کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 23:57)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:28)گل نهال نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

دخترتون بالاي ٢١ساله؟؟

دوست عزیز موقع ثبت نام در لاتاری سال 2012 زیر 21 بوده دخترم متولد 1992 میلادیه وموقع مصاحبه در مورد سن او چیزی نگفت.
بهتره كه به سفارت ايميل بزنيد و علتش رو بپرسيد.انشالله كه چيزي نيست.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، Gerdoo ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 22:44)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
1- ابوظبی 2- ایروان 3- آنکارا
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

دخترتون بالاي ٢١ساله؟؟

دوست عزیز موقع ثبت نام در لاتاری سال 2012 زیر 21 بوده دخترم متولد 1992 میلادیه وموقع مصاحبه در مورد سن او چیزی نگفت.

ببنید طبق قوانین آمریکا اگر فرزند خانواده ای قبل از تاریخ مصاحبه ۲۱ سال تمام سن داشته باشد ، از لحاظ قانونی حق دریافت ویزارو ندارد.
برای کیس شما هم چون مستقیم نگرفتید و بهتون FBI چک خورده ، این زمان تا روزی حساب میشه که قرار هستش براشون ویزا صادر بشه و ربطی به زمان پر کردن فرم ها نداره.
متاسفانه چون الان از ۲۱ سال گذشته سنشون، ریجکت شدن
تشکر کنندگان: گل نهال ، رجبعلی ، b_argi ، homayoon13 ، zohre02 ، mhb161
ببخشید همه برنده ها اگر کیس نامبرشون رو در این سایت وارد کنن باید یکی از این صفحات باز بشه، من وارد می کنم می گه
Your search did not return any data
این یعنی چی؟
ما تاریخ مصاحبه هم گرفتیم یعنی به عبارتی کارنت شدیم اما اینجا چیزی نیست؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 22:29)lilac نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 22:07)kamkam نوشته:  [quote='kouroshd' pid='331651' dateline='1367946501']
با درود فراوان خدمت همه دوستان و سروران عزیز
دوستانی که [font=Tahoma]ابوظبی[/font] مصاحبه داشتن,خواستم ببینم
1- اولین تاریخ آپدیتشون چند روز بعد از مصاحبشون بوده؟
2-زمانی که کلییر شدن,مجموعا چند بار کیسشون آپدیت شد؟؟
با آرزوی موفقیت برای همه منتظران
راستی یادم رفت بگم ما فقط یکبار آپدیت شدیم

باسلام خدمت دوستان

1-دوروزبعدازمصاحبه خودم وهمسرم وبچه ها همانروز.
2-هنوزکلیرنشدیم ومنتظریم،مصاحبه ماهفته اول اپریل بود.
به امیدکلیرشدن سریع تربرای همه دوستان.

kamkam و kouroshd عزیز چند روز در انتظار بسر میبرید؟ اگر امکان داره تاریخ مصاحبتون رو به امیر مهاجر عزیز پیام خصوصی کنید تا به منتظرسرا اضافه شوید.
[/quo
باسلام
34روز ازتاریخ مصاحبه مامیگذره.
تشکر کنندگان: lilac ، hushmandco ، گل نهال ، payam62 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 23:19)far-dv2013 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 19:17)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته:  دوستان منو ببخشین
واقعا شرمندم سوال به این واضحی رو میپرسم.
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

لطفاً آدرس سایت مربوط به ابوظبی را هم بفرمایید

آدرس سایت ابوظبی:
http://www.abudhabiivo.net
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، گل نهال ، payam62 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، rezagh ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 22:32)SANIJ نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:36)گل نهال نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:35)MARYAM2 نوشته:  سايت سيس براي همه اعضاي كيس ما شد ٧ مي

پس بگين شوهرتون بليطو تهيه كنند و سريع آماده باشن كه امشب كليرند

ببخشيد يه سؤال داشتم. اينكه ميفرماييد در سايت سيس همه اعضا ابدىت شدن با اينكه به فرض فقط يكى از اعضا
ابديت بشه اين تفاوت جطورى مشخص شده ؟
جون كيس ما سه بار ابديت شده و فقط تاريخ ابديت در محل مشخص شده در بالاى جدول سيس تغيير كرده .
كيس ما 3 نفره است.
دوست گرامي توي سيس اونجايي كه نوشته كيس نامبر زيرش به تعداد اعضا كيس كيس نامبر رو نوشته و مثلاً براي شما سه بار نوشته و از شماره يك تا سه هم زده كه روي هر كدوك كليك كنيد اون بالا همون شماره رو مياره و تاريخ آپديت شدن او عضو كيس رو مينويسهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، hushmandco ، گل نهال ، lilac ، Saeedv13 ، payam62 ، b_argi ، homayoon13 ، zohre02 ، sce ، SANIJ ، رجبعلی ، mhb161

دخترتون بالاي ٢١ساله؟؟

ممکنه این گفته من در مورد امریکا صدق نکنه ولی چون من قبل قبولی لاتاری مراحل مهاجرتم برای استرالیا کامل شده بود اطلاعاتی در این زمینه دارم. درست همچین قانونی برای استرالیا هم بوده یعنی مثلا اگر به کسی ویزای کار یا سرمایه گذاری میدادن، به فرزندان زیر 21 سال اجازه میدادن که پدر و مادر رو همراهی کنن ولی یه تبصره هم داشت و اون این بود که اگر فرزند بالای 21 سال و زیر 25 سال، مجرد و در حال تحصیل باشه و میشد اثبات کرد که خرج تحصیل این بچه رو پدر و مادر میدن، اونوقت برای اون فرزند بالای 21 و زیر 25 سال هم ویزا صادر میشد.
پیشنهاد میکنم با یک خبره / وکیل در این زمینه مشورت کنین.

(2013-05-08 ساعت 00:12)Sany58 نوشته:  ببخشید همه برنده ها اگر کیس نامبرشون رو در این سایت وارد کنن باید یکی از این صفحات باز بشه، من وارد می کنم می گه
Your search did not return any data
این یعنی چی؟
ما تاریخ مصاحبه هم گرفتیم یعنی به عبارتی کارنت شدیم اما اینجا چیزی نیست؟
کیس نامبرت رو بدون صفر های وسطش وارد کن. مثلا 2013AS3333
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، b_argi ، homayoon13 ، zohre02 ، lonelyman ، sce ، رجبعلی ، mhb161
مدت انتظار منهم به 50 روز رسید ولی خبری از یار نرسید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، lilac ، amir82 ، nirvana_kobin ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، bayat_r ، zohre02 ، mlo ، sce ، arash_r15 ، mhb161
سلام دوستان من

از همه دوستان عزيز و بزرگواري كه منت گذاشتن و دل يك سيس ابادي خوشبخت (( به لحاظ داشتن اين همه دوست نديده )) رو نشكستن و منو لايك كردن و اوه اوه رتبه دادند به اندازه حد بينهايت نزديك به خيلي خيلي زياد متشكرم
حرف دل : اغايون و اقايون جون خودم بليطم ماله 22 خرداده مستقيم بدون استاپ از قطر به DC نميدونم چيكار كنم ايميل بزنم اين افيسر خوشتيپ سفارت انكارا رو تتميع كنم.حاضرم بهترين سماور زركاري شده استيل اب طلا خورده كنده كاري شده سيس ابادمون رو بهش هديه كنم بجاش افتابه پلاستيكي عهد قاجار رو بگيرم.حالا بي شوخي بزنم اين ايميل و از وضعيت كيسم جويا بشم يا نه؟
(عزيزان دل دايي مسعود جون كدخداي سيس اباد اينو هم جدي نگيرين اما يه سوتي دادم تو متن بالا به قول سالي تاك.هركي فهميد بنويسه برا سلامتيش 100 تومان وجه رايج سيس اباد ميندازم صندوق صدقات)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-08 ساعت 00:08)alirezadiba نوشته:  ببنید طبق قوانین آمریکا اگر فرزند خانواده ای قبل از تاریخ مصاحبه ۲۱ سال تمام سن داشته باشد ، از لحاظ قانونی حق دریافت ویزارو ندارد.
برای کیس شما هم چون مستقیم نگرفتید و بهتون FBI چک خورده ، این زمان تا روزی حساب میشه که قرار هستش براشون ویزا صادر بشه و ربطی به زمان پر کردن فرم ها نداره.

دوست عزیز، من نمیدونم این قانون رو کجا در موردش خوندید.
ولی چیزی که بنده در این پست گذاشتم منبعش پی دی اف راهنمای لاتاری ۲۰۱۳ است.

(2012-06-02 ساعت 00:47)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-01 ساعت 23:17)banaeian نوشته:  سلام دوستان گل 1 سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشمSad:
من یکی از بچه هام زمان ثبت نام لاتری که مهر ماه گذشته بود<2 ماه مونده بود که 21 سالش بشه ایا اونم میتونه با من بیاد؟الان اون بالای 21 شده(البته توی فرم ثبت نام خودم اورده بودمش).
ممنون میشم جواب منو بدینSad
دوست عزیز،
تا اونجا که من میدونم اگر موقع ثبت نام آنلاین هنوز 21 سالشون نشده بوده، از این قانون مستثنی میشن و میتونن به همراه شما ویزا بگیرن. من چند بار این مطلب به چشمم خورده (تو سایت خود لاتاری یا شایدم فایل pdf راهنمای لاتاری) اما یادم نیست دقیقا کجا. Wink

پیداش کردم:
‪Entries must also include all children legally adopted by you, and step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from ―aging out‖ in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.

منبع: فایل pdf دستورالعملهای لاتاری 2013 صفحه 6، بند 14
(2013-05-08 ساعت 00:45)امیر مهاجر نوشته:  دوست عزیز، من نمیدونم این قانون رو کجا در موردش خوندید.

(2012-06-01 ساعت 23:17)banaeian نوشته:  سلام دوستان گل 1 سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشمSad:
من یکی از بچه هام زمان ثبت نام لاتری که مهر ماه گذشته بود<2 ماه مونده بود که 21 سالش بشه ایا اونم میتونه با من بیاد؟الان اون بالای 21 شده(البته توی فرم ثبت نام خودم اورده بودمش).
دوست عزیز،
تا اونجا که من میدونم اگر موقع ثبت نام آنلاین هنوز 21 سالشون نشده بوده، از این قانون مستثنی میشن و میتونن به همراه شما ویزا بگیرن. من چند بار این مطلب به چشمم خورده (تو سایت خود لاتاری یا شایدم فایل pdf راهنمای لاتاری) اما یادم نیست دقیقا کجا. Wink

پیداش کردم:
‪Entries must also include all children legally adopted by you, and step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from ―aging out‖ in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.

امیر خان جسارتا من پست شمارو ندیدم. صحیح میفرمایید. متاسفانه من در این ضمینه روی پرونده ی خانوادگی مطمئن بودم و احساس کردم باید همون قانون برای لاتاری هم یکسان باشه. ولی اینجوری که شما متن رو ارائه دادید انگار فرق میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، lilac ، Saeedv13 ، payam62 ، Hoormazd ، nina22 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 00:02)fariba_a نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 22:44)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

ممنون

ممنون
1- ابوظبی 2- ایروان 3- آنکارا
سلام دوست من.
دايي جان شما مجردين يا متاهل _ بچه دارين يا ندارين؟كدوم ناحيه ايران هستين:فارسين يا عرب هستين؟ ترك يا كرد يا لرين ؟
به نظر من اينها همه تو انتخاب محل مصاحبه موثر هست.بعد از ديدن پاسختون بسته به شرايطتون ميتونم به اندازه سواتم كمكتون كنم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 00:45)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 00:08)alirezadiba نوشته:  ببنید طبق قوانین آمریکا اگر فرزند خانواده ای قبل از تاریخ مصاحبه ۲۱ سال تمام سن داشته باشد ، از لحاظ قانونی حق دریافت ویزارو ندارد.

دوست عزیز، من نمیدونم این قانون رو کجا در موردش خوندید.

دوست عزیز،

پیداش کردم:

البته حق با شماست امیر جان، ولی اون May be خیلی تفسیر داره و تفسیرش هم دست من و شما نیست.
یکی دو مورد همین امسال نتونستند به همین دلیل برای فرزندشون ویزا بگیرند. پس بهتره بگیم ممکنه بتونند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ... ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻃﺒﻖ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺷﺮﻁ ﺳﻨﯽ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﺸﻪ ...ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡﺗﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺗﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺨﻮﺍﯾﻦ .... ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻼﺵ ﺗﻮﻧﻮ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان