موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 00:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 01:38 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
هرچه دلم خواست نه آن شد هرچه خدا خواست همان شد
روايت كاملا" واقعي :
با زن دايي تو يكي از بازار هاي انكارا داشتيم دلي دلي ميكرديم كه يك دوست اصفهاني بسيار بسيار محترم و باشخصيت كه همراه همسر و دختر خانمشون بودند دايي رو صدا زد و گفت :شما همون اقاهه نيستين كه ديروز پسرتون از واكسن ميترسيد؟گفتم : اره خودشم.خلاصه بنده خداها اومده بودن برا مصاحبه اما نه ترجمه قبالشون و نه گواهي تمكن مالي و نه كپي گرين كارت و فرم 1040 و W2 اسپانسرشون و عكس و خلاصه هيچكدوم رو نياورده بودن و از اونجاكه دايي سرش درد ميكنه برا فردين بازي خلاصه همون كنار خيابوني يه جلسه صحرايي از نوع سيس ابادي تشكيل داديم و دوست اصفهانيمون رو توجيه كرديم و سپرديمش به خدا....
فكر ميكنين چي شد؟هيچي بابا بنده خدا شباشب با اصفهان و امريكا هماهنگ كرده بود و تمام كسريها رو براش يا ايميل كردند و يا فكس و برده بود پيش عباس اقا و اقا بهروز براش ترجمه كرده بودن و عكس هم ضربتي همونجا گرفته بود و جون دايي روز مصاحبه ويزا خوشگله رو يك ضرب گرفتن و فكر ميكنم تا حالا رفته باشن USA چون دختر خانمشون چند هفته ديگه 21 سالش ميشد و جناب افيسر خوشتيپ سفارت انكارا اعتبار ويزاي ايشون رو تا قبل از 21 سالگي زده بودند..
حرف دل:
دوستان حرف دايي رو جدي بگيرين و سرنوشت تون رو باور كنين و به اين ايمان بيارين كه خداوند ماها رو بين ميلياردها ميليارد ادم انتخاب كرده تا تو بازي لاتاري براش ايفاد نقش كنيم.خدا رو چي ديدين شايد ماموريت دايي همون روز تو بازار انكارا تموم شده شايدم نه بايد تو مهاجرسرا هنوز به بازيش ادامه بده .شما تظرتون چيه؟راستي دوست خوش شانسمون هفته بعد از اومدن از انكارا عروسي دختر خانمشون بود ولي دايي رو يادشون رفت دعوت كنن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 01:31 توسط mehrdad_khabiri.)
(2013-05-11 ساعت 22:04)آرتین 1 نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:35)Gerdoo نوشته: (2013-05-11 ساعت 21:05)nina22 نوشته: امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟
درود
بنا بر صحبت آفیسر، زن و شوهر هرکدوم میتونن برای دیگری ویزاشو بگیرن به شرطی که از محضر وکالتنامه بگیره. برای فرزندان زیر 18 سال هم مهم نیست و پدر و مادر قیم به حساب میان. تو همون سایت csc توضیحات خوبی رو به فارسی داده که میتونید مطالعه کنید.
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...nformation
سلام
آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت بعد از اینکه اسمتون توی سایت زده شد یکیتون پاسارو بیاره و از وکالت و .... صحبتی نکرد و بنظر من هم لازم نیست کارو الکی سختش نکنید لطفاً
سلام دوست عزیز....افیسر به ما هم گفت ولی شما باید مدارکتون را از پست ترکیه بگیرید و اونجا ازت می خواهند که اگه نداشته باشی به شما نمی دهند و شما هم کاری نمی توانی بکنی. پس مثل من راحت برید و با وکالت نامه اصل و ترجمه ترکی و کپی پاسپورت ها و ترجمه شناسنامه هاتون و ترجمه سند ازدواج به انگلیسی بگیرید. موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 22:13)Saeedv13 نوشته: (2013-05-11 ساعت 00:28)ابی هانی نوشته: دوستان گرامی یه سوال خیلی مهم
من شغلم دولتی هست.بلیط هم برای شهریور گرفتم.الان هم تازه کلیرنس ابوظبی خوردم.برای استعفا هم ممکنه یکی دو ماه طول بکشه
حالا سوالم اینه که آیا فکر میکنید کسی تو وضعیت من بهتر نیست یواش یواش به فکر استعفا باشه؟ وآیا ممکنه کلیر انقدر طولانی بشه که از ما بگذره و یا بهر دلیل رجکتی خدایی نکرده؟
ابی هانی عزیز
شما باید مرخصی های استحقاقیتو تموم کنی. وقتی استحقاقی نداشتی میری سراغ مرخصی بدون حقوق. برای هر دو مورد باید قبلش با رییس تشکیلاتت صحبت و زمینه رو آماده کنی. استعفاء؟ استعفاء برای چی پدر جان؟ می دونی اگر ایران می موندی و مرخصی هات ذخیره می شد موقع بازنشستگی معادل پولیشو بهت پاداش می دادن؟ پس حتی یک روزش رو هم نذار بخورن.
اگر دوستان میگن کارت رو رها نکنی به خاطر این نیست که به ویزا گرفتنت شک دارند. شما مطمئناً ویزا می گیری و میری ولی باید الان سرت شلوغ باشه تا فکر و خیالات زمان انتظار که همه بهش مبتلا هستند کمتر اذیتت کنه. موفق باشی.
سلام عمو سعيد.
دايي جان , قربونت شرمنده داداش اي از بي سواتيمه ببخشن ها.متنوم بدنوم معني اي علامت عبور ممنوع كنار اسمتان چيه؟
حرف دل:
هميشه حرفهايي هست براي نگفتن.ارزش و منزلت هركس به اندازه حرفهايي است كه براي نگفتن دارد.((دكتر شريعتي))
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
ما منتظران کلیر شدن بر این اعتقاد هستیم:
بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد......ما چترمان خداست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم رو میزنم پیام می ده که:
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required...کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده?
.ممنون از توجهتون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سایت http://www.abudhabiivo.net/ در دسترس نیست
یعنی دارن آپدیت میکنند؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 11:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 11:50 توسط Happiness Prophet.)
(2013-05-12 ساعت 10:27)Happiness Prophet نوشته: سلام دوستان
من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم رو میزنم پیام می ده که:
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required...کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده?
.ممنون از توجهتون
میشه لطفا دوستانی که از ابوظبی کلیر شدند به من بگن که اونها هم مثل من برای چک کردن کیس تو سایت CEAC مشکل دارند یا نه ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 12:13)Arash R نوشته: سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید....به نظر من دیر نشده و اگه این هفته نفرستادند بعد براشون ایمیل بزنید..جای نگرانی نیست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز