موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 22:04)آرتین 1 نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:35)Gerdoo نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:05)nina22 نوشته: امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟
درود
بنا بر صحبت آفیسر، زن و شوهر هرکدوم میتونن برای دیگری ویزاشو بگیرن به شرطی که از محضر وکالتنامه بگیره. برای فرزندان زیر 18 سال هم مهم نیست و پدر و مادر قیم به حساب میان. تو همون سایت csc توضیحات خوبی رو به فارسی داده که میتونید مطالعه کنید.
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...nformation
سلام
آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت بعد از اینکه اسمتون توی سایت زده شد یکیتون پاسارو بیاره و از وکالت و .... صحبتی نکرد و بنظر من هم لازم نیست کارو الکی سختش نکنید لطفاً
مطمئن باشيد ما هم دوست نداريم كه الكي هزينه كنيم و كارو سخت كنيم،ولي متاسفانه بعضي از ادارات پستي پاسپورت رو فقط به خود شخص ميدن مگه اينكه وكالت نامه به زبان تركي داشته باشيم
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم بیشترین تعداد کیسی که تا حالا ارمنستان اعلام کرده چند نفر بوده؟ روزهای صبر ما هم 3 روز که دو رقمی شده چه زود میگذره !
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 22:04)آرتین 1 نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:35)Gerdoo نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:05)nina22 نوشته: امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟
درود
بنا بر صحبت آفیسر، زن و شوهر هرکدوم میتونن برای دیگری ویزاشو بگیرن به شرطی که از محضر وکالتنامه بگیره. برای فرزندان زیر 18 سال هم مهم نیست و پدر و مادر قیم به حساب میان. تو همون سایت csc توضیحات خوبی رو به فارسی داده که میتونید مطالعه کنید.
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...nformation
سلام
آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت بعد از اینکه اسمتون توی سایت زده شد یکیتون پاسارو بیاره و از وکالت و .... صحبتی نکرد و بنظر من هم لازم نیست کارو الکی سختش نکنید لطفاً
دقیقا تو آنکارا به ما هم همین رو گفت اما خانوم دم در ورودی گفت جدیداً دفاتر ptt وکالت میخوان.اینجا مشکل از ptt هست که ربطی به سفارت نداره.pttیه شرکتیه که با سفارت قرارداد داره مسایل جزیی به خودش مربوط میشه.یه نکته و تجربه ای که من از مسایل اداری دارم اینه که حتماً مشکلاتی بوسیله متقاضیان ایجاد شده که اخیراً وکالتنامه میخوان.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با توجه به تجربه ای که در این مدت در آنکارا به دست آوردم اگر بخوام سر قضیه تحویل مدارک جمع بندی انجام بدم باید خدمتتون عرض کنم تنها چیزی که لازم هست : پرینت برگه نهایی ثبت پست به زبان ترکی ( که جلوی هر اسم نسبت اشخاص رو نوشته : همسر ، فرزند ) + برگه ی وکالت به زبان ترکی و بدون نیاز به مهر خاصی! فقط یک برگه ی تایپ شده که از موضوع تا محل امضا به زبان ترکی باشه که اینجا کامل متوجه بشن!
همین و بس. اگر هم دوستان کپی پاسپورت رو هم همراه داشتن که دیگه عالی هستش و هیچ مشکلی نیست.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من.
دايي امروز كلا" قاطي پاتي بود.يك كاري كردم جون دايي اوف اوف.
با اينكه كيس ما تو سيس دوني كلا" سه بار آپ شده اونم سري اول روز مصاحبه و دو بار ديگه به دليل ارسال ايميل كه سري دومش تو هفته اول اپريل بود اما امروز رفتم از دفتر هواپيمايي تركيش تو هتل درويش سيس اباد بليط رفت به انكارا از طريق سيس اباد به استانبول و استانبول به انكارا براي 28 مي مصادف با 7 خرداد ساعت 20/3 صبح و برگشت رو برا 31 مي برابر با 10خرداد ساعت 18 از انكارا به سيس اباد گرفتم.
و مطمعنم كه كائنات ديشب صداي دايي رو شنيدند و فلك الافلاك و ستاره ها سرنوشت كيس دايي رو بر كلير شدن نهايتا تا 10 روز ديگه رقم زدند.اونا كه شك دارن وعده دايي باهاشون انشاا... 10 خرداد ساعت 24 با يك هو+راي گلبهي
حرف دل:
يادمه استاد درس طرح اقتصاد در مهندسيمون جناب اقاي مهندس فرهاد مل...... روز اولي كه اومد سر كلاس از بچه ها پرسيد :
ميدونين چرا( آ م ر ي ك ا) ابرقدرت دنيا شده؟
هر كدوم از بچه ها در جواب يه چيزي گفتند.اما جواب درست رو استاد عزيزمون كه همكنون در مهمترين دانشگاه كانادا مشغول به تدريسه اينطوري مطرح كرد كه :
چون امريكاييها اولا" : اكثرا" مهاجر و دل گنده اند. دوما" : شيشلولشون بغلشون بسته است و هميشه اول شليك ميكنن بعد فكر.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .ماهم(کیس 3نفر)تازه اومدیم اینجا هر چند بودن در خدمت دوستان توفیقه اما امیدوارم هر چه زودتر این توفیق اجباری تموم بشه و توفیق خدمت در تاپیکهای دیگر نصیب بشه که ایشالا اونجاها دیگه موندگار باشیم بتونیم با فراغ بال به تاپیکهای دیگه کمک بکنیم که من یکی از این کار خیلی لذت میبرم و حتما برای همه همینجوره.القصه ماشالله حس مشارکت اینقدر بالاست که آدم تو صفحات گم میشه و ناچاره با شرمندگی تمام دوباره وقت عزیزان رو بگیره و یه سوالات کلی بپرسه که بعد از اون رو در رکاب بقیه ادامه بدیم.
1)دوستان از بعضی روزهای خاص هفته اسم میبرن برای آپدیت جریان این روزها چیه؟
2)به اون آدرسی که سفارت داده رفتم کلی کیس نامبر هست که باید مرتباً آپدیت کنم تا کیس نامبرم رو رویت کنم.اونجا چیز خاصی غیر از این هست؟
3)ceac رو هم چک کردم وضعیتمadministrative process هستش. این چیز طبیعیه؟! مرجله بعد از این چی باید بشه؟
4)خیلی ضروریه که ایمیل بفرستم براشون؟یعنی فقط با ایمیل آپدیت میکنن؟یا اینکه خودشون کارشونو میکنن؟
5)منتظر سرا کجاست؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
يعني ميشه يه روزي بياد كه نگراني ما هم أين بشه كه بأيد وكالت نامه ببريم چه مداركي براي گرفت ويزا نياز هست و از اين نگراني هاي قشنگ
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل