کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-15 ساعت 14:27)r91 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:28)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 09:26)zohre02 نوشته:  سلام، دوستانی که ترکیه هستند لطفا سفارش کنید اگر کلیر نمی کنند برای دل خوشیمونم شده یک بار آپدیتمون کنند.

اعضای عزیز و نگران منتظرسرا
آقایون وخانمهای محترم

خواهش ، التماس ، ضجه . . . آقا جان ، خانم جان ، به جانِ مادرم !! Big Grin اصلا" نگران نباشین همه چیز انجام شده ، همه کلیر هم شده اند ، همه هم ویزا خواهند گرفت ، فقط کمی دیرتر اعلام میشوند ، ( به اثتثناء ها کاری ندارما Smile ) این کلیر ملیر 4 تا 6 هفته ائی که حالا شده 4 تا 6 ماه !!! فقط و فقط یک بهانه است برای یک سری برنامه ریزیهای داخلی خودشون ،
فقط اگر ویزا رو به دست آوردین ، لنگش نکنین و به هر قیمتی بپرید ، چون به احتمال خیلی خیلی زیاد از سال 2015 کuلا"لاتاری ماتاری پــــــــــــــــــــر !!!
البته 2014 ایها تکلیفشون معلومه و این بلاها سرشون نمیاد ، این به هم ریختگی که از 2012 شروع و در 2013 به اوج خودش رسیده فقط مال این دو دوره است که به خاطر اعتراضات گسترده برخی مقامات ینگه دنیا به سیاستهای مهاجرتی بلاد کفر گریبان ما رو گرفته
خلاصه اینکه اینقدر پیگیری نکنید ، ایمیل نزنید ، تلفن نفرمائید ، منتظر ننشینید ، فکر و خیال نکنید و سیس رو آباد نکنید و و و بگذارید کفار از صبر و بردباری ما حیران بمانند ، چرا که

در نظربازی ما بی‌خبران حیرانند من چنینم که نمودم ؛ دگر ایشان دانند
عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند
جلوه‌گاه رُخ او دیده‌ی من تنها نیست ماه و خورشید هم این آینه می‌گردانند
عهد ما با لب شیرین‌دهنان بست خدا ما همه بنده و این قوم خداو ندانند
مُفلسانیم و هوای مِی و مُطرب داریم آه اگر خرقه‌ی پشمین به گرو نستانند
وصل خورشید به شبپرّه اعمی نرسد که در آن آینه صاحب نظران حیرانند
لاف عشق و گِلِه از یار؟ زهی لاف دروغ! عشقبازانِ چنین مستحق هجرانند
مگرم چشم سیاه تو بیاموزد کار ور نه مستوری و مستی همه کس نتوانند
گر به نِزهتگه ارواح بَرَد بوی تو باد عقل و جان ، گوهرِ هستی، به نثار افشانند
زاهد ار رندی حافظ نکند فهم چه شد؟ دیو بُگریزد از آن قوم که قرآن خوانند
گر شوند آگه از اندیشه ما مغبچگان بعد از این خرقه صوفی به گرو نستانند

فرمايش درست!اما قانون 30 سپتامبر رو كجاي دلم بزارم.من تازه مصاحبه شدم و كمتر از 150 روز به 30سپتامبر برام وقت مونده اين تاريخهاي دوستان رو كه بالاي 150روزه ميبينم. استرس كه سهله 4 ستون بدنم ميلزه و تنم بيحس ميشه(فكر كن قيافم اونموقع چه شكليه!) تورو خدايه چيزي بكين دل ما هم آروم بشه.
دوست عزیز اصلا نگران نباشیدSmile..مطمئن باشید هرچه به تاریخ 30 سپتامبر نزدیکتر بشیم فرایند کلیر شدن سریعتر خواهد شد و شما نیز بزودی کلیر میشوید.Rolleyes..به ما نگاه نکنید که روز شمارمان زیاد شده Sad....آخه ما دیگه با این سابقه کارمند سفارت شدیم و در خدمتشون هستیمTongue.....پس فراموش نکنیم در اینجا باید همیشه امیدوار و صبور بود...به امید دیدن شادیهایتانBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-15 ساعت 14:27)r91 نوشته:  فرمايش درست!اما قانون 30 سپتامبر رو كجاي دلم بزارم.من تازه مصاحبه شدم و كمتر از 150 روز به 30سپتامبر برام وقت مونده اين تاريخهاي دوستان رو كه بالاي 150روزه ميبينم. استرس كه سهله 4 ستون بدنم ميلرزه و تنم بيحس ميشه(فكر كن قيافم اونموقع چه شكليه!) تورو خدايه چيزي بكين دل ما هم آروم بشه.

پس ما كه هنوز مصاحبه مون توي جولاي ميفته چي بگيم؟ ناشكري نكنين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
با سلام،
از عزيزان كلير شده ابوظبي، كسي توسط آژانس مسافرتي براي دريافت ويزا بدون سفر به امارات اقدام كرده؟
در صورتي كه پاسخ دوستان مثبت ميباشد، لطفا از جزئيات و نحوه انجام آن بنده و بقيه عزيزان را هم مطلع فرمايند.
با تشكر فراوان
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، mrr777 ، sce ، tajhizgaran ، mhb161 ، ابی هانی ، lonelyman
(2013-05-15 ساعت 14:27)r91 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 12:28)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 09:26)zohre02 نوشته:  سلام، دوستانی که ...

اعضای عزیز و نگران منتظرسرا
آقایون وخانمهای محترم

..

فرمايش درست!اما قانون 30 سپتامبر رو كجاي دلم بزارم.من تازه مصاحبه شدم و كمتر از 150 روز به 30سپتامبر برام وقت مونده اين تاريخهاي دوستان رو كه بالاي 150روزه ميبينم. استرس كه سهله 4 ستون بدنم ميلرزه و تنم بيحس ميشه(فكر كن قيافم اونموقع چه شكليه!) تورو خدايه چيزي بكين دل ما هم آروم بشه.
دوست خوبم شمابرید تاپیک کلیرنس پارسال از همین تاریخ را بخوانید .. ببینید که پارسال هم همین موقع اونها مثل ما توی همین وضعیت بودند ولی وقتی میرید جلوتر میبینید همه کلیر شدن و ویزاشون را گرفتن الان هم آ م ر ی ک ا هستند..همون طور که میدونید پارسال فقط یک نفر بوده که کلیر نشده و ویزا نگرفته..من که روزای اول کلی استرس داشتم بعد رفتم ااونجا را خواندم و آرام شدم و میدونم که دیر یا زود ویزا را میگیرم..ما که یکسال صبر کردیم یه مقدار دیگم روش..پس کمی بیشتر صبور باشید روزهای خوب در راه است..Smile
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-05-15 ساعت 03:01)edibk نوشته:  داخل سیس برای من این رو نوشته:

U.S. Department of State
IMMIGRANT VISA APPLICATION

Administrative Processing

Immigrant Visa Case Number: 2013AS52** 01
Case Creation Date: 22-Oct-2011
Status Updated Date: 14-May-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

شما تازه مصاحبه شدید؟
چون برای ما هم که تازه مصاحبه شدیم دقیقا همین پیغام رو مینویسهBig Grin

سلام دوست عزیز،

من یک ماه پیش مصاحبه داشتم. مگه از همه بچه ها بد از یک مدت متن تغییر میکنه؟؟؟؟

با تشکر
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، sce ، tajhizgaran ، shatsi
دوستان عزیزم .. تا حالا سابقه داشته ظرف یک هفته سفارت خونه ها بیش از یکبار کیس های کلیرشده رو اعلام کنن.بخصوص ایروان..ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، el333 ، mrr777 ، tajhizgaran ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، shatsi ، گل نهال ، Ali.US ، lonelyman
یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-15 ساعت 16:16)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم .. تا حالا سابقه داشته ظرف یک هفته سفارت خونه ها بیش از یکبار کیس های کلیرشده رو اعلام کنن.بخصوص ایروان..ممنون
دوست عزیز بله این حالت یکبار در طول مدتی که من در انتظار هستم در سفارت ایروان اتفاق افتاده است
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-15 ساعت 16:28)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 16:16)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم .. تا حالا سابقه داشته ظرف یک هفته سفارت خونه ها بیش از یکبار کیس های کلیرشده رو اعلام کنن.بخصوص ایروان..ممنون
دوست عزیز بله این حالت یکبار در طول مدتی که من در انتظار هستم در سفارت ایروان اتفاق افتاده است
ممنون از پاسختون. مورد دیگه ای که بنظرم رسید، اینه که در بین کسانی که کلیر خوردن خانواده های 4 نفره زیاد نمود میکنه. این حالت میتونه در کلیرنس افراد تاثیری داشته باشه؟ ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mrr777 ، hushmandco ، sce ، tajhizgaran ، mhb161 ، shatsi ، lonelyman
(2013-05-15 ساعت 16:17)mrr777 نوشته:  یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin
آی گفتی و کبابم کردی Sad....دوست خوبم شاید باور نکنی ولی یک شماره قبل و یک شماره بعد از ما هم کلیر شدند و من هم دوست داشتم همین فکر شما را بکنمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin.....شاد باشید
Toungue 
(2013-05-15 ساعت 16:17)mrr777 نوشته:  یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile

هااااااا..... کاکو صاحبش تو بودی؟ خواستُم نوتیس بِدُم که شماره اشتباه شده ها. نام و نشونتو این یارو سگه برده بود از پروندت. الان میدُم درستش کنن. Big Grin
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، sce ، tajhizgaran ، KOUROSHAVIN ، shayangh ، گل نهال ، lonelyman ، Saeedv13
يادمه تو ٢٠٠٨ هم كه پرونده كانادا سر انداختم كه قرار بود ١٠ ماهه جوابش بياد!!!! همه قبلي ها و بعدي هاي ما رفتن مصاحبه و من هنوز منتظرم!
نيمه پر ليوان: حكمتش اين بود كه قرار بوده لاتاري قبول شم خداوند كانادا رو دست نگه داشته!
نيمه خالي ليوان: اونجا هم مثل اينكه ما افتاده بوديم تو قسمت جانويه ژانويه جان ويه جون ويه ش
قسمت بي ليوان: كلا علافيم! ؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تو رو خدا اینقدر انرژی منفی ندید
با قدرت ادامه بدید تا به بهترین ها برسید
(2013-05-15 ساعت 17:27)linuxer نوشته:  تو رو خدا اینقدر انرژی منفی ندید
با قدرت ادامه بدید تا به بهترین ها برسید

دوست عزيز اگر يك درصد منظورتون منم كه من مطلبي كاملا با طعم طنز نوشتم و خيلي هم واقعي بود در عين حال. دنت وري همه داريم ادامه ميديم و همه ميرسيم دير يا زود.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
آقا یه نفر این آدرس سایت ابوظبی رو برای چک کردن کلیرنس اعلام کنه، هرچی میگردم و برای قدیمیها پیام میدم پیدا نمیکنم و کسی هم جواب نمیده
تشکر کنندگان: mrr777 ، tajhizgaran ، feyzgostar ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان