(2013-04-29 ساعت 15:17)mychael نوشته: واقعا کسی نمیدونه داستان کلیرنس واسه چیه ؟آیا مورد خاصی رو گیر میدن یا به مجموع مصاحبه بسنگی داره یا مثل ما ایرانیها بستگی داره آفیسر با زنش دعوا کرده یا .......همه نظراتتون روی حدس و گمانه؟ خوب واقعا داستان چیه؟ ممنون میشم که با دلیل جواب من حقیر رو بدین.
دوست عزیز
کلیرنس یه فرآینده که نه تنها برای برندگان لاتاری بلکه برای همه کسانی که میخوان ویزا بگیرن باید انجام بگیره. به طور کلی هم شامل بررسی ادارات مختلف اما به طور مستقل بر روی افرادیه که داره روی پرونده شون بررسی انجام میگیره. این ادارات شامل DHS, FBI, SSA, CIA و نظایر اینها هستن که موظفن روی هر کیس اظهار نظر کنن که طبیعتن توی دیتابیس هاشون چک میکنن و اگر به موردی برنخورن تائید لازم رو میدن. نکته جالب اینه که همه این اداره ها از طریق یک سیستم یکپارچه موسوم به CCD این "استعلام" ها رو جواب میدن برای همینه که هرکدومشون که وظیفه اش رو انجام میده در سیستم CEAC یه تاریخ آپدیت میخوره.
من این نتایج رو از مطالعه پرونده پرماجرای DV-2012 به دست آوردم چون بعد از ورود دادگاه به پرونده شکایات برندگان اولیه، جزئیات زیادی از علت وقوع اون مشکل رایانه ای منتشر شد و به طور خاص OIG اداره فناوری اطلاعات رو حسابرسی کرد و این موارد به طور ضمنی از نتایج اون گزارش حسابرسی قابل استنباطه.
حالا در نظر بگیرید که وقتی هریک از اون اداره ها به هردلیلی کارشون طولانی میشه، یا به خاطر خود کیس نظیر تشابهات فامیلی یا به دلیل مشغله آفیسرهای اون اداره ها یا مسائل سیتمی، فرایند کلیر شدن طولانی میشه به این شکلی که الان شده.
باز هم اگر دوستان اشتباه میکنم یا اطلاعات موثق تری دارن اصلاح بفرمایند.
ایمیل زدن هم چیز خاصی رو عوض نمیکنه جز اینکه آفیسر سفارت میره توی سیستم لاگین میکنه و کیس نامبر ما رو میزنه تا status پرونده رو ببینه. و وقتی آفیسر سفارت میاد روی پرونده، وضعیت پرونده یه log براش ثبت میشه که تمام اقدامات آفیسر هم به خاطر کنترل های داخلی قابل track کردن باشه. (این ها جزو استانداردهای ساده سیستم های رایانه ای هست)
به هر حال باید صبر کرد دید در این هفته های پیش رو، شاهد سرعت گرفتن آپدیت شدن پرونده ها خواهیم بود یا نه.
به امید کلیرشدن هرچه سریع تر همه دوستان