کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز و خوبم سلام.....شب شما بخیر.......کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک....کمکککککککککککککککککککککککک

خدایا کمکککککککککککککککککککککککککککم کن Rolleyes....من دوست ندارم به باشگاه 150 روزها ملحق بشم..Sad...البته برای تک تک این عزیزان بسیار احترام قائل هستم و به صبرشان درود میفرستم اما خدائیش دوست ندارم وارد این باشگاه بشم.پس خدایا کمککککککککککککککککککم کن Rolleyes............به هر حال اگرچه واقعا دلم نمیخواد این اتفاق برام بیفته اما به آنچه داره پیش میاد احترام میزارم و باز هم صبر میکنم.Shy...................برای همه شما هم آرزوی بهترینها را دارم و امیدوارم بزودی خبر های خوش بشنویمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin دوستدار شما با 144 روز انتظار
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
بچه ها از مریم خانم و همسرش خبری ندارین ببینیم بالاخره چیکارکردن ویزاشونو گرفتن یا نه ؟ یه لحظه هم نمی تونم تصور کنم اگر جای اونا بودم چه حالی بهم دست میداد انشالله کار همه درست بشه ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

خيلي عذر ميخوام مثل اينكه بعد از وقايع اخير كلا دست و پاشون توي هم گره خورد و توانايي اعلام كلير رو اين هفته نداشتن!!!!!!!!!!!!!!
........
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-03 ساعت 21:13)Szsanazsz نوشته:  خيلي عذر ميخوام مثل اينكه بعد از وقايع اخير كلا دست و پاشون توي هم گره خورد و توانايي اعلام كلير رو اين هفته نداشتن!!!!!!!!!!!!!!
........

طبق تجربه هر چی به روزهای وسط و آخر ماه نزدیکتر بشیم تعداد کلیر شدگان افزایش پیدا می کنه.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
سلام خانم پرنسس افیسر من اون خانم که فارسی روان و چشمهای روشن داره بود.سه هفته پیش دوست ما از ا م ر ی ک ا زنگ زد که چه خبر پس چرا نمیایید؟ ما هم گفتیم بد جور بلاتکلیفیم.گفت من یه دوست خارجی دارم که عموش تو کی سی سی است راجع به کیس شما سوال خواهد کرد چند روز پیش بهش زنگ زدم گفت طرف میگه کیسها رو صد تا صدتا دست یه گروه میدن وهنوز نوبت این کیس نشده .حالا نمیدونم الکی یه چیزی گفته یا واقعیت؟اگر درست باشه یعنی چی که ما رو از اول صف بندازن اخر صف همین طوری هم علف زیر پامون سبز شده.خدایا حتما حکمتی هست .ایمان تسلیم در برابر رضای خودت رابه من عنایت کن.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
(2013-05-03 ساعت 21:00)parvin_peikani نوشته:  بچه ها از مریم خانم و همسرش خبری ندارین ببینیم بالاخره چیکارکردن ویزاشونو گرفتن یا نه ؟ یه لحظه هم نمی تونم تصور کنم اگر جای اونا بودم چه حالی بهم دست میداد انشالله کار همه درست بشه ...

دوست عزیز من با این دوستان در یک هتل هستم. ...هیچ کاری نتونستن بکنن و به ایران برمیگردن......البته خیلی کارها کردن ولی سفارتیها هیچ پاسخی ندادن.....به چندین جا ایمیل زدن مثل سفارت،خود kcc ولی هیچ جوابی براشون نیومده.....مراجعه حضوری به سفارت داشتن و نامه دستنویس دادن ولی بی نتیجه بوده فقط بهشون گفتن که باید صبر کنید...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
امروز هم گذشت اما خبری از آپدیت شدن سایت ارمنستان نشددوباره باید کوله پشتیمان را بیشتر از 143 روز کنیم. با روز های که داره اضافه میشودبرعکس تاب وتحملمان هم کم میشودخدایا فرجی کن!!!!!!!!!!!!
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
سلام دوستان
من یه مدت مشکل اینترنت داشتم ولی یکی از بچه ها واسم چک میکرد نمیدونم چرا هنوز سایت اپدیت نشده من که هفته دوم مارچ بودم الان نزدیک 7 هفته گذشته یکم نگران شدم کسی خبر داره؟
اقا افشین کاره شما به کجا رسید؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، homayoon13 ، sadeghi897 ، habibi ، رجبعلی ، mhb161
سلام دوستان چرا از ابوظبی ها هیچ خبری نیست ایا کسی این هفته کلیر شده ؟خیلی سوت و کوره
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mhb161
بچه ها فکر کنم دیگه باید بریم بازار لحاف دوزا، ساعت از ۱۲ شب گذشت و موقع استراحت شده.ظاهرأ باید تا دوشنبه صبر کنیم ببینیم این سفارتخانه ها به خودشون یه تکونی میدن یا نه! شب همگی بخیر?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
بیش از 100 گذشت. خبری نشد

امید وارم در این ماه خبری بشه
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: گل نهال ، afshin-b ، raam12000 ، noura ، Hoormazd ، b_argi ، abloom_ma ، رجبعلی ، zohre02 ، Szsanazsz ، mhb161 ، Saeedv13
امشب هم خبری نشد وشنبه و یکشنبه هم که تعطیله. پس شاید بهتر باشه تا دوشنبه صبر کنیم شاید انشاألله دوبله کلیر کنند.شب همگی بخیر.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshin-b ، raam12000 ، PARVIN_OMID ، b_argi ، abloom_ma ، Gerdoo ، رجبعلی ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-03 ساعت 21:13)Szsanazsz نوشته:  خيلي عذر ميخوام مثل اينكه بعد از وقايع اخير كلا دست و پاشون توي هم گره خورد و توانايي اعلام كلير رو اين هفته نداشتن!!!!!!!!!!!!!!
........

(2013-05-03 ساعت 22:43)habibi نوشته:  امروز هم گذشت اما خبری از آپدیت شدن سایت ارمنستان نشددوباره باید کوله پشتیمان را بیشتر از 143 روز کنیم. با روز های که داره اضافه میشودبرعکس تاب وتحملمان هم کم میشودخدایا فرجی کن!!!!!!!!!!!!

پارسال من تو تاپیک کلیرنس ۲۰۱۲ کمپ زده بودم.
گاهی میشد که جمعه آنکارا آپدیت نمیکرد. اتفاقا همین موقعهای سال هم بود.
همه استرس میگرفتند. ولی بعد یهو کلیرها میومد.
نگران نباشید. میاد. درست و حسابی میاد.
دوستان از کلیرنس ابوظبی خبری نیست ؟؟؟کسی جدیدا کلیرشده؟خیلی سوت وکوره.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 18:29)alirezadiba نوشته:  واقعا نمیدونم برای قضیه ی مریم خانوم و همسرشون و محمد خان چه میشه گفت! متاسفانه چند هفته هستش که شاید این قضیه در آنکارا هستم ولی امروز که با دوستان به پست رفتیم و تعداد پاس های بدون ویزا رو دیدم واقعا شوک شدم! چون امروز خیلی خیلی زیاد بود! اصلا نمیشه این قضیه رو با دلیل خاصی توجیه کرد. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم مشکل از کجا بوده!
عليزضاي عزيز اميدوارم خوب و سرحال باشي.
بنظرم يك نكته تشابه بين افرادي كه پاسشون رو سفيد دريافت كردن اينه كه اسامي محمد و يا اينچنين داشتند.لطفا در اين مورد با توجه به ديده ها و شنيده هات اعلان نظر كن.
سپاس
تشکر کنندگان: f1f ، گل نهال ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان