کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-15 ساعت 17:12)Szsanazsz نوشته:  يادمه تو ٢٠٠٨ هم كه پرونده كانادا سر انداختم كه قرار بود ١٠ ماهه جوابش بياد!!!! همه قبلي ها و بعدي هاي ما رفتن مصاحبه و من هنوز منتظرم!
نيمه پر ليوان: حكمتش اين بود كه قرار بوده لاتاري قبول شم خداوند كانادا رو دست نگه داشته!
نيمه خالي ليوان: اونجا هم مثل اينكه ما افتاده بوديم تو قسمت جانويه ژانويه جان ويه جون ويه ش
قسمت بي ليوان: كلا علافيم! ؟
ساناز جون شما به نیمۀ پر لیوان نگاه کن فقط ..این فکر و خیالا سراغ هممون میاد و غیر از این که به آدم استرس میده و آدمو اذیت میکنه هیچ فایده ای نداره ..میدونم که واسه شما این پروسه خیلی طولانی شده ولی همۀ ما تا الان هر کاری که از دستمون بر میامده انجام دادیم از ثبت نام تو لاتاری گرفته تا پر کردن درست فرمها و فرستادنشون و رفتن مصاحبه ..الانم دیگه هیچ کاری از دستمون بر نمیاد غیر از این که امیدمونو از دست ندیم و بقیشو دیگه بسپریم دست خدا .. تازه الانم یک سری از دوستامون هستند که هنوززز کارنت هم نشدن ما ها از آنها یه پله جلوتریم و تا 30 سپتامبر هم خیلی دیگه مونده..دیر یا زود هممون ویزا را میگیریییم پس نگران نباش دوست خوبم Shy
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستای گل و صبور من ,از دیار ترک به تک تک شما عزیزان سلام میکنم .بلاخره چشمم به جمال این ویزا روشن شد. دوشنبه به محض اینکه رسیدم با دوستای خوبم bmojtaba و pouya رفتیم سفارت پاس و برگه رو تحویل دادیم .من همون روز ساعت 4 بعداز ظهر issud شدم امروزم ساعت 11 رفتم سر زدم که خدا رو شکر بسته اومده بود .دوستای گلم 48 ساعت حداقل طول میکشه از زمانی که issud میشد البته بازم بستگی داره که همون روز issud شین یا مثل bmojtaba روز بعد.اینو به خاطر این گفتم که حواستون به بلیط برگشتتون باشه وانشالله وقتی اومدم سفر نامه رو تکمیل میکنم .در آخر از همین جا از مهاجر سرا و تک تک دوستان که همدیگه رو از لحاظ روحی ساپورت کردن از راهنمایی و کمکشون از همدلی و اتحادشون صمیمانه تشکر میکنم.امیدوارم خیلی زود تک تک شما عزیزان این مرحله رو پشت سر بزارید و هر جا هستید موفق و پیروز و سلامت باشید.آرزوی سعادت و خوشبختی برای مدیران و دوستای گلم دارم
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
(2013-05-15 ساعت 17:32)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:27)linuxer نوشته:  تو رو خدا اینقدر انرژی منفی ندید
با قدرت ادامه بدید تا به بهترین ها برسید

دوست عزيز اگر يك درصد منظورتون منم كه من مطلبي كاملا با طعم طنز نوشتم و خيلي هم واقعي بود در عين حال. دنت وري همه داريم ادامه ميديم و همه ميرسيم دير يا زود.

ساناز خانم باور کن وقتی پستت را خواندم له شدم ( به قول آقوی همسایه )
باور کن که این فکر و خیال ها برای من هم هستش ولی کاری از دستم بر میاد نه
فقط باید منتظر باشم
به هر حال برات بهترن ها را آرزو میکنم و همچنین برای همه ی منتظران عزیز
تشکر کنندگان: سمانه777 ، ابی هانی ، b_argi ، el333 ، AsemanAbee ، bagheri.274 ، amir82 ، mhb161
(2013-05-15 ساعت 17:12)Szsanazsz نوشته:  يادمه تو ٢٠٠٨ هم كه پرونده كانادا سر انداختم كه قرار بود ١٠ ماهه جوابش بياد!!!! همه قبلي ها و بعدي هاي ما رفتن مصاحبه و من هنوز منتظرم!
نيمه پر ليوان: حكمتش اين بود كه قرار بوده لاتاري قبول شم خداوند كانادا رو دست نگه داشته!
نيمه خالي ليوان: اونجا هم مثل اينكه ما افتاده بوديم تو قسمت جانويه ژانويه جان ويه جون ويه ش
دوست عزیز جالبه که منم یه جورایی مثل شما هستم، اما با این تفاوت که دسامبر 2010 برای کانادا اقدام کردم و اکثر دوستانی که بامن اقدام کردند الان رفتند و یا نزدیکه که دیگه برن و مستقر بشن...، و از اونطرف دسامبر 2012 رفتم مصاحبه آمریکا که هنوز منتظرم...
اما اینو همۀ دوستان بدونین که درسته که این انتظاره خیلی سخته، اما مطمئن باشین که همگی کیلیر خواهیم شد، چون به خودمون که شک نداریم، حالا یه چند روز، چند ماه Big Grin اینور تر یا اونور تر...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
مسخره ام نکنین ها. یکی میگه برگه چه رنگی یعنی چی؟ سفید؟ آبی؟ صورتی؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: سمانه777 ، b_argi ، mino2013 ، SHABAH51 ، ikamaly ، shatsi ، zanganeh ، mhb161
ما امروز تعداد روزهای انتظارمون تو این تاپیک دو رقمی شد
یعنی اینهمه ما رو شستن هنوز تمیز نشدیم؟Tongue
تا کی میخوان بشورن؟Cool
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-15 ساعت 16:17)mrr777 نوشته:  یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin

تقریبا" دو ماه پیش هم برای من همین اتفاق افتاد اما حساب کن یکی با همین شماره باید باشه.ShyShyRolleyes
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: ابی هانی ، s.s.h ، mrr777 ، b_argi ، mehdididam ، AsemanAbee ، mino2013 ، shatsi ، SHABAH51 ، yalda91 ، ikamaly ، lonelyman ، raam12000 ، majid.s ، mhb161
(2013-05-15 ساعت 16:40)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 16:17)mrr777 نوشته:  یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin
آی گفتی و کبابم کردی Sad....دوست خوبم شاید باور نکنی ولی یک شماره قبل و یک شماره بعد از ما هم کلیر شدند و من هم دوست داشتم همین فکر شما را بکنمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin.....شاد باشید
چه جالبه منم همینطوری هستم، یعنی درست یه شماره کمتر از شماره کیس من، بعد از 32 روز از زمان مصاحبه م ، روی سایت سفارت اومد که من فکر میکردم ای بابا نکنه منم، اما جالبه که 156 روز گذشته و هنوز هم بعضی وقتها بهش نگاه میکنم، طرف قشنگ رفته و ویزاش رو هم گرفته، البته کیسشون دو نفره بود( من یه نفره م)....
اما یه چیز جالب اینه که دقت کردید چرا برای ماهایی که مدت کیلیر شدنمون طولانی شده ، یه شماره بالا یا پایینمون کیلیر شده ؟؟؟ موضوع چیه ؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان من بعد از چندبار آپدیت شدن در اوایل اپریل دیروز دوباره اپدیت شدم یعنی ممکنه خبری بشه؟
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
(2013-05-15 ساعت 17:33)sentinel نوشته:  آقا یه نفر این آدرس سایت ابوظبی رو برای چک کردن کلیرنس اعلام کنه، هرچی میگردم و برای قدیمیها پیام میدم پیدا نمیکنم و کسی هم جواب نمیده

سایت سیس:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
برای چک کردن وضعیت کیس(ابوظبی):
http://www.abudhabiivo.net
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، ابی هانی ، rezagh ، رجبعلی ، lilac ، shatsi ، mhb161
(2013-05-15 ساعت 18:59)e76779 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:33)sentinel نوشته:  آقا یه نفر این آدرس سایت ابوظبی رو برای چک کردن کلیرنس اعلام کنه، هرچی میگردم و برای قدیمیها پیام میدم پیدا نمیکنم و کسی هم جواب نمیده

سایت سیس:

درود بر شما دوست عزیز
ضمن سپاس از توجه شما، باید به عرض برسانم این دو سایت را دارم و مرتب توسط همین سایتها پیگیر پرونده میباشم، ولی من سایتی مانند http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html نیاز دارم که بصورت کلی نتایج را اعلام میکند
تشکر کنندگان: ابی هانی ، b_argi ، lonelyman ، e76779 ، mhb161
این سیس یه دفعه ما رو آپدیت نمیکنه .انگار نه انگار ما هم هستیمSmile
ولی فکر کنم میخواد یه دفعه سورپرایز کنهBig Grin
پس +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2013-05-15 ساعت 19:14)sentinel نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 18:59)e76779 نوشته:  

سایت سیس:

درود بر شما دوست عزیز
ضمن سپاس از توجه شما، باید به عرض برسانم این دو سایت را دارم و مرتب توسط همین سایتها پیگیر پرونده میباشم، ولی من سایتی مانند http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html نیاز دارم که بصورت کلی نتایج را اعلام میکند
ابوظبی همچین سایتی نداره
این فقط برای آنکارا و ایروان هست
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-15 ساعت 17:47)el333 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:12)Szsanazsz نوشته:  نيمه پر ليوان:
نيمه خالي ليوان:
ساناز جون شما به نیمۀ پر لیوان نگاه کن فقط .. Shy

میگم این لیوانو نمیشه انداخت دور ؟؟Big Grin یه مدتی با پارچ آب خورد؟؟

لیوان شکستنیست !!! آب را به خاطر بسپار و خنکای جانبخشش را ، نوش جان گوارای وجود .
وضعیت ما
خدایااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: pray-different.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-15 ساعت 19:25)mehdididam نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:47)el333 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:12)Szsanazsz نوشته:  نيمه پر ليوان:
نيمه خالي ليوان:
ساناز جون شما به نیمۀ پر لیوان نگاه کن فقط .. Shy

میگم این لیوانو نمیشه انداخت دور ؟؟Big Grin یه مدتی با پارچ آب خورد؟؟

لیوان شکستنیست !!! آب را به خاطر بسپار و خنکای جانبخشش را ، نوش جان گوارای وجود .
به نظر من اصلا این لیوان و پارچ و تشت و ....... رو بذار کنار و فقط نگاه کن تا .....
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، گل نهال ، mino2013 ، ikamaly ، Szsanazsz ، hushmandco ، b_argi ، ایلیا8118 ، mehdididam ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان