کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام . من می خواستم یک نظر در خصوص مصاحبه بدم که شاید در روند کلیرنس تاثبر بذاره. البته شاید.
من وقتی برای مصاحبه می خواستم برم، از بچه های که ویزای یک ضرب گرفته بودن تحقیق کردم . در خصوص شغل همه می گفتن دقیقا همون چیزی را بگین که توی فرم اول - حالا یادم نیست فرم شمارش چی بود- را بگین. من هم دقیقا همونا رو آماده کردم و گفتم. یک نکته دیگه حتما جملاتی رو که می خواهین بگین از قبل آماده کنین و چندین بار قبل از زمان مصاحبه بگین که در زمانی که جلوی باجه میرین با توجه به فرصت کم تناقض گویی و حالت قاطی نداشته باشه که مامور را به شک بندازه. البته شاید اینها تاثیر نداشته باشه ولی به هر حال من هم تجربه خودم را گفتم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

سلام دوستای گلم میبینم که قراره فردا سفارت آنکارا بی تیریکونه!از فردا میخوایم کلی هورررررررررررررررررررررررررررا بکشیم آخ جووووووووووووون.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
دوستان عزیز در مورد اینکه کدام شعبه ی ptt روزهای شنبه باز است اطلاعی ندارم شاید با سر زدن به تاپیک اطلاعاتی درباره ی csc وپست بتونیند اطلاعات لازم را بدست آورید...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: feyzgostar ، shimoda ، payam62 ، b_argi ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، soruosh
دوستان منتظر توجه توجه امروز تولدمه یه میل از سفارت آنکارا زدن کلی تبریک و تولدت مبارک و از اینکه سفارت ما رو انتخاب کردیدمتشکریم. آخرشم نوشتن واسه کادو تولد فردا کلیر خواهید شد..... Smile وای از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم که ناگهان از خواب پریدم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
(2013-05-05 ساعت 16:37)shayangh نوشته:  دوستان عزیز از اونجاییکه گفته بودم هر خبری بشه به اطلاع میرسونم باید بگم که الآن چهار ایمیل به دست من رسیده که بسته ی ما به پست تحویل داده شده. ...وزن تمام بسته ها هم سیصذگرم قید شده.....چون امروز تعطیله نمی تونم برم بگیرم و بهتون خبری بدم......باقی اطلاعات فردا بعد از دریافت پاسپورتها
آقاشایان سلام
میشه بگین سفارت بسته هارو اول به کدوم اداره پست میفرسته و آدرسشو برامون بذارین ؟//ممنون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، soruosh
با سلام خدمت بچه های مهاجر سرا خانم بنده برنده اصلی لاتاری می باشد وما در 23 ژانویه مصاحبه داشتیم ودوبار آخر ژانویه و سوم قوریه آپدیت شده بودیم وتا یک ماه پیش دیگه آپدیت نشده بودیم که یک ایمیل دادم به سفارت که بعد یک هفته برای 11آوریل برای سه نفر آپدیت کردنن که تا 25می برای خودم آپدیت کردن دوباره و2 می هم برای خودم آپدیت کردن آیا تاثیری رو کلر شدن داره یا الکی دارن آپدیت می کنن آخه من شغل دولتی نداشتم خدمت سربازی هم نرقتم معاف شدم ملی نمی دونم چرا برای من دوباره بعد ایمیل اپدیت کردن کس اطلاع دارن از این جور آپدیت ها یاه نه جواب درست بدین متشکرم
تشکر کنندگان: b_argi ، mino2013 ، گل نهال ، nooshshahnar ، رجبعلی ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-05 ساعت 19:10)پدی نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 18:19)mino2013 نوشته:  دوستان منتظر توجه توجه امروز تولدمه یه میل از سفارت آنکارا زدن کلی تبریک و تولدت مبارک و از اینکه سفارت ما رو انتخاب کردیدمتشکریم. آخرشم نوشتن واسه کادو تولد فردا کلیر خواهید شد..... Smile وای از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم که ناگهان از خواب پریدم

خب بعد چی شد؟حالا فردا میری ویزا بگیریSad

آره تو خواب.اما امشب یه قرص خواب قوی میخورم تا قبل گرفتن ویزا از خواب نپرم یه وقت Wink
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، nooshshahnar ، رجبعلی ، mhb161 ، sh_aytak ، rezagh ، soruosh
دوستان عزیز بسته ها به شعبه ای که انتخاب کرده اید فرستاده میشه.....البته اگر شعبه ی انتخابیتون دور است می توانید شعبه رو در سایت عوض کنید و روز تحویل دادن مدارک پرینت جدید رو بدهید. ...بر اساس شعبه ای که روز دادن مدارک به سفارت انتخاب می کنید فرستاده میشه.....ولی اینکه ابتدا به کدام قسمت و کدام شعبه ی اصلی می ره اطلاعی ندارم...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: mino2013 ، b_argi ، Soap McTavish ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-05 ساعت 01:46)Hoormazd نوشته:  من موقع ارسال فرمهاى سرى اول مدارك را كامل پست كردم به كى سى سى و روز مصاحبه خانمى كه مدارك را ميگرفت تشكر كرد و گفت شما كار ما را راحت كردين و فقط مدارك اسپانسر و پرينت حساب خودم گرفت و ترجمه عقد نامه يعنى اينا از همون موقع ميدونستن من سرباز سپاه بودم و ترجمه كارت پايان خدمت هم خدمتشون بوده واقعأ اين روند مصاحبه عجيبه وقتى همه زندگى ما از چند ماه قبل زير دستشون بوده پرسيدن اينكه سرباز كجايى و كليرنس خوردن يجورايى بوى پيچوندن ميده .
كاملا با شما موافقم ، منم تو فرم شرايط سربازيه همسرم رو پر كرده بودم ... اسم شركت رو قيد كرده بودم ... دليل اف بي آي چك رو نميفهمم

(2013-05-04 ساعت 18:12)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 14:37)mrr777 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 14:34)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:50)b_argi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:40)Pishoo_25 نوشته:  عزیز جان ، ما هم به FBI چک خوردیم ... به شما برگه دادن ؟؟؟ به من فقط نشونش دادن و چیزی ندادن ... آدرس سایت رو از پشت شیشه بهمون نشون دادن ... میشه آدرسش رو به من بدین که منم چک کنم ؟

ای دوستان عزیز
این سایتی که باید وضعیت کیس رو چک کرد و به من میگید ؟؟؟ Sad
دوست مهربون چطوری هیچ برگه ای به شما ندادن؟
به خدا ندادن ... میشه یادشون رفته باشه ؟ از پشت شیشه یه برگه سفید نشون دادن که آدرس سایت رو های لایت کرده بودن ... ولی برگه رو بهم ندادن

دوست من به ما هم ابتدا از پشت شیشه نشون دادن ادرس رو ولی بعد برگه رو بهمون دادن.
بهتره پیگیری کنید چون بدون اون برگه سفارت هنگام صدور ویزا پاسپورتهاتون رو قبول نمی کنه.

برگه بالاش اسم ، تاريخ، نوع ويزا و كيس نامبر نوشته هم فارسى و هم به انگليسى و پايين هم ليست مدارك كه بايد تكميل كنى كه مال من فقط توى قسمت گذرنامه تيك خورده و پايين برگه هم امضاء افيسر هست و به همراه گذرنامه ها در پايان مصاحبه تحويل داد.
دوستان من با سفارت مكاتبه كردم و اين جواب برام اومد :

Once your case is ready on the website you may just drop your passport to the Embassy on any working Sunday or Tuesday at 2 pm. no paper is required.
پس داشتن اون برگه ظاهرا الزام نداره
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، lilac ، Hoormazd ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته:  دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......

سلام آقای شایانق،
با این حساب، آیا میتونم بپرسم که کدوم شعبه شنبه ها هم بازه؟ هیچکدام شنبه باز نیستند؟

آدرس CSC که به اکثر هتلها مانند اتاب بلوار، الیت هتل، هتل مرات، آنکارا پلازا، ددمان و ... نزدیکه (کلا همه این هتلها نزدیک همدیگه هستند) پست PTT
Courier: Turkish Post
Pick Up Location:
LocationTongueTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
هست، چون علاوه بر نزدیکی، تا این زمان تنها اداره پستی است که روزهای شنبه هم سرویس می ده.
برای انتخاب آنهم بترتیب زیر عمل کنید :
ANKARA
CANKAYA
KULTUR
PTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI را انتخاب کنید.
پیاده از یکی ازاین هتلها حدودا 15 دقیقه است.
مسجد سفید بزرگ (کجا تپه-Kocatep) رو نوشونه کنید چهار تا مناره بلند داره و در طول روز و شب از تمامی خیابونهای اطراف این هتل ها قابل رویته،وقتی به تقاطع نزدیک مسجد رسیدید یه پل زیر گذر می بینید شبیه عوارضی ها می مونه، بعد از سمت چپ زیر گذر برید،(همونطور که تو عکس با خط سبز نشون دادم)، (اگه دوست داشتید می تونید از پلهای کنار زیر گذر بالا برید و بعد از کنار مسجد رد بشید و از پلهای کناری صحنش پایین بیاد) و بلاخره به خیابون میتهت پاشا می رسید ، بعد هم که فقط مستقیم، اول یه پل عابر چهار طرفه می بینید(اگه از سمت مسجد اومدید یادتون باشه باید به سمت چپ خیابون برید، یعنی از پل عابر رد بشید) با فاصله خیلی کم پل عابر دوم رو میبینید و بعد پل رو گذر رو بلا فاصله بعد از اتمام پل دفتر PTT که سراسر زرد رنگه و تمام. موقع رفتن سرازیری است و وقت برگشتن سربالایی.
یادتون باشه .واسه برگشتن هم مسجدو نشونه کنید که سر راست برگردید.

بطریقی دیگر، اگه خیابون مشروطیت رو بلد باشید تقریبا یک چهار راه بعد از تقاطع خیابان مشروطیت با خیابان متهت پاشا است.

توجه داشته باشید که این اداره پست از اون سختگیر هاست که تا خود صاحب پاسپورت یا اصل وکالت نامه بهمراه ترجمه ترکی اونرو رویت نکنه مدارک رو بهتون نمی ده، پس حتما وکالت نامه و ترجمه اون همراهتون باشه.

راهنما:
[عکس: vj4p3myq2tmeenwrrifv.jpg]

(2013-05-03 ساعت 12:25)lot2013 نوشته:  ANKARA-TURKEY
آپدیت 2013 - May - 02
....

سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.

دوست عزیز،من کار بر روی فایل آنکارا را به این ترتیب شروع کردم، از شماره 2013as0001 تا ****2013AS رابترتیب در سایت CEAC وارد می کردم و هر بار نسبت به محل مصاحبه و تعداد نفرات کیس ها را در یک فایل جداگانه وارد می کردم، سپس بر اساس کارنتی های جدید باید کیسهای جدید را کشف می کردم، یعنی از آخرین شماره ای که در آخرین مرحله آپدیت کردم باید شماره ها را بترتیب وارد می کردم تا جدیدترین شماره ها را پیدا کنم، خوب تا این مرحله شماره ها را بدست آوردم، حالا نوبت به این می رسه که بفهمیم کدام کیس آپدیت شده که باید تمام کیسهای بدست آمده را در سایت CEAC وارد کنم و نتیجه را در جلوی هرکدام بنویسم،این کار بهمین روش و بمرور زمان ادامه داشت تا اینکه با شناخت صفحه جدول زمان مصاحبه در سایت آنکارا ، هم توانستم کیس هایی را که اشتباها از دست داده بودم پیدا کنم و هم اینکه مجبور نباشم دائما و بصورت سریالی کیس ها را در CEAC وارد کنم تا موارد جدید را بیابم، ، حالا نوبت به تشخیص کیس های کلیر شده می رسه که اینکار با استفاده از جدول کلیرنس سایت آنکارا قابل استفاده است.
-- نهایتا با ارتباط دادن به همه این دیتاها در فایلی بر اساس فرمولها و شرایط ارتباطشان نتیجه فایلی شد که آخرین ورژن آن در تاریخ 2 می 2013 تهیه شده و با نام Visa Status File در اختیار شماست.

برای جدول توزیع آپدیت 2 می 2013

[عکس: 136756757734330_0Capture.JPG]

هم از شماره 2013as0001 تا ****2013AS را که مربوط به آنکارا بوده و همچنان در وضعیت کلیرنس هستند را بترتیب در سایت CEAC وارد کرده و نتیجه (که آپدیت در تاریخ 2 می 2013 باشد) را بشکل جدول بالا برایتان نمایش داده ام.

امیدوارم توضیحات کافی و مفید باشد.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-05-05 ساعت 20:45)lot2013 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته:  

سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.

دوست عزیز،من کار بر روی فایل آنکارا را به این ترتیب شروع کردم، از شماره 2013as0001 تا ****2013AS رابترتیب در سایت....

امیدوارم توضیحات کافی و مفید باشد.
الان یعنی این همه شماره رو با دست یکی یکی وارد کردی؟؟؟ یا اینکه برنامه نوشتی براش؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، lot2013
(2013-05-05 ساعت 19:57)Pishoo_25 نوشته:  دوستان من با سفارت مكاتبه كردم و اين جواب برام اومد :

Once your case is ready on the website you may just drop your passport to the Embassy on any working Sunday or Tuesday at 2 pm. no paper is required.
پس داشتن اون برگه ظاهرا الزام نداره

دوست عزیز بعد از اینکه با سفارت مکاتبه کردید و جواب گرفتید آیا در سایت ceac هم آپدیت شدید؟
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، rezagh
دوستان فکر میکنید انشاالله فردا خبری بشه یا اینکه باید تا جمعه چشم انتظار بمونیم؟ البته پیش آمده که در ماههای گذشته روزهای دوشنبه یا سه شنبه
هم لیست کلیرها را اغلام میکردند.خدایا راضی هستیم به رضای تو.بچه های منتظرسرا رابیشتر از این منتظر نذار.آااااااااااااامیییییییین
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
بچه ها منم فردا با دلی شیر دارم میرم ویزامو بگیرم.
( واقعا بعد از قضیه ی مریم خانم و آماری که بعضی از دوستان میدن که 30 درصد بعضی ها هم میگن 50 درصد احتمال گرفتن ویزا هست دل شیر میخوادRolleyes )
بچه ها دعا کنید دیگه این اتفاق نیفته و دیگه حداقل استرس کلیر مجدد رو نداشته باشیم . منم سعی میکنم شما رو از گرفتن یا نگرفتن ویزا مطلع کنم.
محتاجیم به دعاBig Grin
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
سلام دوستان عزیز، یک سوال داشتم که حدس میزنم تکراری باشه ولی با توجه به ۵۹۴ صفحه فروم نمیدونم که چجوری جوابش رو پیدا کنم. تا جائی که من شنیدم از زمان صدور ویزا ۶ ماه زمان داریم برای ورود به آمریکا، آیا این یک قانون کلی هستش یا ممکن هست که برای کسی کوتاهتر باشه؟ چون طبق شنیده ها کسانی بودن که کوتاهتر بوده زمانشون، اما در صحت شون ۱۰۰% مطمئن نیستم، ممنون میشوم اگر جوابم رو بدید. باز هم عذر میخام اگر سوالم تکراری بود.

ممنون از همه، و به امید کلیر شدن همگی منتظران.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان