کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-06 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:20)abloom_ma نوشته:  سلام.....یک سوال: من پاسپورتم تا 8 ماه دیگه وقت داره :

اگر برم و الان پاسپورت جدید بگیرم آیا وقتی کلیر بشم برای گرفتن ویزا دچار مشکل میشم؟

اگر پاسپورت جدید نگیرم و با اعتبار 8 یا 7 ماه برم سفارت با توجه به تاریخ انقضا پاسپورتم بهم ویزا میده؟

آیا اگر با پاسپورت جدید برم و پاسپورت قدیمی هم ضمیمش کنم ایرادی برای دادن ویزا نمیگرند؟

لطفا از دوستان کسانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند یا مورد مشابهی سراغ دارند راهنمائی بفرمایند....قبلا از همکاری
شما سپاسگزارم

من شنیده بودم که اعتبار پاسپورت حداقل 6 ماه باید باشه

دوست عزیز من هم شرایط شما رو داشتم البته پاسپورتم 10 ماه اعتبار داشت
بعد از مصاحبه از دوستان مهاجرسرایی سوال کردم گفتن که پاسپورت جدید بگیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد
منم پاسپورتم رو تعویض کردم و منتظر کلیر شدنم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: Qazal.d ، abloom_ma ، گل نهال ، hushmandco ، رجبعلی ، b_argi ، rozelo ، mrr777
(2013-05-06 ساعت 14:12)mychael نوشته:  سلام
از دوستان کسی میدونه کارمند رسمی شهرداری تهران بودن آیا شغل ذولتی محسوب میشه؟چونکه من شنیدم شهرداری تهران ارگان دولتی نیست و از دولت هم بودجه ای دریافت نمی کنه و خودش مستقل عمل میکنه.این چه تاثیری در کلیرنس خوردن داره؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
بله شغل دولتی حساب میشه حتی اگر قراردادی باشی چون برای اونا مهم اینه که حقوقتون رو کی داره میده؟ و شهرداری رو دولتی حساب میکنند و احتمال کلیر خوردن رو افزایش میده
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، shatsi ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar ، mrr777
(2013-05-06 ساعت 14:06)تی تی موسوی نوشته:  سلام دوستان و همراهان عزیز ضمن همدردی با دوستان که نتوانستند ویزا بگیرند.
1- مدارک را روز دوشنبه ساعت 10/30 تحویل سفارت دادند. پست ما ups بود.
2-چهارشنبه ترکیه تعطیل بود بخاطر روز کارگر
3- روز پنجشنبه2 may سفارت ایشیو زد یعنی تحویل به پست داده است.
4- جمعه 3mayقبل ساعت 12 به وقت ترکیه مدارک به دست ما رسید.
5- ویزای ما تا 7jun فرصت دارد.
باتشکر از تمام دوستان وکلیر شدن دوستان

سلام،

تبریک میگم که ویزاتون را گرفتین. می‌خواستم بپرسم شما که ۲ نفر بودید، جدا و با فاصله زمانی‌ کلیر شدید؟ یعنی‌ تو سایت سفارت اسمتون را جدا جدا اعلام کردند؟

و اینکه چرا تا ژوئن؟ اینکه فقط یه ماه دیگه هست؟ یعنی‌ از تاریخ مدیکال ۶ ماه اعتبار ویزا زدند؟

منتظر جوابتون هستم
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar
(2013-05-06 ساعت 14:12)mychael نوشته:  سلام
از دوستان کسی میدونه کارمند رسمی شهرداری تهران بودن آیا شغل ذولتی محسوب میشه؟چونکه من شنیدم شهرداری تهران ارگان دولتی نیست و از دولت هم بودجه ای دریافت نمی کنه و خودش مستقل عمل میکنه.این چه تاثیری در کلیرنس خوردن داره؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
درود ....
ماده 3 قانون مدیریت خدمات کشوری به این نکته اشاره دارد
موسسه یا نهاد عمومی غیر دولتی:واحد سازمانی مشخصی است که دارای استقلال حقوقی است و با تصویب مجلس شورای اسلامی ایجاد شده یا می شود و بیش از 50% بودجه سالانه آن از محل منابع غیر دولتی تامین گردد و عهده دار وظایف و خدماتی است که جنبه عمومی دارد.
البته این از نظر قانون و مقررات این مملکت است و در خصوص کلیرنس احتمال قوی نظر دوستمون آقای bayat درست می باشد ضمناً در خصوص کلیرنس هم بارها در تاپیک اشاره شده ، لطف نموده مطالب را باز خوانی نمایید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، hushmandco ، رجبعلی ، mhb161 ، bayat_r ، e76779 ، mnajafinobar
با سلام به همه منتظران عزيز،
از دوستاني كه هفته دوم اپريل ابوظبي مصاحبه داشتند، آيا جديداً آپديت شدند؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، گل نهال ، lilac ، mamanraya
دوستان خوبم :می خواستم بدونم اپدیت شدن کیسها برای اوناییه که در انکارا و یا ابوظبی مصاحبه شده اند؟وشامل ما که در ارمنستان مصاحبه شدیم میشه یه نه؟ چون واقعا در مورد این قضیه چیزی متوجه نشدم هر چند اکثر صفحات این تاپیک رو خوندم .
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، mamanraya
(2013-05-06 ساعت 14:20)mhb161 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:20)abloom_ma نوشته:  سلام.....یک سوال: من پاسپورتم تا 8 ماه دیگه وقت داره :

اگر برم و الان پاسپورت جدید بگیرم آیا وقتی کلیر بشم برای گرفتن ویزا دچار مشکل میشم؟

اگر پاسپورت جدید نگیرم و با اعتبار 8 یا 7 ماه برم سفارت با توجه به تاریخ انقضا پاسپورتم بهم ویزا میده؟

آیا اگر با پاسپورت جدید برم و پاسپورت قدیمی هم ضمیمش کنم ایرادی برای دادن ویزا نمیگرند؟

لطفا از دوستان کسانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند یا مورد مشابهی سراغ دارند راهنمائی بفرمایند....قبلا از همکاری
شما سپاسگزارم

من شنیده بودم که اعتبار پاسپورت حداقل 6 ماه باید باشه

دوست عزیز من هم شرایط شما رو داشتم البته پاسپورتم 10 ماه اعتبار داشت
بعد از مصاحبه از دوستان مهاجرسرایی سوال کردم گفتن که پاسپورت جدید بگیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد
منم پاسپورتم رو تعویض کردم و منتظر کلیر شدنم
دقیقا کاری که من هم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشت. فقط از من خواستن که بعد تعویض پاسپورت شماره پاس جدید رو براشون بفرستم که من اسکن صفحه مشخصات رو براشون فرستادم
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، abloom_ma ، گل نهال ، dana ، mnajafinobar ، lilac
(2013-05-06 ساعت 14:00)hushmandco نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته:  دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....

شایان عزیز تبریک فراوان به توان 4 .
فقط یک سوال. وکالتمنامه ای که به ترکی ترجمه کردی رو بردی وزارت خارجه و دادگستری هم مهر کردن یا با همون مهر مترجم قبوله؟
دوست عزیز وکالتنامه من هم مهر امورخارجه داشت و هم مهر دادگستری. ...ولی یکی از دوستان که اینجاست می گفت که لزومی به این مهرها نیست........حالا دیگه باقیش رو نمی دونم که ضرورتی به اینکار اصلا بوده یا نه....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: rozelo ، گل نهال ، hushmandco ، AsemanAbee ، abloom_ma ، b_argi ، رجبعلی ، shaso ، amairmonre ، mhb161 ، lilac ، mamanraya ، m@ry@m75 ، nina22
(2013-05-06 ساعت 14:56)dana نوشته:  دوستان خوبم :می خواستم بدونم اپدیت شدن کیسها برای اوناییه که در انکارا و یا ابوظبی مصاحبه شده اند؟وشامل ما که در ارمنستان مصاحبه شدیم میشه یه نه؟ چون واقعا در مورد این قضیه چیزی متوجه نشدم هر چند اکثر صفحات این تاپیک رو خوندم .
بعله فقط مخصوص آنكارا و ابوظبي ميشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rozelo ، b_argi ، رجبعلی ، bmojtaba ، zohre02 ، amairmonre ، mhb161 ، lilac ، dana
(2013-05-06 ساعت 13:11)MY75 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته:  دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....

دوست عزیز مبارک باشه

می شه بفرمائید کددام دفتر پستی رفتید؟ این دفتر شنبه ها هم باز است ؟
دفتر پستی عدلیه سرا رفتم این دفتر شنبه ها تعطیل است.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: rozelo ، گل نهال ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی ، alirezass ، zohre02 ، shaso ، mhb161 ، majorsoly
(2013-05-06 ساعت 10:46)bardia mousapour نوشته:  درود به مهربان یاران گرامی مهاجر سرا:

دوستان یه پرسش دارم که شاید اینجا جای مناسبی برای مطرح کردنش نباشه ولی چون در ارتباط به مشکلی که برا یکی از آشنایان پیش اومد مجبورم بازگو کنم.

یکی از دوستان پس از پست کردن مدارک به کی سی سی ایمیلی مبتنی بر کامل نبودن و ناقص بودن فرمها دریافت وپس از دریافت ایمیل به دنبال تکمیل فرم و فراهم کردن آنهاشد غافل از اینکه چند روز بعد ایمیلی دریافت کرد که مضمون آن چک کردن کامفرمیشن نامبر و مطلع شدن از زمان مصاحبه بود یعنی همون ایمیلی که واسه همه برا آگاهی از نامه دوم مشخص شدن محل وزمان مصاحبه میاد.و متاسفانه این دوست ما طی این مدت ایمیل و کامفرمیشن خود را چک نکردن غافل از اینکه در 5 اردیبهشت برای ایشان وقت مصاحبه تعیین شده بود ومتاسفانه در تاریخ مذکور برای مصاحبه آماده نشدن .الان پرسش اساسی این است که آیا کیس این دوست ما باطل شده یا نه؟این در حالی است که طی یک ایمیل مفصل مراتب را به کی سی سی و سفارت اطلاع داده.و در سایت cscبرای محکم کاری زمان مصاحبه را تغییر دادن.
دوست عزیز... یکی از دوستان من ایمیلش را مدتی چک نکرده بود براش ایمیل زمان مصاحبه اومده بود و ایشون فردای روز مصاحبه ایمیل را دیده بود با این حال ایمیل به سفارت زد و گفت اینترنتش مشکل داشته و...... و متوجه زمان مصاحبه نشده که بلافاصله از سفارت ایمیل زدند و براش تاریخ جدید مصاحبه گذاشتند و رفت و ویزای یک ضرب هم گرفت . البته سفارتش ایروان بود .شما هم به نظر من همین کار را بکنید. موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG

فقط یک سوال. وکالتمنامه ای که به ترکی ترجمه کردی رو بردی وزارت خارجه و دادگستری هم مهر کردن یا با همون مهر مترجم قبوله؟
اقا شايان تبريك ميگم و با ارزوي موفقيتهاي بعدي وبعدي
اگه ميشه متن تركي و يا فارسي وكالتنامه هم به اشتراك بذارين... يه دنيا ممنون
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: گل نهال ، mnajafinobar ، b_argi ، رجبعلی ، hushmandco ، zohre02 ، mhb161 ، Szsanazsz
(2013-05-06 ساعت 15:16)shayangh نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته:  دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و ....

دوست عزیز وکالتنامه من هم مهر امورخارجه داشت و هم مهر دادگستری. ...ولی یکی از دوستان که اینجاست می گفت که لزومی به این مهرها نیست........حالا دیگه باقیش رو نمی دونم که ضرورتی به اینکار اصلا بوده یا نه....
حالا این وکالتنامه رو اختصاصا " برای دریافت پاسپورت همسرت" تنظیم کردی یا اینکه یک وکالتنامه کلی در خصوص انجام کلیه امور اداری و بانکی و غیره بوده؟
چون من این مورد دوم رو تنظیم کردم و بردم ترجمه دیدم مترجم میگه چون اسمی از خارج از مرزها برده نشده بنابراین نمیشه مهر دادگستری و وزارت خارجه بشه.
علی ایحال باز هم ممنون فکر کنم با همین مهر مترجم مشکل حل بشه ایشالا.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، Qazal.d ، mhb161 ، گل نهال
(2013-05-06 ساعت 13:39)mychael نوشته:  سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.

دوست عزیز ما هفته چهارم اپریل مصاحبه داشتیم و در آمار کاریم یه چندماهی برای یک پیمانکار کار کرده بودم و در فرم نوشته بودم پارک فدک چون برام بیمه رد شده بود و نخواستم دروغ بنویسم نوشته بودم ولی افسر در حین مصاحبه یه جوری با شک گفت این جا مربوط به شهرداری میشه منم گفتم نه ولی به ما برگه صورتی داد و کلیرنس خوردیم و من فکر میکنم دلیلش هم همین بوده چون همسرم که شغلش خصوصیه و سربازی هم معافیت کفالت داره به هرصورت جای نگرانی نیست چک می کنن خودشون می فهمن که اشتباه کرده اند حالا کار شما هم در شهرداری باشه مهم نیست فوقش کلیرنس می خورین اونا فقط روی شغلهای حساس خیلی گیرن .
موفق باشید Shy

(2013-05-06 ساعت 12:37)b_argi نوشته:  
مبارکتون باشه و شیرینیش یادت نرهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آقا شایان بهتون تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدیم
میشه بفرمایین چندشنبه پاساتونو به سفارت دادین و چندشنبه از اداره پست تحویل گرفتین یعنی چندروز طول کشید ؟ممنون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، hushmandco ، Qazal.d ، رجبعلی ، zohre02 ، امیر مهاجر ، amairmonre ، mhb161
(2013-05-06 ساعت 14:48)e76779 نوشته:  با سلام به همه منتظران عزيز،
از دوستاني كه هفته دوم اپريل ابوظبي مصاحبه داشتند، آيا جديداً آپديت شدند؟

نه دوست عزيز
ما كه هنوز آپ نشديم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، mamanraya ، رجبعلی ، mhb161 ، lilac ، e76779

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان