کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-10 ساعت 05:03)lot2013 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 13:20)ali.rajabi12 نوشته:  lot بسیار ممنون از راهنمایی شما...امیدوارم تو هفته آینده کیس منو اعلام کنن تا با خیال راحت بتونم برم مسافرت کاریمو ..اگه جدول شما درست باشه و 8 می آپدیت شده باشم به احتمال زیاد در هفته آینده باید کیسم اعلام شه ...امیدوارم...بسیار ممنون از وقتی که گذاشتی عزیز برای من...همیشه موفق و شاد و سلامت باشی

دوست عزیز همان تاریخ 18 اپریل صحیح است، 8 می مثل همیشه باید تک تک کیس ها رو آپدیت می کردم و با اون همه هیجان و حجم کار .... من این اتفاق رو به فال نیک می گیرم برات. امیدوارم هر تصمیمی می گیری کارهات بخوبی پیش بره.

اما بحر حال با توجه به اطلاعات و تجارب فعلی در دسترس، در زیر الگویی رو بجهت استفاده شما و سایر دوستان منتظر تقدیم می کنم تا شاید زمان احتمالی کلیر شدن شما عزیزان از طریق سایت CEAC قابل تشخیص باشد.

به دوستانی که بتازگی تشریف آوردند توصیه می کنم که توضیحات مفصل و کامل عمو سعید در این پست و همچنین توضیحات کلی دیگری رو در این پست مطالعه بفرمایند.

[عکس: 71839803724747114914.jpg]

موفق باشید

ممنون از راهنمایت...کاش همون 8 می درست بود...Sad 113 روز شد..Sad واقعا دیگه حوصله ندارم...کیس 1 نفره بدون شغل حساس...س: ا ن ت.ظ.ا.م.ی کار هم کاره آکادمیک..جوون....دیگه چقدر باید طول بکشه
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
(2013-05-10 ساعت 08:37)lingni نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 01:49)lot2013 نوشته:  سلام
اگر کاری بوجود آمد و هویت یافت، دلیل آن شما بودید که دیدید، خواندید و به آن بها دادید. ممنونم.
دوستانی که قبول شدید به همه شما تبریک می گویم.

با سپاس
همگی خوشبخت و موفق باشید
سلام و درود بر آقای لوت 2013 که با وجود اینکه خودتون کلیر شدید، هنوز به کلیر نشده ها توجه دارید.
یه سئوالی که برام بوجود اومد اینکه این چند نفری که Refused شدند رو علتش رو می دونید؟ از اول reject شده بودند یا بعد از چند ماه مشخص شد؟
چرا تعدادشون زیاده؟
ممنونم.
سلام منهم همین سوال رو دارم دوست عزیز کجا دیدید که تعداد refusedشدها زیادندچون کیس من3نفره هست ابوظبی هفته اول اپریل مصاحبه داشتیم 7 می دخترم اپدیت شد ودر سایت ceacبراش زده refusedموقع مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود همه چیز خوب بود.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: b_argi ، lot2013 ، mhb161 ، sce ، رجبعلی ، abloom_ma ، payam62 ، zohre02 ، morteza88
با سلام
امروز که جمعه و فردا که شنبه هست سفارت ابوظبی تعطیله یعنی دیگه امروز و فردا منتظر کلیر شدن نباشیم؟درست گفتم یا نه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، e76779 ، sce ، lilac ، mhb161 ، mamanraya ، payam62 ، rezagh ، zohre02
سلام
سفارت ایروان معمولا چه روزهایی کلیرنس های جدید رو اعلام می کند؟
ممنون

تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، b_argi ، رجبعلی ، payam62 ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 11:24)sh91 نوشته:  سلام
ممنون

قانون مشخصی نداره ولی بیشتر جمعه ها بوده
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، yalda91 ، payam62 ، zohre02 ، iman63ir
از دوستان کسی‌ اطلاع داره آیا تو استانبول هم PTT هست که شنبه‌ها هم باز باشه؟
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، گل نهال ، رجبعلی ، payam62 ، zohre02
اگر کاری ....
همگی خوشبخت و موفق باشید
سلام و درود بر آقای لوت 2013 که با وجود اینکه خودتون کلیر شدید، هنوز به کلیر نشده ها توجه دارید.
یه سئوالی که برام بوجود اومد اینکه این چند نفری که Refused شدند رو علتش رو می دونید؟ از اول reject شده بودند یا بعد از چند ماه مشخص شد؟
چرا تعدادشون زیاده؟
ممنونم.

علت را نمی دانم، چون وضعیت برایند مشاهده کیس ها در سایت CEAC است و توضیحی از علت وجود ندارد.
از اول Reject نبوده اند، تا پیش از مصاحبه READY بوده اند و در روز مصاحبه به Refused تغییر وضعیت داده شده اند.

(2013-05-10 ساعت 11:00)yaszamansani نوشته:  
اگر کاری ....
سلام و ...
یه سئوالی که برام بوجود اومد اینکه این چند نفری که Refused شدند ....
سلام منهم همین سوال رو دارم دوست عزیز کجا دیدید که تعداد refusedشدها زیادندچون کیس من3نفره هست ابوظبی هفته اول اپریل مصاحبه داشتیم 7 می دخترم اپدیت شد ودر سایت ceacبراش زده refusedموقع مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود همه چیز خوب بود.

دوست گرامی در جایی نمی توانید این وضعیت را مشاهده کنید و متاسفانه اطلاع چندانی از این وضعیت ندارم، اما نتیجه گرد آوری شده در فایل Visa Status File قابل مشاهده است.
دوست عزیز موارد Refused شده در این فایل با مورد شما متفاوت است، در آن موارد کل کیس Refused شده است.

((دوستان عزیز اینقدر بخاطر Refused استرس نگیرید، این وضعیت اغلب بدلیل نقص مدرک (نداشتن حداقل دیپلم متوسطه) و یا شرایط خاص است. و این پست صرفا بدلیل پاسخ به دو دوست عزیزمون ایجاد شده و موردی نیست که عمومیت داشته باشه، پس اینقدر بر روی این مورد حساس نباشید)).
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
بچه ها این REFUSED ها چیه.استرس حونم رفت بالا.:-(
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، گل نهال ، payam62 ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 11:39)s.s.h نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 11:24)sh91 نوشته:  سلام
ممنون

قانون مشخصی نداره ولی بیشتر جمعه ها بوده
اغلب جمعه ها ست. یه بار ساعت 2 بعد از ظهر ، یه بار عصر و ....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، feyzgostar ، گل نهال ، mhb161 ، payam62 ، zohre02
(2013-05-08 ساعت 14:47)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

من هفتهٔ آخر آوریل مصاحبه داشتم،با اینکه برندهٔ اصلی‌ خودم هستم ،ولی‌ از اون روز تا الان هنوز در حالت READYموندم ولی‌ کیس همسرم ۳ روز بعد از مصاحبه از حالت READYبه Administrative Processing تغییر پیدا کرد....هیچ کدوم از دوستان واسش هم چین اتفاقی‌ افتاده؟؟؟ این یعنی‌ چی‌ آخه؟ ):

سلام دوست عزیز.
من هم وضعیت مشابهی مثل شما داشتم.با این فرق که من هفته اول می مصاحبه داشتم تو ابوظبی.من خودم برنده اصلی هستم.از اون روز سیس وضعیت من رو تغییر داده ولی وضعیت همسرم همچنان به حالت READY مونده.ضمنا واسه من برای سه مرتبه پشت سر هم بعد از مصاحبه آپدیت شد.ولی واسه همسرم رو همون روز مصاحبه گیر کرده.واسه من هم جالبه.شاید اگه دوستان عزیز مخصوصا عمو سعید گل اطلاعاتی دارن به ما بدن.همه دوستان این شرایط پر استرس رو درک میکنن.
ممنون میشم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، abloom_ma ، گل نهال ، e76779 ، ابی هانی ، mhb161 ، payam62 ، rezagh ، zohre02 ، myou ، Saeedv13
**************** فوووووووووورییییییییییییییی - مهههههههههههممممممممممممممم******************

سلام دوستان

ما 2شنبه پاسو دادیم و 4شنبه Issued شدیم، تا دیروز که 5شنبه بود خبری از پاس ها نبود.
***** من قبل اینکه پاس هارو تحویل بدم آدرس پست رو عوض کردم به یک جا که شنبه باز بود.
امروز شانسی گفتم نکنه رفته همون پست اولی ؟!!!

*****رفتیم پست اول و دیدیم که پاس ها دیروز اومده بوده اونجا، اگه سر نمی زدیم فردا و پس فردا هم تعطیل بود، یعنی باید 2 شنبه می گرفتیم و 5شنبه هفته دیگه بر می گشتیم، واااااااااااااااااااااااایییییییییی

پستتونو عوض نکنید، چون با اینکه من پرینت جدید پست رو هم با پاس ها تحویل دادم و توی usvisa-info هم تغییر کرده بود، بازم رفته همون پست اول!!!!!

لطفاً زود اطلاع رسانی کنید که اگه کس دیگه هم پستشو عوض کرده و هنوز پاسشو نگرفته تا امروز بازه بره بگیره.

در ضمن برای من هیچ ایمیلی نیومده بود.

پیروز باشید
(2013-05-09 ساعت 16:27)majorsoly نوشته:  سلام دوستان من الان آنکارا هستم.
دوشنبه صبح با پرواز ماهان اومدم پاسمو ساعت 11 تحویل دادم .
دوشنبه و سه شنبه آاپدیت شدم و چهارشنبه هم ایشود شدم.
هتلم ۳ ستاره هست که با ایمیل رزرو کردم و با کپی پاسپورت قبول کرد.
هنوز منتظر ایمیل سفارت هستم.Rolleyes
سلام لطفا در صورت امکان هزینه هر شب هتل و ابن که رزور را بدون پرداخت پول و با چه ایمیلی انجام شد بنویسید خوشحال میشیم. در ضمت این دفعه دوم است که این سوال را میکنم فکر کنم بار اول سوال حذف شد !! در هر صورت ممنون میشم که اطلاعات بدید.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: رجبعلی ، b_argi ، hushmandco ، sce ، abloom_ma ، yalda91 ، mhb161 ، payam62 ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 12:56)soroushmm نوشته:  بچه ها این REFUSED ها چیه.استرس حونم رفت بالا.:-(
دوستان عزیزی که راجع به این قضیه اطلاعات دقیقی دارن لطفا اطلاع رسانی کنن ... که باعث رفع نگرانی برخی از دوستان گرامی بشه...ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، sce ، abloom_ma ، yalda91 ، mhb161 ، payam62 ، zohre02
(2013-05-09 ساعت 15:27)mrbonbon نوشته:  دوستان درود بر همگی
من امروز ساعت 14 یه ایمیلی که کمی محتویاتش تند بود رو برای سفارت تو آنکارا زدم جالبه که در عرض 15 دقیق بهم جواب دادند( متنش رو پایین میزارم)
اما طبق این جوابی که بهم دادند میشه اینطور برداشت کرد،
1-افرادی که کیلیر شدند هر چه سریعتر بروند و ویزاشون رو بگیرند،چون امکان داره دوباره بهشون بک گراند چک بخوره.
بن بن جان سلام خدا از دهنت بشنوه ، فقط در مورد تمدید آزمایش نوشته بودی ، آیا همه مجبورند همه چیز را تکرار کنن یا شما به جهت اطمینان این کار رو کردین ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، abloom_ma ، AsemanAbee ، yalda91 ، رجبعلی ، payam62 ، zohre02
جمعه شد ساعت 2 بعداظهر هم شد از سفارت ایروان خبری نشد !!Sad
Case No :5000
تشکر کنندگان: habibi ، b_argi ، s.s.h ، sce ، abloom_ma ، گل نهال ، Szsanazsz ، رجبعلی ، payam62 ، arash_r15 ، mrr777 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان