موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز، من هم ابوظبى بودم اما تعداد روزهاى انتظارم كم بود و هم هنوز اطلاعاتم كم هست و دارم تاپيك را مطالعه ميكنم . به هر حال در خدمتم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 15:06 توسط Voroujak.)
چگونه سایتهای انگلیسی زبان را ترجمه کنیم؟
دوستان میخوام یه نکته ای رو آموزش بدم که شاید برای کسانی که به زبان انگلیسی آشنایی کافی ندارند مفید باشه.
شاید در حال انتظار برای کلیر شدن باشید و توی این مدت می خواهید در مورد زندگی و شهرها و شرایط آمریکا تحقیق کنید، و شاید به سایتهای انگلیسی زبان برخورد کنید اما بخاطر عدم آشنایی به این زبون نتوانید از مطالبش استفاده کنید. همینطور برای برندگان 2014 هم مفید هست.
شما به راحتی می توانید سایتهایی که مطالبشون به هر زبانی غیر از فارسی هست رو ترجمه کنید به راحتی خوردن یه لیوان آب!...
1- به سایت ترجمه گوگل برید به این آدرس: http://translate.google.com/translate_buttons
2- زبان فارسی یا Persian رو از لیست زبانها پیدا کنید و با موس بِکِشیدِش توی "بوکمارک تولبار" مرورگرتون.
3- به سایت مورد نظرتون که زبانش غیر از زبان فارسی هست رجوع کنید، و بعد بر روی همون لینک زبان فارسی که بوکمارک کرده بودید کلیک کنید تا سایت رو ترجمه کنه! فقط چند ثانیه طول خواهد کشید...
سایت به هر زبانی که باشه شما قادر به ترجمه کردنش خواهید بود.
* توصیه میکنم از این روش برای ترجمه سایتهایی که مربوط به انجام مراحل لاتاری هست استفاده نکنید! شاید در ترجمه مطالب اشتباهی رخ داده باشه و دچار misunderstanding بشید و کارتون خوب پیش نره ( منظورم سایتهایی مثل سایت سفارتخانه ها یا سایت اداره مهاجرت و... هست ).
به همین راحتی، خوشمزه خوش پخت، گوگل ترَنسلِیت...
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 15:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 15:23 توسط hamedhamed.)
سلام
الان متوجه شدم سركار خانم fatemeh honari اسطوره و پيشكسوت منتظران كليرنس لاتاري در حال خواندن اين تاپيك هستند براشون آرزوي موفقيت دارم و از همين جار انرژي هاي مثبتمون رو براي كلير شدن هرچه سريعترشون روانه ميكنيم
++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
کاربران در حال بازدید این موضوع:
bardia mousapour، bmojtaba، fatemeh honari، hamedhamed، linuxer، lonelyman، nina22، onlyonline، sadeghi897، sepand88، sohailstar، tajhizgaran،
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتی به سفارت ایمیل میزنیم آیا توی اون سایت کذایی همه کیسها آپدیت میشه یا فقط برای نفر اصلی ؟
و همون روز که ایمیل میدیم آپدیت میشه یا روزی که جواب ایمیل رو میدن؟
ممنون
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 15:53)Championking نوشته: سلام دوستان
وقتی به سفارت ایمیل میزنیم آیا توی اون سایت کذایی همه کیسها آپدیت میشه یا فقط برای نفر اصلی ؟
و همون روز که ایمیل میدیم آپدیت میشه یا روزی که جواب ایمیل رو میدن؟
ممنون
سلام دوست عزيز
در اكثر موارد براي هر دونفر اپديت ميشه و بعد از پاسخي كه مي فرستند واسه ما اينطوري بوده تا حالا
راستي ما هم شرايطمون يه جورايي به شما شبيه هستش و اميدوارم هر دو زودتر كلير بشيم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!