کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-29 ساعت 15:17)mychael نوشته:  واقعا کسی نمیدونه داستان کلیرنس واسه چیه ؟آیا مورد خاصی رو گیر میدن یا به مجموع مصاحبه بسنگی داره یا مثل ما ایرانیها بستگی داره آفیسر با زنش دعوا کرده یا .......همه نظراتتون روی حدس و گمانه؟ خوب واقعا داستان چیه؟ ممنون میشم که با دلیل جواب من حقیر رو بدین.

دوست عزیز

کلیرنس یه فرآینده که نه تنها برای برندگان لاتاری بلکه برای همه کسانی که میخوان ویزا بگیرن باید انجام بگیره. به طور کلی هم شامل بررسی ادارات مختلف اما به طور مستقل بر روی افرادیه که داره روی پرونده شون بررسی انجام میگیره. این ادارات شامل DHS, FBI, SSA, CIA و نظایر اینها هستن که موظفن روی هر کیس اظهار نظر کنن که طبیعتن توی دیتابیس هاشون چک میکنن و اگر به موردی برنخورن تائید لازم رو میدن. نکته جالب اینه که همه این اداره ها از طریق یک سیستم یکپارچه موسوم به CCD این "استعلام" ها رو جواب میدن برای همینه که هرکدومشون که وظیفه اش رو انجام میده در سیستم CEAC یه تاریخ آپدیت میخوره.

من این نتایج رو از مطالعه پرونده پرماجرای DV-2012 به دست آوردم چون بعد از ورود دادگاه به پرونده شکایات برندگان اولیه، جزئیات زیادی از علت وقوع اون مشکل رایانه ای منتشر شد و به طور خاص OIG اداره فناوری اطلاعات رو حسابرسی کرد و این موارد به طور ضمنی از نتایج اون گزارش حسابرسی قابل استنباطه.

حالا در نظر بگیرید که وقتی هریک از اون اداره ها به هردلیلی کارشون طولانی میشه، یا به خاطر خود کیس نظیر تشابهات فامیلی یا به دلیل مشغله آفیسرهای اون اداره ها یا مسائل سیتمی، فرایند کلیر شدن طولانی میشه به این شکلی که الان شده.

باز هم اگر دوستان اشتباه میکنم یا اطلاعات موثق تری دارن اصلاح بفرمایند.

ایمیل زدن هم چیز خاصی رو عوض نمیکنه جز اینکه آفیسر سفارت میره توی سیستم لاگین میکنه و کیس نامبر ما رو میزنه تا status پرونده رو ببینه. و وقتی آفیسر سفارت میاد روی پرونده، وضعیت پرونده یه log براش ثبت میشه که تمام اقدامات آفیسر هم به خاطر کنترل های داخلی قابل track کردن باشه. (این ها جزو استانداردهای ساده سیستم های رایانه ای هست)

به هر حال باید صبر کرد دید در این هفته های پیش رو، شاهد سرعت گرفتن آپدیت شدن پرونده ها خواهیم بود یا نه.

به امید کلیرشدن هرچه سریع تر همه دوستانShy
(2013-04-30 ساعت 01:18)lilac نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 23:36)unique نوشته:  یک سوال داشتم ممنون میشم ایندفعه هم جواب بدین.
در مورد ابوظبی هم آپدیت شدن کیس مثل آنکارا هست چون از مصاحبه من نزدیک 1 ماه می گذره اما آپدیت نشدم .منظورم این هست که کیسهای ابوظبی هر چند وقت یک بار آپدیت میشن؟

کیس ما دو بار یکی همون روز مصاحبه و یکبار روز بعد آپدیت شد ، واسه شما و دیگر دوستان ابوظبی آپدیت ها به چه صورت بوده؟

کیس من فقط همون روز مصاحبه اما همسرم دو روز بعد هم آپدیت شد.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: b_argi ، rezagh ، babak_1363 ، homayoon13 ، رجبعلی ، farshadsh ، sce ، lilac ، Saeedv13 ، mhb161 ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، MEHDIREZAEI
(2013-04-30 ساعت 01:35)zanganeh نوشته:  سلام به همه دوستاني كه مثل من ساكن كاروان سراي انتظارند.البته من ادم خسيس و بخيلي نيستم اون هم تو سلام كردن ولي از اونجا كه اين تاپيك منتصب به منتظران در حال گذز از شهر كارنت به شهر ايشود و مستاجر در محله كليرنس هست و ساكنان ان همدرد و همنوا هستند كمي حس ناسيوناليستيم گل كرد به هر حال بگذريم.
سوال اينكه ايا از دوستان كسي با شماره كيس بالاتر از 2013AS4400 را ميشناسد يا سراغ دارد كه در انكارا مصاحبه شده و در دوران كليرنس موفق به كلير شدن و دريافت ويزا شده باشد؟لطفا اگر مورد يا مواردي را ميدانيد فقط تعدادش را به اشتراك بگذاريد كفايت مطلب خواهد بود.

دوست عزیز شما توی این پست که دوستمون lot2013 تهیه کرده میتونید بفهمید کی رو سفید شده ، کی صورتی رنگ شده Smile
اینجا
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، nooshshahnar ، farshadsh ، رجبعلی ، lonelyman ، sce ، گل نهال ، feyzgostar ، mhb161 ، zanganeh
فردا 100 روزه ميشوم.
يك قطعه عكس، يك برگه صورتي چرك!، يك جفت چشم منتظر براي مدارك لازم عضويت در باشگاه 100 روزه ها كافيست؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام دوستان
برا گرفت ویزا چه مدارکی باید ببریم سفارت ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، sce
(2013-04-30 ساعت 11:16)Szsanazsz نوشته:  فردا 100 روزه ميشوم.
يك قطعه عكس، يك برگه صورتي چرك!، يك جفت چشم منتظر براي مدارك لازم عضويت در باشگاه 100 روزه ها كافيست؟
دوست عزیز این چه حرفی هست که میزنید..اینجا متعلق به خودتون هستBig Grin...اگرچه ورود هیچکس را به این باشگاه(صد تائی ها) دوست نداریمSad...اما گذر زمان را نمیشه جلوش را گرفتRolleyes...به امید خدا همین امروز و فردا کلیر بشی که فقط اسم باشگاه صد تائی رو شما باشه.....به هرحال خوش آمدیShyShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-29 ساعت 19:44)h@med_nj نوشته:  سلام دوستان دو تا سوال کوچیک داشتم ...

سوال اول از دوستان ایروان که ویزاشون رو گرفتن میخواستم بپرسم که وقتی پاسپورت رو تحویل سفارت میدیم چطور به ما خبر میدن که بیایید ویزاتونو از سفارت بگیرید؟ با ایمیل خبر میدن ؟ یا ایروان هم مثل آنکارا تحویل پاسپورت ها با پست ptt هست ؟ و دوم اینکه ما میخواهیم شنبه بریم ایروان برای گرفتن ویزامون از انجائیکه 5شنبه تعطیل رسمیه اگه 2شنبه پاسها رو تحویل بدیم چهارشنبه ویزا رو میدن یا تا جمعه باید بمونیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سفارت با تلفن به شما اطلاع میده ویزاتون هم احتمالا جمعه آماده میشه
تشکر کنندگان: b_argi ، farshadsh ، رجبعلی ، bardia mousapour ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-30 ساعت 11:38)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم ****** لطفا بررسی کنین **** یه چند ساعتیه سایت ایروان پیام **** Access Denied**** میده. میشه چک کنین؟؟؟؟ مرسی ****
دوست عزیز....هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و همه چیز عادی و به منوال قبل داره پیش میره........آسوده خاطر باشید.............منتظران ایروان آسوده بخوابید که من بیدارمBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، iman63ir ، arash_r15 ، homayoon13 ، رجبعلی ، habibi ، گل نهال ، mhb161 ، sce ، farshadsh ، lonelyman ، KOUROSHAVIN
دوستان سلام.
من امروز به ایروان ای میل زدم. ۲ ساعته جواب دادن که هنوز پروسه اداری ما تموم نشده و دیگه تا ۹۰ روز از مصاحبه نگذشته بهشون ای میل نزنم.Cool
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان
ميخواستم بدونم براي گرفتن ويزا از pttاگه ترجمه تركي وكالت نامه را براي همسرت وترجمه شناسنامه بچه ها را ببري ممكنه بازم بهت ايراد بگيرن؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، رجبعلی ، homayoon13 ، mhb161 ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 12:22)ali usa نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم بدونم براي گرفتن ويزا از pttاگه ترجمه تركي وكالت نامه را براي همسرت وترجمه شناسنامه بچه ها را ببري ممكنه بازم بهت ايراد بگيرن؟

بله کافی هستش. اگر هم سن فرزندتون زیر 18 سال هست ، کپی پاسپورت هم کفایت میکنه
تشکر کنندگان: sce ، ali usa ، homayoon13 ، b_argi ، رجبعلی ، mnajafinobar ، mhb161 ، farshadsh ، KOUROSHAVIN
دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: f1f ، homayoon13 ، b_argi ، رجبعلی ، mnajafinobar ، lilac ، mhb161 ، sce ، iman83
(2013-04-30 ساعت 13:10)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه

اره دوست عزیز من هم موافقم منهم هفته اول اپریل ابوظبی مصاحبه داشتم فعلا که خبری نیست.چرا پستی از ابوظبی نداریمSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mnajafinobar ، lilac ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، sce ، farshadsh
(2013-04-29 ساعت 14:29)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 13:35)mychael نوشته:  من شغلم دولتیه ولی خانمم که برنده اصلییه نه .خدمتمم معاف کفالت شدم .آیا کسی میدونه ما کلیرنس میخوریم یا نه؟

معلوم نیست دوست عزیز. من بدون کار دولتی (نه خودم نه همسرم) و بدون سربازی الان 147 روزه تو آب نمک خوابیدم.
دعا می کنم شما ترو تازه وارد آ م ر ی ک ا بشین Smile

سلام دوست عزیز .اینو باید بدونی که چه شما چه خانمتون به هر صورتی با دولت همکاری کرده باشید ،چه از نظر سربازی یا کار دولتی،کلیر شامل حالتون میشه.اینو من از آفیسرم تو ابوظبی پرسیدم .دوستانیو هم داشتیم که خدمت معاف بودن و کار دولتیم نداشتن اما یه چیز دیگه برا آفیسر غیر شفاف بوده و کلیر خوردن.موفق باشیدWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-04-30 ساعت 13:10)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم

سلام دوست عزیز .من مصاحبم ابوظبی بوده اگه کمکی میتونم بکنم در خدمتم.اگرم میخوای بچه های ابوظبی و بشناسی میتونی تو منتظر سرا مشخصاتشونو ببینی .در ضمن اگر هم اسمت تو منتظر سرا نیست لطف کن به امیر مهاجر مشخصاتتو بدی تا به لیست منتظر سرا اضافه شی .Smile
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان