کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
در ضمن میدونستید این تاپیک رکورد زده( 600 صفحه)!!! میگید نه برید ببینید.چیکار میکنید ... بابا خیلی هورااا میکشیداBig Grin تازه من موندم هنوز نیمه راهه آخرا چند صفحه برسه.نا گفته نمونه که این صمیمیت بیشتر بین بر و بچ امسال رو نشون میدهCool
تو را من چشم در راهم شباهنگام.......
بابا لامصب!!!!!!!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام دوستان،ما هفته آخر مارچ کلیر خورد بهمون.یه تصحیح اسم کوچیک خانمم که روز ثبت نامش اشتباه وارد کرده بود رو وقتی به افیسر گوشزد کردم اصلا براش اهمیتی نداشت و فکر کنم تصحیحش هم نکرد.حالا شما فکر میکنید زمان صدور ویزا باید جایی بگم بهشون یا بر اساس اطلاعات پاسپورت ویزا رو صادر میکنند؟
تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، رجبعلی ، mhb161 ، mnajafinobar ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 16:12)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 13:39)mychael نوشته:  سلام
از دوستان کسی میدونه کارمند رسمی شهرداری تهران بودن آیا شغل ذولتی محسوب میشه؟چونکه من شنیدم شهرداری تهران ارگان دولتی نیست و از دولت هم بودجه ای دریافت نمی کنه و خودش مستقل عمل میکنه.این چه تاثیری در کلیرنس خوردن داره؟
لطفا منو راهنمایی کنید.

دوست عزیز ما هفته چهارم اپریل مصاحبه داشتیم و در آمار کاریم یه چندماهی برای یک پیمانکار کار کرده بودم و در فرم نوشته بودم پارک فدک چون برام بیمه رد شده بود و نخواستم دروغ بنویسم نوشته بودم ولی افسر در حین مصاحبه یه جوری با شک گفت این جا مربوط به شهرداری میشه منم گفتم نه ولی به ما برگه صورتی داد و کلیرنس خوردیم و من فکر میکنم دلیلش هم همین بوده چون همسرم که شغلش خصوصیه و سربازی هم معافیت کفالت داره به هرصورت جای نگرانی نیست چک می کنن خودشون می فهمن که اشتباه کرده اند حالا کار شما هم در شهرداری باشه مهم نیست فوقش کلیرنس می خورین اونا فقط روی شغلهای حساس خیلی گیرن .
موفق باشید Shy

(2013-05-06 ساعت 12:37)b_argi نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 12:36)shayangh نوشته:  دوستان عزیز با چهار پاسپورت حاوی ویزا از ptt عدلیه سرا برگشتم.......دوستان اول پاسپورت همسر و بچه ها را به من نمی داد که با نشان دادن وکالت نامه ترکی سرش را به علامت مثبت تکان داد و به رییسش نشون داد و با اجازه ی او بسته ها رو به من داد....البته هدف این کارمند محترم اصلا ا ذیت کردن و کار شکنی نبود. ..بلکه فقط می خواست کار غیر قانونی انجام نده و خیلی سریع کارم انجام شد بسیار خانمهای خوش برخورد و مودبی هم بودند......کارت شناسایی خواست که من ترجمه شناسنامه ها و کپی پاسپورتها رو نشون دادم و ایشون کپی پاسپورتها را برداشت و برای خودشون کپی کرد وکپیهای اول رو به من برگردوند......یکی از دوستان دیگه هم بودند که با ارایه ی اصل شناسنامه بسته شان را دریافت کردند.....کل کار من در پست به یکربع ساعت هم نرسید......نکته جالب اینکه یکی از خانمهای کارمند اونجا انگلیسی بلد بود و با خوشرویی تمام بهمون تبریک می گفت.....
مبارکتون باشه و شیرینیش یادت نرهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آقا شایان بهتون تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدیم
میشه بفرمایین چندشنبه پاساتونو به سفارت دادین و چندشنبه از اداره پست تحویل گرفتین یعنی چندروز طول کشید ؟ممنون

سلام دوست خوبم.بنده هم یکی از کارمندای شهرداری تهران هستم و البته قراردادی.اما متاسفانه یک شغل دولتی محسوب میشه.اما نگران نباشید .امیدوارم همگی زودتر از این برزخ نجات پیدا کنیم
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: s.s.h ، bmojtaba ، tajhizgaran ، رجبعلی ، b_argi ، hushmandco ، mnajafinobar ، گل نهال ، zohre02
سلام به دوستان خوب منتظر.من چند دقيقه پيش آپديت شدم ولي خانومم همون تاريخ قبلي مونده.

(2013-05-06 ساعت 19:06)Szsanazsz نوشته:  تو را من چشم در راهم شباهنگام.......
بابا لامصب!!!!!!!
سلام ساناز خانوم.خبر آمد خبري در راه استSmile
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2013-05-06 ساعت 18:41)bmojtaba نوشته:  من و FEYZGOSTAR الان آپدیت شدیم..سایر دوستان 23ژانویه چطور؟؟

سلام من هم بالاخره امروز آپدیت شدم .
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

(2013-05-06 ساعت 17:59)Hoormazd نوشته:  دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.

با سلام،
ما 14 اپریل مصاحبه داشتیم و فقط 16 اپریل آپدیت شدیم، ضمنا ما برگه آبی گرفتیم که دقیقا تفاوتش را با برگه سفید نمیدانیم چیه!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: rezagh ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، b_argi ، mnajafinobar ، رجبعلی ، lilac ، zohre02
این دوستان lot2013-payam62-پدی-shayangh قصد دارند ما را قبل از دیدن ویزای خوشگلمان ذوق مرگ کنند.(با دادن رتبه های تپل) خیلی ممنونم Wink
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
بجه ها ميشه يكي در مورد CV يه توضيحى بده ؟
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 19:22)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام به دوستان خوب منتظر.من چند دقيقه پيش آپديت شدم ولي خانومم همون تاريخ قبلي مونده.

(2013-05-06 ساعت 19:06)Szsanazsz نوشته:  تو را من چشم در راهم شباهنگام.......
بابا لامصب!!!!!!!
سلام ساناز خانوم.خبر آمد خبري در راه استSmile
سلام.آقا مبارکهBig Grin .من که هیچ خبری نیست.Sad
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-05-06 ساعت 20:15)SANIJ نوشته:  بجه ها ميشه يكي در مورد CV يه توضيحى بده ؟
Curriculum Vitae مخففش میشه CV و به معنای تاریخچه مختری از زندگیه (کاری).
همون رزومه خودمون.
نوشتنش هم یه اسلوبی داره که بهتره بری تو گوگل سرچ کنی و تمپلیت هاشو پیدا کنی که کارت راحت بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، mhz_ir ، b_argi ، mnajafinobar ، رجبعلی ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 20:34)hushmandco نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 20:15)SANIJ نوشته:  بجه ها ميشه يكي در مورد CV يه توضيحى بده ؟
Curriculum Vitae مخففش میشه CV و به معنای تاریخچه مختری از زندگیه (کاری).
همون رزومه خودمون.
نوشتنش هم یه اسلوبی داره که بهتره بری تو گوگل سرچ کنی و تمپلیت هاشو پیدا کنی که کارت راحت بشه.

آقا میتونی به این تاپیک مراجعه کنی
تاپیک
یا به این سایت
CV1
و این یکی
CV2
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، iman63ir ، s.s.h ، mhz_ir ، hushmandco ، SANIJ ، b_argi ، amir82 ، mnajafinobar ، mhb161 ، رجبعلی ، homayoon13 ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 20:22)2600kasra نوشته:  سلام.آقا مبارکهBig Grin .من که هیچ خبری نیست.Sad
سلام.كسرا جان خوبي.مياد نترس دادا جون.++++++++++++++++++++++++
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، mnajafinobar ، mhb161 ، رجبعلی ، mino2013 ، Soap McTavish ، homayoon13 ، zohre02 ، Qazal.d
سلام دوستان باورتون می شه من که تا دیروز در انتظار حتی اپدیت شدن بودم امروز نگران بودم که نکنه کلیر شم. ماجرا از این قراره که چون تاریخ پاس من و فرزندانم شش ماه زمان داره برای تجدید پاس مراجعه کردم گفتند چون فرزند بزرگترم پانزده سال را رد کرده باید شناسنامه اش عکسدار شه رفتم پی این موضوع دیدم صدور شناسنامه ی جدید دو ماه زمان می بره.به نظرتون چه کنم؟ یک سر است و این همه خاک.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، mnajafinobar ، Ali.US ، payam62 ، mhb161 ، رجبعلی ، mino2013 ، گل نهال ، homayoon13 ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 20:54)amiraryan نوشته:  سلام دوستان باورتون می شه من که تا دیروز در انتظار حتی اپدیت شدن بودم امروز نگران بودم که نکنه کلیر شم. ماجرا از این قراره که چون تاریخ پاس من و فرزندانم شش ماه زمان داره برای تجدید پاس مراجعه کردم گفتند چون فرزند بزرگترم پانزده سال را رد کرده باید شناسنامه اش عکسدار شه رفتم پی این موضوع دیدم صدور شناسنامه ی جدید دو ماه زمان می بره.به نظرتون چه کنم؟ یک سر است و این همه خاک.

ایمیل بزنین به سفارت و جریان رو بگین. واسه پاسپورت هم اقدام کنین. ایشالا که به موقع شناسنامه و پاسپورت دستتون میرسه ولی اگر هم مجبور شدین زودتر برین با همون پاس قدیمی که هنوز اعتبار داره برین و ویزا رو بگیرین. موقع دادن تقاضا واسه پاس جدید پاس قدیمی رو پانچش میکنن ولی بهتون میدنش. یادمه چون خودم چند وقت پیش پاسمو عوض کردم، یکی از بچه ها گفته بود که با ویزا توی پاس قدیمی و به همراه پاس جدید میشه رفت اونور.
حول این موضوع تحقیق کنین و از سفارت بپرسین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، amiraryan ، payam62 ، mhb161 ، رجبعلی ، mrbonbon ، b_argi ، گل نهال ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان