موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 14:06)تی تی موسوی نوشته: سلام دوستان و همراهان عزیز ضمن همدردی با دوستان که نتوانستند ویزا بگیرند.
1- مدارک را روز دوشنبه ساعت 10/30 تحویل سفارت دادند. پست ما ups بود.
2-چهارشنبه ترکیه تعطیل بود بخاطر روز کارگر
3- روز پنجشنبه2 may سفارت ایشیو زد یعنی تحویل به پست داده است.
4- جمعه 3mayقبل ساعت 12 به وقت ترکیه مدارک به دست ما رسید.
5- ویزای ما تا 7jun فرصت دارد.
باتشکر از تمام دوستان وکلیر شدن دوستان
سلام،
تبریک میگم که ویزاتون را گرفتین. میخواستم بپرسم شما که ۲ نفر بودید، جدا و با فاصله زمانی کلیر شدید؟ یعنی تو سایت سفارت اسمتون را جدا جدا اعلام کردند؟
و اینکه چرا تا ژوئن؟ اینکه فقط یه ماه دیگه هست؟ یعنی از تاریخ مدیکال ۶ ماه اعتبار ویزا زدند؟
منتظر جوابتون هستم
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه منتظران عزيز،
از دوستاني كه هفته دوم اپريل ابوظبي مصاحبه داشتند، آيا جديداً آپديت شدند؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت 
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم :می خواستم بدونم اپدیت شدن کیسها برای اوناییه که در انکارا و یا ابوظبی مصاحبه شده اند؟وشامل ما که در ارمنستان مصاحبه شدیم میشه یه نه؟ چون واقعا در مورد این قضیه چیزی متوجه نشدم هر چند اکثر صفحات این تاپیک رو خوندم .
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 10:46)bardia mousapour نوشته: درود به مهربان یاران گرامی مهاجر سرا:
دوستان یه پرسش دارم که شاید اینجا جای مناسبی برای مطرح کردنش نباشه ولی چون در ارتباط به مشکلی که برا یکی از آشنایان پیش اومد مجبورم بازگو کنم.
یکی از دوستان پس از پست کردن مدارک به کی سی سی ایمیلی مبتنی بر کامل نبودن و ناقص بودن فرمها دریافت وپس از دریافت ایمیل به دنبال تکمیل فرم و فراهم کردن آنهاشد غافل از اینکه چند روز بعد ایمیلی دریافت کرد که مضمون آن چک کردن کامفرمیشن نامبر و مطلع شدن از زمان مصاحبه بود یعنی همون ایمیلی که واسه همه برا آگاهی از نامه دوم مشخص شدن محل وزمان مصاحبه میاد.و متاسفانه این دوست ما طی این مدت ایمیل و کامفرمیشن خود را چک نکردن غافل از اینکه در 5 اردیبهشت برای ایشان وقت مصاحبه تعیین شده بود ومتاسفانه در تاریخ مذکور برای مصاحبه آماده نشدن .الان پرسش اساسی این است که آیا کیس این دوست ما باطل شده یا نه؟این در حالی است که طی یک ایمیل مفصل مراتب را به کی سی سی و سفارت اطلاع داده.و در سایت cscبرای محکم کاری زمان مصاحبه را تغییر دادن.
دوست عزیز... یکی از دوستان من ایمیلش را مدتی چک نکرده بود براش ایمیل زمان مصاحبه اومده بود و ایشون فردای روز مصاحبه ایمیل را دیده بود با این حال ایمیل به سفارت زد و گفت اینترنتش مشکل داشته و...... و متوجه زمان مصاحبه نشده که بلافاصله از سفارت ایمیل زدند و براش تاریخ جدید مصاحبه گذاشتند و رفت و ویزای یک ضرب هم گرفت . البته سفارتش ایروان بود .شما هم به نظر من همین کار را بکنید. موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 14:00)hushmandco نوشته: (2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته: دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....
شایان عزیز تبریک فراوان به توان 4 .
فقط یک سوال. وکالتمنامه ای که به ترکی ترجمه کردی رو بردی وزارت خارجه و دادگستری هم مهر کردن یا با همون مهر مترجم قبوله؟
اقا شايان تبريك ميگم و با ارزوي موفقيتهاي بعدي وبعدي
اگه ميشه متن تركي و يا فارسي وكالتنامه هم به اشتراك بذارين... يه دنيا ممنون
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!