موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز یه ایمیل از سفارت آمریکا دریافت کردم که نوشته پروسه اداری شما در حال تموم شدنه و افسر داره پروندتونو بازبینی میکنه و تا بازبینی تموم شد بهتون خبر میدیم بیا واسه ویزا
امروز هم فقط کیس من برای بار سوم تو این هفته آپدیت شد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 01:01 توسط امیر مهاجر.)
دوستان اتفاقی که افتاده صرفنظر از اینکه دلیلش چی بوده، قرار نیست که دوباره تکرار بشه.
مطمئنا خودشون هم از این بابت که عدهای رو تو خرج انداختن راضی نیستند. حالا ممکنه جبران نکنند و درست و حسابی عذرخواهی نکنند. اما مسلما نیت هم نکردند که سر همه همین بلا رو بیارند و هی بشینند به ریش همه بخندند.
پس نگرانی به دلتون راه ندید. این اشتباه یا صلاحدید یا هر چیزی که اسمشو بذاریم دفعه بعد ناگهانی نخواهد آمد و کسی رو غافلگیر نخواهد کرد.
نکته دیگه اینکه این اتفاق اگر حاکی از اشتباه یا مسائل و دستورالعملهای جدید امنیتیشون هم باشه باز هم جای نگرانی نداره.
چرا که اف بی آی چک طولانیتر یا مجدد (مثلا بر اساس دستورالعمل جدید) هرگز به معنای ردی کیس نیست.
پس نگران نباشید. همون کاری رو بکنید که سفارت گفته: صبر. صبور باشید.
دوستانی که افکار منفی در سر میپرورانند. افکارتون رو برای خودتون نگه دارید. تا سپتامبر و تمام شدن مهلت لاتاری ۲۰۱۳ چیزی نمونده. اگر قراره ضربه روحی بخوریم الان و سپتامبر خیلی فرقی نداره. پس لطفا ضربات روحی رو به تنهایی به استقبالش برید و تو فروم بصورت عمومی مطرح نکنید.
اینجا جای افزودن استرس نیست. جای امیدوار بودنه. حتی اگر نتیجه خوشایند نباشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 01:16 توسط mahsa.s.)
سلام من جز برنده های امسال هستم سئوالهای مختلفی دارم مهمترینشون اینه توی برگه من گفته شده انکارا می خوام بدونم انکارا بهتره یا دوبی الان تو فرم پرسیدن که خودتون کجا دوست دارین سفارتتون باشه به نظرتون کدوم بهتره؟ و اینکه وقتی توی اون صفحه که میگه شما لاتاری برنده شدین نوشته انکارا عیب نداره من دوبی رو بخوام و دوبی رو انتخاب کنم ؟ دوبی (ابوظبی) یا انکارا؟ ممنون می شم کمک کنید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 01:12)SabreAyob نوشته: (2013-05-04 ساعت 01:08)mahsa.s نوشته: سلام من جز برنده های امسال هستم سئوالهای مختلفی دارم مهمترینشون اینه توی برگه من گفته شده انکارا می خوام بدونم انکارا بهتره یا دوبی الان تو فرم پرسیدن که خودتون کجا دوست دارین سفارتتون باشه به نظرتون کدوم بهتره ممنون می شم کمک کنید
دوست عزيز طبق تجربيات اخير و آمارهاي ثبت شده مهاجرسرا ،ابوظبي بمراتب بهتر از آنكاراست.
موفق باشيد.
آخه معلوم نيست سال ديكه اونجا چه خبر باشه!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاى عزيز من كيس نامبرم كه وارد ميكنم اون بالا يه كيس كرى ايشن ديت هست كه تاريخ سال ٢٠١١ هست و يه كيس استاتوس اپديت كه زير اونه و تاريخش دقيقا فرداى مصاحبه هست و پايين هم كيس نامبر و شماره ١ و ٢ و ٣ چون ما سه نفريم و جلو اونا نوشته ادمينيستريتيو پروسسينگ اينا همه هست الان ميخوام بدونم من يعنى كيسم يك بار اپديت شده و اگر باز اپديت شم زير اون تاريخ يه تاريخ دوم مياد كلأ يكم توضيح ميخوام اخر همه اين حرفا ممنون .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من کلیر شدم . هورااااااا <3
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 01:35)mrbonbon نوشته: (2013-05-04 ساعت 00:50)Championking نوشته: من امروز یه ایمیل از سفارت آمریکا دریافت کردم که نوشته پروسه اداری شما در حال تموم شدنه و افسر داره پروندتونو بازبینی میکنه و تا بازبینی تموم شد بهتون خبر میدیم بیا واسه ویزا
امروز هم فقط کیس من برای بار سوم تو این هفته آپدیت شد
دوست عزیز سلام
امیدوارم که هر چه سریعتر کیلیر بشین و ویزای خوشگلتون رو بگیرین...
دوست عزیز میشه ازتون بپرسم که چی شد که سفارت آمریکا در کشور محل اقامتتون، چنین ایمیلی رو بهتون زدند؟ یعنی در جواب ایمیل شما بوده و یا اینکه همینجوری براتون این ایمیل رو فرستادند؟
با تشکر
راستش هفته قبل از دست سفارت خیلی عصبانی بودم و یک ایمیل خیلی گستاخانه براشون فرستادم و بعدش هم پشیمون شدم ولی مثل اینکه جواب داد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 02:36 توسط SK89.)
(2013-05-04 ساعت 01:39)Hoormazd نوشته: دوستاى عزيز من كيس نامبرم كه وارد ميكنم اون بالا
معنیش اینه که فقط یکبار آپدیت شدید و در صورت آپدیت مجدد تاریخ جدید جایگزین می شود از توضیحات عمو سعید در چند صفحه قبل استفاده کنید
[
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر