موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته: سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم
، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟
خوش اومدین دوست عزیز - انشاله زیاد اینجا نمونین. ظاهرا حدود 37 روز
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سايت سيس براي من به صورت زير خطا ميده.ميخواستم بدونم براي بقيه دوستان چه جوريه؟
Server Error in '/CEACStatTracker' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 16:34)b_argi نوشته: (2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته: سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم
، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟
سلام دوست عزیز -منم یه 17 - 18 روزه که کلیر خوردم از ابوظبی .خوش اومدی انشاله که هر چه زودتر همه بچه ها کیسشون کلیر بشه و برن دنبال سر نوشتشون .موفق باشی
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 16:34)b_argi نوشته: (2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته: سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم
لطفا اینجا رو مطالعه بفرماييد. انشااله که زود کلیر میشید.. موفق باشید
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از اتفاق پیش آمده متاسفم، امیدوارم توضیحات زیر بتونه به دوستانی که با مشکل غیر منتظره روبه رو شدند کمکی کنه.
از 33 کیس که در تاریخ 26 اپریل کلیر شدند، 6 کیس با شماره های زیر بر روی CEAC آپدیت شدند
Case Number Status Update Person CEAC Visa Status
2013AS4035-----2-May-2013 ----1--------------------- AP
2013AS4037----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4184----- 2-May-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4591----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4730----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4871----- 29-Apr-2013---- 1--------------------- AP
و 27 کیس دیگر همچنان بتاریخ 26 اپریل هستند.
سلام به دوستان مهاجرم.من هم جزو کیس هایی هستم که 26م کلیر شدم ولی ایشود نشدم.و آپدیت شدن 29م من هم صرفا به خاطر جواب ایمیلی بود که به سفارت زدم.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
mrr777 نوشته است: سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
در پاسخ به شما می خوام این جمله را از سایت سفارت در ایروان نقل قول کنم.
We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.
شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.
وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
[/size]
این اتفاق مریم و همسر رو فراموش نکنین ولی ترس به دلتون هم راه ندین. وقتی ما کلیر شدیم، سفارت هفته بعدش سه شنبه و دو هفته بعدش هم چهارشنبه تعطیل بود. یه مقدار دو دل بودم که رفتنم رو به تاخیر بندازم ولی به هزار و یک دلیل که یکیشو محمد گفت همه کارها رو تعطیل کردم و یه جورایی سراسیمه و با عجله رفتم بلیط گرفتم. اینقدر عجله داشتم که عوارض خروج رو پرداخت نکرده بودم و افسر گذرنامه من رو از گیتش برگردوند و داخل فرودگاه امام ساعت 3 صبح عوارض رو پرداخت کردم. نمی خوام دلایل دیگه این عجله رو بگم ولی وقتی کلیر شدین لحظه ای در رفتن درنگ نکنین.
عمو سعید
من هرچی فکر میکنم بین دیر رفتن مریم خانم و این اتفاقی که برای ایشون و چند نفر از دوستان دیگه در آنکارا افتاد ارتباطی پیدا نمیکنم. مگه آنها چقدر دیر رفته بودند؟ اگر منعی وجود نداره لطفا منظورتونو واضحتر بگید که ما متوجه بشیم. گاهی فراهم کردن مقدمات سفر به یک کشور خارجی خیلی هم با عجله امکان پذیر نیست.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان راستش ما دو روز پیش مصاحبه داشتیم و به محض برگشتن با مریم عزیز و همسر گرامیشون مواجه شدیم وخیلی ناراحت شدیم اما من فکر میکنم که این یک اشتباه سهوی یا اداریه که به زودی رفع میشه اینقدر مریم عزیز و همسرشون محترم و با لیاقتن که آمریکا باید دلش بخواد که دوتا دکتر جوان و با کفایت را پذیرش کنه من که خیلی دلم روشنه که به زودی ویزا رو میگیرن اما از طرف دیگر با این وضع سبزی
واقعا هزینه اضافی زور داره .اما منم مثل عمو سعید معتقدم باید سعی کنیم به خودمون مسلط بشیم و دعا کنیم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد و مریم جان و همسرشون و بقیه دوستان که به این مشکل برخوردند هم به زودی ویزا را دریافت کنند .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='fariba_a' pid='328283' dateline='1367672685']
mrr777 نوشته است: ...شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.
1-دوستان عزیز من فکر نمیکنم دیر رفتن برای ویزاگرفتن مشکلی ایجاد کنه.من حتی قبل از کلیر شدن به سفارت ایملی زده بودم که ایا تا روز تاریخ اعتبار AP وقت دارم بیام ومدیکال جدید ارایه بدم و ویزامو 6 ماه تمدید کنم و اونا هم جواب مثبت دادن.
2-دوستان لینکی که در اون امضای خودمونو درست میکنیم به من هم میدین.من غیبت کبری داشتم !
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR