کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یکی از دوستان سئوالی در پیغام خصوصی از من پرسید که چون پیام خصوصی ایشون بسته بود و شاید سئوال بعضی های دیگه هم باشه اینجا پاسخ میدم، ایشون پرسیده بود:

xxxx.xxx نوشته: با سلام،
شما میدونید این لینک https://ceac.state.gov از طریق سفارت آپدیت میشه یا از داخل اداره ایی توی آمریکا؟؟؟؟
من تا الان 2 بار در رابطه با این کلیرنس به سفارت ایمیل زدم دقیقا هر بار بعد از ایمیل زدن من فایلم آپدیت شد تا قبلش هیچ خبری نبود و از طرفی نمی شه مرتب ایمیل زد، باید یک ماه صبر کرد و دوباره ایمیل زد...

با تشکر،
علی

سلام علی عزیز

ببین هر بار که شما ایمیل بزنی و یا تلفن کنی به پرونده شما در بانک اطلاعاتیشون سر میزنند و این باعث اکتیو شدن یک flag update در این بانک اطلاعاتی میشه و در نتیجه آخرین تاریخ سر زدن به رکورد اطلاعات شما آپدیت میشه و در نتیجه شما فایلتون رو آپدیت میبینید و در نتیجه این دقیقاً به معنی آپدیت شدن و بررسی اطلاعات شما نیست.
اما انشالله هر چه سریعتر کلیر میشید

خوب دوستمون همون سئوال رو اینجا هم پرسیده ولی من نخواستم اسمش رو بیارم Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-14 ساعت 23:29)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 22:49)bagheri.274 نوشته:  با سلام،

کسی میدونه این لینک https://ceac.state.gov از طریق سفارت آپدیت میشه یا از داخل اداره ایی توی آمریکا؟؟؟؟
من تا الان 2 بار در رابطه با این کلیرنس به سفارت ایمیل زدم دقیقا هر بار بعد از ایمیل زدن من فایلم آپدیت شد تا قبلش هیچ خبری نبود و از طرفی نمی شه مرتب ایمیل زد، باید یک ماه صبر کرد و دوباره ایمیل زد...

با تشکر،
علی

دوست عزیز فقط از روی ساعت آپدیت شما میشه فهمید که آپدیت شما از آمریکا بوده یا از طرف سفارت!!!
دلیل آپدیت شدن کیستون هم بعد از ایمیل طبیعی هستش. به دلیل اینکه آفیسر برای اعلام وضعیت کیس شما سایت سیس رو چک میکنه که همین موضوع باعث آپدیت میشه!
سعی کنید زیاد به سفارت ایمیل نزنید و اجازه بدید که پرونده روند خودش رو طی کنه

فقط جسارتا دوست عزیز لطفا سوالتون رو فقط یکبار در انجمن مطرح کنید و کمی صبور باشید! با تشکر

ممنون دوست عزیز،
داخل سیس برای من این رو نوشته:

U.S. Department of State
IMMIGRANT VISA APPLICATION

Administrative Processing

Immigrant Visa Case Number: 2013AS52** 01
Case Creation Date: 22-Oct-2011
Status Updated Date: 14-May-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

میشه لطف بکنین و بگید الان این از طرف سفارت بوده یا آمریکا...
شرمنده دوست عزیز من هرچی میزدم ارسال پیام ولی پیامی نمی دیدم تا الان دیدم چه همه پیام فرستادم...

با تشکر
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: گل نهال ، Qazal.d ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 23:44)bagheri.274 نوشته:  ممنون دوست عزیز،

U.S. Department of State

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

میشه لطف بکنین و بگید الان این از طرف سفارت بوده یا آمریکا...
شرمنده دوست عزیز من هرچی میزدم ارسال پیام ولی پیامی نمی دیدم تا الان دیدم چه همه پیام فرستادم...

با تشکر

اختیار دارید دوست عزیز. مسئله ای نیست
این پیغام برای همه ی دوستان میاد و یک پیغام پیش فرض هستش. نگران نباشید.
خوشبختانه آخرین آپدیتون هم برای امروز بوده که بسیار اتفاق خوبی هستش
تشکر کنندگان: گل نهال ، bagheri.274 ، payam62 ، Qazal.d ، hushmandco ، forgivenevil ، amir82 ، b_argi ، zohre02 ، abloom_ma ، lonelyman ، nina22 ، mhb161 ، Saeedv13
(2013-05-14 ساعت 23:37)bayat_r نوشته:  یکی از دوستان سئوالی در پیغام خصوصی از من پرسید که چون پیام خصوصی ایشون بسته بود و شاید سئوال بعضی های دیگه هم باشه اینجا پاسخ میدم، ایشون پرسیده بود:
xxxx.xxx نوشته: با سلام،
شما میدونید این لینک https://ceac.state.gov از طریق سفارت آپدیت میشه یا از داخل اداره ایی توی آمریکا؟؟؟؟
با تشکر،
علی
سلام علی عزیز
ببین هر بار که شما ایمیل بزنی و یا تلفن کنی به پرونده شما در بانک اطلاعاتیشون سر میزنند و این باعث اکتیو شدن یک flag update در این بانک اطلاعاتی میشه و در نتیجه آخرین تاریخ سر زدن به رکورد اطلاعات شما آپدیت میشه و در نتیجه شما فایلتون رو آپدیت میبینید و در نتیجه این دقیقاً به معنی آپدیت شدن و بررسی اطلاعات شما نیست.
اما انشالله هر چه سریعتر کلیر میشید

خوب دوستمون همون سئوال رو اینجا هم پرسیده ولی من نخواستم اسمش رو بیارم Smile
آخه بدبختیه من اینه که من از اروپا اقدام کردم که ای کاش این کا ر رو نمی کردم اون روز مصاحبه آفیسر به من گفت تو اولین کیس ایرانی ما هستی باید کلیر بشی من هم نمی دونم چقدر طول میکشه...
همه اونجا بهشون ویزا دادن الا من ایرانی...
واسه همین من اصلا نمی دونم جریان این سیس چیه چه جوری آپدیت میشه...
با تشکر
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: گل نهال ، Qazal.d ، shatsi ، b_argi ، رجبعلی ، bayat_r ، zohre02 ، lonelyman ، mhb161
دوستان از بين كلير شدهاي أبوظبي كسي فرزند ٢١ ساله هم داره؟؟ لطفا جواب بديد. ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، Hoormazd ، majorsoly ، Mahbaran ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 21:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:34)sh_aytak نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:16)hushmandco نوشته:  دوستان محبت کنن همفکری کنن !
از کیس 3 نفره ما نفر شماره 2 دیروز و امروز آپدیت شد. با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم تحلیل ارائه کنین ببینیم این شماره 2 کی میتونه باشه !؟

دوست عزیز کیس اول در سیس متعلق به برنده اصلی هست کیس دوم متعلق به همسر برنده ه هست و کیسهای بعدی مربوط به بجه ها به ترتیب سن هست

منم فکر میکنم نفرسوم کیس من دخترمه و چون کوچیکه نیازی به بررسی و بکگراند چک نداره و برای همین هم آپ نشده.خیلی چیز مهمی نیست و مهم اینه که یه کارمند بیکار پیدا شده و داره یه نیم نگاهی به پرونده خاک گرفته ما میکنه...تنها جایی که پول نمیتونه کمک ادم کنه یکی مرگه و دومیش سریعتر شدن پروسه بکگراند چکBig Grin

دوست عزیز اتفاقا برعکس ،ما کیسی هستیم که من وهمسرم کلیرشدیم ولی پسر11ساله مان باکمال تعجب هنوز کلیرنشده
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، shatsi ، mamanraya ، lonelyman ، payam62 ، mhb161
ولی خدایش سفارت ایروان بعداز بیش از دو هفته خیلی خودش رو فشار آورد تا 9 کیس رو کلیر کنه Big Grin
ما که نبودیم ولی دوستان جای ما Wink
تبرییییییییکککک
Case No :5000
تشکر کنندگان: el333 ، mrr777 ، b_argi ، رجبعلی ، kamkam ، tajhizgaran ، zohre02 ، PARVIN_OMID ، abloom_ma ، hushmandco ، arash_r15 ، amir82 ، habibi ، payam62 ، mhb161 ، rezagh
rezagh , mamanraya , unique و kamkam - روشنک و سایر دوستانی که کلیر شدید....صمصمانه تبریک منو پذیرا باشید . به امید اینکه نغمه شادی سایر دوستان رو هم به زودیِ زود بشنویم و ببینیم....به افتخار همگی شما
size=large][font=Courier]]هووووووووووووووررررررررررااااااااااا[/[/font]font][/size]
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013

U.S. Department of State

شما تازه مصاحبه شدید؟
چون برای ما هم که تازه مصاحبه شدیم دقیقا همین پیغام رو مینویسهBig Grin
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، zohre02 ، گل نهال ، lonelyman ، abloom_ma ، mhb161
سلام دوستان
دیروز دوباره کیس هر دومون با هم آپدیت شد
یعنی بوی ویزا میاد؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
(2013-05-14 ساعت 23:28)soroushmm نوشته:  بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.

اگر اس انجلس مياين كه LAX وگرنه نمي دونم

(2013-05-14 ساعت 23:28)soroushmm نوشته:  بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.

اگر به لس انجلس مياين LAX
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، zohre02 ، ali usa ، رجبعلی ، tajhizgaran ، lonelyman ، soroushmm ، mhb161
سلام و صبح بخیر. با تبریک مجدد به همه بروبچه های کلیر شده.
دوستان ظاهرا ظرفیت اعلام کیس های کلیر شده در سفارت ایروان و ابوظبی زیر 10 نفره. ولی با توجه به آپدیت کیس ها در انکارا احتمال اینکه این 5 شنبه و جمعه دوباره از ایروان و ابوظبی اعلام کیس داشته باشیم وجود داره؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: s.s.h ، abloom_ma ، ali usa ، shatsi ، arash_r15 ، tajhizgaran ، zohre02 ، گل نهال ، lonelyman ، mhb161 ، ابی هانی
با سلام
آیا به ویزای دریافتی جهت مهاجرت ارز دولتی پرداخت میشود یا خیر؟
اگر در پیام خصوصی هم جواب بدین ممنون. چون به زمینی به ترکیه تعلق نمیگیره.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، ali usa ، s.s.h ، رجبعلی ، tajhizgaran ، lonelyman ، ایلیا8118
سلام و صبح زیبای شما بخیر

آزاد شدن از اسارت کلیرنس را بر تمامی کلیر شدگان ایروان تبریک عرض میکنمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ما را نیز دعا کنیدRolleyesRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان گرامی از شماها کسی بوده که تا حالا به ارمنستان ایمیل زده باشه و بجز این پیام معروف
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly
و اینکه بعد از اعلام در سایت در فلان روز و ساعت با پاسپورت بیاید سفارت و یا اینکه زیر 90 روز ایمیل نزنید. پیام دیگه ای براش ارسال شده باشه؟
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، tajhizgaran ، zohre02 ، lonelyman ، payam62 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان