کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوباره دوشنبه شد واسترسهاي كلير شدن شروع شد درحالي كه طاقتمون تمام شديعني كليرنس 147 روز بس نيست!!!!SadSadSad
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، nina22 ، PARVIN_OMID ، s.s.h ، رجبعلی ، abloom_ma ، Qazal.d ، mhb161 ، MEHDIREZAEI ، yalda91 ، shayangh ، zohre02 ، گل نهال ، soruosh
(2013-03-18 ساعت 21:01)khmp نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 18:15)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
نامه به سفارت زده بودم که :
من میتونم مدارک و پاسپورت و پاکت زرد را به یکی از دوستام بدهم که در هفته اینده در سفارت مصاحبه داردبرای پلمپ بیاورد .
یا از طریق پست میتوانم اقدام کنم
ایا سفارتی در ایران نیست که حافظ منافع آمریکا باشد و اینکار را انجام دهد
لطفا بهترین مسیر را پیشنهاد کنید
جواب دادن :
Unfortunately the only way we can re-package your visa is if you bring it in personally.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
لطفا نظرتون را بنویسید . فکر میکنید با پاکتی که از پایین باز شده بریم آمریکا مشکلی پیش میاد
قسمت سر پاکت و پلمپ پاکت خراب نشده

نوشته متاسفانه فقط یک راه وجود داره اونم اینه که خودتون شخصا پاکت رو ببرید سفارت
دوستان اگه اشتباه میکنم لطفا بگید

سلام دوستان
ما با همون پاکت باز شده رفتیم و مشکلی پیش نیومد دیگه نگران باز کردن پاکت زرد نباشید (البته باز نکنید Big Grin )
تشکر کنندگان: nina22 ، s.s.h ، maryami2k4 ، b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، Qazal.d ، mhb161 ، rezagh ، khmp ، shayangh ، zohre02 ، گل نهال ، rozelo ، soruosh ، habibi ، lilistar
(2013-05-05 ساعت 23:58)sadeghi897 نوشته:  @farmiz
والا نه ، یک کمی بزار فرک کنم، بزار به بچه ها بگیم ببینیم کیسی یادشون میاد.
آقا سرباز رفته با ویزای شینگن هر کی هست یه آماری بده
با تچکر
دی

سلام دوستان

من هم ویزای شینگن داشتم (چند نوبت) + ویزای انگلیس ولی باز هم کلیرنس خوردم!
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، s.s.h ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar ، امیر مهاجر ، soruosh ، habibi
(2013-05-06 ساعت 09:54)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 21:01)khmp نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 18:15)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
نامه به سفارت زده بودم که :
من میتونم مدارک و پاسپورت و پاکت زرد را به یکی از دوستام بدهم که در هفته اینده در سفارت مصاحبه داردبرای پلمپ بیاورد .
یا از طریق پست میتوانم اقدام کنم
ایا سفارتی در ایران نیست که حافظ منافع آمریکا باشد و اینکار را انجام دهد
لطفا بهترین مسیر را پیشنهاد کنید
جواب دادن :
Unfortunately the only way we can re-package your visa is if you bring it in personally.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
لطفا نظرتون را بنویسید . فکر میکنید با پاکتی که از پایین باز شده بریم آمریکا مشکلی پیش میاد
قسمت سر پاکت و پلمپ پاکت خراب نشده

نوشته متاسفانه فقط یک راه وجود داره اونم اینه که خودتون شخصا پاکت رو ببرید سفارت
دوستان اگه اشتباه میکنم لطفا بگید

سلام دوستان
ما با همون پاکت باز شده رفتیم و مشکلی پیش نیومد دیگه نگران باز کردن پاکت زرد نباشید (البته باز نکنید Big Grin )

حالا كه باز كردين توش چه خبر بود.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
مهمترین اتفاق زندگی من 11 March بود که مصاحبه داشتم Smile
و یکی دیگه از مهمترین اتفاقای زندگیم روز تولدمه که 11 May هستش Smile توجه داشته باشین که کلاً من با عدد 11 قرار داد بستم Big Grin
5 روز دیگه مونده که کاملاً و دقیق من بشم 2 ماهه :p
امیدوارم مهمترین کادوی زندگیمو توی همون روز بگیرم Big Grin
کیس: 44xx
سلام.....یک سوال: من پاسپورتم تا 8 ماه دیگه وقت داره :

اگر برم و الان پاسپورت جدید بگیرم آیا وقتی کلیر بشم برای گرفتن ویزا دچار مشکل میشم؟

اگر پاسپورت جدید نگیرم و با اعتبار 8 یا 7 ماه برم سفارت با توجه به تاریخ انقضا پاسپورتم بهم ویزا میده؟

آیا اگر با پاسپورت جدید برم و پاسپورت قدیمی هم ضمیمش کنم ایرادی برای دادن ویزا نمیگرند؟

لطفا از دوستان کسانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند یا مورد مشابهی سراغ دارند راهنمائی بفرمایند....قبلا از همکاری
شما سپاسگزارم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، raam12000 ، zohre02 ، mhb161 ، habibi
(2013-05-05 ساعت 20:45)lot2013 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 23:18)shayangh نوشته:  دوستان عزیز ببخشید در ارسال پیام خصوصی دچار مشکل شده ام......

سلام آقای شایانق،
با این حساب، آیا میتونم بپرسم که کدوم شعبه شنبه ها هم بازه؟ هیچکدام شنبه باز نیستند؟

آدرس CSC که به اکثر هتلها مانند اتاب بلوار، الیت هتل، هتل مرات، آنکارا پلازا، ددمان و ... نزدیکه (کلا همه این هتلها نزدیک همدیگه هستند) پست PTT
Courier: Turkish Post
Pick Up Location:
LocationTongueTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
هست، چون علاوه بر نزدیکی، تا این زمان تنها اداره پستی است که روزهای شنبه هم سرویس می ده.
برای انتخاب آنهم بترتیب زیر عمل کنید :
ANKARA
CANKAYA
KULTUR
PTT - YENISEHIRPTT -ANK. MERKEZI را انتخاب کنید.
پیاده از یکی ازاین هتلها حدودا 15 دقیقه است.
مسجد سفید بزرگ (کجا تپه-Kocatep) رو نوشونه کنید چهار تا مناره بلند داره و در طول روز و شب از تمامی خیابونهای اطراف این هتل ها قابل رویته،وقتی به تقاطع نزدیک مسجد رسیدید یه پل زیر گذر می بینید شبیه عوارضی ها می مونه، بعد از سمت چپ زیر گذر برید،(همونطور که تو عکس با خط سبز نشون دادم)، (اگه دوست داشتید می تونید از پلهای کنار زیر گذر بالا برید و بعد از کنار مسجد رد بشید و از پلهای کناری صحنش پایین بیاد) و بلاخره به خیابون میتهت پاشا می رسید ، بعد هم که فقط مستقیم، اول یه پل عابر چهار طرفه می بینید(اگه از سمت مسجد اومدید یادتون باشه باید به سمت چپ خیابون برید، یعنی از پل عابر رد بشید) با فاصله خیلی کم پل عابر دوم رو میبینید و بعد پل رو گذر رو بلا فاصله بعد از اتمام پل دفتر PTT که سراسر زرد رنگه و تمام. موقع رفتن سرازیری است و وقت برگشتن سربالایی.
یادتون باشه .واسه برگشتن هم مسجدو نشونه کنید که سر راست برگردید.

بطریقی دیگر، اگه خیابون مشروطیت رو بلد باشید تقریبا یک چهار راه بعد از تقاطع خیابان مشروطیت با خیابان متهت پاشا است.

توجه داشته باشید که این اداره پست از اون سختگیر هاست که تا خود صاحب پاسپورت یا اصل وکالت نامه بهمراه ترجمه ترکی اونرو رویت نکنه مدارک رو بهتون نمی ده، پس حتما وکالت نامه و ترجمه اون همراهتون باشه.

راهنما:
[عکس: vj4p3myq2tmeenwrrifv.jpg]

(2013-05-05 ساعت 16:41)lingni نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 12:25)lot2013 نوشته:  ANKARA-TURKEY
آپدیت 2013 - May - 02
....

سلام آقای لوت 2013،
ممکنه بپرسم این جدول از کجا استخراج شده؟
ممنونم.

دوست عزیز،من کار بر روی فایل آنکارا را به این ترتیب شروع کردم، از شماره 2013as0001 تا ****2013AS رابترتیب در سایت CEAC وارد می کردم و هر بار نسبت به محل مصاحبه و تعداد نفرات کیس ها را در یک فایل جداگانه وارد می کردم، سپس بر اساس کارنتی های جدید باید کیسهای جدید را کشف می کردم، یعنی از آخرین شماره ای که در آخرین مرحله آپدیت کردم باید شماره ها را بترتیب وارد می کردم تا جدیدترین شماره ها را پیدا کنم، خوب تا این مرحله شماره ها را بدست آوردم، حالا نوبت به این می رسه که بفهمیم کدام کیس آپدیت شده که باید تمام کیسهای بدست آمده را در سایت CEAC وارد کنم و نتیجه را در جلوی هرکدام بنویسم،این کار بهمین روش و بمرور زمان ادامه داشت تا اینکه با شناخت صفحه جدول زمان مصاحبه در سایت آنکارا ، هم توانستم کیس هایی را که اشتباها از دست داده بودم پیدا کنم و هم اینکه مجبور نباشم دائما و بصورت سریالی کیس ها را در CEAC وارد کنم تا موارد جدید را بیابم، ، حالا نوبت به تشخیص کیس های کلیر شده می رسه که اینکار با استفاده از جدول کلیرنس سایت آنکارا قابل استفاده است.
-- نهایتا با ارتباط دادن به همه این دیتاها در فایلی بر اساس فرمولها و شرایط ارتباطشان نتیجه فایلی شد که آخرین ورژن آن در تاریخ 2 می 2013 تهیه شده و با نام Visa Status File در اختیار شماست.

برای جدول توزیع آپدیت 2 می 2013

[عکس: 136756757734330_0Capture.JPG]

هم از شماره 2013as0001 تا ****2013AS را که مربوط به آنکارا بوده و همچنان در وضعیت کلیرنس هستند را بترتیب در سایت CEAC وارد کرده و نتیجه (که آپدیت در تاریخ 2 می 2013 باشد) را بشکل جدول بالا برایتان نمایش داده ام.

امیدوارم توضیحات کافی و مفید باشد.

آقای لوت 2013، خداییش وقتی فکر می کنم که چه زحمتی کشیدین تا این جدول رو آماده کنین انگشت حیرت به دهان می گیرم که باید به حوصلۀ شما آفرین گفت و اینکه فقط من یکی چقدر مدیون زحمت های شما بزرگوار در جواب دادن به سئوالات هستم. امیدوارم این روحیۀ کمک به دیگران در همۀ ما رشد کنه و از همه مهمتر وقتی پامون به اونور می رسه هم ادامه داشته باشه. من نمی تونم رتبه بدم، ولی اگر می تونستم نه یکی که چند رتبه به شما میدادم. ولی به جاش می گم:
بینهایت تشکر از شما.
(2013-05-06 ساعت 00:39)ninigolo نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:40)farmiz نوشته:  تا حالا كسي بوده كه ويزاي شينگن توپاسپورتش باشه و سربازي رفته باشه احتمال داره يكضرب بگيره ممنون ميشم جواب سوال منو پاسخ بديد

من دو تا ویزا شینگن داشتم و سربازی هم نرفتم اما کلیر خوردم ناجوانمرادنهههههBig Grin
اگر كسي يكبار آمريكا رفته باشه چطور؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، Qazal.d ، zohre02 ، mhb161
سلام به همهٔ دوستان مها جرسرا

آخرین آپ دیت ۲۶ آوریل بود و از آن پس مهاجر سرا پر از استرس شده و انرژی‌های منفی‌ بسیار زیاد،یه خواهشی از شما دوستان دارم لطفا فکر‌های منفی‌ و استرس رو از خودتون دور کنید،بالاخره چه زود چه دیر همه کلیر میشن،پس با استرس و انرژی منفی‌ نذارید کلیر شدنمون بیشتر از اینها طول بکشه...بابا یکم ریلکس باشید دیگه خوبمیدونم همگی‌ از انتظار خسته شدیم و دلو دماغ کارکردن نداریم و همش دوست داریم از این بلا تکلیفی در بیایم،پس با انرژی مثبت خودتون مهاجر سرا رو پر کنید تا دیگه استرس و انرژی منفی‌ به سراغمون نیاد...b
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: abloom_ma ، Qazal.d ، b_argi ، payam62 ، mlo ، رجبعلی ، SANIJ ، zohre02 ، arahata ، گل نهال ، mhb161 ، PARVIN_OMID ، Saeedv13
دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
داشتم فکر میکردم اون عزیزانی که کلیرنس شده و جهت انتظار وارد این تاپیک میشوند ....تا وارد اینجا بشند از این همه فضای بدون انرژی و ساکت اینجا شوکه خواهند شدSad....مثل اینکه فراموش کردیم که ما باید به این بزرگواران انرژی و امید بدیمSmile....ما باید آنها را در این راه پر فراز و نشیب همراهی و یاری کنیمRolleyes...پس کجا رفت اون همه انرژی مثبتBig Grin ترا خدا نگید که دیگه خسته شدید و بریدیدWink......دوستان عزیزی که روز شمار انتظارتون زیاد نیست خدا نکنه به روزهای ما برسید.... پس امیدوار باشید و ناشکری نکنیدShy....خبرهای خوش در راه هستBig Grin.......درود بر همه شما سروران عزیز.....خداوندا از تو میخواهم هیچ منتظری در آخر شهریور بدون ویزا از این تاپیک بیرون نرهRolleyes............صبر شما ...امید به آینده ماست...........فریادهای شادی بخش در راه استBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته:  دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....

مبارک باشه دوست عزیز.
خب دوستان دیدید گفتم قرار نیست اون اتفاق بد دوباره تکرار بشه؟
قابل پیش بینی بود.
پس نگران نباشید.
(2013-05-03 ساعت 16:07)parvin_peikani نوشته:  سلام دوستان
ما که 24 آپریل مصاحبمون بود امروز هم من و هم همسرم برای بار دوم آپدیت شدیم یعنی دوبار طی 9 روز (29 اپریل و 3 می ) ShyWink

Parvin جان ما هم مثل شما 24 april مصاحبه شديم و در همان دو تاريخ up date شديم من حدس ميزنم با شما عزيزان صحبت كردم ميشه نشوني بدين مطمئن شم، با ارزوي موفقيت سريع
در ضمن ما 3 نفر هستيم!
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: abloom_ma ، Qazal.d ، zohre02 ، رجبعلی ، payam62 ، b_argi ، mhb161 ، Saeedv13
خدایا سفارت آنکارا رو امروز به راه ما منتظران هدایت فرماااااااااااااااااااااااااTongue
کیس: 44xx
برگ صورتی با فرم 9 سوالی.این لاتاری چقدر غول داره.هر کدومو که می کشیم یه غول جدید میاد با زور بیشتر نسبت به قبلیه.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان