کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست عزيز، من هم ابوظبى بودم اما تعداد روزهاى انتظارم كم بود و هم هنوز اطلاعاتم كم هست و دارم تاپيك را مطالعه ميكنم . به هر حال در خدمتم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، ایلیا8118 ، رجبعلی ، homayoon13 ، mhb161 ، sce ، iman83 ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 13:39)آرش کمانگیر نوشته:  [quote='MEHDIREZAEI' pid='322058' dateline='1367311211']
دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه

سلام دوست عزیز .من مصاحبم ابوظبی بوده اگه کمکی میتونم بکنم در خدمتم.اگرم میخوای بچه های ابوظبی و بشناسی میتونی تو منتظر سرا مشخصاتشونو ببینی .در ضمن اگر هم اسمت تو منتظر سرا نیست لطف کن به امیر مهاجر مشخصاتتو بدی تا به لیست منتظر سرا اضافه شی .Smile

من وهمسرم هم هفته اول آپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
کیس من فقط همون روز مصاحبه اما همسرم دو روز بعد هم آپدیت شد.
من هم فکر می کنم آمار و اطلاعات در مورد روند کلیرنس در ابوظبی به اندازه آنکارا نیست.

شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: رجبعلی ، lilac ، b_argi ، ایلیا8118 ، mhb161 ، sce ، iman83 ، farshadsh
چگونه سایتهای انگلیسی زبان را ترجمه کنیم؟

دوستان میخوام یه نکته ای رو آموزش بدم که شاید برای کسانی که به زبان انگلیسی آشنایی کافی ندارند مفید باشه.
شاید در حال انتظار برای کلیر شدن باشید و توی این مدت می خواهید در مورد زندگی و شهرها و شرایط آمریکا تحقیق کنید، و شاید به سایتهای انگلیسی زبان برخورد کنید اما بخاطر عدم آشنایی به این زبون نتوانید از مطالبش استفاده کنید. همینطور برای برندگان 2014 هم مفید هست.
شما به راحتی می توانید سایتهایی که مطالبشون به هر زبانی غیر از فارسی هست رو ترجمه کنید به راحتی خوردن یه لیوان آب!...Cool

1- به سایت ترجمه گوگل برید به این آدرس: http://translate.google.com/translate_buttons

2- زبان فارسی یا Persian رو از لیست زبانها پیدا کنید و با موس بِکِشیدِش توی "بوکمارک تولبار" مرورگرتون.

3- به سایت مورد نظرتون که زبانش غیر از زبان فارسی هست رجوع کنید، و بعد بر روی همون لینک زبان فارسی که بوکمارک کرده بودید کلیک کنید تا سایت رو ترجمه کنه! فقط چند ثانیه طول خواهد کشید...
سایت به هر زبانی که باشه شما قادر به ترجمه کردنش خواهید بود.

* توصیه میکنم از این روش برای ترجمه سایتهایی که مربوط به انجام مراحل لاتاری هست استفاده نکنید! شاید در ترجمه مطالب اشتباهی رخ داده باشه و دچار misunderstanding بشید و کارتون خوب پیش نره ( منظورم سایتهایی مثل سایت سفارتخانه ها یا سایت اداره مهاجرت و... هست ).
به همین راحتی، خوشمزه خوش پخت، گوگل ترَنسلِیت...Smile
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
(2013-04-30 ساعت 14:43)Hoormazd نوشته:  دوست عزيز، من هم ابوظبى بودم اما تعداد روزهاى انتظارم كم بود و هم هنوز اطلاعاتم كم هست و دارم تاپيك را مطالعه ميكنم . به هر حال در خدمتم.

Hoormazd عزیز
سایت ceac چند بار تا حالا برای شما آپدیت شده؟
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، sce ، mhb161 ، farshadsh
سلام
الان متوجه شدم سركار خانم fatemeh honari اسطوره و پيشكسوت منتظران كليرنس لاتاري در حال خواندن اين تاپيك هستند براشون آرزوي موفقيت دارم و از همين جار انرژي هاي مثبتمون رو براي كلير شدن هرچه سريعترشون روانه ميكنيم
++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع:
bardia mousapour، bmojtaba، fatemeh honari، hamedhamed، linuxer، lonelyman، nina22، onlyonline، sadeghi897، sepand88، sohailstar، tajhizgaran،
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-04-30 ساعت 15:04)Voroujak نوشته:  چگونه سایتهای انگلیسی زبان را ترجمه کنیم؟

دوستان میخوام یه نکته ای رو آموزش بدم که شاید برای کسانی که به زبان انگلیسی آشنایی کافی ندارند مفید باشه.
شاید در حال انتظار برای کلیر شدن باشید و توی این مدت می خواهید در مورد زندگی و شهرها و شرایط آمریکا تحقیق کنید، و شاید به سایتهای انگلیسی زبان برخورد کنید اما بخاطر عدم آشنایی به این زبون نتوانید از مطالبش استفاده کنید. همینطور برای برندگان 2014 هم مفید هست.
شما به راحتی می توانید سایتهایی که مطالبشون به هر زبانی غیر از فارسی هست رو ترجمه کنید به راحتی خوردن یه لیوان آب!...Cool

1- به سایت ترجمه گوگل برید به این آدرس: http://translate.google.com/translate_buttons

2- زبان فارسی یا Persian رو از لیست زبانها پیدا کنید و با موس بِکِشیدِش توی "بوکمارک تولبار" مرورگرتون.

3- به سایت مورد نظرتون که زبانش غیر از زبان فارسی هست رجوع کنید، و بعد بر روی همون لینک زبان فارسی که بوکمارک کرده بودید کلیک کنید تا سایت رو ترجمه کنه! فقط چند ثانیه طول خواهد کشید...
سایت به هر زبانی که باشه شما قادر به ترجمه کردنش خواهید بود.

* توصیه میکنم از این روش برای ترجمه سایتهایی که مربوط به انجام مراحل لاتاری هست استفاده نکنید! شاید در ترجمه مطالب اشتباهی رخ داده باشه و دچار misunderstanding بشید و کارتون خوب پیش نره ( منظورم سایتهایی مثل سایت سفارتخانه ها یا سایت اداره مهاجرت و... هست ).
به همین راحتی، خوشمزه خوش پخت، گوگل ترَنسلِیت...Smile
سلام دوست خوبم
به نظر من این راهنمایی شما مخاطبان را بیشتر سردرگم میکند تا به کمکشان بیاید.
به هیچ عنوان نمیشود به ترجمه های گوگل آن هم به فارسی حساب باز کرد.
اما از اکثر زبان ها به انگلیسی خوب است
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، رجبعلی ، homayoon13 ، sce ، mhb161 ، b_argi ، KOUROSHAVIN
(2013-04-30 ساعت 15:10)lilac نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 14:43)Hoormazd نوشته:  دوست عزيز، من هم ابوظبى بودم اما تعداد روزهاى انتظارم كم بود و هم هنوز اطلاعاتم كم هست و دارم تاپيك را مطالعه ميكنم . به هر حال در خدمتم.

Hoormazd عزیز

از فرداى ٢٢ اپريل چك كردم زده بود استاتوس اپديت ٢٣ اپريل و واسه هر ٣ نفرمون نوشته در حال انجام مراحل ادارى
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، lilac ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، farshadsh ، b_argi
(2013-04-30 ساعت 15:23)b_argi نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 15:18)hamedhamed نوشته:  سلام
الان متوجه شدم سركار خانم fatemeh honari اسطوره و پيشكسوت منتظران كليرنس لاتاري در حال خواندن اين تاپيك هستند براشون آرزوي موفقيت دارم و از همين جار انرژي هاي مثبتمون رو براي كلير شدن هرچه سريعترشون روانه ميكنيم
++++++++++++++++++
آقا جان ما هم تمام مثبت های شما رو در فرمول انیشتین با توان یک میلیارد میگذاریم و تقدیم میکنیم به پیشکسوت های سایت.

بببببلللههههه
ميبينيم كه abloom_ma عزيز هم كه از پيشكسوت منتظر در ايروان هست هم حضور دارن ولي به صورت مخفيBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
كه واسه ايشون هم آرزوي كلير شدن سريع رو داريمBig GrinBig GrinBig Grin
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++

[/quote]
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-04-30 ساعت 13:39)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:10)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه

سلام دوست عزیز .من مصاحبم ابوظبی بوده اگه کمکی میتونم بکنم در خدمتم.اگرم میخوای بچه های ابوظبی و بشناسی میتونی تو منتظر سرا مشخصاتشونو ببینی .در ضمن اگر هم اسمت تو منتظر سرا نیست لطف کن به امیر مهاجر مشخصاتتو بدی تا به لیست منتظر سرا اضافه شی .Smile

ممنون از راهنماييتون
توي منتظر سرا هستم ولي وقتي ميخوام بعضي پست هاي ابوظبي رو دنبال كنم انقدر بايد صفحات رو بگردم كه ديگه موضوع قبلي فراموشم ميشه
برا اين بود كه اين نظريه رو دادم
اينطوري واضح تر ميشه زمان كليرنس رو پيش بيني كرد و به پست ها جواب داد
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، lilac ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، farshadsh ، feyzgostar
hamedhamed عزیز سلام و ممنون از لطف شما......اما اینجا دوستان زیادی داریم که روزهای بسیار هست که منتظرند و این حقیر نمیتوانم در کنار آن عزیزان که الگوی صبر برای من بوده اند نام پیشکسوت به خود بدهم ولی باز از شما که به یادم بودید تشکر میکنم و امیدوارم در این چند روز اشک های شادی را در مهاجر سرا شاهد باشیمBig GrinBig Grin.......با آروزی بهترینها برای همه بچه های مهاجرسرا......فردا هم تعدادی دیگر از برندگان لاتاری 2014 به جمع ما اضافه خواهند شد......پیشاپیش تبریک به همه برندگان و خیر مقدم به این عزیزانBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-30 ساعت 14:44)unique نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:39)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:10)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم

من وهمسرم هم هفته اول آپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
کیس من فقط همون روز مصاحبه اما همسرم دو روز بعد هم آپدیت شد.
من هم فکر می کنم آمار و اطلاعات در مورد روند کلیرنس در ابوظبی به اندازه آنکارا نیست.

چون تعداد بچه هاي ابوظبي كمتره و پست هاشون ميون بقيه پراكنده هستش نميشه يه آمار و اطلاعات دقيقي بدست آورد
اگه تاپيك ها جدا بودن تعداد صفحات كم ميشد و دستيابي به اطلاعات راحتتر ميشد

(2013-04-30 ساعت 15:21)Hoormazd نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 15:10)lilac نوشته:  [quote='Hoormazd' pid='322155' dateline='1367316799']
دوست عزيز، من هم ابوظبى بودم اما تعداد روزهاى انتظارم كم بود و هم هنوز اطلاعاتم كم هست و دارم تاپيك را مطالعه ميكنم . به هر حال در خدمتم.

Hoormazd عزیز

از فرداى ٢٢ اپريل چك كردم زده بود استاتوس اپديت ٢٣ اپريل و واسه هر ٣ نفرمون نوشته در حال انجام مراحل ادارى

من 8 آپريل بودم كه هر سه آپديت شديم
9 و 12 دوباره من آپديت شدم و از اون به بعد بدون تغييره
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، lilac ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، farshadsh
سلام دوستان
وقتی به سفارت ایمیل میزنیم آیا توی اون سایت کذایی همه کیسها آپدیت میشه یا فقط برای نفر اصلی ؟
و همون روز که ایمیل میدیم آپدیت میشه یا روزی که جواب ایمیل رو میدن؟
ممنون
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 15:53)Championking نوشته:  سلام دوستان
وقتی به سفارت ایمیل میزنیم آیا توی اون سایت کذایی همه کیسها آپدیت میشه یا فقط برای نفر اصلی ؟
ممنون

سلام دوست عزيز

در اكثر موارد براي هر دونفر اپديت ميشه و بعد از پاسخي كه مي فرستند واسه ما اينطوري بوده تا حالا
راستي ما هم شرايطمون يه جورايي به شما شبيه هستش و اميدوارم هر دو زودتر كلير بشيم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: zohre02 ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، Championking ، lonelyman ، KOUROSHAVIN ، mhb161
خدايا همه ما را در سالگرد قبوليمان در لاتاري كلير بفرمااااااااااااااااااااااا
بلند بگو ...
الهي آمين
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-30 ساعت 15:53)Championking نوشته:  سلام دوستان
ممنون

ببینید دوست عزیز وقتی شما به سفارت ایمیل بزنید و آفیسر ایمیل شما رو بررسی کنه ، اقدام به وارد کردن شماره کیس شما در سیستم خودش میشه ( برای چک کردن استتوس پرونده ) و همین موضوع باعث آپدیت شدن کیس شما میشه! در 90% مواقع فقط صاحب کیس و 10% کل اعضا!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، zohre02 ، bmojtaba ، homayoon13 ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، nooshshahnar ، lilac ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، yalda91 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان