کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان من.
هرچه دلم خواست نه آن شد هرچه خدا خواست همان شد

روايت كاملا" واقعي :
با زن دايي تو يكي از بازار هاي انكارا داشتيم دلي دلي ميكرديم كه يك دوست اصفهاني بسيار بسيار محترم و باشخصيت كه همراه همسر و دختر خانمشون بودند دايي رو صدا زد و گفت :شما همون اقاهه نيستين كه ديروز پسرتون از واكسن ميترسيد؟گفتم : اره خودشم.خلاصه بنده خداها اومده بودن برا مصاحبه اما نه ترجمه قبالشون و نه گواهي تمكن مالي و نه كپي گرين كارت و فرم 1040 و W2 اسپانسرشون و عكس و خلاصه هيچكدوم رو نياورده بودن و از اونجاكه دايي سرش درد ميكنه برا فردين بازي خلاصه همون كنار خيابوني يه جلسه صحرايي از نوع سيس ابادي تشكيل داديم و دوست اصفهانيمون رو توجيه كرديم و سپرديمش به خدا....
فكر ميكنين چي شد؟هيچي بابا بنده خدا شباشب با اصفهان و امريكا هماهنگ كرده بود و تمام كسريها رو براش يا ايميل كردند و يا فكس و برده بود پيش عباس اقا و اقا بهروز براش ترجمه كرده بودن و عكس هم ضربتي همونجا گرفته بود و جون دايي روز مصاحبه ويزا خوشگله رو يك ضرب گرفتن و فكر ميكنم تا حالا رفته باشن USA چون دختر خانمشون چند هفته ديگه 21 سالش ميشد و جناب افيسر خوشتيپ سفارت انكارا اعتبار ويزاي ايشون رو تا قبل از 21 سالگي زده بودند.
.
حرف دل:
دوستان حرف دايي رو جدي بگيرين و سرنوشت تون رو باور كنين و به اين ايمان بيارين كه خداوند ماها رو بين ميلياردها ميليارد ادم انتخاب كرده تا تو بازي لاتاري براش ايفاد نقش كنيم.خدا رو چي ديدين شايد ماموريت دايي همون روز تو بازار انكارا تموم شده شايدم نه بايد تو مهاجرسرا هنوز به بازيش ادامه بده .شما تظرتون چيه؟راستي دوست خوش شانسمون هفته بعد از اومدن از انكارا عروسي دختر خانمشون بود ولي دايي رو يادشون رفت دعوت كنن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-11 ساعت 22:04)آرتین 1 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:35)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 21:05)nina22 نوشته:  امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟

درود
بنا بر صحبت آفیسر، زن و شوهر هرکدوم میتونن برای دیگری ویزاشو بگیرن به شرطی که از محضر وکالتنامه بگیره. برای فرزندان زیر 18 سال هم مهم نیست و پدر و مادر قیم به حساب میان. تو همون سایت csc توضیحات خوبی رو به فارسی داده که میتونید مطالعه کنید.
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...nformation

سلام

آفیسر بعد از مصاحبه به ما گفت بعد از اینکه اسمتون توی سایت زده شد یکیتون پاسارو بیاره و از وکالت و .... صحبتی نکرد و بنظر من هم لازم نیست کارو الکی سختش نکنید لطفاً
سلام دوست عزیز....افیسر به ما هم گفت ولی شما باید مدارکتون را از پست ترکیه بگیرید و اونجا ازت می خواهند که اگه نداشته باشی به شما نمی دهند و شما هم کاری نمی توانی بکنی. پس مثل من راحت برید و با وکالت نامه اصل و ترجمه ترکی و کپی پاسپورت ها و ترجمه شناسنامه هاتون و ترجمه سند ازدواج به انگلیسی بگیرید. موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، hushmandco ، b_argi ، nina22 ، payam62 ، رجبعلی ، mrr777 ، sce ، Niushagh ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 00:10)bardia mousapour نوشته:  سلام دوست عزیز منظورتون از پرینت برگه نهایی ثبت پست به زبان ترکی همون برگه تایید ptt؟ تو اگه منظورتون این برگست که توش نسبت فامیلی ذکر نشده.

دوست عزیز منظورم اون صفحه ی آخری هست که در مرحله ی آخر ثبت نام برای PTT پرینت میگیرید. در اونجا نسبت های فامیلی رو مینویسه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، payam62 ، lot2013 ، رجبعلی ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 01:19)گل نهال نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 01:17)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:10)bardia mousapour نوشته:  سلام دوست عزیز منظورتون از پرینت برگه نهایی ثبت پست به زبان ترکی همون برگه تایید ptt؟ تو اگه منظورتون این برگست که توش نسبت فامیلی ذکر نشده.

دوست عزیز منظورم اون صفحه ی آخری هست که در مرحله ی آخر ثبت نام برای PTT پرینت میگیرید. در اونجا نسبت های فامیلی رو مینویسه.
چرا شما امضا ندارين؟ آخه ما كه تركيه نيومديم كه شرايطتونو بدونيمWink

بله کاملا حق باشماست
والا من اگر بخوام امضا داشته باشم باید داستان بنویسم براتون Big Grin برای همین دیگه منصرف شدم Big Grin
تشکر کنندگان: hushmandco ، amir82 ، b_argi ، گل نهال ، payam62 ، zohre02 ، mhb161 ، shayangh
(2013-05-11 ساعت 22:13)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:28)ابی هانی نوشته:  دوستان گرامی یه سوال خیلی مهم
من شغلم دولتی هست.بلیط هم برای شهریور گرفتم.الان هم تازه کلیرنس ابوظبی خوردم.برای استعفا هم ممکنه یکی دو ماه طول بکشه
حالا سوالم اینه که آیا فکر میکنید کسی تو وضعیت من بهتر نیست یواش یواش به فکر استعفا باشه؟ وآیا ممکنه کلیر انقدر طولانی بشه که از ما بگذره و یا بهر دلیل رجکتی خدایی نکرده؟Tongue
ابی هانی عزیز
شما باید مرخصی های استحقاقیتو تموم کنی. وقتی استحقاقی نداشتی میری سراغ مرخصی بدون حقوق. برای هر دو مورد باید قبلش با رییس تشکیلاتت صحبت و زمینه رو آماده کنی. استعفاء؟ استعفاء برای چی پدر جان؟ می دونی اگر ایران می موندی و مرخصی هات ذخیره می شد موقع بازنشستگی معادل پولیشو بهت پاداش می دادن؟ پس حتی یک روزش رو هم نذار بخورن.
اگر دوستان میگن کارت رو رها نکنی به خاطر این نیست که به ویزا گرفتنت شک دارند. شما مطمئناً ویزا می گیری و میری ولی باید الان سرت شلوغ باشه تا فکر و خیالات زمان انتظار که همه بهش مبتلا هستند کمتر اذیتت کنه. موفق باشی.
سلام عمو سعيد.
دايي جان , قربونت شرمنده داداش اي از بي سواتيمه ببخشن ها.متنوم بدنوم معني اي علامت عبور ممنوع كنار اسمتان چيه؟
حرف دل:
هميشه حرفهايي هست براي نگفتن.ارزش و منزلت هركس به اندازه حرفهايي است كه براي نگفتن دارد.((دكتر شريعتي))
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: raham ، b_argi ، nooshshahnar ، mino2013 ، payam62 ، sce ، Saeedv13 ، mhb161 ، ابی هانی
ما منتظران کلیر شدن بر این اعتقاد هستیم:

بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد......ما چترمان خداست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به مناسبت 90 روزه شدنم برنامه نود ازم دعوت کرده واسشون یه برنامه اجرا کنمBig GrinBig Grin

سلام دوستان

من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم رو میزنم پیام می ده که:

Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required...کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده?
.ممنون از توجهتون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، mhb161
سایت http://www.abudhabiivo.net/ در دسترس نیست
یعنی دارن آپدیت میکنند؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: payam62 ، lilac ، b_argi ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 00:36)r91 نوشته:  سلام .ماهم(کیس 3نفر)تازه اومدیم اینجا هر چند بودن در خدمت دوستان توفیقه اما امیدوارم هر چه زودتر این توفیق اجباری تموم بشه و توفیق خدمت در تاپیکهای دیگر نصیب بشه که ایشالا اونجاها دیگه موندگار باشیم بتونیم با فراغ بال به تاپیکهای دیگه کمک بکنیم که من یکی از این کار خیلی لذت میبرم و حتما برای همه همینجوره.القصه ماشالله حس مشارکت اینقدر بالاست که آدم تو صفحات گم میشه و ناچاره با شرمندگی تمام دوباره وقت عزیزان رو بگیره و یه سوالات کلی بپرسه که بعد از اون رو در رکاب بقیه ادامه بدیم.
1)دوستان از بعضی روزهای خاص هفته اسم میبرن برای آپدیت جریان این روزها چیه؟
2)به اون آدرسی که سفارت داده رفتم کلی کیس نامبر هست که باید مرتباً آپدیت کنم تا کیس نامبرم رو رویت کنم.اونجا چیز خاصی غیر از این هست؟
3)ceac رو هم چک کردم وضعیتمadministrative process هستش. این چیز طبیعیه؟! مرجله بعد از این چی باید بشه؟
4)خیلی ضروریه که ایمیل بفرستم براشون؟یعنی فقط با ایمیل آپدیت میکنن؟یا اینکه خودشون کارشونو میکنن؟
5)منتظر سرا کجاست؟

دوست عزیز خوش اومدی ولی امیدوارم اینجا زیاد موندگار نشی و هرچه زودتر کلیر شی و بری ویزا خوشگلرو بگیری
1- معمولا غیر از روزهای شنبه و یکشنبه که سفارت تعطیله به سایت سیس برو و تاریخ دومی که بالای صفحه می بینی تاریخ آپدیت شخص برندست پایین صفحه سه شماره می بینی چون شما سه نفرین اونی که 01 داره برنده اصلی و 02 و 03 همراهان هستند روی هرکدامکلیک کنی صفحه مربوطه باز میشه و می تونی تاریخ آپدیت هر کدام را ببینی و جایی برای خودت یادداشت کنی ممکنه آپدیتها با هم نباشه یا اصلا تا مدتی آپدیت نشی ولی هرروز دو سه بار سر بزن .
2- سایتی که سفارت داده سایتی هست که معمولا جمعه ها آپدیت میشه البته باز استثنا داره مثلا همین سری آخر جمعه آپدیت نشد چهارشنبه هفته بعدش آپدیت شد به هر صورت به آن سایت هم هفته ای دو بار سر بزنی خوبه سفارت کلیر شده هارو در آن سایت اعلام می کنه تاریخی هم که جلوی کیس نامبرها می بینی تاریخ مهلت گرفتن ویزاست ولی همین که شمارتون اعلام شد هرچه سریعتر برای رفتن به آنکارا و گرفتن ویزاتون اقدام کن یعنی در اولین فرصت همیشه هم وقتی وارد سایت شدی f5 رو بزن تا صفحه رفرش شه .
3- وضعیت شما در سایت سیس طبیعیه یعنی در مراحل اداری هستی بعد از این که شما مصاحبه شدید وضعیت کیس شما از حالت ready به حالت admini strative processing در میاد و انشالله ویزاتونن صادر بشه به حالت ایشیود در میاد .
4- دوست عزیز فرستادن ایمیل زیر دو سه ماه ضرورتی نداره چون اونها کار خودشونو می کنن و ایمیل فرستادن ما جز اینکه وقت اونارو بگیره کار دیگه ای نمی کنه اگر اشتباه میگم دوستان پیشکسوت و مدیران محترم راهنمایی و اصلاح بفرمایند لطفا .
5- منتظرسرا هم آمار بچه های منتظر برای کلیر ه
شما لطف کن توی پیام خصوصی مشخصاتتو مثل تاریخ مصاحبه وضعیت(رنگ برگه ) و... به دوست عزیزمان امیر مهاجر بده ایشان زحمت می کشن و اسم شما را هم به منتظرسرا اضافه می کنند و شما می توانید ببنید دوستان و خودتان چند روز منتظر کلیر هستید.
موفق باشید .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-05-12 ساعت 10:38)mamanraya نوشته:  سایت http://www.abudhabiivo.net/ در دسترس نیست
یعنی دارن آپدیت میکنند؟

mamanraya عزیز از آپدیت چه خبر؟
ceac با شما مهربان شده یا هنوز باید نازش رو خرید؟!
تشکر کنندگان: rezagh ، b_argi ، hushmandco ، Szsanazsz ، payam62 ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 10:27)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required...کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده?
.ممنون از توجهتون

می‌شه لطفا دوستانی که از ابوظبی کلیر شدند به من بگن که اونها هم مثل من برای چک کردن کیس تو سایت CEAC مشکل دارند یا نه ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، sce ، mhb161
سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، payam62 ، رجبعلی ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 12:13)Arash R نوشته:  سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید....به نظر من دیر نشده و اگه این هفته نفرستادند بعد براشون ایمیل بزنید..جای نگرانی نیست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: Arash R ، b_argi ، tajhizgaran ، گل نهال ، payam62 ، رجبعلی ، Niushagh ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 10:27)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

Application Error
.ممنون از توجهتون

بله. لطفاً مرورگرتون رو عوض کنید. درست میشه.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، abloom_ma ، payam62 ، رجبعلی ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان