کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-06 ساعت 20:54)amiraryan نوشته:  سلام دوستان باورتون می شه من که تا دیروز در انتظار حتی اپدیت شدن بودم امروز نگران بودم که نکنه کلیر شم. ماجرا از این قراره که چون تاریخ پاس من و فرزندانم شش ماه زمان داره برای تجدید پاس مراجعه کردم گفتند چون فرزند بزرگترم پانزده سال را رد کرده باید شناسنامه اش عکسدار شه رفتم پی این موضوع دیدم صدور شناسنامه ی جدید دو ماه زمان می بره.به نظرتون چه کنم؟ یک سر است و این همه خاک.

سلام
اول يه نفس عميق بكش
دوم يه اشنا در ثبت احوال بيدا كن دوستي يا بولي يا......ميبيني كه 4 روزه هم ميشه ما اين كارو كرديم!
سوم درصورت كلير شدن و اماده نبودن باسبورت مراتب را به سفارت اطلاع دهيد مطمئن باشيد جاى نكرانى نيست!
از شهر محل تولد اقدام كنيد.
در كدام شهريد شايد حقير بتوانم كمك كنم !Shy
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، mhb161 ، رجبعلی ، mrbonbon ، yalda91 ، گل نهال ، homayoon13 ، zohre02 ، amiraryan
(2013-05-06 ساعت 19:56)homayoon13 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 18:41)bmojtaba نوشته:  من و FEYZGOSTAR الان آپدیت شدیم..سایر دوستان 23ژانویه چطور؟؟

سلام من هم بالاخره امروز آپدیت شدم .

به فضل خدا فردا اعلاممون می کنن بعدش با مدیریت عمو سعیدShy یه گنگ نام استایلی می رقصیم که تعداد بیننده های یوتیوبش از خود خواننده زپرتیشTongue بیشتر بشه Big Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
سلام دوستان عزیز. ایشالا همگی سلامتنو در کنار این سلامتی، با دلی پر امید، قویو محکم همچنان منتظر رسیدن روز رهایی (البته منظورم از قسمت با دلی پر امید، دوستان رها نشده می باشد ).
سوال داشتم در مورد وضعیت اعلام شده در ceac و رفتن به آنکارا برای دریافت ویزا - وقتی که شمارمون در سایت کذایی به عنوان کلیر اعلام شده باشه، است.
چه وقت میتونیم مطمئن باشیم که ویزا آماده هستو بریم آنکارا؟ وقتی ready زده بود یا issue?
موفق باشین دوستان
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: mhb161 ، رجبعلی ، b_argi ، lonelyman ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 20:06)e76779 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 17:59)Hoormazd نوشته:  دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.

با سلام،
ما 14 اپریل مصاحبه داشتیم و فقط 16 اپریل آپدیت شدیم، ضمنا ما برگه آبی گرفتیم که دقیقا تفاوتش را با برگه سفید نمیدانیم چیه!

من برنده كيس بودم و فرداى مصاحبه يعنى ٢٣ اپريل اپديت شدم اما همسرم و بچه ٤ سالم همون ٢٢ اپريل اپديت شدن و فرق بين برگه ابى و سفيدم نميدونم چيه مگه نقص مدركى داشتين يا چيزى ازتون خواست.Shy
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: mhb161 ، رجبعلی ، lilac ، b_argi ، گل نهال ، e76779 ، zohre02
(2013-05-06 ساعت 20:24)SANIJ نوشته:  در ضمن يكي لطف كنه يادم بده اين اطلاعاتي رو كه تحت عنوان امضاء زيرياداشتهاتون قرار دادين جطوريه؟
تا منم انجام وظيفه كنم! من تلاش كردم موفق نشدم

دوست عزیزم الان ارسالهای شما 8 تاست وقتی 10 تا شد مجاز به گذاشتن امضا می شوی برای درست کردن امضا وارد کنترل پنل می شوی بعد سمت راست صفحه در قسمت پروفایل آیتمی به نام امضا هست روی آن کلیک می کنی و در کادر سفید مشخصات را مثل بقیه دوستان می نویسی فقط نباید زیاد طولانی باشد بعد ثبت می کنی ...Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: saeeds61 ، s.s.h ، homayoon13 ، payam62 ، SANIJ ، mhb161 ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، zohre02
بچه ها یه سوال؟ اگه 2شنبه آنکارا باشیمو پاسپورت تحویل بدیم حداقل تا چن شنبه باید اونجا باشیم؟ اگه 5شنبه پاسپورتارو به سفارت تحویل بدیم چطور؟
مرسی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: homayoon13 ، mhz_ir ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
آهان....این درسته....نفر دوم کیس ما هم آپدیت شد......Big Grin
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
دوستان عزیزم برگه های کلیرنس (چه نقص مدرک باشه چه fbi چک و مراحل اداری ) صورتیه ابوظبی سفیده و ایروان آبی
اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دعا کنید هرچه زودتر همه کلیر شن و از منتظرسرا برن بیرون .
موفق باشید .

(2013-05-06 ساعت 21:38)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 20:06)e76779 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 17:59)Hoormazd نوشته:  دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.

با سلام،
ما 14 اپریل مصاحبه داشتیم و فقط 16 اپریل آپدیت شدیم، ضمنا ما برگه آبی گرفتیم که دقیقا تفاوتش را با برگه سفید نمیدانیم چیه!

من برنده كيس بودم و فرداى مصاحبه يعنى ٢٣ اپريل اپديت شدم اما همسرم و بچه ٤ سالم همون ٢٢ اپريل اپديت شدن و فرق بين برگه ابى و سفيدم نميدونم چيه مگه نقص مدركى داشتين يا چيزى ازتون خواست.Shy

دوستان عزیزم برگهای کلیرنس آنکارا صورتیه ابوظبی سفیده و ایروان آبی اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دعا کنید همگی زودتر کلیر شیم و از منتظرسرا بریم بیرون Big Grin

تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، hamedhamed ، رجبعلی ، lilac ، b_argi ، e76779 ، homayoon13 ، zohre02
ههههووووووووررررررراااااااااااا

عجله نکنید و تعجب هم نکنید . حول هم نشید.
این تمرینی بود برای فردا که اسمها را اعلام میکنندBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

آمدم با خبرهای خوش Big Grin
اول یه پیشنهاد و تجربه شخصی به همه همراهان عزیز
من مثل خیلی از دوستان بعد از مصاحبه پیگیر وضعیت کلیرنسم بودم و یک زمان خوشحال و یک زمان نگران از شرایط و بارها این جمله را که همه ما حداقل یکبار تکرار کردیم پیش خودم مرور میکردم که : اگه نشه ، اگه تا آخر سپتامبر هم نشه اونوقت چی ؟ Sad
آخرین ارسالم 14-April بود و از آن زمان گفتم ما خودمون را در دریایی قرار دادیم که یک کشتی با یک ناخدا بیشتر نداره. اگه بخواهیم ایمان و اعتمادمون به سکاندار را از دست بدیم پیش از اینکه به ساحل برسیم از یاس و نگرانی وا دادیم و اگه از پا در نیاییم حداقل زمان را از دست دادیم. طبق گفته آفسرها در سفارتهای مختلف این پروسه بین یک و نیم تا دو ماه طول میکشه پس منهم به آفیسر خوش تیپ خودمون اعتماد کردم و میکنم و یقین دارم مراحل به خوبی پیش میره Smile

الانم هم طبق اخبار خوب رسیده به همه قول میدم ظرف چند روز آینده خبرهای بسیار خوبی میرسه که شاید کمتر کسی انتظارشو داشته باشه و نفس راحتی بکشیم پس نگران نباشید و مقدمات سفر را مهیا کنید Shy (اگه پیش بینیم درست بود رتبه فراموش نشه Big Grin )
چند روز پیش یه SMS از یک دوست خوب بهم رسید که حیفم اومد ننویسم اگر چه ممکنه تکراری باشه ولی ارزششو داره :

از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند ، تنها آنهایی با خود چتر می برند که به کار خود ایمان دارند ...
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
بچه ها الان همسر من یعنی نفر دوم کیس آپدیت شد ولی خودم نه آپدیتهای من :29آپریل و 3 می همسرم:29آپریل،3 می و 6 می

(2013-05-06 ساعت 23:35)dana نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 15:19)گل نهال نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 14:56)dana نوشته:  دوستان خوبم :می خواستم بدونم اپدیت شدن کیسها برای اوناییه که در انکارا و یا ابوظبی مصاحبه شده اند؟وشامل ما که در ارمنستان مصاحبه شدیم میشه یه نه؟ چون واقعا در مورد این قضیه چیزی متوجه نشدم هر چند اکثر صفحات این تاپیک رو خوندم .
بعله فقط مخصوص آنكارا و ابوظبي ميشه

ممنونم گل نهال عزیز که اکثر سوالات منو پاسخ میدی RolleyesRolleyes

دوست عزیز متاسفانه این سایت ceac یا به قول مامان سایه سایت کذایی فقط کیس نامبر افرادی که در آنکارا و ابوظبی مصاحبه داشتند رو میشناسه و مال بچه هایی که ایروان مصاحبه داشتند تو این سایت قابل شناسایی نیست.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: homayoon13 ، b_argi ، گل نهال ، s.s.h ، bmojtaba ، el333 ، Hoormazd ، Ali.US ، lingni ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161 ، dana
سلام دوستان عزيز اميدوارم همتون بزودي كلير شين ،ما امروز مصاحبه داشتيم و برگه آبي دريافت كرديم اميدوارم اين انتظار زودتموم بشه الهي آمين.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند (برای کیس های خانوادگی بدلیل تعداد بیش از یکنفر قابل تشخیص بود)، این اتفاق در تاریخ 2 می مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی تکرار شد، و باز امروز در حول و حوش ساعت 3:30pm بوقت آنکارا، 5:00pm بوقت تهران مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی آپدیت شد. و نهایتا در حدود ساعت 7:00pm بوقت آنکارا و 8:30pm بوقت تهران برای همه اعضای آن کیسها آپدیت شد.

بنظر می آید این پروسس از الگوی کلیرنس و اعلام آن برای فردا خبر می دهد. این اتفاق شامل حال تعدادی از دوستان ژانویه ای بعضی از کیسهای قدیمی و تعدادی از کیسهای فوریه هم شده.

ضمن آرزوی موفقیت و کلیر شدن برای همه شما بخصوص دوستانی که تا بحال بسیار منتظر مانده اند.

lot2013
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
یک سوال ، اعتبار پاس من 9 ماه باقیمانده داره من میتونم با این اعتبار ویزا بگیرم و برم اما اگه پس از پایان اعتبار بخوام برگردم ایران ، وضعیت من چگونه میشه ؟ آیا با پاسی که اعتبارش تموم شده میشه از امریکا خارج شد و وارد ایران شد ؟
لطفا اگه اطلاع دقیق دارید سریعتر مرا در جریان قرار دهید.
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، رجبعلی ، homayoon13 ، zohre02 ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان