کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان.من پیرو اون قضیه 17 اپریل و ویزا ندادن به بچه هایی که این همه راه رفتن انکارا یه ایمیل به سفارت زدم و ازشون توضیح خواستم!
خود منم کلیر بودم ومیخواستم ببینم برم ایا ویزایی در کار هستواین جواب رو الان گرفتم ازشون.
Regarding your comments we would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process.e
دوستان من پاسپورتها رو روز دوشنبه 29 اپربل به سفارت تحویل دادم.....البته اول وقت......و امروز دوشنبه 6 می پاسپورتها رو تحویل گرفتم...... و اما در مورد وکالت نامه...... از قسمت موکل و وکیل که بگذریم میرسیم به مورد وکالت. و البته حدود اختیارات که هر دو را به ترتیب برایتان می نویسم....
مورد وکالت:مراجعه به اداره پست PTT ترکیه و یا هر پست دیگر و سفارتخانه آمریکا در کشور ترکیه و سایر ادارات تابعه و وابسته جهت اخذ هرگونه مدرک و مجوز و گواهی و موافقت نامه پاسپورت موکلین و دادن رسید و سپردنهرگونه تعهد و مراجعه به دارالترجمه جهت ترجمه مدارک به هر زبان که وکیل صلاح بداند.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در خصوص انجام مورد وکالت دارای اختیارات تامه و مطلقه می باشدبه نحوی که اقدام وامضا و عمل وی در تمام موارد و مراحل و در نزد تمام مراجع اعم از رسمی یا غیر رسمی جایگزین اقدام و امضا و عمل موکل بوده ، نافذ و معتبر استو رسمیت دارد و مفاد این سند فقط در نفس وکالت به شرح متن موثر است.....

دوستان این کل متن بود در آخر مبالغ مربوط به حق التحریر و حق الثبت و مالیات بر ارزش افزوده ذکر شده...
البته خیلی از دوستان نیازی به این وکالت نامه پیدا نکرده اند ...و توانسته اند با یک ترجمه به انگلیسی و یا سند ازدواج بسته خود را بگیرند.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-06 ساعت 10:46)bardia mousapour نوشته:  درود به مهربان یاران گرامی مهاجر سرا:

دوستان یه پرسش دارم که شاید اینجا جای مناسبی برای مطرح کردنش نباشه ولی چون در ارتباط به مشکلی که برا یکی از آشنایان پیش اومد مجبورم بازگو کنم.

یکی از دوستان پس از پست کردن مدارک به کی سی سی ایمیلی مبتنی بر کامل نبودن و ناقص بودن فرمها دریافت وپس از دریافت ایمیل به دنبال تکمیل فرم و فراهم کردن آنهاشد غافل از اینکه چند روز بعد ایمیلی دریافت کرد که مضمون آن چک کردن کامفرمیشن نامبر و مطلع شدن از زمان مصاحبه بود یعنی همون ایمیلی که واسه همه برا آگاهی از نامه دوم مشخص شدن محل وزمان مصاحبه میاد.و متاسفانه این دوست ما طی این مدت ایمیل و کامفرمیشن خود را چک نکردن غافل از اینکه در 5 اردیبهشت برای ایشان وقت مصاحبه تعیین شده بود ومتاسفانه در تاریخ مذکور برای مصاحبه آماده نشدن .الان پرسش اساسی این است که آیا کیس این دوست ما باطل شده یا نه؟این در حالی است که طی یک ایمیل مفصل مراتب را به کی سی سی و سفارت اطلاع داده.و در سایت cscبرای محکم کاری زمان مصاحبه را تغییر دادن.
سلام دوست من.
در نامه اي كه kcc براي ايشون ايميل كرده به ايشون اعلام شده كه تا فلان تاريخ ميتواند تاريخ مصاحبه رو از طريق سايت csc تغيير بدهد لذا اگر قبل از اون تاريخ زمان ملاقات رو تغيير داده و ايميل تاييد رو از سفارت دريافت كرده هيچ مشكلي پيش نمياد و ايشون به تعداد n بار ديگه ميتونه زمان ملاقاتش رو عقب تر يا جلوتر بياره بسته به وجود جاي خالي كه با رنگ ابي در جدول تعيين تاريخ ملاقات اين روزها مشخص شده.هرچند كه علما و فضلاي عهد قديم و صاحب نظران بزرگوار مهاجرسرا در عهد جديد هميشه توسيه به هرچه زودتر انجام دادن مصاحبه نموده اند.اميدوارم كه اين توضيحات كمي از نگرانيهاي دوست تون كه دوست من هم هست و دوست داره با دوست من دوست بشه كم كنه حالا خودمونيم دوست شما هم دوست داره با دوست من كه دوست داره با دوست شما دوست بشه , دوست بشه؟(مطلب اخر در عين حال كه خيلي هم جدي بود برا فان معروض شد.جدي نگيريد.)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

و امیدوارم مشکل ویزای دوستانمون هم هر چه زودتر رفع بشه و از نگرانی در بیان.

تحویل پاسپورت به همراه برگ صورتی‌ به سفارت:روز دوشنبه ۲۹ آوریل

تحویل پاسپورت به ptt توسط سفارت: ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه

دریافت ویزا به همراه مدارک: ۱۶:۵۰ روز جمعه از ptt اکساری- استانبول

پرواز به اوهایو: ۴ می ساعت ۶:۱۵ صبح به وقت استانبول با پرواز ایر فرانس

طول مدت پرواز: ۱۲ ساعت( استاپ‌ ۲ ساعت در پاریس)
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

(2013-05-06 ساعت 16:49)pouya.m.t نوشته:  سلام دوستان.من پیرو اون قضیه 17 اپریل و ویزا ندادن به بچه هایی که این همه راه رفتن انکارا یه ایمیل به سفارت زدم و ازشون توضیح خواستم!
خود منم کلیر بودم ومیخواستم ببینم برم ایا ویزایی در کار هستواین جواب رو الان گرفتم ازشون.
Regarding your comments we would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process.e
سلام دوست من.
شما مطمعن هستين كه از طريق ايميل 400 كاركتري استعلام كردي؟ چون از متن جواب من احساس ميكنم شما از ادرس ايميل اشتباه استعلام كرده ايد.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 16:54)رزا نوشته:  
سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

تحویل پاسپورت به ptt ۱۷:۳۰روز پنجشنبه

سلام دوست من.
رزاي عزيز به افتخار اين وصلت مبارك و نائل شدن به درجه اعلاي كليرنس اين دل نوشته رو به شما و همسر گرامتان تقديم ميكنم :
ماشاا.. و ايولوني و شعف الاعيوني و ماذالگوشكوب.همه دوستان عزيز به افتخارشون (( هوپ - هوپ ))
(پيشنهاد ميكنم جدي نگيرين اينها تراوشات فكري ناشي از فشار بالاي انتظار در بلاتكليفي محض براي تميز شدنه)
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، pouya.m.t ، heidari1248 ، arash bon ، Szsanazsz ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، رزا ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 16:38)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 14:48)e76779 نوشته:  با سلام به همه منتظران عزيز،
از دوستاني كه هفته دوم اپريل ابوظبي مصاحبه داشتند، آيا جديداً آپديت شدند؟

نه دوست عزيز
ما كه هنوز آپ نشديم

ما هم به جز همون یکی دوبار اول هنوز آپدیت نشدیم.
تشکر کنندگان: rezagh ، رجبعلی ، b_argi ، e76779 ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 14:12)mychael نوشته:  سلام
از دوستان کسی میدونه کارمند رسمی شهرداری تهران بودن آیا شغل ذولتی محسوب میشه؟چونکه من شنیدم شهرداری تهران ارگان دولتی نیست و از دولت هم بودجه ای دریافت نمی کنه و خودش مستقل عمل میکنه.این چه تاثیری در کلیرنس خوردن داره؟
لطفا منو راهنمایی کنید.

سلام.روز مصاحبه ما یک خانم مجرد که کارمند شهرداری بودند کلیر خوردن.و فکر می کنم که شغل دولتی محسوب می شه.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: bmojtaba ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 16:54)رزا نوشته:  سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

دوست عزیز تبریک فراوانم را پذیرا باش......خبرهای خوش می توونه روحیه بچه ها روتو این شرایط عوض کنه....و راحت تر برای امدن و یا نیامدنشون تصمیم بگیرن....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، rezagh ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، mnajafinobar ، mamanraya
(2013-05-06 ساعت 16:59)zanganeh نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:49)pouya.m.t نوشته:  سلام دوستان.من پیرو اون قضیه 17 اپریل و ویزا ندادن به بچه هایی که این همه راه رفتن انکارا یه ایمیل به سفارت زدم و ازشون توضیح خواستم!
سلام دوست من.
شما مطمعن هستين كه از طريق ايميل 400 كاركتري استعلام كردي؟ چون از متن جواب من احساس ميكنم شما از ادرس ايميل اشتباه استعلام كرده ايد.

ببخشید این ایمیل 400کاراکتری چیه؟ من به ایمیل سفارت مکاتبه کردم دیگه.ca-ankara@state.gov
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، rozelo ، zohre02
سلام دوستان
در همین لحظه کیس ما برای نفر اصلی آپدیت گردید.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
(2013-05-06 ساعت 16:54)رزا نوشته:  سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

رزا خانوم به شما و خانوادتون خيلي تبريك ميگم ما هم منتظريم هر وقت كلير بشيم ما هم راهي اهايو ميشي
يعني ميشه ما هم ويزا بگيريم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، nirvana_kobin ، رجبعلی ، b_argi ، shaso ، mhb161 ، rozelo ، mnajafinobar ، shayangh ، zohre02 ، رزا
من و FEYZGOSTAR الان آپدیت شدیم..سایر دوستان 23ژانویه چطور؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس

سلام. براتون آرزوی موفقیت میکنم. یه حس فوق العاده خوب توی پیامتون بود. آرزو میکنم همه بچه ها زودتر این حس خوب رو تجربه کنن. به امید اون روز هورااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، رجبعلی ، b_argi ، feyzgostar ، mhb161 ، rozelo ، mnajafinobar ، shayangh ، zohre02 ، رزا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان