کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من امروز یه ایمیل از سفارت آمریکا دریافت کردم که نوشته پروسه اداری شما در حال تموم شدنه و افسر داره پروندتونو بازبینی میکنه و تا بازبینی تموم شد بهتون خبر میدیم بیا واسه ویزا
امروز هم فقط کیس من برای بار سوم تو این هفته آپدیت شد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
دوستان اتفاقی که افتاده صرفنظر از اینکه دلیلش چی بوده، قرار نیست که دوباره تکرار بشه.
مطمئنا خودشون هم از این بابت که عده‌ای رو تو خرج انداختن راضی نیستند. حالا ممکنه جبران نکنند و درست و حسابی عذرخواهی نکنند. اما مسلما نیت هم نکردند که سر همه همین بلا رو بیارند و هی بشینند به ریش همه بخندند.
پس نگرانی به دلتون راه ندید. این اشتباه یا صلاحدید یا هر چیزی که اسمشو بذاریم دفعه بعد ناگهانی نخواهد آمد و کسی رو غافلگیر نخواهد کرد.
نکته دیگه اینکه این اتفاق اگر حاکی از اشتباه یا مسائل و دستورالعملهای جدید امنیتیشون هم باشه باز هم جای نگرانی نداره.
چرا که اف بی آی چک طولانی‌تر یا مجدد (مثلا بر اساس دستور‌العمل جدید) هرگز به معنای ردی کیس نیست.
پس نگران نباشید. همون کاری رو بکنید که سفارت گفته: صبر. صبور باشید.
دوستانی که افکار منفی در سر میپرورانند. افکارتون رو برای خودتون نگه دارید. تا سپتامبر و تمام شدن مهلت لاتاری ۲۰۱۳ چیزی نمونده. اگر قراره ضربه روحی بخوریم الان و سپتامبر خیلی فرقی نداره. پس لطفا ضربات روحی رو به تنهایی به استقبالش برید و تو فروم بصورت عمومی مطرح نکنید.
اینجا جای افزودن استرس نیست. جای امیدوار بودنه. حتی اگر نتیجه خوشایند نباشه.
سلام من جز برنده های امسال هستم سئوالهای مختلفی دارم مهمترینشون اینه توی برگه من گفته شده انکارا می خوام بدونم انکارا بهتره یا دوبی الان تو فرم پرسیدن که خودتون کجا دوست دارین سفارتتون باشه به نظرتون کدوم بهتره؟ و اینکه وقتی توی اون صفحه که میگه شما لاتاری برنده شدین نوشته انکارا عیب نداره من دوبی رو بخوام و دوبی رو انتخاب کنم ؟ دوبی (ابوظبی) یا انکارا؟ ممنون می شم کمک کنید
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-04 ساعت 01:08)mahsa.s نوشته:  سلام من جز برنده های امسال هستم سئوالهای مختلفی دارم مهمترینشون اینه توی برگه من گفته شده انکارا می خوام بدونم انکارا بهتره یا دوبی الان تو فرم پرسیدن که خودتون کجا دوست دارین سفارتتون باشه به نظرتون کدوم بهتره ممنون می شم کمک کنید
دوست عزيز طبق تجربيات اخير و آمارهاي ثبت شده مهاجرسرا ،ابوظبي بمراتب بهتر از آنكاراست.
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، s.s.h ، mahsa.s ، Hoormazd ، SK89 ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، princesess ، arash_r15 ، mhb161
(2013-05-04 ساعت 01:12)SabreAyob نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 01:08)mahsa.s نوشته:  سلام من جز برنده های امسال هستم سئوالهای مختلفی دارم مهمترینشون اینه توی برگه من گفته شده انکارا می خوام بدونم انکارا بهتره یا دوبی الان تو فرم پرسیدن که خودتون کجا دوست دارین سفارتتون باشه به نظرتون کدوم بهتره ممنون می شم کمک کنید
دوست عزيز طبق تجربيات اخير و آمارهاي ثبت شده مهاجرسرا ،ابوظبي بمراتب بهتر از آنكاراست.
موفق باشيد.
من می تونم خودم دوبی رو انتخاب کنم ؟ Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-04 ساعت 01:18)mahsa.s نوشته:  
موفق باشيد.
من می تونم خودم دوبی رو انتخاب کنم ؟ Shy
بله ابوظبي را انتخاب كنيد خودتون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: payam62 ، mahsa.s ، Hoormazd ، s.s.h ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، princesess ، mhb161 ، milad_aae
(2013-05-04 ساعت 00:50)Championking نوشته:  من امروز یه ایمیل از سفارت آمریکا دریافت کردم که نوشته پروسه اداری شما در حال تموم شدنه و افسر داره پروندتونو بازبینی میکنه و تا بازبینی تموم شد بهتون خبر میدیم بیا واسه ویزا
دوست عزیز سلام
امیدوارم که هر چه سریعتر کیلیر بشین و ویزای خوشگلتون رو بگیرین...
دوست عزیز میشه ازتون بپرسم که چی شد که سفارت آمریکا در کشور محل اقامتتون، چنین ایمیلی رو بهتون زدند؟ یعنی در جواب ایمیل شما بوده و یا اینکه همینجوری براتون این ایمیل رو فرستادند؟
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، امیر مهاجر ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
موفق باشيد.
آخه معلوم نيست سال ديكه اونجا چه خبر باشه!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوستاى عزيز من كيس نامبرم كه وارد ميكنم اون بالا يه كيس كرى ايشن ديت هست كه تاريخ سال ٢٠١١ هست و يه كيس استاتوس اپديت كه زير اونه و تاريخش دقيقا فرداى مصاحبه هست و پايين هم كيس نامبر و شماره ١ و ٢ و ٣ چون ما سه نفريم و جلو اونا نوشته ادمينيستريتيو پروسسينگ اينا همه هست الان ميخوام بدونم من يعنى كيسم يك بار اپديت شده و اگر باز اپديت شم زير اون تاريخ يه تاريخ دوم مياد كلأ يكم توضيح ميخوام اخر همه اين حرفا ممنون .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
من کلیر شدم . هورااااااا <3
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
(2013-05-04 ساعت 01:52)r91 نوشته:  
موفق باشيد.
آخه معلوم نيست سال ديكه اونجا چه خبر باشه!
ابوظبى بهتر از انكارا و ايروان هست ، حداقل لازم نيست مثل انكارا و ايروان ٤ روز زودتر برى اونجا واسه مديكال و فقط ٢ روز زودتر كافيه كه حتى با پرداخت هزينه ميشه يك روز مونده به مصاحبه برى مديكال و جواب بگيرى . از بابت كلير شدنم خيلى سرعتشون با انكارا و ايروان تفاوت داره ضمنأ دبى هم اگر اقامت داشته باشى كه خيلى امكانات و تفريحاتش بيشتر از انكارا و ايروانه . Cool
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، tajhizgaran ، zohre02 ، Szsanazsz ، princesess ، گل نهال ، r91
در اﻧﺘﻈﺎر کلیرنس کیسم ﻟﺤﻈﻪ ﺷﻤﺎری ﻣﯿﮑﻨﻢ
از دورﯾﺖ ﻣﻦ اﺷﮑهﺎ از دﯾﺪه ﺟﺎری ﻣﯽ ﮐﻨﻢ
ای ﮐﺎش ﻣﯽ دﯾﺪی ﻣﺮا در اﯾﻦ ﺷﺐ ﭘﺮ اﺿﻄﺮاب
ﺑﺎ ﻓﮑﺮ آپدیتت ﭼﺴﺎن ﻣﻦ ﺑﯿﻘﺮاری ﻣﯽ ﮐﻨﻢ
ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﺑﻪ ﺧﻮد مِیلی ﻧﻤﯽ آﯾﺪ از او
... ﯾﮑﺪم ﺑﻪ روز وﺻﻠﻤﺎن اﻣﯿﺪواري ﻣﯽ ﮐﻨﻢ

شاعر اصلی شعر: کمال کارگر
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-04 ساعت 01:35)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 00:50)Championking نوشته:  من امروز یه ایمیل از سفارت آمریکا دریافت کردم که نوشته پروسه اداری شما در حال تموم شدنه و افسر داره پروندتونو بازبینی میکنه و تا بازبینی تموم شد بهتون خبر میدیم بیا واسه ویزا
دوست عزیز سلام
امیدوارم که هر چه سریعتر کیلیر بشین و ویزای خوشگلتون رو بگیرین...
دوست عزیز میشه ازتون بپرسم که چی شد که سفارت آمریکا در کشور محل اقامتتون، چنین ایمیلی رو بهتون زدند؟ یعنی در جواب ایمیل شما بوده و یا اینکه همینجوری براتون این ایمیل رو فرستادند؟
با تشکر
راستش هفته قبل از دست سفارت خیلی عصبانی بودم و یک ایمیل خیلی گستاخانه براشون فرستادم و بعدش هم پشیمون شدم ولی مثل اینکه جواب داد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
(2013-05-04 ساعت 01:39)Hoormazd نوشته:  دوستاى عزيز من كيس نامبرم كه وارد ميكنم اون بالا

معنیش اینه که فقط یکبار آپدیت شدید و در صورت آپدیت مجدد تاریخ جدید جایگزین می شود از توضیحات عمو سعید در چند صفحه قبل استفاده کنید
[
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: shimoda ، s.s.h ، b_argi ، Hoormazd ، رجبعلی ، lonelyman ، zohre02 ، hosseinshokri ، mhb161
(2013-05-03 ساعت 22:36)shayangh نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 21:00)parvin_peikani نوشته:  بچه ها از مریم خانم و همسرش خبری ندارین ببینیم بالاخره چیکارکردن ویزاشونو گرفتن یا نه ؟ یه لحظه هم نمی تونم تصور کنم اگر جای اونا بودم چه حالی بهم دست میداد انشالله کار همه درست بشه ...

دوست عزیز من با این دوستان در یک هتل هستم. ...هیچ کاری نتونستن بکنن و به ایران برمیگردن......البته خیلی کارها کردن ولی سفارتیها هیچ پاسخی ندادن.....به چندین جا ایمیل زدن مثل سفارت،خود kcc ولی هیچ جوابی براشون نیومده.....مراجعه حضوری به سفارت داشتن و نامه دستنویس دادن ولی بی نتیجه بوده فقط بهشون گفتن که باید صبر کنید...
شما چی ؟ شما هم برای گرقتن ویزاتون رفته بودین ؟ تونستید بگبرید ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان