موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم برا گرفتم ویزا از پست باید کارت ملی و یا ...... رو ترجمه کنیم و با خودمون ببریم ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 10:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 10:22 توسط Maryam3023.)
دوستان سلام، اميدوارم كه همگي خوب و خوش باشين و اين دوران را با كمترين استرس و مشكلات پشت سر بزارين.
راستش بعد از اينكه خبر اتفاقات افتاده رو بهتون دادم، دست و دلم به هيچ كاري نميره، امروز كه اينجا اومدم و ديدم چه موج استرسي ايجاد كردم واقعا ناراحت شدم. ميخواستم از همتون عذرخواهي كنم.. و بابت همدردي تك تكتون تشكر كنم..
ضمنا اينجا دوستاي خيلي خيلي خوبم shayangh ، خانم مريم و همسر بسيار مهربونشون، عليرضا جان و اقا محمد هستند كه بينهايت باعث دلگرمي ما شدن و اگر نبودن نميدونم ما چجوري اين شوك رو تحمل ميكرديم.
اميدوارم براي هيچ كس چنين اتفاقي نيوفته و خدا هيچ كس رو اينجوري با معلق شدن بين زمين و اسمون امتحان نكنه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 10:08)mnajafinobar نوشته: اااا پسر پارسال این موقع چه صفایی می کردم که کیس نامبرم شمارش پایینه، می گفتم دیگه خیلی دیر بشه تا قبل عید رفتم عید نوروز اونجام 
ما هم همین فکر رو می کردیم ..می گفتیم حالا یا برا ژانویه یا دیگه خیلی دیر شه عید اونجا هستیم ...چه فکر ها و چه خیال ها ...چقدر شیرین بودند
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. میخواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، میشه رو این حرفشون حساب کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی تو اون لینکی که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک میکنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی که برنده اصلی من بودم. به نظر شما مشکلی نیست؟ معمولاً همینطور هست؟
ممنون میشم از راهنماییهاتون.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. میخواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، میشه رو این حرفشون حساب کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی تو اون لینکی که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک میکنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی که برنده اصلی من بودم. به نظر شما مشکلی نیست؟ معمولاً همینطور هست؟
ممنون میشم از راهنماییهاتون.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 11:16)princesess نوشته: (2013-05-04 ساعت 10:08)mnajafinobar نوشته: اااا پسر پارسال این موقع چه صفایی می کردم که کیس نامبرم شمارش پایینه، می گفتم دیگه خیلی دیر بشه تا قبل عید رفتم عید نوروز اونجام :D
ما هم همین فکر رو می کردیم ..می گفتیم حالا یا برا ژانویه یا دیگه خیلی دیر شه عید اونجا هستیم ...چه فکر ها و چه خیال ها ...چقدر شیرین بودند :rolleyes:
دقیقا ما هم خوشحال بودیم که کیس نامبرمون پایینه، فکر می کردیم که زود میریم اما ...:( :( :(
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من این هفته می خواستم برم برای گرفتن ویزا به نظر شما با این اتفاقی که برای مریم خانم افتاد بهتر نیست پروازمو عقب تر بندازم ؟؟
شاید این هفته از سفارت پیغامی بیاد که دوباره کلیرنس خوردم .
دوستان نظر شما چیه برم یا نرم ؟؟
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز