کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
منم امروز بعد از 7 ساعت انتظار تو سفارت كليرنس خوردم اصلا انتظارشو نداشتم ولی از همه بد تر وقتی پروندم و تو CEAC چک میکنم نوشته: In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
این جملش رفته روی اعصابم حسابی Sad
ساکن
تشکر کنندگان: s.s.h ، Qazal.d ، Saeedv13 ، Championking ، رجبعلی ، hamedhamed ، mhb161 ، lilistar
(2013-05-02 ساعت 15:19)itsmasoud نوشته:  سلام
منم امروز بعد از 7 ساعت انتظار تو سفارت كليرنس خوردم اصلا انتظارشو نداشتم ولی از همه بد تر وقتی پروندم و تو CEAC چک میکنم نوشته: In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
به اعصابت مسلط باش . کدوم سفارت مصاحبه داشتی؟ چرا کلیرنس خوردی ؟
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: itsmasoud ، zohre02 ، ایلیا8118 ، Championking ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar
(2013-05-02 ساعت 15:23)s.s.h نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:19)itsmasoud نوشته:  سلام
به اعصابت مسلط باش . کدوم سفارت مصاحبه داشتی؟ چرا کلیرنس خوردی ؟

مانیل ,نمیدونم والا سربازیم هم خرید خدمت هستم.
ساکن
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، Championking ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar
تو روحشون!!!
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
نه به من نه همسرم و نه يه اقاي ديگه كه الان تو هتل هستند!
يه چيزي هم بگم وقتي رفتم پست بيش از ١٥ الي ٢٠ تا پاس سفيد ديگه هم بود، الان از اون اقاي ديگه هم سوال كردم ايشون هم ميگن تو پست اونا هم كلي پاس سفيد بوده!!
دم سفارت كه جواب ندادن، ايميل زديم ازين جواب فورواردي ها دادن! بميرن الهي!!
حالا من اصلا نميدونم چيكار كنم.. بمونم، بيام..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-02 ساعت 15:09)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 14:48)Maryam3023 نوشته:  اي خداااااااااا!!!
چي ميخواي از جون ما اخه؟؟!!!!
اينهمه راه بيام اينجا تو انكارا، بعد پست پاس سفيد با برگه صورتي بهم پس بده!!!
خراب شه اين امريكا و انكارا و همه چي !!!
اِی بابا. دیگه واقعاً گندشو درآوردن. راستش من نمی خواستم چیزی بگم که روحیه تون خراب نشه ولی روزی که ما بر می گشتیم یک خانم دیگه ای هم اینطوری شده بود. یعنی کلیر شده بود رفته بود مدارکش رو داده بود و بعد که از PTT پاسپورت ها رو گرفته بود دیده که توش ویزا نیست. برگشته بود سفارت و کلی اعتراض کرده بود اونها هم گفته بودن دست ما نیست و شما یک بار دیگه کلیر خوردی و باید 4 تا 6 هفته دیگه که پرونده ات تو سایت اعلام شد دوباره بیای. بنده خدا این همه هزینه و اتلاف وقت آخرشم دست خالی برگشتSad. این یک کارشون رو دیگه اصلاً سر در نمیارم ازشSadSadSad.

آمریکا هم مثل اینکه بعله!!!!! ظاهرا توقع سیستم اداری اروپا رو از آمریکا نباید داشت، به هر حال کاری از دستمون برنمیاد و فقط باید صبر کنیم ، من به KCC ایمیل زدم و پرسیدم که چرا در سایت CEAC کیسهای ایروان آپدیت نمیشن، به جای جواب دادن، آدرس سایت ارمنستان رو برام فرستاد. Big Grin
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
(2013-05-02 ساعت 15:40)Maryam3023 نوشته:  تو روحشون!!!
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
يه چيزي هم بگم وقتي رفتم پست بيش از ١٥ الي ٢٠ تا پاس سفيد ديگه هم بود، الان از اون اقاي ديگه هم سوال كردم ايشون هم ميگن تو پست اونا هم كلي پاس سفيد بوده!!

هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسدBig Grin

خدایا شکرت همین فقطSad
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!

لا اله الا الله .. حد فاصل 3.5 تا 4.5 زنگ بزن سفارت مریم خانوم. ببین حرف حسابشون چیه. ازشون بخواین که آفیسر فارسی زبون جواب بده. واقعا ببین مشکل کجا بوده که دوباره باید این سیکل معیوب طی بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-02 ساعت 14:57)homayoon13 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 14:48)Maryam3023 نوشته:  اي خداااااااااا!!!
چي ميخواي از جون ما اخه؟؟!!!!
اينهمه راه بيام اينجا تو انكارا، بعد پست پاس سفيد با برگه صورتي بهم پس بده!!!
خراب شه اين امريكا و انكارا و همه چي !!!

به چه دلیل ؟ مدارک ناقص بوده ؟ لطفا توضیح میدید.

مریم جون چی شده ؟ میشه بگی لطفا ؟؟؟؟؟؟؟Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: mhb161 ، Qazal.d ، رجبعلی ، b_argi ، lonelyman ، rozelo
عجيبه.يعني سيس هيچكدوم از دوستان تو اين ٢ روز آپديت نشده كه اعلام كنن؟!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، Qazal.d ، رجبعلی ، b_argi ، lonelyman ، rozelo
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
حالا که پرواز برگشت رو احتمالاً از دست دادین. فردا برین سفارت ولی به خودتون مسلط باشین. اولش با اون خانمی که مدارک رو می گیره صحبت می کنین و اگر قانع نشین با آفیسر. اون خانمه که مشکل مشابه شما داشته حسابی عصبانی شده بود و گویا اعتراض شدیدی می کرده با آفیسر هم حرف زده بود. گفت فقط ابراز تاسف کرده و گفته دست اونها نیست این موضوع!!!. من نمی فهمم وقتی طرف کلیر نشده خوب تو سایت چرا شماره پرونده شو اعلام می کنن که این همه هزینه کنه و بعد هم دست خالی برگرده؟ اشکال از وبسایت سفارته؟ حاصل اشتباه انسانی کارمندهای سفارت هست یا از جایی خارج از سفارت این موارد پیش میاد؟ اینها رو تا حد امکان با آرامش بپرسین تا حداقل علت این مسئله رو بدونیم.
سلام دوستان ما هم به جمع صورتی ها اضافه شدیم البته وقتی از سفارت برگشتیم با مریم خانم و شوهرشون و دوست دیگری که پاسپورت بدون ویزا بهشون داده بودند برخوردیم و خیلی ناراحت شدیم و راستش ته دلمون هم خیلی خالی شد تا قبلش خوشحال بودیم مصاحبه هم خیلی راحت بود ولی الان فکرمون خیلی مشغول شده SadSadSadامیدوارم مشکل این دوستان به زودی حل بشه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

این پست های اخیر خیلی نگرانم میکنه،فکر میکنم داره درباره ایرانی ها سخت گیری زیادتر میشه
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: mhb161 ، Qazal.d ، shatsi ، zohre02 ، tiba ، رجبعلی ، b_argi ، lonelyman ، rozelo ، mehdididam
یک چیز دیگه. ما اول سیسمون ایشیو شد. بعد برای همه اعضاء ایمیل سفارت اومد که شما بسته پستی دارین و اینم کد رهگیریشه و بعد من رفتم اداره پست. سیس مریم و همسر ایشیو نشده بود و دیشب هم به این موضوع شک کرده بود. همون دیشب باید می فهمیدیم که یک جای کار اشکال دارهSad.
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!

درود.....باور بفرمایید من بعد از خواندن مطلب شما واقعاً ناراحت شدم....این آمریکا از نظر من 3 تا کار کرده که من هیچ گونه جوابی برای اینکاراش پیدا نمیکنم....یکی اش اینکه هواپیمای مسافربری ایران رو روی آسمون خلیج فارس با موشک میزنه بعد آقایون می آند و به کاپیتان کشتی نشان شجاعت میدن!!!!!!!!دومیش بماند......اینجا جاش نیست.......و یکی دیگه اینکه با اینکه هیچ ایرانی مستند بابت بمب گذاری یا امثالهم در هیچ جای امریکا دستگیر نشده اما عجیبه که این کشورهای اطراف ایران که به کرات و مداوم در عملیاتهای تروریستی در خاک امریکا دست دارند، هیچ کدومشون مثل ایرونی ها دچار مصیبت کلیرنس نمیشوند. به هر حال همدردی من و همسرم رو از صمیم قلب پذیرا باشید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده
اتفاقا الان با مریم خانم و همسرشون و علیرضا رفتیم سفارت کلی چونه زدیم اخر یه اقایی اومد که حرف مارو متوجه شد و منو صدا زد و داشت تلفنی با سفارت حرف میزد
در اخر به ما گفت که fbi چک شماها باطل شده و دوباره از اول این پروسه باید طی بشه
اینم اضافه کنم که وقتی اداره پست رفتم 8الی 9 تا پاس پورت دیگه بود که وضعیت مشابه منو داشت چون من پاسم توی دسته ای از پاس ها بود که توی پاکت زرد رنگ بزرگ نبود و فقط توی بسته ی زرد کوچیکی بود که از لا به لای اونا پاسم رو بهم تحویل دادSad
من فکر می کنم به دلیل ادامه پیدا کردن این قضیه ی بوستون هستش که برای یه سری ها رو باطل کردن
در ضمن اون کارمند سفارت گفت که فکر کنید تازه الان مصاحبه شدید و صورتی گرفتید!!!!!!
من کم کم نظرم راجع به ا م ر ی ک ا داره عوض می شه خدایی!
اون از مصاحبم که یه هفته مارو عقب انداختن به خاطر سفر وزیر امور خارجشون اینم از این دفعه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان