کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خانمها و اقايان سلام ,مستحضر باشيد كه امروز اب چل رو ريختن سرمونو بحمدالله ما هم تازه شد اول چلچليمون.با توجه به اينكه برا خرداد ماه بليط يك طرفه از هواپيمايي قطر برا خودمو سلطانمو شازده هام گرفتم به مقصد DC لذا همكنون نيازمند ياري سبز افيسر خوشتيپ و مهربون سفارت انكارا هستم لذا دوستان صلاح ميدانند كه ارض حالي با كمي چاشني درام و زاري و غيره بفرستم يا نه مثل يه مرد پاش وايستمو به افتخار چهلمين روز انتظار با شعار :

All Current
All Clear
All Issued
All Departed

غزل انتظار رو با رديف و قافيه مشهدي اينچنين صرف كنم كه , افيسر عزيز :
با پلخمون كلير چوقوك دلوم زدي****نشونت بد بود خوشتيپ وسط دلوم زدي
حالا كه دلوم شكستي تو با تير كلير**** بياو مرد باشو كيسوم بكن كلير
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-04 ساعت 13:31)mrr777 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:55)majorsoly نوشته:  بچه ها من این هفته می خواستم برم برای گرفتن ویزا به نظر شما با این اتفاقی که برای مریم خانم افتاد بهتر نیست پروازمو عقب تر بندازم ؟؟
شاید این هفته از سفارت پیغامی بیاد که دوباره کلیرنس خوردم .
دوستان نظر شما چیه برم یا نرم ؟؟Sad

سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
در پاسخ به شما می خوام این جمله را از سایت سفارت در ایروان نقل قول کنم.

We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.

بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.

شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.

وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.

براي اينكه كسي گمراه نشه، كيس ما جمعه اخر وقت اداري اعلام شد و ما دوشنبه اول وقت اداري پاسپورت رو به سفارت داديم!! پس جاي شايدي باقي نميمونه!!!
ضمنا من هم از همين ايميل هاي شما دريافت كردم!

(2013-05-04 ساعت 14:08)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 10:21)Maryam3023 نوشته:  دوستان سلام، اميدوارم كه همگي خوب و خوش باشين و اين دوران را با كمترين استرس و مشكلات پشت سر بزارين.
راستش بعد از اينكه خبر اتفاقات افتاده رو بهتون دادم، دست و دلم به هيچ كاري نميره، امروز كه اينجا اومدم و ديدم چه موج استرسي ايجاد كردم واقعا ناراحت شدم. ميخواستم از همتون عذرخواهي كنم.. و بابت همدردي تك تكتون تشكر كنم..
ضمنا اينجا دوستاي خيلي خيلي خوبم shayangh ، خانم مريم و همسر بسيار مهربونشون، عليرضا جان و اقا محمد هستند كه بينهايت باعث دلگرمي ما شدن و اگر نبودن نميدونم ما چجوري اين شوك رو تحمل ميكرديم.
اميدوارم براي هيچ كس چنين اتفاقي نيوفته و خدا هيچ كس رو اينجوري با معلق شدن بين زمين و اسمون امتحان نكنه..

درود
از وقایعی که براتون اتفاق افتاده بسیار ناراحت شدیم ولی همیشه امیدواریم به روزهای خوش آینده.
میخواستم بدونم از جمع دوستانی که این اتفاق براشون افتاده، حدوداً چه درصدی مجرد و چه درصدی متأهل (و البته با فرزند )بودن؟ میدونم سخته ولی حدودی از آنچه که دیدید و شنیدید برامون بگید چون من یکی از دوستانم که خانواده دار هست الان اونجاست و ویزاشو گرفته. شاید مرتبط باشه.
پیروز باشید
تا به الان يه خانم مجرد، يه اقاي مجرد و خود ما كه زوج هستيم.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
سلام به دوستان عزیز
صبح یکشنبه 5/5/2013 بخیر
بالاخره سیس ما برای 1 نفر بدون ایمیل بعد از حدود 2 ماه اپدیت شد
جمعه شب چک کردم خودم که برنده اصلی هستم تکون نخورده اما همسرم به 3 می تغییر کرده
واقعا هیچ نظری ندارم...... همسرمن سربازی معاف بوده و چی رو چک می کنن خدا داند و بس.....
برای مریم جان و بقیه دوستان هم واقعا متاسف شدم ولی امیدوارم بزودی هممون از این برزخ انتظار و پیامدهای عجیب و غریبش خلاص بشیم .
باز هم خدا رو شکر که این همدلی ها و همفکری ها، ادامه راه را تا حدودی برامون آسونتر میکنه.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-05 ساعت 01:46)آرش کمانگیر نوشته:  بچه ها من وقتی انشااله کلیر شدم ،با یه آژانس هواپیمایی صحبت کردم مدارک و پاسپورت رو میگیره خودشون میبرن سفارت تو ابوظبی ویزارو که زدن تو پاس همراه اون پاکت نارنجی بر میگردونن آژانس و تحویل میدن .آیا کسی از بچه ها این کارو کرده ؟

سلام بر آرش خان،
اميدوارم هر چه زودتر كلير بشين، من و شما در يك روز مصاحبه داشتيم و ما هم كليرنس خورديم. در مورد تحويل گذرنامه به آژانس مورد اطمينان جهت اخذ ويزا‏، اگه جايي را ميشناسيد لطفا به بنده هم اطلاع بديد، كه چقدر هزينه داره؟
ضمناً خانم مليكا در دبي ميگفت اين كار را انجام ميديم و آژانسي در ميدان ونك پاسپورت رو تحويل ميگيره و براي ما ميفرسته.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، mamanraya ، گل نهال ، hamed's wife
(2013-05-05 ساعت 01:59)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 01:46)آرش کمانگیر نوشته:  بچه ها من وقتی انشااله کلیر شدم ،با یه آژانس هواپیمایی صحبت کردم مدارک و پاسپورت رو میگیره خودشون میبرن سفارت تو ابوظبی ویزارو که زدن تو پاس همراه اون پاکت نارنجی بر میگردونن آژانس و تحویل میدن .آیا کسی از بچه ها این کارو کرده ؟

من با خانم مليكا رفتم سفارت و تو راه برگشت گفت كه به شما ميگم چجورى بفرستى پاس و برگه پست را تا برات بگيرم و بفرستم اما ترجيح ميدم خودم برم و بگيرم خداى نكرده اگر يك درصد اتفاقى واسه پاسپورتها و يا مدارك بيفته ديگه نميشه جبرانش كرد من يك بار گذرنامم گم شده و بعد از كلى دوندگى تازه گفتن بايد ٦ ماه بعد بياى بگيرى چون از تمام مرزها استعلام ميگيرن حالا فك كن بعد از كلى بيخوابى تو اين تاپيك يه همچين چيزيم بشه. من ترجيح ميدم يكم اضافه خرج كنم اما رو اينده زندگيم ريسك نكنم، البته قصد ترسوندن ندارم فقط يه پيشنهاد هست. 

من میدونم iman83 اینکار رو کرده و الانم پاس همراه با ویزا دستشه. می تونی تو پیغام خصوصی ازش بپرسی که از طریق کدوم آژانس این کار رو کرده

(2013-05-05 ساعت 03:42)zanganeh نوشته:  خانمها و اقايان سلام ,مستحضر باشيد كه امروز اب چل رو ريختن سرمونو بحمدالله ما هم تازه شد اول چلچليمون.با توجه به اينكه برا خرداد ماه بليط يك طرفه از هواپيمايي قطر برا خودمو سلطانمو شازده هام گرفتم به مقصد DC لذا همكنون نيازمند ياري سبز افيسر خوشتيپ و مهربون سفارت انكارا هستم لذا دوستان صلاح ميدانند كه ارض حالي با كمي چاشني درام و زاري و غيره بفرستم يا نه مثل يه مرد پاش وايستمو به افتخار چهلمين روز انتظار با شعار :

All Current
All Clear
All Issued
All Departed

غزل انتظار رو با رديف و قافيه مشهدي اينچنين صرف كنم كه , افيسر عزيز :
با پلخمون كلير چوقوك دلوم زدي****نشونت بد بود خوشتيپ وسط دلوم زدي
حالا كه دلوم شكستي تو با تير كلير**** بياو مرد باشو كيسوم بكن كلير

بابا دم شما گرم چه زود بلیط گرفته بودی من برای آخرین روزی که می تونم برم بلیط خریدم یعنی دقیقا روز 180 امBig Grin ولی من که به خودم تا هفته دیگه مهلت دادم که اگر کلیر نشدم برم تاریخ بلیط رو تغییر بدم البته همراه با جریمه ای که باید بپردازم Sad واااااااااااااااااااای نههههههههههههههههههههههه
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-05-04 ساعت 17:34)fariba_a نوشته:  mrr777 نوشته است: سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بی دلیل این پیام رو در اینجا نذاشته اند عزیزان. من به شخصه بنا به سفارش خودشون فردای روزی که کیس نامبرمو در سایت ببینم با اولین پرواز برای گرفتن ویزا به ایروان می رم تا جلوی هر اتفاقی رو بگیرم.
شاید، فقط شاید اگر مریم خانم هم فردای روزی که کلیر شدن به انکارا می رفتن این اتفاق ناگوار نمی افتاد.
وقتی عمو سفید خبر کلیر شدنش رو به من دادن ازش خواستم با اولین پرواز به انکارا بره و خوشبختانه ایشون هم همین کار رو کردن و ویزاشونو هم گرفتن. بنابراین از همه دوستان می خوام به توصیه خود سفارتی ها گوش کنند و در اولین فرصت برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
[/size]

این اتفاق مریم و همسر رو فراموش نکنین ولی ترس به دلتون هم راه ندین. وقتی ما کلیر شدیم، سفارت هفته بعدش سه شنبه و دو هفته بعدش هم چهارشنبه تعطیل بود. یه مقدار دو دل بودم که رفتنم رو به تاخیر بندازم ولی به هزار و یک دلیل که یکیشو محمد گفت همه کارها رو تعطیل کردم و یه جورایی سراسیمه و با عجله رفتم بلیط گرفتم. اینقدر عجله داشتم که عوارض خروج رو پرداخت نکرده بودم و افسر گذرنامه من رو از گیتش برگردوند و داخل فرودگاه امام ساعت 3 صبح عوارض رو پرداخت کردم. نمی خوام دلایل دیگه این عجله رو بگم ولی وقتی کلیر شدین لحظه ای در رفتن درنگ نکنین.

عمو سعید
من هرچی فکر میکنم بین دیر رفتن مریم خانم و این اتفاقی که برای ایشون و چند نفر از دوستان دیگه در آنکارا افتاد ارتباطی پیدا نمیکنم. مگه آنها چقدر دیر رفته بودند؟ اگر منعی وجود نداره لطفا منظورتونو واضحتر بگید که ما متوجه بشیم. گاهی فراهم کردن مقدمات سفر به یک کشور خارجی خیلی هم با عجله امکان پذیر نیست.

دوستم ما دير نرفتيم، همسرم ٢٦ اپريل كلير شد ما فورا همون موقع رفتيم انكارا!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
من فکر میکنم این دوره کلیرنس فقط به سربازی ارتباط نداره به میزان زمان کارهم ارتباط داره چون زمان مصاحبه که درموردنوع شغل سوال کرد به سالهای اشتغال هم دقت میکردبیشترهدفشان اینه که بدونندشمادراین سالها به چه فعالیتی مشغول بودید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
دوستان عزیز موردی که برای کیس مریم خانم و آقا محمد پیش اومد یک مورد استثنا است که امیدوارم برای کس دیگری پیش نیاد....اگر این بحث اینجا مطرح شد جهت اطلاع دوستان و آمادگی مقابله با هر مساله غیرمنتظره بود.....با اطلاع رسانی کاملی که شده خودتون با توجه به شرایطتون بهترین تصمیم رو اتخا ذ کنید....فکر می کنم بهتره این بحث تموم بشه و قضاوتها هم به پایان برسه.....این دوستان از اتمام پروسه اشان توسط ایمیل به سفارت اطمینان حاصل کردند و همسر مریم خانم در 26 اپریل کلیر شدند و آنها پاسپورتها رو 29 اپریل تحویل دادند با توجه به اینکه 27 و 28 اپریل شنبه ویکشنبه بوده فکر نمی کنم که کسی می تونست زودتر از این خودش رو به سفارت برسونه....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-05 ساعت 08:51)Maryam3023 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 17:34)fariba_a نوشته:  mrr777 نوشته است: سلام دوست عزیز، من هم مثل بقیه دوستان از اتفاقی که برای مریم خانم و بقیه عزیزان افتاد خیلی ناراحت شدم.
[/size]

این اتفاق مریم و همسر رو فراموش نکنین ولی ترس به دلتون هم راه ندین. وقتی ما کلیر شدیم، سفارت هفته بعدش سه شنبه و دو هفته بعدش هم چهارشنبه تعطیل بود. یه مقدار دو دل بودم که رفتنم رو به تاخیر بندازم ولی به هزار و یک دلیل که یکیشو محمد گفت همه کارها رو تعطیل کردم و یه جورایی سراسیمه و با عجله رفتم بلیط گرفتم. اینقدر عجله داشتم که عوارض خروج رو پرداخت نکرده بودم و افسر گذرنامه من رو از گیتش برگردوند و داخل فرودگاه امام ساعت 3 صبح عوارض رو پرداخت کردم. نمی خوام دلایل دیگه این عجله رو بگم ولی وقتی کلیر شدین لحظه ای در رفتن درنگ نکنین.

عمو سعید
من هرچی فکر میکنم بین دیر رفتن مریم خانم و این اتفاقی که برای ایشون و چند نفر از دوستان دیگه در آنکارا افتاد ارتباطی پیدا نمیکنم. مگه آنها چقدر دیر رفته بودند؟ اگر منعی وجود نداره لطفا منظورتونو واضحتر بگید که ما متوجه بشیم. گاهی فراهم کردن مقدمات سفر به یک کشور خارجی خیلی هم با عجله امکان پذیر نیست.

دوستم ما دير نرفتيم، همسرم ٢٦ اپريل كلير شد ما فورا همون موقع رفتيم انكارا!!

دوست عزیز، من فقط یک پیشنهاد دادم که زودتر رفتن بنا به گفته خودشون بهتره، در مورد شما هم نظر من اینه که شاید، فقط شاید اگه بلافاصله پس از اینکه خودتون در ۱۸ اوریل کلیر شدید می رفتید ویزاتون رو گرفته بودید که البته ممکنه من اشتباه کنم.
در هر صورت این موضوعات اگر عنوان می شه برای پیش گیری از تکرارش برای دیگرانه و ضرری نداره که نظرات مختلف بیان بشه و امیدوارم طرح این مسائل در اینجا باعث کدورت شما و خانواده محترم نشده باشه.
آرزو می کنم بزودی زود مجددا کلیر بشید و ویزاتون رو بگیرید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام
كسي ميتونه جواب اين سوال منو بده؟ ما مداركمون كامل بود و چيزي علاوه بر اونا ازمون نخواستن. موقع مصاحبه با آفيسر هم خيلي واضح گفت شما مداركتون كامله و به امريكا خوش آمديد و برگه ابي رو داد و گفت بايد يك سري مراحل اداري طي بشه و از حدود دو ماه ديگه ... مثل بقيه. نكته اينجاست كه پشت برگه آبي كه مدارك مورد نياز براي دريافت ويزا رو تيك زده توي قسمت " غيره" نوشته حساب بانكي و ضربدر زده. با اينكه حساب من حدود 145 ميليون و ترجمه سند خونه سند ماشين و حتي اجاره نامه جايي كه توش هستم رو هم برده بودم. حالا بايد روز دريافت ويزا دوباره نامه تمكن مالي ببرم؟
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، elima1980 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-05 ساعت 15:31)sohailstar نوشته:  سلام
كسي ميتونه جواب اين سوال منو بده؟ ما مداركمون كامل بود و چيزي علاوه بر اونا ازمون نخواستن. موقع مصاحبه با آفيسر هم خيلي واضح گفت شما مداركتون كامله و به امريكا خوش آمديد و برگه ابي رو داد و گفت بايد يك سري مراحل اداري طي بشه و از حدود دو ماه ديگه ... مثل بقيه. نكته اينجاست كه پشت برگه آبي كه مدارك مورد نياز براي دريافت ويزا رو تيك زده توي قسمت " غيره" نوشته حساب بانكي و ضربدر زده. با اينكه حساب من حدود 145 ميليون و ترجمه سند خونه سند ماشين و حتي اجاره نامه جايي كه توش هستم رو هم برده بودم. حالا بايد روز دريافت ويزا دوباره نامه تمكن مالي ببرم؟
دقیقاً به انگلیسی چی نوشته؟ تا جایی که یادمه برای مدارک مالی تو برگه صورتی بند جداگانه داشت. اگر می خواست که دوباره نامه تمکن ببرین بند خودش رو علامت می ذاشت و تو Others چیزی نمی نوشت. بعد هم بهتون می گفت که مدارک مالیتون رو قبول نمی کنه. برای ما سه سری کپی از مدارک مالی خواست و اینو تو قسمت Others نوشته بود. شاید برای شما هم کپی مدارک مالیتون رو خواسته. در هر صورت برای اطمینان یه ایمیل به سفارت بزنین و مراتب رو جویا بشین. موفق باشید.
(2013-05-05 ساعت 16:02)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 15:31)sohailstar نوشته:  سلام
دقیقاً به انگلیسی چی نوشته؟ تا جایی که یادمه برای مدارک مالی تو برگه صورتی بند جداگانه داشت. اگر می خواست که دوباره نامه تمکن ببرین بند خودش رو علامت می ذاشت و تو Others چیزی نمی نوشت. بعد هم بهتون می گفت که مدارک مالیتون رو قبول نمی کنه. برای ما سه سری کپی از مدارک مالی خواست و اینو تو قسمت Others نوشته بود. شاید برای شما هم کپی مدارک مالیتون رو خواسته. در هر صورت برای اطمینان یه ایمیل به سفارت بزنین و مراتب رو جویا بشین. موفق باشید.
از توجه شما ممنونم. من امشب يه عكس از پشت برگه ابي ميگيرم و براتون ارسال ميكنم. به انگليسي چيزي ننوشته. به فارسي نوشته "حساب بابكي". بانكي رو اشتباها و با خط خيلي ابتدايي نوشته بابكي.
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، payam62 ، elima1980 ، رجبعلی ، mhb161
دوستان عزیز از اونجاییکه گفته بودم هر خبری بشه به اطلاع میرسونم باید بگم که الآن چهار ایمیل به دست من رسیده که بسته ی ما به پست تحویل داده شده. ...وزن تمام بسته ها هم سیصذگرم قید شده.....چون امروز تعطیله نمی تونم برم بگیرم و بهتون خبری بدم......باقی اطلاعات فردا بعد از دریافت پاسپورتها
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته:  دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......اگر جواب نمی دهم دلیلش این است بعصی دوستان دیگر هم در هتل با این مشکل مواجه هستند......در مورد سوالاتی که پرسیده بودید......قیمت هتل برای یک نفر. ....بچه ها از طریق آزانس شبی 42 دلار گرفته اند ( یعنی یک اتاق برای یک نفر...... و اما در مورد سوال دوست دیگر .....شعبه ptt عدلیه سرا صبح شنبه تعطیل است ( البت کمتر از یک ماهه که شنبه ها تعطیله و اما یک شنبه ها هم که کلا تعطیل هستند......امروز صبح خودم شعبه ی عدلیه سرا بودم و دیدم که تعطیله....

سلام آقای شایانق،
با این حساب، آیا میتونم بپرسم که کدوم شعبه شنبه ها هم بازه؟ هیچکدام شنبه باز نیستند؟

(2013-05-03 ساعت 12:25)lot2013 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 09:16)bmojtaba نوشته:  lot2013 عزیز ای کاش یه آپدیت از may 2 تو انجمن می ذاشتین که ببینیم کیا آپدیت شدن چون ظاهرا خیلی ها این تاریخ آپدیت شدنWink

با سپاس فراوان از شما دوست گرامی

ANKARA-TURKEY

آپدیت 2013 - May - 02

Visa Status File

توزیع آپدیت 2 می 2013

[عکس: 136756757734330_0Capture.JPG]

همگی موفق باشید

سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.
تشکر کنندگان: zanganeh ، b_argi ، hushmandco ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
مــــــــــــــژده

ای دل که مسیحا نفسی میاید. . .

همه همراهان ، سروران ، مهاجران بالقوه و نهایتا" بافعل ، به اطلاع میرساند پس از غور بسیار ، و تفکر و تعقل و خاصه تفعل به دیوان خواجه حافظ ، اندر حکمت تاخیر در کلیرنس اعضاء ، این حقیقت برحقیر عیان گشت ، که همه ما و شما به سلامت از این سد محکم گذشته و به درایت در آن سوی آبها ، همای سعادت را برشانه ها خواهیم نشاند . و اما حکمت این تاخیر چیست ؟
که مسئله دیگریست و برای هر کس حکمت خاص خود را دارد ، برای بنده حقیر سراپا تقصیر ، که بسیار پر بار بود ( که جای آن اینجا نیست ) اما خدا را شاکرم و آرزو میکنم که کلیر اینجانب لااقل تا 15 شهریور به تاخیر بیافتد ، که حکمتهاست در این تاخیر و دیگر اینکه ، توبه به درگاه حق ، از ناشکری هائی که میکردم و حکمتهائی که ندیدم ، شاید شما هم اگر نیک نظر کنید یا قدری تحمل فرمائید ، برشما نیز آشکار شود آنچه در پس پرده است و اگر هم نشد ، بدانید که آدمیزاد ، بیشتر اوقات از درک حکمتها ، لااقل در کوتاه مدت ، عاجز است

قدما میگفتند:

آنچه تو خواهی نه آن میشود آنچه خدا خواست ، همان میشود!!

ببینم دیگه کی میگه منفی بافی میکنم ؟؟اگر خوب بود ، لایک کنید دیگهBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان