کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان من نه شغل دولتي داشتم و نه تو سپاه خدمت كردم شغلم آزاده وتو ارتش خدمت كردم خانمم دانشجو دانشگاه ازاد هستش الحمدالله نه پام به كلانتري باز شده و نه مشكله ديگه اي داشتم به نظر شما دوستان ممكنه ما هم كليرنس بخوريم ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، proje ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 18:32)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

برای مریم عزیز ناراحت شدم . خب ایشون خیلی ناراحت بودن و ناخواسته باعث شدن که دیگران هم استرس بگیرن . حقیقت اینه که این اولین بار نیست که این اتفاق میفته , ولی امیدوارم آخرین بار باشه . به نظر من وقتی شماره تون رو توی سایت دیدین سریع ایمیل بدین و سوال کنید و یا اینکه تلفن بزنید . که البته ایمیل خیلی مطمئن تره .
چند هفته پیش یکی از دوستان که کلیر شده بودن , به من پیغام خصوصی داد که بد نیست اینجا برای شما بگم , این دوست عزیزمون نگران بودن که نکنه تا اونجا برن و ویزاشون آماده نباشه چون شماره شون توی سایت ترکی اومده بود و تو سایت انگلیسی هنوز آپدیت نشده بود , تلفن زده بودن به اون شماره توی آمریکا , اپراتور گفته بود که کلیرنس شما هنوز ادامه داره , ایشون گفته بود که ولی اسم من توی سایت ترکی هست پس چطور ممکنه ؟ اپراتور هم گفته بود من نمیدونم اینجا که چیز دیگه ای نشون میده .
به من پیغام داد که منم بهش گفتم سریع و همون شبانه یه ایمیل بده تا فردا صبح جوابت رو بدن , و خلاصه براشون جواب ایمیل اومد که پروسه شما تموم شده و سایت انگلیسی ما هم بزودی آپدیت میشه .
شما هم به محض اینکه کلیر شدین هم تلفن بزنید و هم ایمیل بدین تا مطمئن بشین .
و یه چیز دیگه , من واقعا" تعجب میکنم که چطور بعضی ها میتونن مدت زمان طولانی رو صبر کنن و برای گرفتن ویزا عجله ای ندارن !؟!؟!؟!؟ یعنی واقعا" چطور فکر میکنید ؟!!!این از نون شب واجب تره , حتی یک روز رو هم تاخیر نکنید مگر اینکه جمعه کلیر بشین که خب شنبه و یکشنبه واقعا" لزومی نداره آدم بره ولی صبح دوشنبه باید اونجا باشین .
به هر حال امیدوارم که از این بلاتکلیفی بیرون بیایین , خیلی خیلی سخته , هیچ کسی تا بالای 60 روز نره متوجه نمیشه که چقدر این انتظار سخته Sad
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم .
با سلام خدمت دوستان
مادر و پدر من حدود 1 ماه پیش کلیر شدند، من واقعاً نمیدونستم که تا کلیر میشند باید سریع برن برای ویزا، حتی چند باری که صحبت شد کسی تأکیدی نمی کرد.
حالا ما فردا صبح داریم میریم آنکارا، ببینیم چی میشه. امیدوارم به مشکل نخوریم ولی با خوندن پست های دوستان خیلی استرس گرفتم.
مرسی
دوستان عزیز. ....لازم به توضیح می دونم که اولا خونسرد باشید وبدونید که این مشکل صزفا مربوط به سفارته و به زودی برطرف می شه ....در ثانی مریم جان قبل اآمدن دو بار به سفارت ایمیل زده بودن و جداگانه در مورد خودشون و همسرشون تاکید شده بود که پروسه تمام و ویزا آماده است......در مورد سریع آمدن و دریافت ویزا هم. ...واقعیت اینه که بعصیها باید مرخصی بگیرن و یا کاری رو هماهنگ کنند. ..فکر می کنم که هر مشکلی هم که بوده برطرف بشه. ....پس خودتون رو ناراحت نکنید و تا پاسها رو به سفارت تحویل ندهید چیزی مشخص نمی شه که آیا باید صبر کنید یا نه.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-04 ساعت 19:10)mazerati نوشته:  سلام دوستان من نه شغل دولتي داشتم و نه تو سپاه خدمت كردم شغلم آزاده وتو ارتش خدمت كردم خانمم دانشجو دانشگاه ازاد هستش الحمدالله نه پام به كلانتري باز شده و نه مشكله ديگه اي داشتم به نظر شما دوستان ممكنه ما هم كليرنس بخوريم ؟

سلام.بله احتمالش زیاد هست که کلیرنس بخورید.ما هم بدون سربازی و شغل دولتی کلیر خوردیم.ولی اصلا نگرانی نداره
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، yalda91 ، Saeedv13 ، proje ، bmojtaba ، امیر مهاجر ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 19:10)mazerati نوشته:  سلام دوستان من نه شغل دولتي داشتم و نه تو سپاه خدمت كردم شغلم آزاده وتو ارتش خدمت كردم خانمم دانشجو دانشگاه ازاد هستش الحمدالله نه پام به كلانتري باز شده و نه مشكله ديگه اي داشتم به نظر شما دوستان ممكنه ما هم كليرنس بخوريم ؟

وقتی‌ سربازی رفتین، احتمال کلیرنس خوردن زیاده. فقط مال کسانی‌ که سپاه خدمت کردند نیست.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: rezagh ، b_argi ، Hoormazd ، payam62 ، proje ، امیر مهاجر ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 19:27)Setare99 نوشته:  

وقتی‌ سربازی رفتین، احتمال کلیرنس خوردن زیاده. فقط مال کسانی‌ که سپاه خدمت کردند نیست.
دوست عزيز من سربازي خريد و شغل خصوصي كليرنس خوردم مثل بنز
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: s.s.h ، proje ، payam62 ، nooshshahnar ، hushmandco ، امیر مهاجر ، رجبعلی ، b_argi ، Szsanazsz ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 19:27)Setare99 نوشته:  

همه چیز بسته به نظر کنسوله
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: proje ، hushmandco ، رجبعلی ، ani_sheiton ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-04 ساعت 16:31)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان خوبم ما هم به جمع منتظر سرا یی ها پیوستیم Wink ، بچه ها کلیرنس ابو ظبی در بیشترین حالتش چقدر طول می کشه؟ تا حالا شده کسی کلیرنس نشه؟ از زمان کلیرنس شدن چقدر فرصت داریم بریم ویزامون رو بگیریم؟ 10 روز ؟ یک ماه؟

دوست عزیز خوش اومدی ولی ایشالا بزودی زود از این تاپیک به تاپیک اولین سفر مهاجرت کنیدBig Grin لطفاً تاریخ مصاحبه و محل مصاحبتون رو برای امیر مهاجر بفرستید تا شما رو در لیست منتظرسرا ببینیم.
تشکر کنندگان: proje ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
سلام
فكر نمي كنم اين جريان به زود رفتن ربط داشته با شه ما ٢ روز بعد از كلير شدن رفتيم كه همين اتفاق برامون افتاد كه فكر مي كرديم شا يد زياد زود رفتيم ولي جز صبر كاري نمي شود كرد من حال مريم خانم را مي فهمم براي همسر من هم همين اتفاق افتاد اميدوارم به زودي همه كلير بشيم

شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-05-04 ساعت 19:13)mreza_ce نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:32)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

برای مریم عزیز ناراحت شدم . خب ایشون خیلی ناراحت بودن و ناخواسته باعث شدن که دیگران هم استرس بگیرن . حقیقت اینه که این اولین بار نیست که این اتفاق میفته , ولی امیدوارم آخرین بار باشه . به نظر من وقتی شماره تون رو توی سایت دیدین سریع ایمیل بدین و سوال کنید و یا اینکه تلفن بزنید . که البته ایمیل خیلی مطمئن تره .
چند هفته پیش یکی از دوستان که کلیر شده بودن , به من پیغام خصوصی داد که بد نیست اینجا برای شما بگم , این دوست عزیزمون نگران بودن که نکنه تا اونجا برن و ویزاشون آماده نباشه چون شماره شون توی سایت ترکی اومده بود و تو سایت انگلیسی هنوز آپدیت نشده بود , تلفن زده بودن به اون شماره توی آمریکا , اپراتور گفته بود که کلیرنس شما هنوز ادامه داره , ایشون گفته بود که ولی اسم من توی سایت ترکی هست پس چطور ممکنه ؟ اپراتور هم گفته بود من نمیدونم اینجا که چیز دیگه ای نشون میده .
به من پیغام داد که منم بهش گفتم سریع و همون شبانه یه ایمیل بده تا فردا صبح جوابت رو بدن , و خلاصه براشون جواب ایمیل اومد که پروسه شما تموم شده و سایت انگلیسی ما هم بزودی آپدیت میشه .
شما هم به محض اینکه کلیر شدین هم تلفن بزنید و هم ایمیل بدین تا مطمئن بشین .
و یه چیز دیگه , من واقعا" تعجب میکنم که چطور بعضی ها میتونن مدت زمان طولانی رو صبر کنن و برای گرفتن ویزا عجله ای ندارن !؟!؟!؟!؟ یعنی واقعا" چطور فکر میکنید ؟!!!این از نون شب واجب تره , حتی یک روز رو هم تاخیر نکنید مگر اینکه جمعه کلیر بشین که خب شنبه و یکشنبه واقعا" لزومی نداره آدم بره ولی صبح دوشنبه باید اونجا باشین .
به هر حال امیدوارم که از این بلاتکلیفی بیرون بیایین , خیلی خیلی سخته , هیچ کسی تا بالای 60 روز نره متوجه نمیشه که چقدر این انتظار سخته Sad
با سلام خدمت دوستان
مادر و پدر من حدود 1 ماه پیش کلیر شدند، من واقعاً نمیدونستم که تا کلیر میشند باید سریع برن برای ویزا، حتی چند باری که صحبت شد کسی تأکیدی نمی کرد.
حالا ما فردا صبح داریم میریم آنکارا، ببینیم چی میشه. امیدوارم به مشکل نخوریم ولی با خوندن پست های دوستان خیلی استرس گرفتم.
مرسی
دوست من اصلا نگران نباش و بی جهت به خودت استرس وارد نکن..توی سایت یک زمانی رو برای به اصطلاح deadlineپرونده شما مشخص شده که درست است ولی شما می تونید به آنها بگویید ما اینترنت نداریم و مجبوزیم از کافی نت ها استفاده کنیم که گاها سرعت اینترنت بسیار پایینه و صفحات باز نمی شن..آنهم در صورتی که از شما علت رو خواستند این موضوع را بگویید...من جای شما بودم روی اولین سفر تمرکز می کردم موفق باشیWink[b][/b]
تشکر کنندگان: alirezass ، proje ، payam62 ، mnajafinobar ، nooshshahnar ، hushmandco ، Szsanazsz ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، mreza_ce ، bayat_r ، zohre02 ، Gerdoo
Question 
دوستان مگه از زمان کلیر شدن چقدر مهلت داریم تا بریم ویزا رو بگیریم؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: proje ، homayoon13 ، رجبعلی ، mhb161
درود دوست عزیز
چون در خصوص نحوه انجام مراحل مختلف پروسه کلیرنس اطلاع کاملی در دست نیست لذا اکثر دوستان هم چه در این تاپیک و چه در تاپیکهای مشابه سال های قبل با توجه به تجارب اتفاق افتاده برای خود و یا سایر دوستان اعلام نظر میفرمایند مثلاً با بنده و خانمم وقت مصاحبه یک خانم مجرد هم آمده بود که کار آزاد داشت ولیکن بعد از مصاحبه به اون برگه صورتی دادند چون آدرسی در امریکا نداشت و به اون گفتند که آدرس آورده و ویزای خود را دریافت نماید، ایشون هم چند روز بعد که دیدیمش آدرس رو برده و منتظر دریافت ویزا بود....به همین دلیل و اتفاقات مشابه اکثر دوستان مثلاً برای دختر مجرد احتمال گرفتن ویزای یک ضرب رو بیشتر می دونند ، البته به نظر بنده به احتمال خیلی قوی برای پروسه کلیرنس از چند data base اصلی استعلام میکنند و بنا به دلایل مختلف ممکن است جواب استعلام دیرتر یا زودتر به نتیجه رسیده و زمان مختلفی برای افراد مختلف داشته باشد فقط مسئله ای که می ماند این است که این پروسه طبق گفته صریح سایت سفارت امریکا برای تمامی ایرانیان انجام میپذیرد و زمان بری آن بسته به موارد مختلف دارد بگذار برای شما و سایر دوستان مثالی بزنم :
در حال حاضر مطابق قانون استخدام کشوری ، اشتغال در 2 شغل دولتی همزمان ممنوع می باشد و تخلف محسوب می شود و همچنین فردی بعد از بارنشتگی از شغل دولتی نمی تواند دوباره کارمند رسمی یا پیمانی دستگاهی شده و از آنجا حقوق دریافت کند ، حال شما و یا دوستانتان میخواهید در دستگاهی دولتی استخدام شوید ، بانک اظلاعات کارمندان دولتی وجود دارد که از آن استعلام میکنند که شخصی با اسم X و فامیل Y وشماره ملی Z، آیا کارمند دولت میباشد و یا خیر و اگر هست در کجا مشغول می باشد ؟ ...البته این بانک های اطلاعاتی سراسری را در ثبت احوال ، نیروی انتظامی و ... میتوانید بیابید مثلاً در ثبت احوال شما اگر نام پدر و نام خانوادگی شخصی را داشته باشید و اجازه استفاده از بانک رو داشته باشید میتوانید به مشخصات مشابه و افراد دارای آن مشخصات دست پیدا کنید و حال اگر کسی رو با نام پدر T و نام خانوادگی R بخواهید بیابید ممکن است هزاران نفر با این اسم وجود داشته باشد ، حال اگر فقط کد ملی را بدانید به علت یکتا بودن کد ملی خیلی سریعتر به مشخصات فرد مورد نظر دست پیدا میکنید......غرض از توضیحات ارائه شده این بود که احتمال قریب به یقین در اداره مهاجرت امریکا هم چندین Data base چک شده تا اطلاعات شخص مورد نظر با بانک های مختلف تطبیق داده شود حال باز احتمال قریب به یقین چون هنوز مایی که ویزا تو پاسمون نخورده و شماره یکتایی مثل social number رو اختیار نکردیم می باید در بانک های اطلاعاتی مختلف بر اساس اطلاعات نام ، نام خانوادگی ، عکس و .....برای تطابق جستجو انجام پذیرد ، حال فکر کنید در یکی از این data base ها با ملیون ها رکورد مثلاً شخصی به اسم محمد (هم نام من) بخواهد جستجو شود ، شما و من میدانیم که یکی از پر تراکم ترین نام ها در دنیا نام محمد است ممکن است ملیون ها محمد وجود داشته باشد حال آیتم دوم مثلاً نام خانوادگی هم اضافه میشود خوب به تبع دامنه یافته ها کمتر میشود و الی آخر ......البته با اینکه احتمالاً این کارها توسط کامپیوتر انجام میشود اما مطمئناً برای تعدد زیاد وقت گیر است و دوستان مهندس عزیز ما میدانند که search روی numric (عدد) میتواند به مراتب نتایج درست تر و سریعتری رو در بر داشته باشد .....به همین علت ممکن است کار عزیزی که احتیاج به جستجوی مشخصات او در تمامی بانک ها نیست سریعتر و برای بقیه دیرتر اتفاق بیافتد و برای همین منظور است که کلیرنس برخی همان موقع مصاحبه تمام شده و ویزای یک ضرب مبگیرند و برخی دیگر تا ماه ها باید منتظر باشند....البته لزوماً این تمام ماجرا نیست برخی دیگر از موارد به نظر بنده می تواند در ماجرا دخیل باشد مثلاً ساختار اداری اداره مهاجرت امریکا به نظر بنده باید نوسازی اداری شود الان شما اگر به اداره مهاجرت امریکا نگاه کنید با هزاران کارمند هنوز که هنوزه یک اداره است ، در صورتی که با تغییر ساختار میتوان از لحاظ منابع انسانی و اقتصادی سازمانی پویاتر را به وجود آورد........ با امید به فردایی بهتر و روز نویی دیگر .......امیدوارم کلیر هر چه زودتر هریک از دوستان مهاجرسراییم رو با چشم ببینم.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-04 ساعت 18:32)sayeh_m نوشته:  ...به هر حال امیدوارم که از این بلاتکلیفی بیرون بیایین , خیلی خیلی سخته , هیچ کسی تا بالای 60 روز نره متوجه نمیشه که چقدر این انتظار سخته Sad
مامان سایه
الان اینی که گفتین یه جور متلک به من نبود؟!! یعنی من متوجه نمیشم این بچه ها چی می کشن دیگه؟؟!!TongueBig Grin
(2013-05-04 ساعت 17:34)fariba_a نوشته:  عمو سعید
من هرچی فکر میکنم بین دیر رفتن مریم خانم و این اتفاقی که برای ایشون و چند نفر از دوستان دیگه در آنکارا افتاد ارتباطی پیدا نمیکنم. مگه آنها چقدر دیر رفته بودند؟ اگر منعی وجود نداره لطفا منظورتونو واضحتر بگید که ما متوجه بشیم. گاهی فراهم کردن مقدمات سفر به یک کشور خارجی خیلی هم با عجله امکان پذیر نیست.
البته مریم به محض کلیر شدن همسر به سفارت مراجعه کرده بود. در حقیقت از این زودتر نمی شد. طبق نظر محمد اعلام کلیر شدن یک کیس دایمی نیست. یعنی کلیر شدن شما تا تاریخ معینی اعتبار داره و اگر از این مدت دیرتر مراجعه کنید دوباره به شما برگه صورتی میدن. محمد می گفت شاید اون دختر خانمی که من تو فرودگاه آنکارا دیدم دیر مراجعه کرده بوده و کلیرنسش باطل شده بوده. چون من در جریان جزئیات کیسش نبودم نتونستم جوابی به این نظرش بدم ولی در مورد مریم که مطمئنم اینجوری نیست.
من هر چی میگم که نگرانی دوستان کمتر بشه برعکس یک عده بیشتر نگران میشنSad. شما خودتون هم در جریان هستین که علیرغم برنده شدن شما در این برنامه دولت آمریکا هیچ تعهدی برای دادن ویزا به شما نداره و همیشه هم اینو یادآوری می کنه. از طرفی یه سری اتفاقات در بین دولت ها میوفته که ما هیچ کنترلی روش نداریم. بنابراین بر هر کلیر شده ای واجب قطعی است که اگر آب دستشه زمین بذاره و برای گرفتن ویزا در اولین تاریخ ممکنه به سفارت مراجعه کنه.
دو سه شب پیش ما منزل یکی از دوستان بودیم و یکی از این شبکه ها مستندی رو در مورد شکار بن لادن پخش می کردWink. یک موضوعی که توجه منو جلب کرد و شاید برای شما هم در این مرحله جالب باشه نحوه تایید هویت بن لادن بعد از مرگ بود. می گفت از صورت جسد عکس گرفتن و عکس رو با تلفنی امن (این قسمتشو منم متوجه نشدم) برای CIA فرستادند. سیا دارای نرم افزاری هست که عکس ها رو با هم مقایسه می کنه. یعنی چند نقطه از صورت رو ملاک قرار میده و بعد به شما میگه که این عکس با احتمال X درصد مربوط به کدوم ت.ر.و.ر.ی.س.ت. هست. از روی عکس جسد که به علت آسیب گلوله حالت عادی هم نداشته گفته بودن با 95 درصد اطمینان جسد مربوط به بن لادن هست. بعد هم با آزمایش DNA و مقایسه با DNA بستگانش مطمئن شدند که هدفشون درست بوده. حتماً اف.بی.آی هم از چنین نرم افزارهای کامپیوتری استفاده می کنه. شما همراه فرم های 122 و 230 تعدادی عکس می فرستین. خیلی راحت عکس شما رو با بانکی که از افراد معلوم الحال دارند مقایسه می کنند. در حقیقت روز مصاحبه عکس، نام و نام خانوادگی و امضای متقاضی ویزا با بانک اطلاعاتیشون چک شده و احتمالاً اثر انگشت و بقیه موارد هم بعد بهش اضافه میشه. سلامت باشین. نگران نباشین. عزت زیاد. سعید
(2013-05-04 ساعت 11:32)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز

ما هم رفتیم مصاحبه ابوظبی و کلیرنس خوردیم احتمالا به خاطر سربازی همسرم. می‌خواستم بپرسم دوستان ابوظبی به طور متوسط چقدر زمان میبره؟ خانومی که مصاحبه میکردن گفتند ۱ ماه و نیم تا ۲ ماه، می‌شه رو این حرفشون حساب کرد؟

یه سوال دیگه هم داشتم. وقتی‌ تو اون لینکی‌ که تو برگی که بهمون دادن میروم و شماره کیس را چک می‌کنم، خطاب به همسرم نوشته شده که مراحل اداری در حال انجام هست، در حالی‌ که برنده اصلی‌ من بودم. به نظر شما مشکلی‌ نیست؟ معمولاً همینطور هست؟

ممنون میشم از راهنماییهاتون.Smile

توی منتظرسرا بالای جدول هر سفارت میانگین انتظار محاسبه شده.
بچه ها نگران نباشید سایت check ceac درست شد خیالتون راحت باشه ...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Qazal.d ، homayoon13 ، KOUROSHAVIN ، proje ، رجبعلی ، b_argi ، payam62 ، mhb161 ، lilac ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان