موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
تو روحشون!!!
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
نه به من نه همسرم و نه يه اقاي ديگه كه الان تو هتل هستند!
يه چيزي هم بگم وقتي رفتم پست بيش از ١٥ الي ٢٠ تا پاس سفيد ديگه هم بود، الان از اون اقاي ديگه هم سوال كردم ايشون هم ميگن تو پست اونا هم كلي پاس سفيد بوده!!
دم سفارت كه جواب ندادن، ايميل زديم ازين جواب فورواردي ها دادن! بميرن الهي!!
حالا من اصلا نميدونم چيكار كنم.. بمونم، بيام..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 15:40)Maryam3023 نوشته: تو روحشون!!!
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
نه به من نه همسرم و نه يه اقاي ديگه كه الان تو هتل هستند!
يه چيزي هم بگم وقتي رفتم پست بيش از ١٥ الي ٢٠ تا پاس سفيد ديگه هم بود، الان از اون اقاي ديگه هم سوال كردم ايشون هم ميگن تو پست اونا هم كلي پاس سفيد بوده!!
دم سفارت كه جواب ندادن، ايميل زديم ازين جواب فورواردي ها دادن! بميرن الهي!!
حالا من اصلا نميدونم چيكار كنم.. بمونم، بيام..
هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد
خدایا شکرت همین فقط
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
عجيبه.يعني سيس هيچكدوم از دوستان تو اين ٢ روز آپديت نشده كه اعلام كنن؟!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هم به جمع صورتی ها اضافه شدیم البته وقتی از سفارت برگشتیم با مریم خانم و شوهرشون و دوست دیگری که پاسپورت بدون ویزا بهشون داده بودند برخوردیم و خیلی ناراحت شدیم و راستش ته دلمون هم خیلی خالی شد تا قبلش خوشحال بودیم مصاحبه هم خیلی راحت بود ولی الان فکرمون خیلی مشغول شده 

امیدوارم مشکل این دوستان به زودی حل بشه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این پست های اخیر خیلی نگرانم میکنه،فکر میکنم داره درباره ایرانی ها سخت گیری زیادتر میشه
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی