موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من ٢١ مارچ كه آپديت شدم (با ايميل) از اون روز تا حالا آپديت نشدم آيا نياز هست دوباره ايميل بزنم يا اينكه خودشان آپديت مي كننذ
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻫﺬﯾﺎﻥ ﮔﻮﯾﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ۱۵۰ ﺭﻭﺯﻩ ....
ﺳﺎﻋﺖ 1:30 ﺑﺎﻣﺪﺍﺩ
ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ : ﺑﺮﻭ ﺑﺨﻮﺍﺏ ﺩﯾﮕﻪ ...ﺑﺴﻪ
ﻣﻦ : ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ...ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ...... F5.......
#$%&*-+<>=!?!?
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 02:17 توسط Hoormazd.)
همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد.
در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 01:37)m12345 نوشته: با سلام من ٢١ مارچ كه آپديت شدم (با ايميل) از اون روز تا حالا آپديت نشدم آيا نياز هست دوباره ايميل بزنم يا اينكه خودشان آپديت مي كننذ
بهتون پیشنهاد میکنم ایمیل نزنید چون در سرعت بخشیدن پرونده تاثیری نداره .اجازه بدید وقتی آپدیت میشه برای بررسی آن باشه نه جواب ایمیل . انشالا همه دوستان زودتر کلیر شن تا از بلاتکلیفی در بیان
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May