کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
اگر کسی فرم آبی بگیره یعنی کار تحویل مدارک تمامه و پروسه کلیر شدن شروع میشه؟
آیا ممکنه در دوران انتظار پر اظطراب کلیرنس باز هم مدرک بخوان؟
ممنون میشم پاسخ بدهید.
چون به نظرم خیلی عجیب می رسید در زمان مصاحبه، مدارک رو خیلی سرسری میگرفتند و خیلی سریع تیک میزد کلی مدرک ازمون نخواستند.

تشکر کنندگان: Championking ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 00:27)sh91 نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم پاسخ بدهید.
چون به نظرم خیلی عجیب می رسید در زمان مصاحبه، مدارک رو خیلی سرسری میگرفتند و خیلی سریع تیک میزد کلی مدرک ازمون نخواستند.

متاسفانه در جواب شما باید بگم خیر. بودن دوستانی که بعد از 75 روز بهشون ایمیل زدن ازشون فرم 9 سوالی یا CV خواستن یا بعد از 100 روز ازشون لیست تمامی سفرهای خارجیشون را خواستن.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: rozelo ، homayoon13 ، zohre02 ، رجبعلی ، sh91 ، hushmandco ، iman63ir ، b_argi ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 00:27)sh91 نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم پاسخ بدهید.

بستگی داره . اگه مدرک ناقص داشته باشین تا اونو نبرین از ویزا خبری نیس.اگه مدرکت ناقص چیز مهمی(پایان خدمت و ... ) باشه شاید ازتون بخوان ایمیل کنین
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، homayoon13 ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، sh91 ، b_argi ، mhb161 ، bayat_r
سلام
ما هم به جمع شما اضافه شديم !
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-05-02 ساعت 03:39)Pishoo_25 نوشته:  سلام
ما هم به جمع شما اضافه شديم !

سلام
خوش اومدید، امیدوارم خیلی زود از این تاپیک برید جای بهترCool
لطفا تاریخ مصاحبتون رو برای امیر مهاجر عزیز از طریق پیام خصوصی بفرستید تا در لیست منتظرسرا اضافه بشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام

ببخشید ما 2 روز دیگه داریم میریم که ویزای مادر و پدرم رو بگیریم.
می خواستم بدونم مدارک چی باید ببریم ؟ تو فرم صورتی فقط رسید CSC علامت خورده.
این refusal sheet (OF-194) که نوشته چیه ؟

مرسی
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 08:00)KOUROSHAVIN نوشته:  با احترام و پوزش فراوان
سرکار خانم مدیر خودشون هم راضی نیستن که این تاپیک تبدیل به تاپیک تبریک و شادباش بشه...خواهشا دوستان برای تبریک گفتن از گزینه تبریک و تشکر استفاده کنن تا این تاپیک بی جهت سنگین و پراز پستهای خارج از موضوع نشه.یکی از دلایلی که برخی دوستان سئوالات تکراری مطرح میکنن همینه که طرف هرچی میگرده با پستهای خارج از موضوع مواجه و خسته میشه و لاجرم میاد و سئوالی میپرسه که بارها جواب داده شده....قصدم رنجش دوستان نیست و خودمم از کلیر شدن و دیگر خبرهای خوب مشعوف میشم.بازم ببخشیدSmile

ب ب ب بنده هم میخواستم همینو عرض کنم !!! ب ب ب بنده میگم تواین چند روزی که عضو شدم ب ب ب ببخشیدا ولی خیلی حرفها ضروری نیست و فقط وقت آدم رومیگیره و خسته میکنه جشم رو و به همین خاطر خیلی وقتها آدم ، فقط به خاطر خستگی چشم ، بعضی از مطالب مهم رو ازدست میده ، برای همین تا حالا چیزی ننوشتم ، اما این مطلب به نظرم مهمه !!! تا مدیران و اعضاء محترم چه نظری داشته باشند !!
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، zohre02 ، رجبعلی ، abloom_ma ، b_argi ، mamanraya ، valencia ، ایلیا8118 ، mhb161
با وجود شواهد موجود و عدم اپدیت شدن اخیرمون این هفته کلیر نخواهیم شد. گفته باشم اگر بر فرض محال در هفته های اینده کلیر بشم قادر نخواهم بود که هورا بکشم چون برای احوالپرسی عادی هم رمقی نمونده چی برسه به داد زدن. دوستانی که در زمان نرمال کلیر می شوید قدر بدونید و لذت ببرید .کلیرنس هم در یک زمان معقول شادی وصف ناپذیر داره .
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
خدايا ٦٠ روز گذشت...
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: bmojtaba ، zohre02 ، s.s.h ، ASALI ، mhz_ir ، b_argi ، amir82 ، رجبعلی ، Ali.US ، ایلیا8118 ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 11:02)nina22 نوشته:  خدايا ٦٠ روز گذشت...
خدایا 100 روز گذشت Big Grin دقیقا الان رفتم تو شروع روز 100ام

نبووووووووووووودددد 100 روز Cool

ببخشید یاد دوران پادگان افتادم که نبود می کشیدیم تا تموم شه آموزشیBig Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
182 روز گذشت.....
(2013-05-02 ساعت 11:13)amirazimi نوشته:  182 روز گذشت.....
دوست عزیز چه عجب شما را زیارت کردیم.:Rolleyes........درود بر علمدار مهاجر سرا.Big GrinBig Grin....خسته نباشی دلاور.....به امید خدا بزودی کلیر بشیShyBig GrinBig Grin...فکر کنم این انتظار برای شما دیگه کافی باشه
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-02 ساعت 09:59)amiraryan نوشته:  با وجود شواهد موجود و عدم اپدیت شدن اخیرمون این هفته کلیر نخواهیم شد. گفته باشم اگر بر فرض محال در هفته های اینده کلیر بشم قادر نخواهم بود که هورا بکشم چون برای احوالپرسی عادی هم رمقی نمونده چی برسه به داد زدن. دوستانی که در زمان نرمال کلیر می شوید قدر بدونید و لذت ببرید .کلیرنس هم در یک زمان معقول شادی وصف ناپذیر داره .

فدات بشم رفیق . ایشالله به زودی کلیر می شی من خودم اینقدر داد و هورا برات بکشم که یا حنجرم پاره بشه یا بیان به جرم بر هم زدن نظم عمومی بگیرن ببرنم .Big Grin
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
149 روز = 5 ماه = 3576 ساعت = 21 هفته = .............
انتظار...... امید......
واقعا ما رو فراموش کردن انگار.....
من همچنان منتظرم بدون ایمیل کی اپدیت میشم..... ولی گویا خبری نیست!!
یک رزرو بلیط دیگه داشتم که اونم باید کنسل کنم....
برنامه هام همه رو آبه......!! در عالم هپروت سیر می کنم.... نمیدونم اونوریم یا اینوری...؟؟!!
با امید بازم میرم ببینم به کجا میرسم....!
باز هم خدا رو شکر ......
راه چاره ای هست عایا...؟؟!!

اعلام نتایج 2014 شروع شده..... قبول شده ها یک سال پرماجرا در پیش دارن..... امیدوارم امسال برای اونا خیلی بهتر و راحت تر از ما 2013 ایها باشه.....
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-02 ساعت 00:00)s.s.h نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 23:51)واله نوشته:  دوستان پیشکسوت اگه کسی میدونه جواب بده امکان داره تو این مرحله کسی کلیر نشه ؟ موردی بوده ؟ یا اگه بخوان رد کنند تو مصاحبه رد میکنند؟

دوستم الان 160 روزه خبری نیست داره دیوانه میشه

سال گذشته یکی دو مورد اتفاق افتاد البته یکشون به دلیل حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا) ولی این مورد ممکنه یک در هزار پیش بیاد . بخاطر 160 روز شدن انتظار دوستتون نگران نباشید پارسال و همین طور سالهای گذشته بودن نفرهایی که بعد از 220 یا 230 روز در اخرین روز سپتامبر ویزاشون را گرفتن . انشالله که این جمعه کیلیر میشید و تمام دل نگرانی های دوستتون هم به پایان می رسه .
سلام. سوال داشتم؟فرمودید این شخصی که به عنوان نمونه مثال زدید که ظاهرا رد شده بوده، بخاطر "حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا)" بوده. آیا این دلیل رو سفارت اعلام کرده بوده؟ آیا دلیل رو موثق خودتون از جایی یا کسی شنیدی؟ چون بنظرم این مسئله از چند نظر خیلی مهمه. یک اینکه یعنی واقعا هر کسی که این رشته رو فوق لیسانس خونده باشه، با این وصف باید از قبل بدونه که رده؟ دومی که جنبه + قضیه است، اگه موثق، از سفارت به شخص دلیل رد شدنش رو بهش بگن، بنظر من عادلانه تره. آگاهانه حذف شدن از بی خبریو در حالته معلق حذف شدن بهتره.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: noura ، b_argi ، رجبعلی ، Ali.US ، afshin-b ، Championking ، mhb161 ، pouya.m.t

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان