کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-08 ساعت 00:56)mrr777 نوشته:  البته حق با شماست امیر جان، ولی اون May be خیلی تفسیر داره. و تفسیرش هم دست من و شما نیست.
یکی دو مورد همین امسال نتونستند به همین دلیل برای فرزندشون ویزا بگیرند. پس بهتره بگیم ممکنه بتونند.

بله متوجه اون می بی هستم و اتفاقا یکی از تفاسیرش میتونه این باشه که میشه چونه زد و ازشون خواهش کرد که همین قانون رو شامل حال دخترشون بکنند. به نظرم بهتره در صورت مذاکره به این جمله استناد بشه.
(2013-05-08 ساعت 00:45)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 00:08)alirezadiba نوشته:  ببنید طبق قوانین آمریکا اگر فرزند خانواده ای قبل از تاریخ مصاحبه ۲۱ سال تمام سن داشته باشد ، از لحاظ قانونی حق دریافت ویزارو ندارد.
برای کیس شما هم چون مستقیم نگرفتید و بهتون FBI چک خورده ، این زمان تا روزی حساب میشه که قرار هستش براشون ویزا صادر بشه و ربطی به زمان پر کردن فرم ها نداره.
متاسفانه چون الان از ۲۱ سال گذشته سنشون، ریجکت شدن

دوست عزیز، من نمیدونم این قانون رو کجا در موردش خوندید.
ولی چیزی که بنده در این پست گذاشتم منبعش پی دی اف راهنمای لاتاری ۲۰۱۳ است.

(2012-06-02 ساعت 00:47)امیر مهاجر نوشته:  [quote='banaeian' pid='178684' dateline='1338576450']
سلام دوستان گل 1 سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشمSad:
من یکی از بچه هام زمان ثبت نام لاتری که مهر ماه گذشته بود<2 ماه مونده بود که 21 سالش بشه ایا اونم میتونه با من بیاد؟الان اون بالای 21 شده(البته توی فرم ثبت نام خودم اورده بودمش).
ممنون میشم جواب منو بدینSad
دوست عزیز،
تا اونجا که من میدونم اگر موقع ثبت نام آنلاین هنوز 21 سالشون نشده بوده، از این قانون مستثنی میشن و میتونن به همراه شما ویزا بگیرن. من چند بار این مطلب به چشمم خورده (تو سایت خود لاتاری یا شایدم فایل pdf راهنمای لاتاری) اما یادم نیست دقیقا کجا. Wink

پیداش کردم:
‪Entries must also include all children legally adopted by you, and step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from ―aging out‖ in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.

منبع: فایل pdf دستورالعملهای لاتاری 2013 صفحه 6، بند 14
دوستان پس با این حساب دختر من زیر 21 بوده و 20 سالش هم تموم نشده بوده موقع ثبت نام(10/9/2011)جریان چی؟؟؟
تشکر کنندگان: zanganeh ، گل نهال ، payam62 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 00:45)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 00:08)alirezadiba نوشته:  ببنید طبق قوانین آمریکا اگر فرزند خانواده ای قبل از تاریخ مصاحبه ۲۱ سال تمام سن داشته باشد ، از لحاظ قانونی حق دریافت ویزارو ندارد.
برای کیس شما هم چون مستقیم نگرفتید و بهتون FBI چک خورده ، این زمان تا روزی حساب میشه که قرار هستش براشون ویزا صادر بشه و ربطی به زمان پر کردن فرم ها نداره.
متاسفانه چون الان از ۲۱ سال گذشته سنشون، ریجکت شدن

دوست عزیز، من نمیدونم این قانون رو کجا در موردش خوندید.
ولی چیزی که بنده در این پست گذاشتم منبعش پی دی اف راهنمای لاتاری ۲۰۱۳ است.

(2012-06-02 ساعت 00:47)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-01 ساعت 23:17)banaeian نوشته:  سلام دوستان گل 1 سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشمSad:
من یکی از بچه هام زمان ثبت نام لاتری که مهر ماه گذشته بود<2 ماه مونده بود که 21 سالش بشه ایا اونم میتونه با من بیاد؟الان اون بالای 21 شده(البته توی فرم ثبت نام خودم اورده بودمش).
ممنون میشم جواب منو بدینSad
دوست عزیز،
تا اونجا که من میدونم اگر موقع ثبت نام آنلاین هنوز 21 سالشون نشده بوده، از این قانون مستثنی میشن و میتونن به همراه شما ویزا بگیرن. من چند بار این مطلب به چشمم خورده (تو سایت خود لاتاری یا شایدم فایل pdf راهنمای لاتاری) اما یادم نیست دقیقا کجا. Wink

پیداش کردم:
‪Entries must also include all children legally adopted by you, and step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from ―aging out‖ in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.

منبع: فایل pdf دستورالعملهای لاتاری 2013 صفحه 6، بند 14
سلام دوست من.
جونم بهتون بگه روز مصاحبه ما يه خانواده سه نفره اصفهاني بسيار بسيار مهربان و محترم هم با ما بودند و از خوبيشون همين بس كه جناب افيسر خوشتيپ سفارت انكارا هم نتونست افتابشو برداره و يه ضرب ويزاشون رو داد.اما نكته مهمش اين بود كه دخترشون تو خرداد 21 سالش ميشد و جناب افيسر خوشتيپ فرموده بودند كه اگه قبل اون تاريخ نروند US پيه افتابه به تن شما هم ميخوره.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
این پست رو ملاحظه بفرمائید(خودم هم نفهمیدم چطوری پیداش کردمWink )
دو مورد مشابه هست که یکیشون موفق به گرفتن ویزا شدن و یکیشون خیر.
به نظر من بهتره بهشون پیام بدید و از اطلاعاتشون استفاده کنید.
امیدوارم که موفق بشید و ویزای ایشون رو حتما بگیرید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-08 ساعت 00:57)AsemanAbee نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ... ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻃﺒﻖ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺷﺮﻁ ﺳﻨﯽ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﺸﻪ ...ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡﺗﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺗﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺨﻮﺍﯾﻦ .... ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻼﺵ ﺗﻮﻧﻮ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
ممنون از پاسختون.ولی با این وجود دختره من تو تاریخی که ما ثبت نام کردیم یعنی 10/9/2011 هنوز 20 سالش کامل نشده بود چون متولد 1992 هست.غیر از سن دیگه چه مشکلی می تونه باشه؟ چون موقع مصاحبه اصلا چیزی نگفت فقط از دخترم پرسید که دانشجویی.اتفاقا فکر می کردم به اولین نفری که ویزا می دن دخترمه چون دانشجو هستش.خیلی عجیبه که چرا اینجوری شده!
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، payam62 ، b_argi ، lilistar ، bayat_r ، گل نهال ، sce ، امیر مهاجر ، mhb161
با سلام من ٢١ مارچ كه آپديت شدم (با ايميل) از اون روز تا حالا آپديت نشدم آيا نياز هست دوباره ايميل بزنم يا اينكه خودشان آپديت مي كننذ
تشکر کنندگان: b_argi ، nirvana_kobin ، tajhizgaran ، zohre02 ، گل نهال ، sce ، mhb161
ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻫﺬﯾﺎﻥ ﮔﻮﯾﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ۱۵۰ ﺭﻭﺯﻩ ....
ﺳﺎﻋﺖ 1:30 ﺑﺎﻣﺪﺍﺩ
ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ : ﺑﺮﻭ ﺑﺨﻮﺍﺏ ﺩﯾﮕﻪ ...ﺑﺴﻪ
ﻣﻦ : ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ...ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ...... F5.......
#$%&*-+<>=!?!?
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، e76779 ، b_argi ، nooshshahnar ، mamanraya ، homayoon13 ، zohre02 ، گل نهال ، sce ، rezagh ، lilac ، hushmandco ، mrr777 ، amir82 ، mhb161 ، usa lover
(2013-05-08 ساعت 01:43)AsemanAbee نوشته:  ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻫﺬﯾﺎﻥ ﮔﻮﯾﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ۱۵۰ ﺭﻭﺯﻩ ....
ﺳﺎﻋﺖ 1:30 ﺑﺎﻣﺪﺍﺩ
ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ : ﺑﺮﻭ ﺑﺨﻮﺍﺏ ﺩﯾﮕﻪ ...ﺑﺴﻪ
ﻣﻦ : ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ...ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ...... F5.......
#$%&*-+<>=!?!?

باز خوش به حال شما که یه جا هست بتونید چک کنید و امیدوار باشید ! ما بچه های ایروان چی بگیم که در عین مظلومیت هیییچ کاری از دستمون بر نمیاد جز انتظار !
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، b_argi ، habibi ، tajhizgaran ، zohre02 ، گل نهال ، parhaam ، AsemanAbee ، mhb161 ، Gerdoo
(2013-05-07 ساعت 18:02)mehrana نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:31)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند .....

سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار تمامی دوستان قرار میدهید. من هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 9 مارچ بوده که به دلیل ارسال ایمیل بوده و دیگر هییییییییییییییییچ ... آیا اطلاع دارین کسی این وضعیت را داشته یا نه ...Sad خیلی نگران کننده است.

بله همچنان تعدادی از مصاحبه شدگان ژانویه هستند که آپدیت جدید (بدون ایمیل) نشده اند،اما با رویکرد جدید سفارت در رسیدگی به این گروه حتما سایر کیسها نیز آپدیت خواهند شد.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،

سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....
تشکر کنندگان: b_argi ، homayoon13 ، zohre02 ، گل نهال ، payam62 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

سلام،
كاملاً حق با شماست و برگه آبي و سفيد كليرنس صرفاً براي فرد غير برنده و برنده توسط افسر سفارت صادر ميشه.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، Hoormazd ، homayoon13 ، گل نهال ، payam62 ، zohre02
(2013-05-08 ساعت 07:28)b_argi نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 07:23)e76779 نوشته:  

سلام،
كاملاً حق با شماست و برگه آبي و سفيد كليرنس صرفاً براي فرد غير برنده و برنده توسط افسر سفارت صادر ميشه.
دوستان عزیزم آیا این مورد درباره سفارت ایروان هم صدق می کنه؟ چون برنده اصلی من هستم با تعداد 4 نفر که ابی گرفتیم.
خدمت دوست ايروانى خودم بايد بگم اول ببين تو سفارت ايروان به بقيه كيسها كه كليرنس خوردن برگه چه رنگى گرفتن اگر دو رنگ هست با هم چك كنين و ببينين تفاوتهاتون چى بوده و سؤالى كه افيسر از شما پرسيده بيشتر روى چه موضوعى زوم كرده ما هم اول همين كارو كرديم راجب ابوظبى و بيشتر كيسايى كه سوال افيسر بيشتر در مورد برنده بوده سفيد بوده و اونايى كه در مورد نفرات دوم كيس بوده ابى گرفتن از بابت رنگ هم بايد چك كنين دليلى نيست ابوظبى و ايروان مثل هم باشن مثلأ يه تعدادى برگه كليرنسشون صورتى بوده البته كلأ اين نتيجه حدس ماست و هنوز خلافش ثابت نشده .Cool
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، homayoon13 ، mnajafinobar ، گل نهال ، payam62 ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 01:37)m12345 نوشته:  با سلام من ٢١ مارچ كه آپديت شدم (با ايميل) از اون روز تا حالا آپديت نشدم آيا نياز هست دوباره ايميل بزنم يا اينكه خودشان آپديت مي كننذ

بهتون پیشنهاد میکنم ایمیل نزنید چون در سرعت بخشیدن پرونده تاثیری نداره .اجازه بدید وقتی آپدیت میشه برای بررسی آن باشه نه جواب ایمیل . انشالا همه دوستان زودتر کلیر شن تا از بلاتکلیفی در بیان Smile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: homayoon13 ، b_argi ، گل نهال ، mnajafinobar ، payam62 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mrr777 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 02:30)lot2013 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:02)mehrana نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:31)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند .....

سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار تمامی دوستان قرار میدهید. من هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 9 مارچ بوده که به دلیل ارسال ایمیل بوده و دیگر هییییییییییییییییچ ... آیا اطلاع دارین کسی این وضعیت را داشته یا نه ...Sad خیلی نگران کننده است.

بله همچنان تعدادی از مصاحبه شدگان ژانویه هستند که آپدیت جدید (بدون ایمیل) نشده اند،اما با رویکرد جدید سفارت در رسیدگی به این گروه حتما سایر کیسها نیز آپدیت خواهند شد.

موفق باشید

بابا پس بنده خدا این بچه های نوامبر و دسامبر چی آخه؟؟؟ اینا انگار از سیستم LIFO استفاده می کنند (Last in First out). کاش آخرین نفر رفته بودم مصاحبهWink
دیدی بعضی آدما که سر چهاراه پشت چراغ وایسادن، بعد از این بچه های کار که میان بهشون چیزی بفروشن بهشون توجه نمی کنن و شیشه ماشین رو میدن بالا. من وقتی به سفارت ایمیل میزنم کاملا حس این بچه های کار رو پیدا می کنم که هیچ توجهی بهمون نمی کنن Sad چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان