کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-02 ساعت 11:14)zohre02 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 11:10)bmojtaba نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 11:02)nina22 نوشته:  خدايا ٦٠ روز گذشت...
خدایا 100 روز گذشت Big Grin دقیقا الان رفتم تو شروع روز 100ام

ما هم همین طورSad نمی دونم چرا سفارت ما هارو یادش رفته برای رضای خدا ی نگاهم به پروندمون نمی ندازند ی آپدیت خودکار بشیم دلمون خوش بشه

و ما نیز هم.در حسرت آپدیت .....
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: bmojtaba ، رجبعلی ، Ali.US ، zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، feyzgostar ، lonelyman ، rozelo
(2013-05-02 ساعت 12:11)alirlndl نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 00:00)s.s.h نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 23:51)واله نوشته:  دوستان پیشکسوت اگه کسی میدونه جواب بده امکان داره تو این مرحله کسی کلیر نشه ؟ موردی بوده ؟ یا اگه بخوان رد کنند تو مصاحبه رد میکنند؟

دوستم الان 160 روزه خبری نیست داره دیوانه میشه

سال گذشته یکی دو مورد اتفاق افتاد البته یکشون به دلیل حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا) ولی این مورد ممکنه یک در هزار پیش بیاد . بخاطر 160 روز شدن انتظار دوستتون نگران نباشید پارسال و همین طور سالهای گذشته بودن نفرهایی که بعد از 220 یا 230 روز در اخرین روز سپتامبر ویزاشون را گرفتن . انشالله که این جمعه کیلیر میشید و تمام دل نگرانی های دوستتون هم به پایان می رسه .
سلام. سوال داشتم؟فرمودید این شخصی که به عنوان نمونه مثال زدید که ظاهرا رد شده بوده، بخاطر "حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا)" بوده. آیا این دلیل رو سفارت اعلام کرده بوده؟ آیا دلیل رو موثق خودتون از جایی یا کسی شنیدی؟ چون بنظرم این مسئله از چند نظر خیلی مهمه. یک اینکه یعنی واقعا هر کسی که این رشته رو فوق لیسانس خونده باشه، با این وصف باید از قبل بدونه که رده؟ دومی که جنبه + قضیه است، اگه موثق، از سفارت به شخص دلیل رد شدنش رو بهش بگن، بنظر من عادلانه تره. آگاهانه حذف شدن از بی خبریو در حالته معلق حذف شدن بهتره.

اون کیس دانشجویی بود لاتاری نبود.3 بار رفته بود مصاحبه و اونجا به خودش گفته بودن هوا فضا رشته حساسیه.متاسفانه به خاطر همین رد شده.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، s.s.h ، Ali.US ، nirvana_kobin ، b_argi ، Championking ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 12:04)hushmandco نوشته:  بچه هایی که اخیرا کلیر شدن آمار بدن که در چه حالن. اتفاق جدیدی.. تجربه نویی ..
من که دارم آماده میشم برم اگر کسی هم هست پیغام بدید .
امیدوارم تو این تاپیک همه زود تر کلیر شن و تاپیک قفل بشه که خیال همه
2013 ها راحت شه WinkSmile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
1 سال گذشت، یادش به خیر. خدارو شکر، با وجود تمامه لحظه های گاها ناراحت کننده، که بخشی از کل ماجرا بودن، این چالش، این وضعیته جالب که در واقع یه offer بود از خود خدا، خوب گذشته. خدا پیشنهاد داد، ماها قبول کردیم، پروسه داشت، تا حالا انجام دادیم. یه امتحان صبر برای خوده خودمون. مخصوصا ماهایی که اینهمه مدت چشم انتظار موندیم. + ناگاه کنیم، شیرینیه این انتظار که فقط امثال ما ایشالا خواهیم داشت، قدر دونستن حاصلشه و یک عالمه خاطرات باحال به اندازه دقیقده به دقیقده، پلک به پلک و قدم به قدمایی که در طول این انتظار داشیتم. دعا میکنم، خدایا چشم از ماها بر ندار، ما که تو این راه به پیشنهادت بله گفتیم و تمامه سختیاشو قبول کردیم، تو که از دل ما و گذشتمون خبر داری، نشون بده به ما اون شیرینیه عمیقو.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
(2013-05-02 ساعت 08:05)mreza_ce نوشته:  سلام

ببخشید ما 2 روز دیگه داریم میریم که ویزای مادر و پدرم رو بگیریم.
می خواستم بدونم مدارک چی باید ببریم ؟ تو فرم صورتی فقط رسید CSC علامت خورده.
این refusal sheet (OF-194) که نوشته چیه ؟

مرسی
مدارک عبارتند از. پاسپورت تمام افراد مصاحبه شده....برگه صورتی. ... و برگه های ptt اون فرم هم چیزی نیست من هم نگران همان بودم ولی چند روزه مدارکم رو دادم سفارت. و منتظر ویزا هستم.....فقط همینها را خواستند......البته اگر کسی برای همیرش می خواد ویزا بگیره یک وکالتنامه ترکی برای ptt لازم است ( برای سفارت لازم نیست )
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: رجبعلی ، nirvana_kobin ، homayoon13 ، b_argi ، Championking ، mreza_ce ، mhb161 ، lonelyman ، rozelo ، amir82
(2013-05-02 ساعت 12:11)alirlndl نوشته:  سلام. سوال داشتم؟فرمودید این شخصی که به عنوان نمونه مثال زدید که ظاهرا رد شده بوده، بخاطر "حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا)" بوده. آیا این دلیل رو سفارت اعلام کرده بوده؟ آیا دلیل رو موثق خودتون از جایی یا کسی شنیدی؟ چون بنظرم این مسئله از چند نظر خیلی مهمه. یک اینکه یعنی واقعا هر کسی که این رشته رو فوق لیسانس خونده باشه، با این وصف باید از قبل بدونه که رده؟ دومی که جنبه + قضیه است، اگه موثق، از سفارت به شخص دلیل رد شدنش رو بهش بگن، بنظر من عادلانه تره. آگاهانه حذف شدن از بی خبریو در حالته معلق حذف شدن بهتره.
(2013-05-02 ساعت 12:50)masood182002 نوشته:  اون کیس دانشجویی بود لاتاری نبود.3 بار رفته بود مصاحبه و اونجا به خودش گفته بودن هوا فضا رشته حساسیه.متاسفانه به خاطر همین رد شده.
تا جایی که من یادمه کیس لاتاری یک نفره بود مربوط به کاربری به نام لاولی بوگاتی (سعید) که فوق لیسانس هوا-فضا بود. رشته اش در Alert list بود به قول معروف. مثل 2012ایهایی که تا آخر سپتامبر کلیر نشده بودن رفته بود سفارت. حتی اگر اشتباه نکنم سه بار هم مصاحبه شد. همه اونهایی که روز آخر سپتامبر پاسپورت هاشونو داده بودند ویزا گرفتند به غیر از این بنده خدا. خودش می گفت که موضوع پایان نامه اش ربطی به موضوعات مورد مناقشه بین ایران و کشورهای غربی نداشته و دوستان معتقد بودند که احتمالاً استاد راهنماش در بلک لیست بوده و به خاطر همین بهش ویزا ندادن. در لیست رشته های حساس تعداد زیادی گرایش های دانشگاهی هستند که دارندگان اون مدارک همه ویزا گرفتن و می گیرند و این مورد لاولی بوگاتی یه جور معما شد آخرش. بنابراین شما نگران تحصیلاتتون نباشین و فقط هر سئوال شفاهی یا کتبی که از شما کردند از دروغگویی اجتناب کنید. اگر یک آدم معمولی باشید که بر علیه منافع ایالات متحده فعالیت نکرده باشین حتی با داشتن تحصیلات در رشته های حساس مطمئنم که دیر یا زود ویزا می گیرین. اگر هم فعالیت داشتین ولی فعالیت شما در جایی به ثبت نرسیده باشه هم مشکلی نیست. پارسال از اون همه کاربر فقط یکی اینطوری شد و نباید خودتون رو نگران احتمالات خیلی ناچیز کنین. موفق باشید.
(2013-05-01 ساعت 23:51)واله نوشته:  دوستان پیشکسوت اگه کسی میدونه جواب بده امکان داره تو این مرحله کسی کلیر نشه ؟ موردی بوده ؟ یا اگه بخوان رد کنند تو مصاحبه رد میکنند؟

سال گذشته یکی دو مورد اتفاق افتاد البته یکشون به دلیل حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا) ولی این مورد ممکنه یک در هزار پیش بیاد . بخاطر 160 روز شدن انتظار دوستتون نگران نباشید پارسال و همین طور سالهای گذشته بودن نفرهایی که بعد از 220 یا 230 روز در اخرین روز سپتامبر ویزاشون را گرفتن . انشالله که این جمعه کیلیر میشید و تمام دل نگرانی های دوستتون هم به پایان می رسه .
سلام. سوال داشتم؟فرمودید این شخصی که به عنوان نمونه مثال زدید که ظاهرا رد شده بوده، بخاطر "حساسیت بالای تحصیلاتش بود (فوق لیسانس هوا و فضا)" بوده. آیا این دلیل رو سفارت اعلام کرده بوده؟ آیا دلیل رو موثق خودتون از جایی یا کسی شنیدی؟ چون بنظرم این مسئله از چند نظر خیلی مهمه. یک اینکه یعنی واقعا هر کسی که این رشته رو فوق لیسانس خونده باشه، با این وصف باید از قبل بدونه که رده؟ دومی که جنبه + قضیه است، اگه موثق، از سفارت به شخص دلیل رد شدنش رو بهش بگن، بنظر من عادلانه تره. آگاهانه حذف شدن از بی خبریو در حالته معلق حذف شدن بهتره.

این البته عمومیت نداره که هر کس هوا فضا خونده باید رد بشه چون من یک نفر را سراغ دارم که هوا فضا خونده بود و الان امریکاست . همه چیز به نظر خود افیسر و البته شانس خود فرد بستگی داره . اگه احتمالا شما این رشته را خوندید دلیلی نداره که بی جهت خودتون را نگران کنید .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-05-02 ساعت 13:14)alirlndl نوشته:  1 سال گذشت، یادش به خیر. خدارو شکر، با وجود تمامه لحظه های گاها ناراحت کننده، که بخشی از کل ماجرا بودن، این چالش، این وضعیته جالب که در واقع یه offer بود از خود خدا، خوب گذشته. خدا پیشنهاد داد، ماها قبول کردیم، پروسه داشت، تا حالا انجام دادیم. یه امتحان صبر برای خوده خودمون. مخصوصا ماهایی که اینهمه مدت چشم انتظار موندیم. + ناگاه کنیم، شیرینیه این انتظار که فقط امثال ما ایشالا خواهیم داشت، قدر دونستن حاصلشه و یک عالمه خاطرات باحال به اندازه دقیقده به دقیقده، پلک به پلک و قدم به قدمایی که در طول این انتظار داشیتم. دعا میکنم، خدایا چشم از ماها بر ندار، ما که تو این راه به پیشنهادت بله گفتیم و تمامه سختیاشو قبول کردیم، تو که از دل ما و گذشتمون خبر داری، نشون بده به ما اون شیرینیه عمیقو.

دست مریزاد. همه چیزایی که گفتی قبوله فقط اینکه اگه کسی ندونه فکر میکنه داریم برای خط مقدم جبهه متفقین آماده میشیم Tongue
ضمنا من خودم رتبه کافی ندارم وگرنه این دعایی که کردی لایق یک رتبه هستش حتما. از اینجا یه + تقدیم به تو . Smile

(2013-05-02 ساعت 13:37)s.s.h نوشته:  

این البته عمومیت نداره که هر کس هوا فضا خونده باید رد بشه چون من یک نفر را سراغ دارم که هوا فضا خونده بود و الان آمریکاست . همه چیز به نظر خود افیسر و البته شانس خود فرد بستگی داره . اگه احتمالا شما این رشته را خوندید دلیلی نداره که بی جهت خودتون را نگران کنید .
آره درسته عمومیت نداره. مثلا یکی از مواردی که موضوع رو حساس میکنه خود رشته نیست بلکه استادایی هستن که تز ارشد رو باهاشون گذروندی. اونا ممکنه زیر ذره بین باشن و به خاطر اونا به دانشجوهاشون هم ترکش بخوره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Qazal.d ، Saeedv13 ، zohre02 ، Championking ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-02 ساعت 13:31)Saeedv13 نوشته:  همه اونهایی که روز آخر سپتامبر پاسپورت هاشونو داده بودند ویزا گرفتند

عمو سعید این بنده خداهایی که ذکر خیرشون هست کسایی بودن که ماهای آخر مصاحبه شدن ؟؟یا از پشکسوت ها بودن توش؟؟

جالب یعنی کسایی که کلیر نشده بودن همین جوری رفتن دم سفارت الهی به امید توBig Grin

خوب عمو سعید زودتر می گفتی ما هم الان یه کاروان بفرستیم آنکارا شاید از سالهای بعد اینجور باب شه ملت ویزاشونو بگیرن چون اینطور که معلومه ویزا دادنی نیست گرفتنیهBig Grin

ارادت کامل عمو سعیدShy
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، b_argi ، zohre02 ، hushmandco ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، mnajafinobar
اي خداااااااااا!!!
چي ميخواي از جون ما اخه؟؟!!!!
اينهمه راه بيام اينجا تو انكارا، بعد پست پاس سفيد با برگه صورتي بهم پس بده!!!
خراب شه اين امريكا و انكارا و همه چي !!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-02 ساعت 14:48)Maryam3023 نوشته:  اي خداااااااااا!!!

به چه دلیل ؟ مدارک ناقص بوده ؟ لطفا توضیح میدید.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، rozelo
برام جالبه از کیس هایی که 20 فوریه مصاحبه داشتن

2013AS1623
2013EU11772 issued
2013AS4025 issued
2013AS4250
2013EU11665 didn't go
2013EU11766 issued
2013AS3781
2013AS3890
2013AS3606 didn't go
2013EU11910 issued
2013AS483 didn't go
2013AS3440
2013AS4159
2013AS3683 issued
2013AS2557 didn't go
2013AS3947
2013AS3510
2013AS4186

یعنی 4تا که اصلا نرفتند یا رد شدند. 5تا ویزاشون صادر شده که 2تاشون از آسیان!!! الباقی (9تا) هم هنوز منتظرن!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-02 ساعت 14:44)bmojtaba نوشته:  عمو سعید این بنده خداهایی که ذکر خیرشون هست کسایی بودن که ماهای آخر مصاحبه شدن ؟؟یا از پشکسوت ها بودن توش؟؟
جالب یعنی کسایی که کلیر نشده بودن همین جوری رفتن دم سفارت الهی به امید توBig Grin
خوب عمو سعید زودتر می گفتی ما هم الان یه کاروان بفرستیم آنکارا شاید از سالهای بعد اینجور باب شه ملت ویزاشونو بگیرن چون اینطور که معلومه ویزا دادنی نیست گرفتنیهBig Grin
ارادت کامل عمو سعیدShy
نه از پیشکسوت ها هم بودند. برین صفحات آخر تاپیک 2012ایها رو بخونین. ولی روحیه تون خراب نشه یه وقت. کلاً فکر کنم 7-8 تا از کاربرهای مهاجرسرا بودن. اون آخر کار دیگه کلیر شدن و فاصله گرفتن و نگرفتن ویزا به ساعت و دقیقه می کشه. یعنی نمی شد بشینن تو خونه هاشون تا سایت آپدیت بشه. شما در سریع ترین حالت ممکن هم 2-3 روز وقت لازم داری تا بری یک کشور دیگه. اینه که تو دقایق 90 رفته بودند و جالبه که سفارت هم پاسپورت ها رو گرفته بود. به نظرم چون نمی تونستن بعد از پایان برنامه ویزا صادر کنن از DHS فورس ماجور استعلام اینها رو خواسته بودن و اونها هم با علم به این موضوع کارهاشون رو سرعت داده بودن وگرنه تا وقتی که کسی کلیر نشه نمی تونن ویزا صادر کنن حتی اگر برنامه به پایان برسه.
@bmojtaba و سایر دوستان. آقا از الان خیلی زوده که شما به فکر اون لحظات آخر برنامه بیفتین. هنوز حدود 5 ماه تا پایان برنامه فرصت داریم که خودش یک عمره. شماها خیلی زودتر از این حرفها کاراتون تموم میشه و میرین اونور. روزهای آخر این تاپیک رو هممون با هم از اونور پیگیری می کنیمRolleyes. من هی خودمو به ندیدن پست های اعصاب خرد کن می زنم ولی نمی ذارین آدم به حال خودش باشه و مجبورم می کنین که در مورد احتمالات کمتر از نیم درصد اینجا حرف بزنیم. به عوض این حرف ها هر کی سیسش آپدیت شده بگه که یه خرده قند تو دلمون آب شه و از این حال و هوا بیایم بیرون. دم همه منتظران گرم. سعید

خیلی متاسفم از شنیدن این خبر. ولی چطور همچین چیزی ممکنه، یعنی همسرتون ویزا گرفت اما شما نگرفتید؟ ممکنه بیشتر توضیح بدید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amiraryan ، s.s.h ، Championking ، رجبعلی ، hamedhamed ، mhb161 ، رزا ، rozelo ، mnajafinobar ، soruosh
اِی بابا. دیگه واقعاً گندشو درآوردن. راستش من نمی خواستم چیزی بگم که روحیه تون خراب نشه ولی روزی که ما بر می گشتیم یک خانم دیگه ای هم اینطوری شده بود. یعنی کلیر شده بود رفته بود مدارکش رو داده بود و بعد که از PTT پاسپورت ها رو گرفته بود دیده که توش ویزا نیست. برگشته بود سفارت و کلی اعتراض کرده بود اونها هم گفته بودن دست ما نیست و شما یک بار دیگه کلیر خوردی و باید 4 تا 6 هفته دیگه که پرونده ات تو سایت اعلام شد دوباره بیای. بنده خدا این همه هزینه و اتلاف وقت آخرشم دست خالی برگشتSad. این یک کارشون رو دیگه اصلاً سر در نمیارم ازشSadSadSad.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان