کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم Wink ، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟ از زمان کلیرنس شدن چقدر فرصت داریم بریم ویزامون رو بگیریم؟ 10 روز ؟ یک ماه؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
(2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم Wink ، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟
خوش اومدین دوست عزیز - انشاله زیاد اینجا نمونین. ظاهرا حدود 37 روز
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-04 ساعت 10:21)Maryam3023 نوشته:  دوستان سلام، اميدوارم كه همگي خوب و خوش باشين و اين دوران را با كمترين استرس و مشكلات پشت سر بزارين.
راستش بعد از اينكه خبر اتفاقات افتاده رو بهتون دادم، دست و دلم به هيچ كاري نميره، امروز كه اينجا اومدم و ديدم چه موج استرسي ايجاد كردم واقعا ناراحت شدم. ميخواستم از همتون عذرخواهي كنم.. و بابت همدردي تك تكتون تشكر كنم..
ضمنا اينجا دوستاي خيلي خيلي خوبم shayangh ، خانم مريم و همسر بسيار مهربونشون، عليرضا جان و اقا محمد هستند كه بينهايت باعث دلگرمي ما شدن و اگر نبودن نميدونم ما چجوري اين شوك رو تحمل ميكرديم.
اميدوارم براي هيچ كس چنين اتفاقي نيوفته و خدا هيچ كس رو اينجوري با معلق شدن بين زمين و اسمون امتحان نكنه..
مریم خانم
میدونم که خیلی عصبانی هستین و هیچ جوری هم عصبانیتتون برطرف نمیشه. واقعاً هر چی صفت زشت بهشون نسبت بدین حق دارین. هونطور که گفتم روز برگشت من یک خانم جوان تهرانی بود مشکل مشابه شما رو پیدا کرده بود. من با وجودی که ویزاها تو دستم بود از شنیدن جریان اون بنده خدا حالم خراب شد. وقتی برگشتم به سایه زنگ زدم و جریان رو گفتم. بعد مشورت با سایه راستش ترسیدم بیام به شماها بگم. فکر کردم یه مورد استثنایی هست که نباید در موردش باهاتون صحبت کنم و روحیه تون رو خراب کنم. تا این که شما هم دچارش شدین. تنها چیزی که میشه به شما گفت که شاید تسکینتون بده اینه که پرونده شما مشکل خاصی نداره. این یک مورد اداری هست که برای تعدادی کیس در فواصل نزدیک اتفاق افتاده وگرنه یهویی کلیر شدن چند تا پست با هم مشکل دار نمیشه. به نظر من که اشتباه از سفارت و سایت داغونشه. خوشبختانه نه در ارمنستان و نه در ابوظبی همچین مسایلی نداشتیم تا حالا. بعید هست که تا کلیر شدن قطعی شما مدت زمان زیادی مونده باشه.
(2013-05-04 ساعت 13:31)mrr777 نوشته:  سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
در پاسخ به شما می خوام این جمله را از سایت سفارت در ایروان نقل قول کنم.
We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.
شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.
وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
[/size]
این اتفاق مریم و همسر رو فراموش نکنین ولی ترس به دلتون هم راه ندین. وقتی ما کلیر شدیم، سفارت هفته بعدش سه شنبه و دو هفته بعدش هم چهارشنبه تعطیل بود. یه مقدار دو دل بودم که رفتنم رو به تاخیر بندازم ولی به هزار و یک دلیل که یکیشو محمد گفت همه کارها رو تعطیل کردم و یه جورایی سراسیمه و با عجله رفتم بلیط گرفتم. اینقدر عجله داشتم که عوارض خروج رو پرداخت نکرده بودم و افسر گذرنامه من رو از گیتش برگردوند و داخل فرودگاه امام ساعت 3 صبح عوارض رو پرداخت کردم. نمی خوام دلایل دیگه این عجله رو بگم ولی وقتی کلیر شدین لحظه ای در رفتن درنگ نکنین.
(2013-05-03 ساعت 12:49)bmojtaba نوشته:  عمو سعید من100 روزه منتظرم Wink بعد 93 روز تازه دیروز 1 بار آپدیت شدم ..الان از خوشحالی دارم ذوق مرگ میشم Big Grinحواست باشه اگه امروز یا تو این هفته من رو اعلام کردن سمت چپم یه جای خالی گذاشتم واستShy می خواهم تو گنک نام استایل تنها نباشم Smile بعدشم اگه خسته نشدیم عمو سعید استایل می رقصیمBig Grin
ایوللللللللللللل....... چه شود گانگنام دستجمعی. تو ترکیه تجربه اش رو داشتم. البته ما از اون خونواده هاش نیستیم که وقتی پامون به خارج از کشور باز میشه بعضی کارها رو انجام بدیم و بعد هم که برگشتیم بچه مثبت بشیمBig Grin. خواهران و برادرانمون در کشور دوست و برادر ترکیه در پارک قو اجرا می کردن و منم به حُسن اجرای ایشان نظارت می کردمTongue.
(2013-05-04 ساعت 10:08)mnajafinobar نوشته:  مصاحبه ما هم با همون خانومه بود، به نظر خانم مهربونی میومد نمیدونم چرا داره با ما اینکارو می کنه Sad ...
دست اون خانمه نیست. وگرنه من یک ضرب می گرفتمWink. اینجور نامهربونی ها به ایشون مربوط نمیشهBig Grin.

من امروز صبح امتحان داشتم. این دو روزه نتونستم درست و حسابی به سایت سر بزنم. اولین تاپیکی که اومدم اینجا بود. دیدم انتظار طولانی و اتفاقی که برای خانم دکتر مریم افتاده اعصابتون رو به هم ریخته. یک عده هم که نا امید شدن سعی کرده بودن در قالب واقع بینی احساسشونو به شما منتقل کنن. فقط می خواستم بگم یک بنده خدایی کفش نداشت و داشت ناشکری می کرد دید یکی دیگه پا نداره. همتون برین خدا رو شکر کنین که هنوز فرصت خیلی زیادی تا پایان برنامه مونده و وضعیت روحی خیلی خوبی هم دارین. تو کاربرهای ما کسانی هستند که سه ماهه در هتلی تو آنکارا با اون همه خرج و مخارج منتظر کلیر شدن هستند. من کسی رو می شناسم که خانودگی رفتن مصاحبه بعد چون پسرشون 18 سالش بوده و اگر بر می گشتن سرباز بوده و دیگه نمی تونسته خارج بشه مجبور شده گل پسر 18 ساله شو تنها در مملکت غریب ول کنه و به ایران برگرده. حالا اون اونجا بی تابه می کنه، خانواده اش و به خصوص مامانش اینجا. شما اگر 150 روز هم انتظار کشیدین همینجا تو خونه خودتون در کنار عزیزانتون بود. در کنار هم تا حالاش پیش رفتیم. بعد از این هم همینطوریه. هیچ کس هم نمی خواد که چوب لای چرخ شما بذاره و بهتون ویزا نده. فراموش نکنین که سفارت آنکارا با این همه اشتباهات اعصاب خرد کن، همون سفارتیه که پارسال تا دقیقه آخر سعی خودش رو کرد که تا کسی بدون ویزا بر نگرده. پس دیگه نبینم کسی نفوس بد بزنه و آیه یاس بخونه. من همیشه از 2013ایها تعریف کردم. گفتم که تا حالا ورودی مثل ما تو مهاجرسرا نبوده. خیلی از کیس های ازدواجی و خانوادگی که کلیر می خورن میان این تاپیک تا بین ماها روحیه بگیرن. اینجور که بعضی هاتون از حالا بریدین و پست میذارین همه رو فراری میدین. خودتون رو مشغول یک چیزی کنین که انتظار کشیدن کمتر اذیتتون کنه. مثلاً اگر می تونین یه کلاسی مثل کلاس زبان ثبت نام کنین. اگر تحت اجبار خارجی خودتون رو به کاری مشغول کنین زمان انتظار مثل برق و باد می گذره. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر دوستان. ارادتمند: سعید
سلام دوستان سايت سيس براي من به صورت زير خطا ميده.ميخواستم بدونم براي بقيه دوستان چه جوريه؟
Server Error in '/CEACStatTracker' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، alirezass ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 16:34)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم Wink ، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟

سلام دوست عزیز -منم یه 17 - 18 روزه که کلیر خوردم از ابوظبی .خوش اومدی انشاله که هر چه زودتر همه بچه ها کیسشون کلیر بشه و برن دنبال سر نوشتشون .موفق باشیWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-05-04 ساعت 16:34)b_argi نوشته:  

لطفا اینجا رو مطالعه بفرماييد. انشااله که زود کلیر میشید.. موفق باشید
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Mahbaran ، rezagh ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 15:20)maryam_a نوشته:  دوستان عزيز... آيا ابوظبي رو توصيه ميكنن يا آنكارا رو؟ مطمئنن كلير ميخوره بهمون...
ابوظبیSmile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-04 ساعت 16:42)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 10:21)Maryam3023 نوشته:  

من امروز صبح امتحان داشتم. این دو روزه نتونستم درست و حسابی به سایت سر بزنم. اولین تاپیکی که اومدم اینجا بود. دیدم انتظار طولانی و اتفاقی که برای خانم دکتر مریم افتاده اعصابتون رو به هم ریخته. یک عده هم که نا امید شدن سعی کرده بودن در قالب واقع بینی احساسشونو به شما منتقل کنن. فقط می خواستم بگم یک بنده خدایی کفش نداشت و داشت ناشکری می کرد دید یکی دیگه پا نداره. همتون برین خدا رو شکر کنین که هنوز فرصت خیلی زیادی تا پایان برنامه مونده و وضعیت روحی خیلی خوبی هم دارین. تو کاربرهای ما کسانی هستند که سه ماهه در هتلی تو آنکارا با اون همه خرج و مخارج منتظر کلیر شدن هستند. من کسی رو می شناسم که خانودگی رفتن مصاحبه بعد چون پسرشون 18 سالش بوده و اگر بر می گشتن سرباز بوده و دیگه نمی تونسته خارج بشه مجبور شده گل پسر 18 ساله شو تنها در مملکت غریب ول کنه و به ایران برگرده. حالا اون اونجا بی تابه می کنه، خانواده اش و به خصوص مامانش اینجا. شما اگر 150 روز هم انتظار کشیدین همینجا تو خونه خودتون در کنار عزیزانتون بود. در کنار هم تا حالاش پیش رفتیم. بعد از این هم همینطوریه. هیچ کس هم نمی خواد که چوب لای چرخ شما بذاره و بهتون ویزا نده. فراموش نکنین که سفارت آنکارا با این همه اشتباهات اعصاب خرد کن، همون سفارتیه که پارسال تا دقیقه آخر سعی خودش رو کرد که تا کسی بدون ویزا بر نگرده. پس دیگه نبینم کسی نفوس بد بزنه و آیه یاس بخونه. من همیشه از 2013ایها تعریف کردم. گفتم که تا حالا ورودی مثل ما تو مهاجرسرا نبوده. خیلی از کیس های ازدواجی و خانوادگی که کلیر می خورن میان این تاپیک تا بین ماها روحیه بگیرن. اینجور که بعضی هاتون از حالا بریدین و پست میذارین همه رو فراری میدین. خودتون رو مشغول یک چیزی کنین که انتظار کشیدن کمتر اذیتتون کنه. مثلاً اگر می تونین یه کلاسی مثل کلاس زبان ثبت نام کنین. اگر تحت اجبار خارجی خودتون رو به کاری مشغول کنین زمان انتظار مثل برق و باد می گذره. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر دوستان. ارادتمند: سعید

به شدت تایید میشه.... دوستان این اتفاق خیلی بد بود اما باید فراموشش کنیم... به خدا من داشتم میرفتم ویزا بگیرم اومدم اینجا همچین ترس برم داشت که احساس میکنم هنوز کلیر نشدم... دوباره همه استرس ها اومد سراغم ... شنیدین میخوان نفرین کنن میگن ایشالا به کمرت بخوره؟ الان دقیقا خورده به کمر من Big Grin... کاری هم باش نداشتیم و چیز سنگینی بلند نکردیم...
اما چوب شده حسابی.... حالا از ارمنستانی ها گویا اولین نفر من دارم میرم و نتیجه رو زود میام اینجا میگم...اما برادرانه میگم همچین چیزی رو با خانواده هاتون در میون نزارین و استرس بشون وارد نکنین.... اصلا فکر کنین مهاجر سرایی در کار نیست که ما از همه چی سر در بیاریم.... مثل n نفر دیگه طبق دستور العمل پیش بریم... گفتن کیس نامبرت اومد تو سایت پاشو بیا ما هم میریم....
امیدوارم مشکل مریم خانم و باقی دوستانی که این اتفاق مزخرف واسشون افتاده هر چه زود تر حل شه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
از اتفاق پیش آمده متاسفم، امیدوارم توضیحات زیر بتونه به دوستانی که با مشکل غیر منتظره روبه رو شدند کمکی کنه.

از 33 کیس که در تاریخ 26 اپریل کلیر شدند، 6 کیس با شماره های زیر بر روی CEAC آپدیت شدند

Case Number Status Update Person CEAC Visa Status
2013AS4035-----2-May-2013 ----1--------------------- AP
2013AS4037----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4184----- 2-May-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4591----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4730----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4871----- 29-Apr-2013---- 1--------------------- AP

و 27 کیس دیگر همچنان بتاریخ 26 اپریل هستند.

سلام به دوستان مهاجرم.من هم جزو کیس هایی هستم که 26م کلیر شدم ولی ایشود نشدم.و آپدیت شدن 29م من هم صرفا به خاطر جواب ایمیلی بود که به سفارت زدم.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
mrr777 نوشته است: سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
در پاسخ به شما می خوام این جمله را از سایت سفارت در ایروان نقل قول کنم.
We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.
شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.
وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
[/size]

این اتفاق مریم و همسر رو فراموش نکنین ولی ترس به دلتون هم راه ندین. وقتی ما کلیر شدیم، سفارت هفته بعدش سه شنبه و دو هفته بعدش هم چهارشنبه تعطیل بود. یه مقدار دو دل بودم که رفتنم رو به تاخیر بندازم ولی به هزار و یک دلیل که یکیشو محمد گفت همه کارها رو تعطیل کردم و یه جورایی سراسیمه و با عجله رفتم بلیط گرفتم. اینقدر عجله داشتم که عوارض خروج رو پرداخت نکرده بودم و افسر گذرنامه من رو از گیتش برگردوند و داخل فرودگاه امام ساعت 3 صبح عوارض رو پرداخت کردم. نمی خوام دلایل دیگه این عجله رو بگم ولی وقتی کلیر شدین لحظه ای در رفتن درنگ نکنین.

عمو سعید
من هرچی فکر میکنم بین دیر رفتن مریم خانم و این اتفاقی که برای ایشون و چند نفر از دوستان دیگه در آنکارا افتاد ارتباطی پیدا نمیکنم. مگه آنها چقدر دیر رفته بودند؟ اگر منعی وجود نداره لطفا منظورتونو واضحتر بگید که ما متوجه بشیم. گاهی فراهم کردن مقدمات سفر به یک کشور خارجی خیلی هم با عجله امکان پذیر نیست.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: itsmasoud ، nika ، b_argi ، Saeedv13 ، yalda91 ، proje ، رجبعلی ، mhb161 ، bayat_r ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 16:57)bardia mousapour نوشته:  تا امروز که هشتاد روز از مصاحبم میگذره بیش از ده بار آپدیت شدم این همه توضیح وسر درد آوردن شما عزیزان به خاطر ابراز کردن چن پرسش زیره.

1:آیا اگه قرار بود بنده رو به خاطر این اشتباه رد کنن همون روزه مصاحبه رد میکردن ومیگفتن اطلاعاتتون غلطه وآیا هنوز هم امکان داره این اشتباه برام مشکل ساز بشه؟
2:آیا این اشتباهات روند کلیرنس را طولانی تر میکنه؟
3:آیا از بین دوستان کسی با مشکل من برخورد کرده؟
4:آیا رسیدگی به پروسه اداری بر اساس فرمهای نهای 122و230 که هر شخص روز مصاحبه بر اساس اطلاعات پاسپورتی وشناسنامه ای که میده بررسی میشه؟

ممنون میشم اگه دوستان ما رو ازدانستهاو هدایتگریشون بهره مند کنن
دوست عزیز سلام والا نمیدونم چرا نشستین و بعد از 80 روز برای خودتون ناراحتی میتراشین. Big Grin
1- بله اگه میخواستن ردتون کنن، باهاتون رو دربایستی نداشتن و میگفتن مثلاً نه شما اونکس نیستین و کیس شما مردوده، پس بیخودی غصه نخورین...
2- نه نمیکنه، این مدل اشتباه، فقط یه اشتباه مدل لپی هستش. از قصد که نکردین و تازه بسیار هم بی اهمیت بوده Wink
3- بله بسیار افرادی بودند که در ثبت نام اولیه اسمشون رو به جای فامیلی نوشتن و برعکس. ( نمونه ش دوست خودم که برنده سال 2012 بوده و الان از شهریور پارسال در کالیفرنیا به سر میبره). شما میتونین تاپیک مربوطه رو در همین مهاجر سرا پیدا کنین و بخونین...
4- والا بررسی نهایی به خیلی از فاکتورها ربط داره، که اینو فقط بر و بچ اف بی آی میدونن...
مخلص کلام اینکه ، دوست من بیخودی اینقدر اما و اگر برای خودتون درست نکنین، البته میدونم که دست خودتون نیست و این افکار خودکار به مخیله شما حمله میکنن، اما خیالت راحت که هیچ مشکلی از این دلایلی که گفتی ندارین و ایشالله به زودی کیلیر میشین...
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان راستش ما دو روز پیش مصاحبه داشتیم و به محض برگشتن با مریم عزیز و همسر گرامیشون مواجه شدیم وخیلی ناراحت شدیم اما من فکر میکنم که این یک اشتباه سهوی یا اداریه که به زودی رفع میشه اینقدر مریم عزیز و همسرشون محترم و با لیاقتن که آمریکا باید دلش بخواد که دوتا دکتر جوان و با کفایت را پذیرش کنه من که خیلی دلم روشنه که به زودی ویزا رو میگیرن اما از طرف دیگر با این وضع سبزی Big Grinواقعا هزینه اضافی زور داره .اما منم مثل عمو سعید معتقدم باید سعی کنیم به خودمون مسلط بشیم و دعا کنیم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد و مریم جان و همسرشون و بقیه دوستان که به این مشکل برخوردند هم به زودی ویزا را دریافت کنند .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-05-04 ساعت 14:37)mrr777 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 14:34)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:50)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:40)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 12:54)yasser_1360 نوشته:  ميبخشيد سارا گرو همون خانومي بوري هست كه حداكثر 23-23 سالشه؟
عزیز جان ، ما هم به FBI چک خوردیم ... به شما برگه دادن ؟؟؟ به من فقط نشونش دادن و چیزی ندادن ... آدرس سایت رو از پشت شیشه بهمون نشون دادن ... میشه آدرسش رو به من بدین که منم چک کنم ؟

(2013-05-04 ساعت 12:11)Hoormazd نوشته:  ما هم تو سفارت ابوظبى زياد معطل نشديم گفت سربازى سپاه يا ارتش گفتم سپاه گفت خب امروز اينجا كارتون تمومه يه برگه سفيد داد روى ادرس سايت هم با ماژيك زرد مارك كرده بود ،گفت هر هفته چك كن ، Coolافيسرم خانم سارا گرو معروف بود .
ای دوستان عزیز
این سایتی که باید وضعیت کیس رو چک کرد و به من میگید ؟؟؟ Sad
دوست مهربون چطوری هیچ برگه ای به شما ندادن؟
به خدا ندادن ... میشه یادشون رفته باشه ؟ از پشت شیشه یه برگه سفید نشون دادن که آدرس سایت رو های لایت کرده بودن ... ولی برگه رو بهم ندادن

دوست من به ما هم ابتدا از پشت شیشه نشون دادن ادرس رو ولی بعد برگه رو بهمون دادن.
بهتره پیگیری کنید چون بدون اون برگه سفارت هنگام صدور ویزا پاسپورتهاتون رو قبول نمی کنه.

برگه بالاش اسم ، تاريخ، نوع ويزا و كيس نامبر نوشته هم فارسى و هم به انگليسى و پايين هم ليست مدارك كه بايد تكميل كنى كه مال من فقط توى قسمت گذرنامه تيك خورده و پايين برگه هم امضاء افيسر هست و به همراه گذرنامه ها در پايان مصاحبه تحويل داد.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، kouroshd ، رجبعلی ، mhb161
سلام دوستان

برای مریم عزیز ناراحت شدم . خب ایشون خیلی ناراحت بودن و ناخواسته باعث شدن که دیگران هم استرس بگیرن . حقیقت اینه که این اولین بار نیست که این اتفاق میفته , ولی امیدوارم آخرین بار باشه . به نظر من وقتی شماره تون رو توی سایت دیدین سریع ایمیل بدین و سوال کنید و یا اینکه تلفن بزنید . که البته ایمیل خیلی مطمئن تره .
چند هفته پیش یکی از دوستان که کلیر شده بودن , به من پیغام خصوصی داد که بد نیست اینجا برای شما بگم , این دوست عزیزمون نگران بودن که نکنه تا اونجا برن و ویزاشون آماده نباشه چون شماره شون توی سایت ترکی اومده بود و تو سایت انگلیسی هنوز آپدیت نشده بود , تلفن زده بودن به اون شماره توی آمریکا , اپراتور گفته بود که کلیرنس شما هنوز ادامه داره , ایشون گفته بود که ولی اسم من توی سایت ترکی هست پس چطور ممکنه ؟ اپراتور هم گفته بود من نمیدونم اینجا که چیز دیگه ای نشون میده .
به من پیغام داد که منم بهش گفتم سریع و همون شبانه یه ایمیل بده تا فردا صبح جوابت رو بدن , و خلاصه براشون جواب ایمیل اومد که پروسه شما تموم شده و سایت انگلیسی ما هم بزودی آپدیت میشه .
شما هم به محض اینکه کلیر شدین هم تلفن بزنید و هم ایمیل بدین تا مطمئن بشین .
و یه چیز دیگه , من واقعا" تعجب میکنم که چطور بعضی ها میتونن مدت زمان طولانی رو صبر کنن و برای گرفتن ویزا عجله ای ندارن !؟!؟!؟!؟ یعنی واقعا" چطور فکر میکنید ؟!!!این از نون شب واجب تره , حتی یک روز رو هم تاخیر نکنید مگر اینکه جمعه کلیر بشین که خب شنبه و یکشنبه واقعا" لزومی نداره آدم بره ولی صبح دوشنبه باید اونجا باشین .
به هر حال امیدوارم که از این بلاتکلیفی بیرون بیایین , خیلی خیلی سخته , هیچ کسی تا بالای 60 روز نره متوجه نمیشه که چقدر این انتظار سخته Sad
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
[quote='fariba_a' pid='328283' dateline='1367672685']
mrr777 نوشته است: ...شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.

1-دوستان عزیز من فکر نمیکنم دیر رفتن برای ویزاگرفتن مشکلی ایجاد کنه.من حتی قبل از کلیر شدن به سفارت ایملی زده بودم که ایا تا روز تاریخ اعتبار AP وقت دارم بیام ومدیکال جدید ارایه بدم و ویزامو 6 ماه تمدید کنم و اونا هم جواب مثبت دادن.

2-دوستان لینکی که در اون امضای خودمونو درست میکنیم به من هم میدین.من غیبت کبری داشتم !
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تشکر کنندگان: b_argi ، mino2013 ، payam62 ، proje ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان