسرا ۲ روز آخر این هفته است. همزمانی قبولیهای ۲۰۱۴ و تعداد کلیرشده های بالای ۱۰۰ تا میتونه شادی وهیجان زندگی را ۱۰۰ برابر بکنه. مطمئن باشید?
ممنون از پست زیبایی که نوشتین.چون فکر می کنم خیلی از کسانی که کلیرنسشون طو لانی شده یادشون رفته که پارسال این موقع اصلا حدس هم نمی زدیم که ممکنه لاتاری 2013 برنده بشیم.و الان هم دیر آمدن جواب کلیرنس نبایستی باعث نگرانی باشه.
به امید بهترینها برای همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، lonelyman ، Hoormazd ، Ali.US ، lilac ، b_argi ، farshadsh ، homayoon13 ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از صمیم قلب آرزو می کنم این هفته همه ی پیشکسوتان عزیز کلیر شن.ما هم آپدیت بشیم ایشالاSmile
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-04-30 ساعت 00:02)noura نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از صمیم قلب آرزو می کنم این هفته همه ی پیشکسوتان عزیز کلیر شن.ما هم آپدیت بشیم ایشالاSmile

اختیار دارین .فکر می کنم شما هم خودتون جزء پیشکسوتها هستینWink
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hoormazd ، Ali.US ، noura ، amiraryan ، b_argi ، farshadsh ، homayoon13 ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 22:24)feyzgostar نوشته:  راستی مجتبی جان عزیز دل خواهر 97 روز گذشته نه 91 روز .تو این 6 روز من 600000000000 بار جون دادم بعد شما از کیسه خلیفه میبخشی روزای برباد رفته عمر منو نادیده میگیری؟داشتیم؟Tongue

با هم حبس کشیدیم خوب یادمهWink فکر کن 1 ساعتشو هم نمی بخشم بهشونBig Grin منظورم 91 روز از آخرین آپدیتت بود
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، b_argi ، farshadsh ، homayoon13 ، zohre02 ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-29 ساعت 23:36)unique نوشته:  یک سوال داشتم ممنون میشم ایندفعه هم جواب بدین.
در مورد ابوظبی هم آپدیت شدن کیس مثل آنکارا هست چون از مصاحبه من نزدیک 1 ماه می گذره اما آپدیت نشدم .منظورم این هست که کیسهای ابوظبی هر چند وقت یک بار آپدیت میشن؟

کیس ما دو بار یکی همون روز مصاحبه و یکبار روز بعد آپدیت شد ، واسه شما و دیگر دوستان ابوظبی آپدیت ها به چه صورت بوده؟
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، b_argi ، farshadsh ، rezagh ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ما از آنکارا و ابوظبی و ایروان میخواهیم که این هفته بترکونه
از طرفه جمعی از دوستان در منتظر سرا
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام به همه دوستاني كه مثل من ساكن كاروان سراي انتظارند.البته من ادم خسيس و بخيلي نيستم اون هم تو سلام كردن ولي از اونجا كه اين تاپيك منتصب به منتظران در حال گذز از شهر كارنت به شهر ايشود و مستاجر در محله كليرنس هست و ساكنان ان همدرد و همنوا هستند كمي حس ناسيوناليستيم گل كرد به هر حال بگذريم.
سوال اينكه ايا از دوستان كسي با شماره كيس بالاتر از 2013AS4400 را ميشناسد يا سراغ دارد كه در انكارا مصاحبه شده و در دوران كليرنس موفق به كلير شدن و دريافت ويزا شده باشد؟لطفا اگر مورد يا مواردي را ميدانيد فقط تعدادش را به اشتراك بگذاريد كفايت مطلب خواهد بود.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، farshadsh ، رجبعلی ، sce ، گل نهال ، mhb161 ، lonelyman
من امروز ایستاده ام
وبرای ایستادنم هزاران بار افتاده ام
از سایه ها نمی ترسم
که خورشید فردا مال منست...
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
( نكته ) اين هم يك مدل انرژي :
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-=+
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-04-29 ساعت 22:25)maryami2k4 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 20:39)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 20:20)alirezadiba نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 18:37)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز،

تبریک به همه ی دوستانی که جدیداً کلیر شدن ، دوستانی که ویزاشون چسبید تو پاسشونBig Grin
من 26 مارچ کلیر شدم و کمی درگیر کارای آماده شدن رفتنم به ترکیه و بعدم پرواز مستقیم از اونجا به US هستم ، تو جدول کلیر شدگان فرصتی که به من داده شده تا پاسپورتم رو تحویل بدم اواخر جولای هست و من تازه می خوام تو جون پاسپورتمو تحویل بدم ، تو ایمیل این دوستمون یه جمله ای بود که کمی منو نگران کرد؟!!
We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing
منظور از این جمله دقیقاً چیه، آیا منظورشون اینه که بعد از اکسپایر شدن تاریخی که جلوی کیسم نوشته ممکنه بهم کلیرنس مجدد بخوره یا اینکه همیجوری ام منی که 2.5 ماه بعد از کلیر شدنم تازه دارم می رم ویزامو بگیرم ممکنه بهم کلیرنس مجدد بخوره؟!!

متاسفانه بله بابک خان. اگر از اون تاریخ رد بشه به پرونده ی شما دوباره FBI چک میخوره و باز هم باید منتظر کلیر شدن باشید

(2013-04-29 ساعت 19:28)vmware نوشته:  دوستان من میتونم برای دریافت ویزا یکی از اقوام رو بفرستم انکارا و یه وکالت محضری از طرف خودم و همسرم بدم به ایشان تا مدارک رو از PTT بگیره؟؟؟بنظرتون کار درستیه؟؟؟البته ایشان از اقوام درجه یک هستند و امین.

والا همینطور توی برگه ی صورتی هم نوشته ، باید حتما یکی از اعضای درخواست کننده ویزا باشه اون شخص و از کس دیگه ای قبول نمیکنند
من برای ابوظبی شنیدم که این کار و میشه انجام داد ولی برای آنکارا نه!!!!

ممنون علیرضا جان، من گفتم نکنه حتی قبل از اکسپایر شدن اون تاریخ دوباره کلیرنس بخوره..
چمیدونم والا پرونده من که چهل و اندی روز پشت شوفاژ بود تا کلیر شدم! دوباره ام انداختنش پشت شوفاژBig Grin گفتم نرن دوباره از پشت شوفاژ بیارنش بگن مجدداً FBI چک لازم داره!!!Big Grin
والا شانس نداریم که!!!!

من اگه جای شما بودم الان اگه توی سایت شمارمو میدیدم فرداش پیاده از حولم میرفتم ترکیه Smile))))
آقا بابک شما چه دلی دارین ! Big Grin

آی گفتین ... نمی دونم چه جوریاست، وقتی کلیر نشده بودم هی از صبح تا شب سیسو سایت سفارتو چک می کردم ..الانم که کلیر شدم یه هویی دل گنده شدم Big Grin
امان از دل گنده بودن Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، maryami2k4 ، Saeedv13 ، homayoon13 ، رجبعلی ، farshadsh ، sce ، KOUROSHAVIN
تو روزایی که احتمال آپدیت شدن سایتها هستش چقدر این تاپیک پویا میشه، یه ساعت که سر نمیزنی میبینی 10 صفحه عقب افتادی، ایول، ایول Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
+++++++++++++++

این هفته خیلی ها رو کلیر کنن ، افرین
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام بر همگي
خيلي خوشحال شدم كه ديدم دوستان روز بالايي ( در اصل بايد گفت ماه بالايي ) بدون ايميل و تلفن اپديت شدن Smile خيلي عاليه Smile اميدتون به خدا باشه ، فكر كنم امروز يه تعدادي شماره اعلام ميشه .
براتون ارزوي موفقيت ميكنم Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان