کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-04 ساعت 02:38)SK89 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 02:05)wolfskin نوشته:  من کلیر شدم . هورااااااا <3

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیز میشه بگی چه تاریخی کلیر شدی ؟ جدول کلیر شده های آنکارا که هنوز آپدیت نشده !!!!!!!!!!

مصاحبتون کجا بوده ؟/؟؟؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، Hoormazd ، Gerdoo ، رجبعلی ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161 ، گل نهال
سلام دوستان
می خواستم بدونم برا گرفتم ویزا از پست باید کارت ملی و یا ...... رو ترجمه کنیم و با خودمون ببریم ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Hoormazd ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-04 ساعت 07:38)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 06:58)parvin_peikani نوشته:  

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوست عزیز میشه بگی چه تاریخی کلیر شدی ؟ جدول کلیر شده های آنکارا که هنوز آپدیت نشده !!!!!!!!!!

دوستان عزیزم این بنده خدا که تو امضاشون نوشتن ایروان، ضمن تبریک و آرزوی پیروزی برای ایشون و بقیه، فقط ایروان که آپدیتی نداشته؟؟؟

شاید دوستمان خالی بسته جون ایروان کیس جدیدی اعلام نکرده
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-04 ساعت 06:28)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 22:36)shayangh نوشته:  [quote='parvin_peikani' pid='327565' dateline='1367598652']
بچه ها از مریم خانم و همسرش خبری ندارین ببینیم بالاخره چیکارکردن ویزاشونو گرفتن یا نه ؟ یه لحظههم نمی تونم تصور کنم اگر جای اونا بودم چه حالی بهم دست میداد انشالله کار همه درست بشه ...

ددوست عزیز من با این دوستان در یک هتل هستم. ...هیچ کاری نتونستن بکنن و به ایران برمیگردن......البته خیلی کارها کردن ولی سفارتیها هیچ پاسخی ندادن.....به چندین جا ایمیل زدن مثل سفارت،خود kcc ولی هیچ جوابی براشون نیومده.....مراجعه حضوری به سفارت داشتن و نامه دستنویس دادن ولی بی نتیجه بوده فقط بهشون گفتن که باید صبر کنید...
شما چی ؟ شما هم برای گرقتن ویزاتون رفته بودین ؟ تونستید بگبرید
دوست عزیز من هم برای دریافت ویزا اینجام من هم همون روز پاسهام رو دادم...و دیروز به تاریخ سه می ایشود شدیم ولی هنوز پاسها به دستم نرسیده که ببینم با ویزاست یا بدون ویزا.....چون در ماه اخیر این مساله برای یک مورد پیش اومده بود که تو سیس ایشود شده بود ولی پاس سفید و بدون ویزا بهش تحویل دادن....تا پاسپورتهام رو تحویل نگیرم چیزی معلوم نیستe]
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-04 ساعت 09:14)روشنک نصیری نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 07:38)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 06:58)parvin_peikani نوشته:  

دوستان عزیزم این بنده خدا که تو امضاشون نوشتن ایروان، ضمن تبریک و آرزوی پیروزی برای ایشون و بقیه، فقط ایروان که آپدیتی نداشته؟؟؟

شاید دوستمان خالی بسته جون ایروان کیس جدیدی اعلام نکرده

ممکنه از کلیر شده های هفته گذشته باشند که تازه فهمیدند. چون این دوستمون خیلی کم به مهاجرسرا سر می زنه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
shayangh عزیز سلام....امیدوارم که شما به راحتی و بدون هیچ مشکلی ویزاتون را بگیریدBig Grin......من از وقتی مریم خانم این خبر را داده ضمن نگرانی و ناراحتی بسیار از اتفاقی که برای این خانم محترم و همسر بزرگوارشون افتاده .....در بهت و حیرت به سر میبرمSadSad که آیا اگه پس از ماهها انتظار و استرس کلیر بشیم تازه تا ویزا تو پاسمون نخورده باید همچنان نگران و مضطرب باشیمSadSad....ایا این تنها یک اشتباه سهوی بوده؟ یا باید منتظر موارد شبیه به این باز هم باشیم؟در هر صورت من مطمئن هستم تمامی بچه های مهاجر سرا برای کلیر شدن این دو بزرگوار لحظه شماری میکنندBig GrinBig Grin....

یک سوال داشتم شما که الان آنکارا جضور دارید آیا کیس دیگری هم بوده که این مسئله براش پیش آمده باشه؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: iman63ir ، raham ، s.s.h ، zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، Gerdoo ، گل نهال ، Saeedv13 ، امیر مهاجر
(2013-05-03 ساعت 14:48)princesess نوشته:  من نمی دونم از روز اول که می ریم مطب دکتر حساب میشه یا از روزی که جواب مدیکالمون رو می گیریم؟ با این حال این هفته حتی اگه کلیر هم شم که میره تا هفته بعدش برای ویزا که هر جوری هم حساب کنیم تموم میشه ...دیگه تا رسیدن به خاک پاک آمریکا قد نمیده کهBig Grin باید حتما تمدید شیم Shy

اااا راست میگی سوتی دادم. از روز مدیکال درسته Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، raham ، princesess ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-03 ساعت 21:38)amiraryan نوشته:  سلام خانم پرنسس افیسر من اون خانم که فارسی روان و چشمهای روشن داره بود.سه هفته پیش دوست ما از ا م ر ی ک ا زنگ زد که چه خبر پس چرا نمیایید؟ ما هم گفتیم بد جور بلاتکلیفیم.گفت من یه دوست خارجی دارم که عموش تو کی سی سی است راجع به کیس شما سوال خواهد کرد چند روز پیش بهش زنگ زدم گفت طرف میگه کیسها رو صد تا صدتا دست یه گروه میدن وهنوز نوبت این کیس نشده .حالا نمیدونم الکی یه چیزی گفته یا واقعیت؟اگر درست باشه یعنی چی که ما رو از اول صف بندازن اخر صف همین طوری هم علف زیر پامون سبز شده.خدایا حتما حکمتی هست .ایمان تسلیم در برابر رضای خودت رابه من عنایت کن.

مصاحبه ما هم با همون خانومه بود، به نظر خانم مهربونی میومد نمیدونم چرا داره با ما اینکارو می کنه Sad در هر صورت من احتمال میدم که کیس ما 3 دسامبری ها + کیس بچه های 14 نوامبر خیلی نزدیک به هم کلیر بشن.

اااا پسر پارسال این موقع چه صفایی می کردم که کیس نامبرم شمارش پایینه، می گفتم دیگه خیلی دیر بشه تا قبل عید رفتم عید نوروز اونجام Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: raham ، abloom_ma ، s.s.h ، b_argi ، princesess ، majid.s ، Qazal.d ، mhb161 ، رجبعلی ، Ali.US ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، zohre02
دوستان سلام، اميدوارم كه همگي خوب و خوش باشين و اين دوران را با كمترين استرس و مشكلات پشت سر بزارين.
راستش بعد از اينكه خبر اتفاقات افتاده رو بهتون دادم، دست و دلم به هيچ كاري نميره، امروز كه اينجا اومدم و ديدم چه موج استرسي ايجاد كردم واقعا ناراحت شدم. ميخواستم از همتون عذرخواهي كنم.. و بابت همدردي تك تكتون تشكر كنم..
ضمنا اينجا دوستاي خيلي خيلي خوبم shayangh ، خانم مريم و همسر بسيار مهربونشون، عليرضا جان و اقا محمد هستند كه بينهايت باعث دلگرمي ما شدن و اگر نبودن نميدونم ما چجوري اين شوك رو تحمل ميكرديم.
اميدوارم براي هيچ كس چنين اتفاقي نيوفته و خدا هيچ كس رو اينجوري با معلق شدن بين زمين و اسمون امتحان نكنه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-04 ساعت 01:39)Hoormazd نوشته:  دوستاى عزيز من كيس نامبرم كه وارد ميكنم اون بالا يه كيس كرى ايشن ديت هست كه تاريخ سال ٢٠١١ هست و يه كيس استاتوس اپديت كه زير اونه و تاريخش دقيقا فرداى مصاحبه هست و پايين هم كيس نامبر و شماره ١ و ٢ و ٣ چون ما سه نفريم و جلو اونا نوشته ادمينيستريتيو پروسسينگ اينا همه هست الان ميخوام بدونم من يعنى كيسم يك بار اپديت شده و اگر باز اپديت شم زير اون تاريخ يه تاريخ دوم مياد كلأ يكم توضيح ميخوام اخر همه اين حرفا ممنون .

نه دوست عزیز هر موقع افیسر یه نگاهی به پرونده میندازه تاریخ دومی عوض میشه.
تشکر کنندگان: PARVIN_OMID ، b_argi ، Qazal.d ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-04 ساعت 10:08)mnajafinobar نوشته:  اااا پسر پارسال این موقع چه صفایی می کردم که کیس نامبرم شمارش پایینه، می گفتم دیگه خیلی دیر بشه تا قبل عید رفتم عید نوروز اونجام Big Grin

ما هم همین فکر رو می کردیم ..می گفتیم حالا یا برا ژانویه یا دیگه خیلی دیر شه عید اونجا هستیم ...چه فکر ها و چه خیال ها ...چقدر شیرین بودند Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، raham ، Qazal.d ، mnajafinobar ، abloom_ma ، mhb161 ، nirvana_kobin ، hushmandco ، رجبعلی ، amiraryan ، Saeedv13 ، noura ، zohre02
دوستان عزیز

ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. می‌خواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، می‌شه رو این حرفشون حساب کرد؟

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی‌ تو اون لینکی‌ که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک می‌کنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی‌ که برنده اصلی‌ من بودم. به نظر شما مشکلی‌ نیست؟ معمولاً همینطور هست؟

ممنون میشم از راهنماییهاتون.Smile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
دوستان عزیز

ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. می‌خواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، می‌شه رو این حرفشون حساب کرد؟

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی‌ تو اون لینکی‌ که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک می‌کنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی‌ که برنده اصلی‌ من بودم. به نظر شما مشکلی‌ نیست؟ معمولاً همینطور هست؟

ممنون میشم از راهنماییهاتون.Smile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: majorsoly ، mhb161 ، b_argi ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 11:16)princesess نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 10:08)mnajafinobar نوشته:  اااا پسر پارسال این موقع چه صفایی می کردم که کیس نامبرم شمارش پایینه، می گفتم دیگه خیلی دیر بشه تا قبل عید رفتم عید نوروز اونجام :D

ما هم همین فکر رو می کردیم ..می گفتیم حالا یا برا ژانویه یا دیگه خیلی دیر شه عید اونجا هستیم ...چه فکر ها و چه خیال ها ...چقدر شیرین بودند :rolleyes:
دقیقا ما هم خوشحال بودیم که کیس نامبرمون پایینه، فکر می کردیم که زود میریم اما ...:( :( :(
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: Qazal.d ، b_argi ، mnajafinobar ، mhb161 ، رجبعلی ، princesess ، گل نهال ، iman63ir ، noura ، zohre02
بچه ها من این هفته می خواستم برم برای گرفتن ویزا به نظر شما با این اتفاقی که برای مریم خانم افتاد بهتر نیست پروازمو عقب تر بندازم ؟؟
شاید این هفته از سفارت پیغامی بیاد که دوباره کلیرنس خوردم .
دوستان نظر شما چیه برم یا نرم ؟؟Sad
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان