کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-09 ساعت 08:24)mamanraya نوشته:  کسی از ابوظبی کلیر شده؟

تا الان كه نه!
دوست عزيز آخرين آپديت شما 17 آپريل بوده ؟ ايميل زدين يا مورد ديگه اي بوده؟ يا خودشون آپديت كردن؟
ما منتظر هوراي شما و rezagh هستيم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، tajhizgaran ، mamanraya ، payam62 ، rezagh ، zohre02 ، lilac ، b_argi ، mhb161 ، Soap McTavish ، proje ، ایلیا8118 ، sce
(2013-05-09 ساعت 09:40)تی تی موسوی نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 07:22)Omid91 نوشته:  برای ما ستاره دار اعلام شده. باید چه کنم؟؟؟؟ یعنی مشکل چی بوده؟؟؟ ما هم که هی با بقیه آپدیت میشدیم. دیروز تا حالا منتظر راهنمایی هستم ولی....Sad
سلام دوست عزیز ستاره دار یعنی یکنفر کلیر نشده ایمیل به سفارت بزنید تا مشخص شود کی کلیر نشده صبر کنید تا ستاره شما برداشته شود. ما ستاره دار بودیم صبر کردیم ستاره ما برداشته شود.

دوست عزیز ممنونم از پاسختون. میشه بگین چقدر صبر کردین تا برا نفر دوم هم اومد. مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، payam62 ، feyzgostar ، zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، proje ، lot2013 ، sce
(2013-05-09 ساعت 08:53)kouroshd نوشته:  

امروز منتظر شنیدن خبر های بسیار خوش از [font=Courier]ابوظبی[/font] هستیم,,,,,,,

دوست عزيز امروز منتظر هوراي شما و rezagh هستيم
البته من آمار بچه هاي ابوظبي توي آپريل رو كامل درآوردم
38 روز 2 كيس
37 روز 3 كيس
36 روز 1
35 روز 3 كيس
و 46 كيس زير 35 روز داريم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-05-09 ساعت 01:49)lot2013 نوشته:  همگی خوشبخت و موفق باشید[/b]

یک سئوال من اون سایت کذایی و که چک می کنم آخرین تاریخ آپدت کیسم 18 اوریل ولی تو فایل شما 8 می، استرس گرفتم چرا؟؟؟!!! برای شما درسته؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: lot2013 ، گل نهال ، tajhizgaran ، payam62 ، majid.s ، feyzgostar ، zohre02 ، b_argi ، mhb161 ، sce
عجب جونی گرفته این تاپیک، دست سفارتها درد نکنه که روح تازه به این تاپیک بخشیدن Smile.

من که دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم فقط میام این تاپیک رو چک می کنم. خدائیش حتی حس چک کردن سیس و سایت سفارت رو هم ندارم ولی نمی دونم چطوریه که نا خودآگاه میام تو این تاپیک تا پستهای بچه ها رو بخونم. اگرم پاسخ و اینا کم میدم، شما به بزرگی خودتون ببخشین. Smile

شاد و موفق باشید و بازم پستهای پر انرژی بزارین Wink

ااااا راستی Lot2013 خیلی بهت تبریک می گم، خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم شمام آره Wink زحمت زیاد کشیدی واسه این تاپیک. مبارکت باشه
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
میبینم که دیروز آنکارا ترکونده تبریک تبریک تبریک به همه کلیر شده ها با شادیشون منم شاد شدم امیدوارم ایروان هم مثل آنکارا تعداد زیادی رو اعلام کنهSmileWinkSmile
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-05-09 ساعت 10:25)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 01:49)lot2013 نوشته:  [b]سلام

اگر کاری بوجود آمد و هویت یافت، دلیل آن شما بودید که دیدید، خواندید و به آن بها دادید. ممنونم.
......

یک سئوال من اون سایت کذایی و که چک می کنم آخرین تاریخ آپدت کیسم 18 اوریل ولی تو فایل شما 8 می، استرس گرفتم چرا؟؟؟!!! برای شما درسته؟

دوست عزیزم بدلیل اینکه پیغام خصوصی شما غیر فعال بود از تنها گزینه ممکن، یعنی ارسال ایمیل که توسط سایت مهاجر سرا انجام می شود برایتان پاسخ را ارسال نمودم.

بهر تقدیر چون بدست شما نرسیده، در این مکان برایتان پاسخ را تقدیم نمودم.

نقل قول ازیام خصوصی:

ali.rajabi12 نوشته: دوست عزیز سلام
همیشه از زحماتی که برای کارهای آماری انجام می دید کمال تشکر دارم
یک سئوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی
من .....
دوست خوبم من تجربه ای در این خصوص ندارم.
خودت بهتر وضعیت و کارهای آنکارا رو می دونی و می بینی.
کاری که شما انجام می دهید قطعا با ریسک همراه است.
وتا کسی شخصا این تجربه را نکرده باشد نمی تواند معیار مناسبی برای این پرسش در دست داشته باشد.
من صرفا بجهت اعتمادی که بمن نمودید و سوالتان را مطرح کردید نظر خودم را ابراز می کنم، و طبعا این جواب معیار کار شما نخواهد بود و امیدوارم مشکلی برایتان پیش نیاید.

بنظر من چون پس از اعلام شماره کیستان یکی از موارد خواسته شده پاسپورت شماست، پس مطمئنا آنرا بررسی و مسافرت جدید شما را خواهند دید، از آنجایی هم که سفارت آنکارا سابقه برگرداندن پاسپورتها با برگه صورتی (کلیرنس) جدید را دارد ، بنابراین ممکن است با این کار، این اتفاق شامل حال شما شود.

شما 110 (در زمان ارسال پاسخ برای شما) روز را گذرانداه اید و این مدت کمی نیست.

از طرفی صرفا از روی حس درونی و خوشبینی (با توجه به دردسترس نبودن مورد مشابه شما) شاید بتوان تصور کرد که این مورد برایشان بی اهمیت است، یا خدایی ناکرده در صورت کلیر خوردن جدید، در مدت زمان کمتری (بعلت همکاری نزدیک اروپا با آمریکا) این پروسه مجدد برای شما طی شود.

نتیجه: این موضوع باعث رد شما نخواهد بود ، اما با شانس بالایی امکان کلیر مجدد برای شما قابل تصور است.
پس تنها خودتان منافع حاصل از هر یک از دو تصمیم رفتن یا نرفتن را باید در نظر بگیرید. و نهایتا ریسک کنید.

موفق باشید.

برای سوال جدیدتان هم بروی چشم بررسی می کنم.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-05-09 ساعت 10:05)MEHDIREZAEI نوشته:  

تا الان كه نه!
دوست عزيز آخرين آپديت شما 17 آپريل بوده ؟ ايميل زدين يا مورد ديگه اي بوده؟ يا خودشون آپديت كردن؟
ما منتظر هوراي شما و rezagh هستيم.

بله آخرین اپدیت من 17 اپریل بوده با ایمیل.خودشون اصلا اپدیت نکردن فقط همون اول
شما چطور؟

(2013-05-09 ساعت 10:31)MEHDIREZAEI نوشته:  

38 روز 2 كيس
37 روز 3 كيس
36 روز 1
35 روز 3 كيس

حتما با یه هورایییییییییییییییی جانانه خبر میدم

کسی از alaleh_al خبر نداره ؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Hoormazd ، گل نهال ، majid.s ، MEHDIREZAEI ، feyzgostar ، rezagh ، lilac ، nirvana_kobin ، zohre02 ، s.s.h ، b_argi ، mhb161 ، proje ، payam62 ، sce
رفتم تو سايت سيس به جاى كيس نامبر نوشتم hoormazd ميبينم قبول نميكنه بد از كلى رفرش دادن و سبميت كردن بلاخره فهميدم مهاجرسرا را با سيس اشتباه گرفتم . اينم اندر احوالات مهاجرت ما
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
ديگه با اين اوضاى سايت چك كردن و پشت كامپيوتر نشينى از صبح تا شب بريم امريكام كار كن نيستيم ما اول بايد يه چند جلسه بريم فيزيوتراپى تا بتونيم راه بريم.حس ميكنم ماهيچه هاى پاهام نقل مكان كردن به سر انگشتام.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-09 ساعت 10:59)mamanraya نوشته:  کسی از alaleh_al خبر نداره ؟

من با پیام خصوصی سوال کردم و ایشون هم محبت کردند و جواب دادند که کیس داییشون رو پیگیری میکنند و هنوز بعد از 91 روز خبری نیست!
تشکر کنندگان: s.s.h ، shaso ، Hoormazd ، rezagh ، zohre02 ، tajhizgaran ، payam62 ، kouroshd ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، lot2013 ، mamanraya ، proje ، sce
سلام ما تازه از مصاحبه اومدیم و به جمع سایت چک کن ها پیوستیم، یه سوال دارم، توی برگه ای که به ما دادن سایت http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html نوشته شده، میشه بگید برای دیدن کلیر شدن دقیقا از کدوم لینک باید استفاده کنیم؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: lilac ، tajhizgaran ، AsemanAbee ، b_argi ، rezagh ، mhb161 ، homayoon13 ، zohre02 ، گل نهال ، shaso ، e76779 ، feyzgostar ، nina22 ، Saeedv13 ، Sanna ، lot2013 ، proje ، payam62 ، sce ، abloom_ma
سلام مجدد. دیشب نشد اینجا زیاد بمونم. ایشالا هفته دیگه عازم آنکارام، برگردمو به قولی پرونده ما هم به خیر و خوشی تموم بشه (البته از لحاظ اداریو سفارتی، وگرنه که فکر نکنم تا مدتها این صفحه رو فراموش کنم، اینجا یه جورایی خونمونه و به گردن ما حق داره) کل سفرناممونو واستون خاهم نوشت. از ته دلم واسه همه چه رها شده ها چه منتظرا، آرزوی اول سلامتی و دوم شادی و آرامشو آرزو دارم. واقعیتشو بگم، اینجا یکی از معدود اتفاقاتیه که ما ایرانیا دور هم بی دروغو متحد هستیم. درد همو خوب می دونیم. مهاجرسرا به گردنمون خیلی حق داره. از مدیرانش خیلی ممنونم و خسته نباشید می گم، دمتون گرم.
الان، روی حرفام به دوستای منتظرمه، من و بقیه رها شده ها تا همین دیروز مثل شما بودیم، واسه من و همسرم 106 روز شد. چند وقت پیش یکی از رفیقا، حرفای دلشو بیرون ریخته بودو از سواره و پیاده گفته بود، حقیقتو گفته بود، من خودم چشامو اشک گرفت. ولی فقط یه چیز بهتون میگم و تمام، امیدتون به خدا باشه و صبور باشین. من دیشب هورا و جیغ نکشیدم (البته عذر خواهی میکنم، من بر خلاف جریان نیستم) فقط به حال دل شما رفقا، عوضش خیلی واستون دعا کردم. موفق و سلامت باشین. تا بعد.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
(2013-05-09 ساعت 10:31)MEHDIREZAEI نوشته:  

38 روز 2 كيس
37 روز 3 كيس
36 روز 1
35 روز 3 كيس

ممنون دوست عزیز از آماری که دادید... آیا از کسانی که در مارچ یا فوریه مصاحبه داشتند هم آماری دارید؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، rezagh ، mhb161 ، payam62 ، zohre02 ، گل نهال ، Hoormazd ، kouroshd ، Qazal.d ، mamanraya ، proje ، sce
بچه های منتظر از نوامبر و دسامبر..... خبر جدید چی دارین..؟!
ایمیل.... اپدیت...... تلفن...... پیگیری....؟؟!!
مدیکال رو چکار کنیم عایا...؟!!
لطف کنین اگر اقدام جدیدی انجام دادین تا حد امکان بقیه رو هم در جریان بذارین.
با تچکر!

از طرف صنف امیدواران نوامبر و دسامبر!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان