2013-05-05 ساعت 23:32
(2013-05-05 ساعت 20:45)lot2013 نوشته:دوستان عزيز سلام.اگر ممكن هست يكي از بزرگواران نمونه وكالت نامه مورد نياز جهت ارائه به دفتر پستي و دريافت پاسپورت همراهان رو اينجا براي روئيت اعضا به اشتراك بزاره.(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته: دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......
سلام آقای شایانق،
با این حساب، آیا میتونم بپرسم که کدوم شعبه شنبه ها هم بازه؟ هیچکدام شنبه باز نیستند؟
آدرس CSC که به اکثر هتلها مانند اتاب بلوار، الیت هتل، هتل مرات، آنکارا پلازا، ددمان و ... نزدیکه (کلا همه این هتلها نزدیک همدیگه هستند) پست PTT
Courier: Turkish Post
Pick Up Location:
LocationTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
هست، چون علاوه بر نزدیکی، تا این زمان تنها اداره پستی است که روزهای شنبه هم سرویس می ده.
برای انتخاب آنهم بترتیب زیر عمل کنید :
ANKARA
CANKAYA
KULTUR
PTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI را انتخاب کنید.
پیاده از یکی ازاین هتلها حدودا 15 دقیقه است.
مسجد سفید بزرگ (کجا تپه-Kocatep) رو نوشونه کنید چهار تا مناره بلند داره و در طول روز و شب از تمامی خیابونهای اطراف این هتل ها قابل رویته،وقتی به تقاطع نزدیک مسجد رسیدید یه پل زیر گذر می بینید شبیه عوارضی ها می مونه، بعد از سمت چپ زیر گذر برید،(همونطور که تو عکس با خط سبز نشون دادم)، (اگه دوست داشتید می تونید از پلهای کنار زیر گذر بالا برید و بعد از کنار مسجد رد بشید و از پلهای کناری صحنش پایین بیاد) و بلاخره به خیابون میتهت پاشا می رسید ، بعد هم که فقط مستقیم، اول یه پل عابر چهار طرفه می بینید(اگه از سمت مسجد اومدید یادتون باشه باید به سمت چپ خیابون برید، یعنی از پل عابر رد بشید) با فاصله خیلی کم پل عابر دوم رو میبینید و بعد پل رو گذر رو بلا فاصله بعد از اتمام پل دفتر PTT که سراسر زرد رنگه و تمام. موقع رفتن سرازیری است و وقت برگشتن سربالایی.
یادتون باشه .واسه برگشتن هم مسجدو نشونه کنید که سر راست برگردید.
بطریقی دیگر، اگه خیابون مشروطیت رو بلد باشید تقریبا یک چهار راه بعد از تقاطع خیابان مشروطیت با خیابان متهت پاشا است.
توجه داشته باشید که این اداره پست از اون سختگیر هاست که تا خود صاحب پاسپورت یا اصل وکالت نامه بهمراه ترجمه ترکی اونرو رویت نکنه مدارک رو بهتون نمی ده، پس حتما وکالت نامه و ترجمه اون همراهتون باشه.
راهنما:
(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:
(2013-05-03 ساعت 12:25)lot2013 نوشته: ANKARA-TURKEY
آپدیت 2013 - May - 02
....
سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.
دوست عزیز،من کار بر روی فایل آنکارا را به این ترتیب شروع کردم، از شماره 2013as0001 تا ****2013AS رابترتیب در سایت CEAC وارد می کردم و هر بار نسبت به محل مصاحبه و تعداد نفرات کیس ها را در یک فایل جداگانه وارد می کردم، سپس بر اساس کارنتی های جدید باید کیسهای جدید را کشف می کردم، یعنی از آخرین شماره ای که در آخرین مرحله آپدیت کردم باید شماره ها را بترتیب وارد می کردم تا جدیدترین شماره ها را پیدا کنم، خوب تا این مرحله شماره ها را بدست آوردم، حالا نوبت به این می رسه که بفهمیم کدام کیس آپدیت شده که باید تمام کیسهای بدست آمده را در سایت CEAC وارد کنم و نتیجه را در جلوی هرکدام بنویسم،این کار بهمین روش و بمرور زمان ادامه داشت تا اینکه با شناخت صفحه جدول زمان مصاحبه در سایت آنکارا ، هم توانستم کیس هایی را که اشتباها از دست داده بودم پیدا کنم و هم اینکه مجبور نباشم دائما و بصورت سریالی کیس ها را در CEAC وارد کنم تا موارد جدید را بیابم، ، حالا نوبت به تشخیص کیس های کلیر شده می رسه که اینکار با استفاده از جدول کلیرنس سایت آنکارا قابل استفاده است.
-- نهایتا با ارتباط دادن به همه این دیتاها در فایلی بر اساس فرمولها و شرایط ارتباطشان نتیجه فایلی شد که آخرین ورژن آن در تاریخ 2 می 2013 تهیه شده و با نام Visa Status File در اختیار شماست.
برای جدول توزیع آپدیت 2 می 2013
![]()
هم از شماره 2013as0001 تا ****2013AS را که مربوط به آنکارا بوده و همچنان در وضعیت کلیرنس هستند را بترتیب در سایت CEAC وارد کرده و نتیجه (که آپدیت در تاریخ 2 می 2013 باشد) را بشکل جدول بالا برایتان نمایش داده ام.
امیدوارم توضیحات کافی و مفید باشد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا