کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان سيس من و همسرم ٦مي آپديت شده.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-06 ساعت 16:53)shayangh نوشته:  دوستان من پاسپورتها رو روز دوشنبه 29 اپربل به سفارت تحویل دادم.....البته اول وقت......و امروز دوشنبه 6 می پاسپورتها رو تحویل گرفتم...... و اما در مورد وکالت نامه...... از قسمت موکل و وکیل که بگذریم میرسیم به مورد وکالت. و البته حدود اختیارات که هر دو را به ترتیب برایتان می نویسم....
مورد وکالت:مراجعه به اداره پست PTT ترکیه و یا هر پست دیگر و سفارتخانه آمریکا در کشور ترکیه و سایر ادارات تابعه و وابسته جهت اخذ هرگونه مدرک و مجوز و گواهی و موافقت نامه پاسپورت موکلین و دادن رسید و سپردنهرگونه تعهد و مراجعه به دارالترجمه جهت ترجمه مدارک به هر زبان که وکیل صلاح بداند.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در خصوص انجام مورد وکالت دارای اختیارات تامه و مطلقه می باشدبه نحوی که اقدام وامضا و عمل وی در تمام موارد و مراحل و در نزد تمام مراجع اعم از رسمی یا غیر رسمی جایگزین اقدام و امضا و عمل موکل بوده ، نافذ و معتبر استو رسمیت دارد و مفاد این سند فقط در نفس وکالت به شرح متن موثر است.....

دوستان این کل متن بود در آخر مبالغ مربوط به حق التحریر و حق الثبت و مالیات بر ارزش افزوده ذکر شده...
البته خیلی از دوستان نیازی به این وکالت نامه پیدا نکرده اند ...و توانسته اند با یک ترجمه به انگلیسی و یا سند ازدواج بسته خود را بگیرند.....

درود بر آقا شایان عزیز
میشه بگی چرا یک هفته زمان برد تا پاسپورتا رسید دستت؟ مگه حداکثر 5 روز نیست؟
باسپاس
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhz_ir ، shimoda ، javid737 ، payam62 ، b_argi ، رجبعلی ، homayoon13 ، zohre02 ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce
(2013-05-06 ساعت 18:11)pouya.m.t نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:59)zanganeh نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:49)pouya.m.t نوشته:  سلام دوستان.من پیرو اون قضیه 17 اپریل و ویزا ندادن به بچه هایی که این همه راه رفتن انکارا یه ایمیل به سفارت زدم و ازشون توضیح خواستم!
خود منم کلیر بودم ومیخواستم ببینم برم ایا ویزایی در کار هستواین جواب رو الان گرفتم ازشون.
Regarding your comments we would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process.e
سلام دوست من.
شما مطمعن هستين كه از طريق ايميل 400 كاركتري استعلام كردي؟ چون از متن جواب من احساس ميكنم شما از ادرس ايميل اشتباه استعلام كرده ايد.

ببخشید این ایمیل 400کاراکتری چیه؟ من به ایمیل سفارت مکاتبه کردم دیگه.ca-ankara@state.gov

دوست من سلام.
پيشنهاد ميكنم سفرنامه مامان سايه رو بخونين ايشون بطور كامل و جامع توضيح داده اند.موفق باشيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان من.
اگر ممكنه يكي برام توضيح بده كه اين قضيه رتبه چيه ؟
بايد بگيريش يا وايستي بهت بدنش؟
اخه ما سيس اباديا خيلي مردمان ساده اي هستيم.از اين چيزا سر در نمياريم.
راستي جدي جدي راست ميگم تو شمال شرق مشهد جاده اي به نام جاده سيمان هست و سيس اباد هم تو همون جاده هست كه محله سماور ساز ها و افتابه سازهاست.شايدم طراح ( سايت سيس ) خودش از سماورسازاي سيس اباد خودمون باشه اخه جديدن فرار مغزها رسيده به سيس اباد ما و اين افتابه برداشتناي مديراي سايت سيس برا لغو اعلام كلير كردنيه سري از كيسها هم ممكن سر نخش دست اين رفيق سيس اباديمون باشه.
مشهدياش لايك كنن شايد ما هم رتبه گرفتيم. والا به خدا.اره گده.
حرف دل : يكي نيست به اين افيسر خوشتيپ سفارت انكارا بگه بابا بچه مردم از دست رفت داره هزيون ميگه تو رو ارواح عمو سام كليرش كنين بره بابا نه خونه اي نه كار و كارگاهي نه ماشيني بنده خدا همه رو داده سمسارياي سيس اباد به اميد اينكه يك ضرب بگيره و بپره بره . اونا هم هر روز كه ميبيننش ميگن (سيس سيس چه خبرا؟ نرفتي؟سيست اپتابه شد يا نشد؟)
واي واي حالا واي واي ها بيا واي واي حالا واي واي ....
(تو رو خدا باز هم جدي نگيرين فقط ميخوام جو عوض كنم به قول دوست مهاجرسرائيمون والا به غرعان)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام
كيس همسر من هم بدون إيميل ٢٩اوريل و٦مي به روز شده به اميد خبر هاي خوب.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-05-06 ساعت 21:38)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 20:06)e76779 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 17:59)Hoormazd نوشته:  دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.

با سلام،
ما 14 اپریل مصاحبه داشتیم و فقط 16 اپریل آپدیت شدیم، ضمنا ما برگه آبی گرفتیم که دقیقا تفاوتش را با برگه سفید نمیدانیم چیه!

من برنده كيس بودم و فرداى مصاحبه يعنى ٢٣ اپريل اپديت شدم اما همسرم و بچه ٤ سالم همون ٢٢ اپريل اپديت شدن و فرق بين برگه ابى و سفيدم نميدونم چيه مگه نقص مدركى داشتين يا چيزى ازتون خواست.Shy
سلام دوست عزيز،
همسرم برنده اصلي هستند و افسر هم به ما گفت كه پرونده شما خوب و تكميله و هيچ نقص مدركي نداريد، و در برگه آبي فقط اسم بنده را نوشتند!

(2013-05-06 ساعت 22:08)parvin_peikani نوشته:  دوستان عزیزم برگه های کلیرنس (چه نقص مدرک باشه چه fbi چک و مراحل اداری ) صورتیه ابوظبی سفیده و ایروان آبی
اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دعا کنید هرچه زودتر همه کلیر شن و از منتظرسرا برن بیرون .
موفق باشید .

(2013-05-06 ساعت 17:59)Hoormazd نوشته:  دوستانى كه در سفارت ابوظبى مصاحبه شديد، كسى هست كه از تاريخ ٢٣ اپريل تا امروز كيسش اپديت شده باشه.

با سلام،
ما 14 اپریل مصاحبه داشتیم و فقط 16 اپریل آپدیت شدیم، ضمنا ما برگه آبی گرفتیم که دقیقا تفاوتش را با برگه سفید نمیدانیم چیه!

من برنده كيس بودم و فرداى مصاحبه يعنى ٢٣ اپريل اپديت شدم اما همسرم و بچه ٤ سالم همون ٢٢ اپريل اپديت شدن و فرق بين برگه ابى و سفيدم نميدونم چيه مگه نقص مدركى داشتين يا چيزى ازتون خواست.Shy

دوستان عزیزم برگهای کلیرنس آنکارا صورتیه ابوظبی سفیده و ایروان آبی اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دعا کنید همگی زودتر کلیر شیم و از منتظرسرا بریم بیرون Big Grin

دوست عزيز جهت اطلاع شما برگه هاي كليرنس ابوظبي سفيد و آبي ميباشند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: Hoormazd ، رجبعلی ، b_argi ، s.s.h ، zohre02 ، afshinghwink ، tajhizgaran ، Szsanazsz ، mhb161 ، lilac ، گل نهال ، sce
با درود فراوان
برای گرفتن وکالت از همسر برای ptt چه متنی میخواد و باید چه وکالتی بگیریم؟
نوع وکالت و اختیارات. دوستانی که گرفتن و بردن ptt , یا دوستانی که اطلاع دارند راهنمای کنند ممنون میشم
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، mnajafinobar ، zohre02 ، b_argi ، tajhizgaran ، Szsanazsz ، mhb161 ، sce
(2013-05-07 ساعت 08:49)homayoon13 نوشته:  با درود فراوان
برای گرفتن وکالت از همسر برای ptt چه متنی میخواد و باید چه وکالتی بگیریم؟
نوع وکالت و اختیارات. دوستانی که گرفتن و بردن ptt , یا دوستانی که اطلاع دارند راهنمای کنند ممنون میشم

http://mohajersara.com/thread-5637-page-600.html
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، homayoon13 ، b_argi ، tajhizgaran ، payam62 ، mhb161 ، zohre02 ، Soap McTavish ، AsemanAbee
(2013-05-07 ساعت 09:38)Pishoo_25 نوشته:  

با سلام،

ما 30 اپریل مصاحبه داشتیم و ناتینگ

پيشو جان يعنى هنوز اپديت نشدى حتى واسه بار اول
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، lilac ، zohre02 ، rezagh ، sce
سلام.من می خواستم بدونم این آپدیت کجا رو نگه داریم میشه در مورد آپدیت راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: b_argi ، Qazal.d ، رجبعلی ، mhb161 ، tajhizgaran ، zohre02 ، sce
سلام دوستان
ما دیشب برگشتیم با یک فقره کلیرنس سفید
فقط فرق سفید و آبی رو اونجا نفهمیدم
کسی اطلاعی داره؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 09:53)بهاره.ح نوشته:  سلام.من می خواستم بدونم این آپدیت کجا رو نگه داریم میشه در مورد آپدیت راهنمایی کنید

توضیحات عمو سعید را ببینید.

http://mohajersara.com/thread-5637-page-500.html
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 09:53)بهاره.ح نوشته:  سلام.من می خواستم بدونم این آپدیت کجا رو نگه داریم میشه در مورد آپدیت راهنمایی کنید

بهاره جان بهترين توضيح را عمو سعيد داده و شما توى امضاش ميتونى روى پيگيرى مراحل ادارى پرونده هاى مهاجرتى به كمك سايت سيس كليك كنى و كاملترين توضيح را به همراه عكس ببينى .Rolleyes
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، Qazal.d ، mnajafinobar ، tajhizgaran ، رجبعلی ، lilac ، ابی هانی ، lot2013 ، zohre02 ، nina22 ، mhb161 ، sce
بچه ها برگه آبی با صورتی تو سفارت آنکارا چه فرقی داره؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
دوستان من با پسرخاله ام تماس گرفتم Smile و گفت احتمال زیاد امروز و نهایتاً فردا یکسری اسم رو دادن خانم منشی شون که به عنوان کلیر شده اعلام کنن اگر منشی شون حالش خوب باشه و با مادر شوهر و خواهر شوهرش دعواش نشده باشه تایپ میکنه......
فقط هر کی کلیر شد نامرده اگر به من شیرینی نده Smile)
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان