کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-05 ساعت 20:45)lot2013 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته:  دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......

سلام آقای شایانق،
با این حساب، آیا میتونم بپرسم که کدوم شعبه شنبه ها هم بازه؟ هیچکدام شنبه باز نیستند؟

آدرس CSC که به اکثر هتلها مانند اتاب بلوار، الیت هتل، هتل مرات، آنکارا پلازا، ددمان و ... نزدیکه (کلا همه این هتلها نزدیک همدیگه هستند) پست PTT
Courier: Turkish Post
Pick Up Location:
LocationTongueTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
هست، چون علاوه بر نزدیکی، تا این زمان تنها اداره پستی است که روزهای شنبه هم سرویس می ده.
برای انتخاب آنهم بترتیب زیر عمل کنید :
ANKARA
CANKAYA
KULTUR
PTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI را انتخاب کنید.
پیاده از یکی ازاین هتلها حدودا 15 دقیقه است.
مسجد سفید بزرگ (کجا تپه-Kocatep) رو نوشونه کنید چهار تا مناره بلند داره و در طول روز و شب از تمامی خیابونهای اطراف این هتل ها قابل رویته،وقتی به تقاطع نزدیک مسجد رسیدید یه پل زیر گذر می بینید شبیه عوارضی ها می مونه، بعد از سمت چپ زیر گذر برید،(همونطور که تو عکس با خط سبز نشون دادم)، (اگه دوست داشتید می تونید از پلهای کنار زیر گذر بالا برید و بعد از کنار مسجد رد بشید و از پلهای کناری صحنش پایین بیاد) و بلاخره به خیابون میتهت پاشا می رسید ، بعد هم که فقط مستقیم، اول یه پل عابر چهار طرفه می بینید(اگه از سمت مسجد اومدید یادتون باشه باید به سمت چپ خیابون برید، یعنی از پل عابر رد بشید) با فاصله خیلی کم پل عابر دوم رو میبینید و بعد پل رو گذر رو بلا فاصله بعد از اتمام پل دفتر PTT که سراسر زرد رنگه و تمام. موقع رفتن سرازیری است و وقت برگشتن سربالایی.
یادتون باشه .واسه برگشتن هم مسجدو نشونه کنید که سر راست برگردید.

بطریقی دیگر، اگه خیابون مشروطیت رو بلد باشید تقریبا یک چهار راه بعد از تقاطع خیابان مشروطیت با خیابان متهت پاشا است.

توجه داشته باشید که این اداره پست از اون سختگیر هاست که تا خود صاحب پاسپورت یا اصل وکالت نامه بهمراه ترجمه ترکی اونرو رویت نکنه مدارک رو بهتون نمی ده، پس حتما وکالت نامه و ترجمه اون همراهتون باشه.

راهنما:
[عکس: vj4p3myq2tmeenwrrifv.jpg]

(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 12:25)lot2013 نوشته:  ANKARA-TURKEY
آپدیت 2013 - May - 02
....

سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.

دوست عزیز،من کار بر روی فایل آنکارا را به این ترتیب شروع کردم، از شماره 2013as0001 تا ****2013AS رابترتیب در سایت CEAC وارد می کردم و هر بار نسبت به محل مصاحبه و تعداد نفرات کیس ها را در یک فایل جداگانه وارد می کردم، سپس بر اساس کارنتی های جدید باید کیسهای جدید را کشف می کردم، یعنی از آخرین شماره ای که در آخرین مرحله آپدیت کردم باید شماره ها را بترتیب وارد می کردم تا جدیدترین شماره ها را پیدا کنم، خوب تا این مرحله شماره ها را بدست آوردم، حالا نوبت به این می رسه که بفهمیم کدام کیس آپدیت شده که باید تمام کیسهای بدست آمده را در سایت CEAC وارد کنم و نتیجه را در جلوی هرکدام بنویسم،این کار بهمین روش و بمرور زمان ادامه داشت تا اینکه با شناخت صفحه جدول زمان مصاحبه در سایت آنکارا ، هم توانستم کیس هایی را که اشتباها از دست داده بودم پیدا کنم و هم اینکه مجبور نباشم دائما و بصورت سریالی کیس ها را در CEAC وارد کنم تا موارد جدید را بیابم، ، حالا نوبت به تشخیص کیس های کلیر شده می رسه که اینکار با استفاده از جدول کلیرنس سایت آنکارا قابل استفاده است.
-- نهایتا با ارتباط دادن به همه این دیتاها در فایلی بر اساس فرمولها و شرایط ارتباطشان نتیجه فایلی شد که آخرین ورژن آن در تاریخ 2 می 2013 تهیه شده و با نام Visa Status File در اختیار شماست.

برای جدول توزیع آپدیت 2 می 2013

[عکس: 136756757734330_0Capture.JPG]

هم از شماره 2013as0001 تا ****2013AS را که مربوط به آنکارا بوده و همچنان در وضعیت کلیرنس هستند را بترتیب در سایت CEAC وارد کرده و نتیجه (که آپدیت در تاریخ 2 می 2013 باشد) را بشکل جدول بالا برایتان نمایش داده ام.

امیدوارم توضیحات کافی و مفید باشد.
دوستان عزيز سلام.اگر ممكن هست يكي از بزرگواران نمونه وكالت نامه مورد نياز جهت ارائه به دفتر پستي و دريافت پاسپورت همراهان رو اينجا براي روئيت اعضا به اشتراك بزاره.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: mhb161 ، sadeghi897 ، rouzbehdarvishi ، lot2013 ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
این سوال رو 200 بار ملت پرسیدن ولی آخرش جواب قطعی کسی نداد. " آیا شده کسی چند روز قبل کلیر شدن آپدیت نشه و یهو کلیر شه؟" مثلا الان من 3 نوبت 2 و 3 و 17 آوریل آپدیت شدم. ممکنه مثلا این هفته یهو کلیر شم؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mhb161 ، sadeghi897 ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
(2013-05-05 ساعت 23:07)sut_chemical_eng نوشته:  سلام دوستان عزیز، یک سوال داشتم که حدس میزنم تکراری باشه ولی با توجه به ۵۹۴ صفحه فروم نمیدونم که چجوری جوابش رو پیدا کنم. تا جائی که من شنیدم از زمان صدور ویزا ۶ ماه زمان داریم برای ورود به آمریکا، آیا این یک قانون کلی هستش یا ممکن هست که برای کسی کوتاهتر باشه؟ چون طبق شنیده ها کسانی بودن که کوتاهتر بوده زمانشون، اما در صحت شون ۱۰۰% مطمئن نیستم، ممنون میشوم اگر جوابم رو بدید. باز هم عذر میخام اگر سوالم تکراری بود.

ممنون از همه، و به امید کلیر شدن همگی منتظران.

سلا.م
با آرزوی تسریع در کلیرنس همه مهاجر سرایی ها
از تاریخ صدور ویزاتون 6 ماه فرصت دارید برای ورود به آمریکا
ضمنا به استحضار می رسونم با توجه به سابقه سال قبل، اصلا نگران نباشید، همه ی پارسالیها کلیر شدن فقط به غیر یک نفر که اون هم استثنا بود. در نتیجه جایی برای استرس نیست و برید دنبال فراهم کردن مسائل ورود و سایر برنامه ریزی ها مثل تقویت زبان انگلیسی و پیدا کردن محلی که می خواهید برید و در نهایت کار.
موفق باشید
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تا حالا كسي بوده كه ويزاي شينگن توپاسپورتش باشه و سربازي رفته باشه احتمال داره يكضرب بگيره ممنون ميشم جواب سوال منو پاسخ بديد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، mhb161 ، kasrafo ، رجبعلی ، b_argi ، 3pideh ، zohre02
(2013-05-05 ساعت 23:40)farmiz نوشته:  تا حالا كسي بوده كه ويزاي شينگن توپاسپورتش باشه و سربازي رفته باشه احتمال داره يكضرب بگيره ممنون ميشم جواب سوال منو پاسخ بديد
من که اطلاع ندارم اما امیدوارم یک ضرب بگیری دوسی جان Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-05 ساعت 23:45)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:40)farmiz نوشته:  تا حالا كسي بوده كه ويزاي شينگن توپاسپورتش باشه و سربازي رفته باشه احتمال داره يكضرب بگيره ممنون ميشم جواب سوال منو پاسخ بديد
من که اطلاع ندارم اما امیدوارم یک ضرب بگیری دوسی جان Tongue

صادقي خدايي خيلي باحالي Big Grin كسي تاحالا سراغ داشتي همچين شرايطي داشته باشه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-05-05 ساعت 23:39)tiba نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:07)sut_chemical_eng نوشته:  سلام دوستان عزیز، یک سوال داشتم که حدس میزنم تکراری باشه ولی با توجه به ۵۹۴ صفحه فروم نمیدونم که چجوری جوابش رو پیدا کنم. تا جائی که من شنیدم از زمان صدور ویزا ۶ ماه زمان داریم برای ورود به آمریکا، آیا این یک قانون کلی هستش یا ممکن هست که برای کسی کوتاهتر باشه؟ چون طبق شنیده ها کسانی بودن که کوتاهتر بوده زمانشون، اما در صحت شون ۱۰۰% مطمئن نیستم، ممنون میشوم اگر جوابم رو بدید. باز هم عذر میخام اگر سوالم تکراری بود.

ممنون از همه، و به امید کلیر شدن همگی منتظران.

از تاریخ صدور ویزاتون 6 ماه فرصت دارید برای ورود به آمریکا

از تاریخ صدور ویزا تا انتهای اعتبار مدیکال. اگر اعتبار مدیکال ۶ ماه باشه (مثل آنکارا) پس اعتبار ویزا ۶ ماه (در صورت ویزای یکضرب) یا کمتر (در صورت کلیرنس خوردن) میشه. اگر اعتبار مدیکال یکسال باشه (مثل ایروان) اعتبار ویزای شما قطعا همان ۶ ماه خواهد بود. چون اعتبار مدیکال خیلی بیشتر از ویزای شما است. مگر اینکه بیش از ۶ ماه کلیر شدن شما طول بکشه.

من سربازی رفتم. ویزای شنگن هم تو پاسم دارم. ویزای کانادا هم دارم!
هنوز ولی نرفتم مصاحبه. Big Grin یعنی یکضرب میگیرم؟!
@farmiz
والا نه ، یک کمی بزار فرک کنم، بزار به بچه ها بگیم ببینیم کیسی یادشون میاد.
آقا سرباز رفته با ویزای شینگن هر کی هست یه آماری بده
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-05 ساعت 23:34)hushmandco نوشته:  این سوال رو 200 بار ملت پرسیدن ولی آخرش جواب قطعی کسی نداد. " آیا شده کسی چند روز قبل کلیر شدن آپدیت نشه و یهو کلیر شه؟" مثلا الان من 3 نوبت 2 و 3 و 17 آوریل آپدیت شدم. ممکنه مثلا این هفته یهو کلیر شم؟
سلام دوست عزيز.
طبق تحقيقي كه من داشتم حداقل دو مرحله اپديت نزديك به هم بايد داشته باشيد تا كليرنس تون رو اعلام كنند يك مرحله مربوط به اعلام نتيجه توسط واحد پاسخ دهنده به استعلام سفارت مصاحبه كننده و مرحله ديگه اعلام كلير شدن كيس مورد نظر توسط سفارت استعلام كننده.
دوستان اگر نظريه من نياز به اصلاح داره بفرمايند.

من دو تا ویزا شینگن داشتم و سربازی هم نرفتم اما کلیر خوردم ناجوانمرادنهههههBig Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، s.s.h ، farmiz ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، homayoon13 ، linuxer ، امیر مهاجر ، zohre02 ، soruosh
سلام دوستان سيس ما دوباره سر ناسازگاري برداشته و ناز و قمزه ميكنه و بالا نمياد سيس شما چطوره؟
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، zohre02
دوستان عزیزم صبح همه بخیر،
باباجان چه سکوتی گرفته اینجارو، امیدوارم امروز چنان اعلام کلیری کنن که یهو منتظرسرا خالی شه..Big GrinTongue
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Saeedv13 ، Hoormazd ، Ali.US ، PARVIN_OMID ، mhb161 ، payam62 ، Qazal.d ، yalda91 ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 00:43)zanganeh نوشته:  سلام دوستان سيس ما دوباره سر ناسازگاري برداشته و ناز و قمزه ميكنه و بالا نمياد سيس شما چطوره؟

دوستان عزیز من الان با لپتاب سایت سیسو رفتم باز نشد ولی با گوشیم باز شد خیالتون راحت باشه سایت هیچ مشکلی نداره ایشالله زودتر بیدار شن همرو کلیر کنن Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، Qazal.d ، yalda91 ، zohre02
(2013-05-05 ساعت 23:59)zanganeh نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:34)hushmandco نوشته:  این سوال رو 200 بار ملت پرسیدن ولی آخرش جواب قطعی کسی نداد. " آیا شده کسی چند روز قبل کلیر شدن آپدیت نشه و یهو کلیر شه؟" مثلا الان من 3 نوبت 2 و 3 و 17 آوریل آپدیت شدم. ممکنه مثلا این هفته یهو کلیر شم؟
سلام دوست عزيز.
طبق تحقيقي كه من داشتم حداقل دو مرحله اپديت نزديك به هم بايد داشته باشيد تا كليرنس تون رو اعلام كنند يك مرحله مربوط به اعلام نتيجه توسط واحد پاسخ دهنده به استعلام سفارت مصاحبه كننده و مرحله ديگه اعلام كلير شدن كيس مورد نظر توسط سفارت استعلام كننده.
دوستان اگر نظريه من نياز به اصلاح داره بفرمايند.

ولی من یادمه نزدیک به 3 هفته پیش یکی از دوستان گفتن که کلا از زمانی که مصاحبه داشتن تا کلیر شدن یک بار اپدیت شدن اسمشون یادم نیست

تشکر کنندگان: رجبعلی ، alirezass ، b_argi ، PARVIN_OMID ، mhb161 ، s.s.h ، payam62 ، Qazal.d ، hushmandco ، zohre02 ، گل نهال
(2013-05-06 ساعت 08:51)bardia mousapour نوشته:  من 4و5و8و9و11و12آوریل وخانومم هم 9و11با هم آپدیت شدیم این در حالیه که فبل از این هم 3یا چهار بار دیگه آپدیت شده بودیم واز تاریخ 12 آوریل حرکتی نکردیم تحلیل شما دوستان از این آپدیتها چیست؟آیا برای کلیر شدن حتما باید چند روز قبلش ونزدیک به آپدیت جدول آپدیت شد؟

دوست عزیز انشاله کلیر میشید. ولی در صورت امکان امضا را کامل کنید تا بقیه دوستان بتوانند از اطلاعات بیشتری استفاده کنند.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، payam62 ، رجبعلی ، Qazal.d ، mhb161 ، onlyonline ، zohre02 ، rozelo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان