کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-04 ساعت 11:41)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:38)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز

ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. می‌خواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، می‌شه رو این حرفشون حساب کرد؟

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی‌ تو اون لینکی‌ که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک می‌کنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی‌ که برنده اصلی‌ من بودم. به نظر شما مشکلی‌ نیست؟ معمولاً همینطور هست؟

ممنون میشم از راهنماییهاتون.Smile
دوست عزیز، خسته نباشین. به جمع منتظران خوش اومدین. به ما هم آفیسر محترم همینو گفتن: 4 تا 6 هفته. امید که برای شما هم بیشتر از این طول نکشه. موفق باشین
ما هم تو سفارت ابوظبى زياد معطل نشديم گفت سربازى سپاه يا ارتش گفتم سپاه گفت خب امروز اينجا كارتون تمومه يه برگه سفيد داد روى ادرس سايت هم با ماژيك زرد مارك كرده بود ،گفت هر هفته چك كن ، Coolافيسرم خانم سارا گرو معروف بود .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-04 ساعت 11:55)majorsoly نوشته:  بچه ها من این هفته می خواستم برم برای گرفتن ویزا به نظر شما با این اتفاقی که برای مریم خانم افتاد بهتر نیست پروازمو عقب تر بندازم ؟؟
شاید این هفته از سفارت پیغامی بیاد که دوباره کلیرنس خوردم .
دوستان نظر شما چیه برم یا نرم ؟؟Sad
دوست عزیز سلام
فکر کنم اگه این سوال رو از خود سفارت بپرسی، خیلی بهتر بتونن راهنماییت کنند و از طرفی اگه خدای نکرده به مشکلی خوردید، میتونین به جوابی که به ایمیلتون دادند استناد کنین...
و چیز دیگه اینکه من فکر نکنم که اونا قصد ناراحت کردن ماهارو داشته باشند و هی بخوان پشت سر هم چنین مشکلی رو برای بقیه متقاضیان به وجود بیارند، مطمئن باشین که مشکل هر چی بوده رو هر چه سریعتر رفع خواهند کرد...
اما همانطور که گفتم بهترین گزینه ، ایمیل زدن به خود سفارته
موفق باشین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-04 ساعت 12:19)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:55)majorsoly نوشته:  بچه ها من این هفته می خواستم برم برای گرفتن ویزا به نظر شما با این اتفاقی که برای مریم خانم افتاد بهتر نیست پروازمو عقب تر بندازم ؟؟
دوست عزیز سلام
فکر کنم اگه این سوال رو از خود سفارت بپرسی، خیلی بهتر بتونن راهنماییت کنند و از طرفی اگه خدای نکرده به مشکلی خوردید، میتونین به جوابی که به ایمیلتون دادند استناد کنین...
و چیز دیگه اینکه من فکر نکنم که اونا قصد ناراحت کردن ماهارو داشته باشند و هی بخوان پشت سر هم چنین مشکلی رو برای بقیه متقاضیان به وجود بیارند، مطمئن باشین که مشکل هر چی بوده رو هر چه سریعتر رفع خواهند کرد...
اما همانطور که گفتم بهترین گزینه ، ایمیل زدن به خود سفارته
موفق باشین
سلام دوست گرامی
من ایمیل زدم و هنوز جوابی نگرفتم، آخه امروز و فردا هم که سفارت تعطیله و ما 1شنبه صبح پرواز داریم.
دوستانی که جواب ایمیل رو گرفتن توی ایمیلشون ذکر شده که بیایید و ویزا آمادست.
ولی ما دیگه میریم، به امید خدا ببینیم چی میشه.
دوستان عزيز... يك سوال برام پيش اومده... سالهاي قبل مثلا 2011 و 2012 تاكيد داشتن كه آنكارا براي كساني كه كلير دارن بهتره ولي الان چند تا پست از 2013 رو خوندم و اكثرا نوشتن ابوظبي!! ميشه يك راهنمايي بكنيد و آماري در اين مورد هست آيا؟
ممنونم از همگي و اميدوارم همگي ويزاتون رو به زودي بگيريد.... Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، گل نهال ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 12:11)Hoormazd نوشته:  

ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. می‌خواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، می‌شه رو این حرفشون حساب کرد؟

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی‌ تو اون لینکی‌ که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک می‌کنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی‌ که برنده اصلی‌ من بودم. به نظر شما مشکلی‌ نیست؟ معمولاً همینطور هست؟

دوست عزیز، خسته نباشین. به جمع منتظران خوش اومدین. به ما هم آفیسر محترم همینو گفتن: 4 تا 6 هفته. امید که برای شما هم بیشتر از این طول نکشه. موفق باشین
ما هم تو سفارت ابوظبى زياد معطل نشديم گفت سربازى سپاه يا ارتش گفتم سپاه گفت خب امروز اينجا كارتون تمومه يه برگه سفيد داد روى ادرس سايت هم با ماژيك زرد مارك كرده بود ،گفت هر هفته چك كن ، Coolافيسرم خانم سارا گرو معروف بود .

ميبخشيد سارا گرو همون خانومي بوري هست كه حداكثر 23-23 سالشه؟
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
ببخشید تا حالا کسی شعبه ptt به نام Küçükesat Merkezi رو انتخاب کرده ؟ میدونید روزای تعطیل بازه یا نه؟

میخوام اگر باز نیست، تغییر شعبه بدم.

ببخشید تا حالا کسی شعبه ptt به نام Küçükesat Merkezi رو انتخاب کرده ؟ میدونید روزای تعطیل بازه یا نه؟

میخوام اگر باز نیست، تغییر شعبه بدم .
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02

سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
در پاسخ به شما می خوام این جمله را از سایت سفارت در ایروان نقل قول کنم.

We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.

بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.

شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.

وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-04 ساعت 12:48)maryam_a نوشته:  دوستان عزيز... يك سوال برام پيش اومده... سالهاي قبل مثلا 2011 و 2012 تاكيد داشتن كه آنكارا براي كساني كه كلير دارن بهتره ولي الان چند تا پست از 2013 رو خوندم و اكثرا نوشتن ابوظبي!! ميشه يك راهنمايي بكنيد و آماري در اين مورد هست آيا؟
مریم خانم باید عرض کنم تا اونجائی که ما شاهد بودیم برای برندگان 2013 فعلا ابوظبی خیلی خوب بوده و خیلی از دوستان زیر 50 روز کلیر شدند و فکر کنم آنکارا به دلیل شلوغ بودن بیش از حد و ارجاع پرونده ها زیاد به آنجا با مشکلاتی روبرو میشه.....به هر حال باز تحقیق کنید اما دوستانی که ابوظبی بودند امسال راضی هستند...البته ایروان هم خوبه ولی خیلی کند پیش میره......اما فراموش نشه دیدن امضا و مشخصات شما نیز حق مسلم ماستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: رجبعلی ، majorsoly ، b_argi ، s.s.h ، گل نهال ، mhb161 ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 13:40)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 12:54)yasser_1360 نوشته:  

عزیز جان ، ما هم به FBI چک خوردیم ... به شما برگه دادن ؟؟؟ به من فقط نشونش دادن و چیزی ندادن ... آدرس سایت رو از پشت شیشه بهمون نشون دادن ... میشه آدرسش رو به من بدین که منم چک کنم ؟

ای دوستان عزیز
این سایتی که باید وضعیت کیس رو چک کرد و به من میگید ؟؟؟ Sad

اگر شما هم ابوظبی بودید، این لینک سایتی‌ هست که باید چک کنید:
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 13:54)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 00:47)yaszamansani نوشته:  دوستان از کلیرنس ابوظبی خبری نیست ؟؟؟کسی جدیدا کلیرشده؟خیلی سوت وکوره.
عزیز جان این سایتش و به منم بدید تو رو خداااااا WinkWinkWinkWink
فعلا که هر سه تا سفارت در ایروان، آنکارا و ابوظبی تو تعطیلات آخر هفته هستن. ببینیم تا دوشنبه خبری میشه؟ انشااله
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 12:48)maryam_a نوشته:  دوستان عزيز... يك سوال برام پيش اومده... سالهاي قبل مثلا 2011 و 2012 تاكيد داشتن كه آنكارا براي كساني كه كلير دارن بهتره ولي الان چند تا پست از 2013 رو خوندم و اكثرا نوشتن ابوظبي!! ميشه يك راهنمايي بكنيد و آماري در اين مورد هست آيا؟

یه سر به این سایت بزنید خودتون از وضعیت کلیر شده ها متوجه میشید
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، امیر مهاجر ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 13:53)Setare99 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:41)b_argi نوشته:  دوست عزیز، خسته نباشین. به جمع منتظران خوش اومدین. به ما هم آفیسر محترم همینو گفتن: 4 تا 6 هفته. امید که برای شما هم بیشتر از این طول نکشه. موفق باشین

عزیز جان ، ما هم به FBI چک خوردیم ... به شما برگه دادن ؟؟؟ به من فقط نشونش دادن و چیزی ندادن ... آدرس سایت رو از پشت شیشه بهمون نشون دادن ... میشه آدرسش رو به من بدین که منم چک کنم ؟

ای دوستان عزیز

بله ابوظبی بودم ... مرسی از آدرس سایت ، فقط یه مشکلی هست ... اونم اینکه شماره کامل کیس نامبر رو نمیشه تایپ کرد ، منظورم اینه که عدد آخر رو قبول نمیکنه Sad
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: rezagh ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 09:09)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 08:44)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم برا گرفتم ویزا از پست باید کارت ملی و یا ...... رو ترجمه کنیم و با خودمون ببریم ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

نه دوست من فقط گفته يه مدرك شناسايى عكس دار كه همون گذرنامه كافيه .
سلام
ممنون ، برا گرفتن ویزا باید پاس ها رو به سفارت داد ، یک مدرک شناسایی دیگه می خوان تا پاس ها رو بدن
حالا کدوم مدرک شناسایی رو باید برد ؟
اصل یا ترجمه شده برابر با اصل شده ؟
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: mhb161 ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 14:00)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:53)Setare99 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 12:11)Hoormazd نوشته:  ما هم تو سفارت ابوظبى زياد معطل نشديم گفت سربازى سپاه يا ارتش گفتم سپاه گفت خب امروز اينجا كارتون تمومه يه برگه سفيد داد روى ادرس سايت هم با ماژيك زرد مارك كرده بود ،گفت هر هفته چك كن ، Coolافيسرم خانم سارا گرو معروف بود .

(2013-05-04 ساعت 11:41)b_argi نوشته:  دوست عزیز، خسته نباشین. به جمع منتظران خوش اومدین. به ما هم آفیسر محترم همینو گفتن: 4 تا 6 هفته. امید که برای شما هم بیشتر از این طول نکشه. موفق باشین
ای دوستان عزیز

بله ابوظبی بودم ... مرسی از آدرس سایت ، فقط یه مشکلی هست ... اونم اینکه شماره کامل کیس نامبر رو نمیشه تایپ کرد ، منظورم اینه که عدد آخر رو قبول نمیکنه Sad
شماره کیس خودتون رو بدون صفر هاش وارد کنین. یعنی 2013AS000057XX
رو اینجوری وارد کنین:2013AS57XX
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: rezagh ، mhb161 ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 10:21)Maryam3023 نوشته:  دوستان سلام، اميدوارم كه همگي خوب و خوش باشين و اين دوران را با كمترين استرس و مشكلات پشت سر بزارين.
راستش بعد از اينكه خبر اتفاقات افتاده رو بهتون دادم، دست و دلم به هيچ كاري نميره، امروز كه اينجا اومدم و ديدم چه موج استرسي ايجاد كردم واقعا ناراحت شدم. ميخواستم از همتون عذرخواهي كنم.. و بابت همدردي تك تكتون تشكر كنم..
ضمنا اينجا دوستاي خيلي خيلي خوبم shayangh ، خانم مريم و همسر بسيار مهربونشون، عليرضا جان و اقا محمد هستند كه بينهايت باعث دلگرمي ما شدن و اگر نبودن نميدونم ما چجوري اين شوك رو تحمل ميكرديم.
اميدوارم براي هيچ كس چنين اتفاقي نيوفته و خدا هيچ كس رو اينجوري با معلق شدن بين زمين و اسمون امتحان نكنه..

درود
از وقایعی که براتون اتفاق افتاده بسیار ناراحت شدیم ولی همیشه امیدواریم به روزهای خوش آینده.
میخواستم بدونم از جمع دوستانی که این اتفاق براشون افتاده، حدوداً چه درصدی مجرد و چه درصدی متأهل (و البته با فرزند )بودن؟ میدونم سخته ولی حدودی از آنچه که دیدید و شنیدید برامون بگید چون من یکی از دوستانم که خانواده دار هست الان اونجاست و ویزاشو گرفته. شاید مرتبط باشه.
پیروز باشید
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، abloom_ma ، yalda91 ، mhb161 ، رجبعلی ، رضا امیر ، iman63ir ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان