موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 05:03)lot2013 نوشته: (2013-05-09 ساعت 13:20)ali.rajabi12 نوشته: lot بسیار ممنون از راهنمایی شما...امیدوارم تو هفته آینده کیس منو اعلام کنن تا با خیال راحت بتونم برم مسافرت کاریمو ..اگه جدول شما درست باشه و 8 می آپدیت شده باشم به احتمال زیاد در هفته آینده باید کیسم اعلام شه ...امیدوارم...بسیار ممنون از وقتی که گذاشتی عزیز برای من...همیشه موفق و شاد و سلامت باشی
دوست عزیز همان تاریخ 18 اپریل صحیح است، 8 می مثل همیشه باید تک تک کیس ها رو آپدیت می کردم و با اون همه هیجان و حجم کار .... من این اتفاق رو به فال نیک می گیرم برات. امیدوارم هر تصمیمی می گیری کارهات بخوبی پیش بره.
اما بحر حال با توجه به اطلاعات و تجارب فعلی در دسترس، در زیر الگویی رو بجهت استفاده شما و سایر دوستان منتظر تقدیم می کنم تا شاید زمان احتمالی کلیر شدن شما عزیزان از طریق سایت CEAC قابل تشخیص باشد.
به دوستانی که بتازگی تشریف آوردند توصیه می کنم که توضیحات مفصل و کامل عمو سعید در این پست و همچنین توضیحات کلی دیگری رو در این پست مطالعه بفرمایند.
موفق باشید
ممنون از راهنمایت...کاش همون 8 می درست بود...
113 روز شد..
واقعا دیگه حوصله ندارم...کیس 1 نفره بدون شغل حساس...س: ا ن ت.ظ.ا.م.ی کار هم کاره آکادمیک..جوون....دیگه چقدر باید طول بکشه
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 08:37)lingni نوشته: (2013-05-09 ساعت 01:49)lot2013 نوشته: سلام
اگر کاری بوجود آمد و هویت یافت، دلیل آن شما بودید که دیدید، خواندید و به آن بها دادید. ممنونم.
دوستانی که قبول شدید به همه شما تبریک می گویم.
با سپاس
همگی خوشبخت و موفق باشید
سلام و درود بر آقای لوت 2013 که با وجود اینکه خودتون کلیر شدید، هنوز به کلیر نشده ها توجه دارید.
یه سئوالی که برام بوجود اومد اینکه این چند نفری که Refused شدند رو علتش رو می دونید؟ از اول reject شده بودند یا بعد از چند ماه مشخص شد؟
چرا تعدادشون زیاده؟
ممنونم.
سلام منهم همین سوال رو دارم دوست عزیز کجا دیدید که تعداد refusedشدها زیادندچون کیس من3نفره هست ابوظبی هفته اول اپریل مصاحبه داشتیم 7 می دخترم اپدیت شد ودر سایت ceacبراش زده refusedموقع مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود همه چیز خوب بود.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
امروز که جمعه و فردا که شنبه هست سفارت ابوظبی تعطیله یعنی دیگه امروز و فردا منتظر کلیر شدن نباشیم؟درست گفتم یا نه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نه
. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. 
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سفارت ایروان معمولا چه روزهایی کلیرنس های جدید رو اعلام می کند؟
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی اطلاع داره آیا تو استانبول هم PTT هست که شنبهها هم باز باشه؟
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی,کلیر ۸ می
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این REFUSED ها چیه.استرس حونم رفت بالا.:-(
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 11:39)s.s.h نوشته: (2013-05-10 ساعت 11:24)sh91 نوشته: سلام
سفارت ایروان معمولا چه روزهایی کلیرنس های جدید رو اعلام می کند؟
ممنون
قانون مشخصی نداره ولی بیشتر جمعه ها بوده
اغلب جمعه ها ست. یه بار ساعت 2 بعد از ظهر ، یه بار عصر و ....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
**************** فوووووووووورییییییییییییییی - مهههههههههههممممممممممممممم******************
سلام دوستان
ما 2شنبه پاسو دادیم و 4شنبه Issued شدیم، تا دیروز که 5شنبه بود خبری از پاس ها نبود.
***** من قبل اینکه پاس هارو تحویل بدم آدرس پست رو عوض کردم به یک جا که شنبه باز بود.
امروز شانسی گفتم نکنه رفته همون پست اولی ؟!!!
*****رفتیم پست اول و دیدیم که پاس ها دیروز اومده بوده اونجا، اگه سر نمی زدیم فردا و پس فردا هم تعطیل بود، یعنی باید 2 شنبه می گرفتیم و 5شنبه هفته دیگه بر می گشتیم، واااااااااااااااااااااااایییییییییی
پستتونو عوض نکنید، چون با اینکه من پرینت جدید پست رو هم با پاس ها تحویل دادم و توی usvisa-info هم تغییر کرده بود، بازم رفته همون پست اول!!!!!
لطفاً زود اطلاع رسانی کنید که اگه کس دیگه هم پستشو عوض کرده و هنوز پاسشو نگرفته تا امروز بازه بره بگیره.
در ضمن برای من هیچ ایمیلی نیومده بود.
پیروز باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 16:27)majorsoly نوشته: سلام دوستان من الان آنکارا هستم.
دوشنبه صبح با پرواز ماهان اومدم پاسمو ساعت 11 تحویل دادم .
دوشنبه و سه شنبه آاپدیت شدم و چهارشنبه هم ایشود شدم.
هتلم ۳ ستاره هست که با ایمیل رزرو کردم و با کپی پاسپورت قبول کرد.
هنوز منتظر ایمیل سفارت هستم.
سلام لطفا در صورت امکان هزینه هر شب هتل و ابن که رزور را بدون پرداخت پول و با چه ایمیلی انجام شد بنویسید خوشحال میشیم. در ضمت این دفعه دوم است که این سوال را میکنم فکر کنم بار اول سوال حذف شد !! در هر صورت ممنون میشم که اطلاعات بدید.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 12:56)soroushmm نوشته: بچه ها این REFUSED ها چیه.استرس حونم رفت بالا.:-(
دوستان عزیزی که راجع به این قضیه اطلاعات دقیقی دارن لطفا اطلاع رسانی کنن ... که باعث رفع نگرانی برخی از دوستان گرامی بشه...ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه