موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان این اپدیت شدن سایت کلیر شده ها نظم خاصی داره فکر کنم پست یکی از دوستان رو خوندم 4 شنبه ایروان پنج شنبه ابوظبی و جمعه هم انکارا همینطوره؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......اگر جواب نمی دهم دلیلش این است بعصی دوستان دیگر هم در هتل با این مشکل مواجه هستند......در مورد سوالاتی که پرسیده بودید......قیمت هتل برای یک نفر. ....بچه ها از طریق آزانس شبی 42 دلار گرفته اند ( یعنی یک اتاق برای یک نفر...... و اما در مورد سوال دوست دیگر .....شعبه ptt عدلیه سرا صبح شنبه تعطیل است ( البت کمتر از یک ماهه که شنبه ها تعطیله و اما یک شنبه ها هم که کلا تعطیل هستند......امروز صبح خودم شعبه ی عدلیه سرا بودم و دیدم که تعطیله....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز چیزی که جالبه اینه که هر سه سفارت با هم تصمیم گرفتن که این هفته اسامی کلیرها را اعلام نکنند.پس تمام مسایل از همان کی سی سی شروع میشه وآنها اسامی را به سفارتخانه ها اعلام میکنندوخود سفارتخانه ها هیچ نقشی در رد یا قبول کیس ندارند ونمی توانند کاری انجام دهند.پس نتیجه میگیریم اتفاقی که برای مریم خانم وهمسر محترمشان در آنکارا افتاد برای هر کیسی در هر سفارتی میتونه اتفاق بیوفته ولی با توجه به سالهای گذشته احتمالش خوشبختانه خیلی ضعیفه.ولی تنها چیزی که نگرانم کرده اینه که این اتفاق برای یک زوج با تحصیلات بالاپیش آمده.پس خدا به داد بچه های پزشک برسه که هرکاری راکه میخواهند شروع کنند باید کلی انتظار بکشند .از جمله خود حقیرم.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
منم میام تو جمع شما تقریبا ۱۰ تا ۱۵ روز دیگه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 00:37 توسط safarikelay.)
ای بابا پیر شدیم تو این منتظر سرا ...........
کسی آشنا نداره کار ما رو راه بندازه؟؟؟؟؟؟
37 روز گذشت ، نبود کسی واسه اینکه هفته بعد کلیرنس بشیم ؟
( امیدوارم که هفته پیش رو، همه با هم یهووووووووو جواب کلیر از نوع تند و سریع و خوبش رو بگیریم)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 19:43)heidari1248 نوشته: (2013-05-04 ساعت 19:27)Setare99 نوشته: (2013-05-04 ساعت 19:10)mazerati نوشته: سلام دوستان من نه شغل دولتي داشتم و نه تو سپاه خدمت كردم شغلم آزاده وتو ارتش خدمت كردم خانمم دانشجو دانشگاه ازاد هستش الحمدالله نه پام به كلانتري باز شده و نه مشكله ديگه اي داشتم به نظر شما دوستان ممكنه ما هم كليرنس بخوريم ؟
وقتی سربازی رفتین، احتمال کلیرنس خوردن زیاده. فقط مال کسانی که سپاه خدمت کردند نیست.
دوست عزيز من سربازي خريد و شغل خصوصي كليرنس خوردم مثل بنز
سلام دوست عزیز من تو ابوظبی مصاحبه داشتم و یه آقای 60 ساله که سربازیشو توی سپاه دانش زمان شاه انجام داده بود هم کلیر خورد بخاطر سربازی .سپاه و ارتش و انتظامی فرقی نداره .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 01:27 توسط آرش کمانگیر.)
سلام بچه ها .مگه وقتی کلیر میشیم انشاله، تاریخ نمیدن برا رفتن مجدد که ویزا بگیریم ؟ از دوستانی که کلیر شدن خواهش می کنم بگین چند روز قبل از تاریخ اعزام برا گرفتن ویزا سفارت بهمون خبر میده که کلیر شدیم.این پستهای قبلی خیلی نگرانم کرده .دوستانی که کلیر شدین و جواب سوالاتمو میدونین لطفا جواب بدین .با این پستهای دیوانه کننده فکر نمیکنم به آمریکا برسم .
(2013-05-05 ساعت 01:21)آرش کمانگیر نوشته: سلام بچه ها .مگه وقتی کلیر میشیم انشاله، تاریخ نمیدن برا رفتن مجدد که ویزا بگیریم ؟ از دوستانی که کلیر شدن خواهش می کنم بگین چند روز قبل از تاریخ اعزام برا گرفتن ویزا سفارت بهمون خبر میده که کلیر شدیم.این پستهای قبلی خیلی نگرانم کرده .دوستانی که کلیر شدین و جواب سوالاتمو میدونین لطفا جواب بدین .با این پستهای دیوانه کننده فکر نمیکنم به آمریکا برسم .
بچه ها لطف کنید دوستانی که به سلامتی کلیر شده کیسشو،متن پیامی رو که براتون نوشتن رو بزارید تا ما هم ببینم البته با حذف مشخصات فردی و موارد امنیتی تون.که لااقل بدونیم در آینده به امید خدا نچندان دور چه پیغامی رو تقریبا دریافت می کنیم.ممنون
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ایمیل زدم به سفارت که ببینم کارمون به کجا کشیده. از 17 اوریل آپدیت نشدیم . ترسم از اینه که از 40 روز به 140 روز بکشه کارم. البته ته تهش مطمئنم که کلیر میشیم هممون ولی انتظارش واقعا کشنده است.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 01:36 توسط mrr777.)
یک مثلی ما داریم که می گه تا تنور داغه نون رو بچسبون.
درسته که تاریخی رو برای کلیر شده ها مشخص می کنند و تا اون زمان مهلت دارند ولی من نظرم این هست که سریع گرفتن ویزا مانع اتفاقاتی می شه که ممکنه روی پرونده شما تاثیر بگذاره.
مثلا همین واقعه بوستن رو در نظر بگیریم بعد از اون واقعه خوب یک تاثیر منفی رو ی افکار عمومی امریکا می گذاره، یک سری نفرات جدید و اسمهای تازه به عنوان مظنون وارد دیتابیس می شن. بخشنامه ها و دستورات جدیدی توسط مقامات امنیتی صادر می شه که چک امنیتی رو روی دانشجوها و مهاجرین بیشتر کنن چون بمب گذارها مثلا دانشجو و مهاجر بودن و از این قبیل مسایل.
تمام اینها و سایر موضوعات که من و شما از اونها بی خبریم ممکنه باعث بشه که بعد از چند روز درخواست چک مجدد برای کسانی بشه که هنوز ویزا نگرفتند.
من می خوام بدونم چه عاملی مانع سفر سریع برای دریافت ویزا می شه و چه چیزی از این مهم به قول مامان سایه مهمتر و ارزشمندتره.
اگر مقدماتی لازمه مثل ترجمه، ویزا وکالت نامه یا هر چیزی رو می شه قبل از کلیر شدن اماده کرد و اگر بحث هزینه است چون ممکنه بعصی از دوستان برای صرفه جویی به دنبال زمانی باشن که بلیط و هتل و این چیزها رو ارزونتر گیر بیارن به نظر من اینجا جای اینجور صرفه جویی ها نیست و بهتره در زمان مناسب این کار رو انجام داد.
در هر صورت هدف من از گفتن این مسایل دلسرد کردن یا ناامید کردن یا ترسوندن کسی نیست چون این مطلبی ربطی به دلسرد شدن نداره و ممکنه دیر هم برید هیچ اتفاقی نیافته ولی تو این اوضاعی که هر روز یه خبری می شه من فقط می گم دوستان بجنبید و تا تنور داغه ویزا رو بچسبونید روی پاستون همین.
شاد و پیروز باشید
محمد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
یه مطلبی به ذهنم رسید. من فکر میکنم اینکه افیسر میپرسه " کجا خدمت کردی" درست مثل پزشکیه که میخواد یه بچه سرتق رو آمپول بزنه و به بچه میگه " عمو چه مرد شدی، ماشالا، اسم دوستات چیه؟" بچه هم تا میاد فکر کنه که حالا چقدر بزرگ شده و اسم دوستاش چیه آمپوله رو خورده.
افیسر محترم با اسم رمز "کجا خدمت کردی" خیلی مخملی بی توجه به جوابت برگه صورتیو رو میکنه و فکر نکنم کوچکترین ربطی به محل خدمت یا نوع معافیت داشته باشه.
اونها بهتر از ما میدونن که هیچ ارگان نظامی ای کار مهم و حیاتی رو دست " سرباز" نمیده. یعنی نباید هم بده. حالا سرباز صفر باشه یا ستوانیکم وظیفه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من موقع ارسال فرمهاى سرى اول مدارك را كامل پست كردم به كى سى سى و روز مصاحبه خانمى كه مدارك را ميگرفت تشكر كرد و گفت شما كار ما را راحت كردين و فقط مدارك اسپانسر و پرينت حساب خودم گرفت و ترجمه عقد نامه يعنى اينا از همون موقع ميدونستن من سرباز سپاه بودم و ترجمه كارت پايان خدمت هم خدمتشون بوده واقعأ اين روند مصاحبه عجيبه وقتى همه زندگى ما از چند ماه قبل زير دستشون بوده پرسيدن اينكه سرباز كجايى و كليرنس خوردن يجورايى بوى پيچوندن ميده .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من وقتی انشااله کلیر شدم ،با یه آژانس هواپیمایی صحبت کردم مدارک و پاسپورت رو میگیره خودشون میبرن سفارت تو ابوظبی ویزارو که زدن تو پاس همراه اون پاکت نارنجی بر میگردونن آژانس و تحویل میدن .آیا کسی از بچه ها این کارو کرده ؟